Találatok a következő kifejezésre: Milyen zene a Nekem (48 db)

Haverom szereti a disco-s számokat. Milyen zenéket ajánlotok neki?

Tudnátok számcímeket, el?adókat mondani, hogy milyen zenék legyenek? Szereti a Disco's Hit-et is! (én nem értek ehhez)-meglepetés bulihoz- KÖSZI!!

Legjobb válasz: David Guetta, Inna, Remady, Tiesto ...

David Guetta, Inna, Remady, Tiesto ...
ABBA

Milyen zenét hallgassak, ami tetszeni fog másoknak? Mindenki megjegyzi, hogy nem tetszik neki a zene amit hallgatok.

Sok idõszakok vannak, mikor más zene érdekel, köt le. Még fiatal vagyok, nem alakult ki a személyiségem!

Legjobb válasz: Hallgass olyat, ami neked tetszik, de hallgasd úgy, hogy mások ne hallják! Pl. az osztálytársak hogyan hallják meg? Muszáj a suliban zenét hallgatni? (Ha igen, akkor használj fülhallgatót, és ne tekerd maximumra a hangerõt.) De tök felesleges olyan zenét hallgatni, amit nem szeretsz, csak azért, hogy másoknak meg felelj. Én akkor inkább nem is hallgatnék semmit. Te még gyerek vagy. Majd akkor leszel felnõtt, ha kialakult az izlésed, egyéniséged, és ezt fel is mered vállalni.

Hallgass olyat, ami neked tetszik, de hallgasd úgy, hogy mások ne hallják! Pl. az osztálytársak hogyan hallják meg? Muszáj a suliban zenét hallgatni? (Ha igen, akkor használj fülhallgatót, és ne tekerd maximumra a hangerõt.) De tök felesleges olyan zenét hallgatni, amit nem szeretsz, csak azért, hogy másoknak meg felelj. Én akkor inkább nem is hallgatnék semmit. Te még gyerek vagy. Majd akkor leszel felnõtt, ha kialakult az izlésed, egyéniséged, és ezt fel is mered vállalni.
#4es vagyok. Igen, szeretem Britney-t. Nem egy hú de igényes zenéje van a playback királynõnek, de az ember nem tudja megállni h ne hallgassa. kész slágergyáros. :) De miért irjak rád? csak mert te is Britney fan vagy? akkor most barik leszünk? XDD
A szomszédaim jó zenéket hallgatnak, akár akarják, akár nem. :) ne akarj masnak megfelelni!
Én meg autentikus magyar népzenét hallgatok éjjel-nappal. :) Azt hiszed, nem néznek TELJESEN hülyének? :)
Olyan zenét hallgas ami neked tetszik, ne mással törödj! Én pl Britney rajongo vagyok itthon is kocsiban is õ szól; szted érdekel más véleménye? Nem! Nekem õ a kedvenc, ennyi. Off: 4es: tényleg szereted Britney t? Irj. (Akkár privit is)
Kedves kérdezõ! Vagy kérdezd meg a barátaidat, ismerõseidet, hogy SZERINTÜK milyen zenét kéne hallgatnod, vagy hallgass olyat, ami neked tetszik. ész szard le a többieket. Mi a rák közük van hozzá, hogy milyen zenét hallgatsz? Manowar maximum hangerõn és lehet cikizni. \m/
Miért akarsz olyan zenét hallgatni, amit mások várnak el tõled? a személyiséged, ahogy látom már ki alakult idõvel talán változni fog az ízlésed, de ne másoknak akarj megfelelni magaddal kell megbékülnöd!
olyan zenét kell hallgatni ami neked tetszik nem ami másnak! és ez nem csak a zenével van így:)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Te most hülye vagy már ne haragudj?! -.- Ki nem kakilja le h kinek mi tetszik? Másoknak kell megfelelned? Ha igen, biztos nem az izlés terén! A zene arra van h szórakoztasson, lefoglaljon, megnyugtasson, felpörgessen. Nem igaz h nincs izlésed! Az izlés egy olyan dolog, ami csak ugy van, fejlödik is általában, de az van és csak a tiéd. Én tehetek róla h 20 éves fiúként szeretem Britneyt? igen bziztak már le érte. Azok mind unatkozó agykárosult köcsögök. Szeretem a One Directiont! BUMM! Ilyen [email protected] hallgatok, egy bandát akik csak egy megcsinált sztárocskák, hangjuk semmi, zenéjük egyenlõ a nullával! Érdekel? Nem! Nekem tetszik, ez van, tessék beletörõdni! Ne más mondja már meg h mit hallgassak, meg ne kelljen már megfelelnek és magamra eröltetnem olyat ami nem tetszik. Az jó, ha nyitsz más stilus felé is, ha bejön hallgatod, ha nem, nem. De ne azért halkgasd mert hátha az majd tetszeni fog másoknak is! És akkor mi van ha én Nótár Mary-t hallgatok nyitott ablaknál? Vagy Lady Gaga a profilképem fbon? Nem tetszik? ne nézzen oda és kussoljon! Neked is így kéne gondolkodnod! Ja és olyan ugy semtudsz lenni ami kielégiti mindenki elvárását! ;)
Miért nem tojod le, másoknak mi tetszik? A zene nagyon fontos, mindenféle szempontból hasznos dolog. Neked kell, nhogy tetsszen az, amit hallgatsz. A szomszédokat ne zavard - valószínûleg nem az ablakon, hanem a falon át hallották, és vannak túlérzékenyek, akik a halktól is kibuknak. Nem a zene fajtájával volt kimondottan bajuk szerintem. Szóval ez más tészta. Ha legközelebb valaki szarozza a zenét, amit hallgatsz, kérdezd meg tõle, hogy õ milyen kezelést vesz igénybe, hogy a saját komplexusait kezelje. Mert hogy valami rühes komplexusa van azoknak, akik állandóan másokkal törõdnek, meg másoknak osztják az eszet, az biztos. Te csak hallgasd azt, ami tetszik.
A kérdező hozzászólása: Kihallatszott szünetben, csöndbe maradtak, és megkerdeztek mit hallgatok. Nem tudtam, hogy hazudnom kell!
#4/11 hehe. Ja barik leszünk :D környezetemben kevés olyan ember van aki szereti Britneyt ezért mindig megörülök ha vki csak kicsit is szereti. :)

A lányoknál számít valamit az h a pasijuk vagy valaki aki tetszik nekik milyen zenét hallgat?

Vagy például lehet olyan fajta zene amitől 1 lány el kezd távolodni 1 fiútól vagy éppen a pasijától?

Legjobb válasz: Kinek mi. Nálam a mulatós zene válóok.

Kinek mi. Nálam a mulatós zene válóok.
Ez baromi gyerekes dolog, ha valaki ez alapján ítél, közeledik/távolodik. 20 éven felül már nevetség tárgya az illetõ, ha ez alapján szelektál. Én elég durva zenét hallgatok (death metal - nemtom mond e valamit a mûfaj), ahhoz képest 2 diszkós nõm is volt már meg 1 nagyon visszahúzódó otthonülõs. Nem a zene teszi az embert. Nevetséges. Ennél komolyabb gondok is adódnak 2 ember közt ha összejöttök, meglásd!
Nálam nem.
Hát ha mulatóst hallgatna, akkor azért csodálkoznék. Ja meg a skinhead zene válóok. Nem bírom a rasszizmust.

Linkelnétek nekem olyan videókat, amibe csajok sztriptizelnek? Jó szülinapi ajándék lenne a barátomnak, ha sztriptizelnék neki? És milyen zenére kellene?

Sajna nem tudok táncolni,ezért is kellene a videó,hogy ellessek pár mozdulatot.

Legjobb válasz: inkább rendelj neki egy csajt ;)

inkább rendelj neki egy csajt ;)
jobban fog neki örülni:)
Carmen Electra videót nézegesd meg, õ adott ki pár stripiz kezdõknek dvd-ket meg videókat, azt nagyon tudom ajánlani. El is magyarázz mindent. http://www.youtube.com/watch?v=NCoHlBZsGUI
Bocs, hogy ilyen honlapot linkelek, de ilyen helyen lehet megtalálni, ha jó sztriptízt keresel ;) http://www.youporn.com/watch/305473/brianna-frost-sex-dance-.. http://www.youporn.com/watch/20455/mirta-stripping/?from=sea.. Egyébként nem baj, ha nem tudsz táncolni, a lényeg, hogy engedd el magad, élvezd a tested, húzd az agyát, és látszódjon rajtad, hogy élvezed amit csinálsz. Akár magadhoz is nyúlhatsz közben, garantáltan tetszeni fog neki. :) A zene mindegy, csak legyen ritmusa. 22/F

Nekem milyen köröbelül a zene "stílusom-ízlésem"?

Kedvenceim többek között:

Legjobb válasz: Vegyes, mainstream felé tendálva.

Vegyes, mainstream felé tendálva.
Eléggé kifejletlen, nincs meghatározható stílusod azok alapján, amiket írtál. Minden van itt, olyanok is, amik esetleg nem állnak közel hozzád. Nagyon sokat írtál. Ez azt jelenti, hogy nálad nincs akkora különbség a kedvenced, és azok között akiket csak bírsz. Én csak annyit írtam volna, hogy Green Day, Cher, és Bon Jovi. Mindössze ennyit. Nekem ezek az elõadók különösen kiemelkednek a többi közül, nagyjából az én stílusomat is képviselik, és stílusuk hasonlít is egymáséra. Persze nem azt mondom, hogy ugyanaz, de nincs akkora különbség köztük, mint a "Cranberries Zombie-ja" és mondjuk Iggy Azalea között. Teljesen más kor, teljesen más felfogás, teljesen más érték. Ezek nem képviselik a te stílusodat (már ha van). A Cranberries-tõl csak egy számot szeretsz. Nem kellett volna beleírnod, mert ezzel nem jellemzed magad. Nagyon valószínû, hogy a sok felsorolt elõadóknak is csak néhány számát hallgatod. Még nem igazán alakult ki a stílusod, de lehet, hogy majd szépen lassan ki fog. :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Hogy lerövidítsem: Lana Del Rey, Nirvana, Depeche Mode, Magashegyi Unerground. Ha "még jobban": az elsõ és az utolsó. :)
Ha ezt a négyet nézzük talán grunge
szerintem semmiképpen sem grunge... csak a nirvana az. szerintem is "vegyes", átlagosan ízléses, a jók közül.
Kifejletlen, még felületes az ízlésed... De jó felé halad :)

Megtudnátok nekem mondani hogy milyen zene szolt A éjjel nappal Budapestben?

Mikor becsengetett a takarító nőnek a baràtja és Lali nyitotta ki neki az ajtott és ott szolt egy zene A 37:50.perceben van ??

Legjobb válasz: Megtudnátok nekem mondani hogy mi szàm címe ?? Nagyon fontos lenne Köszi !!

A kérdező hozzászólása: Megtudnátok nekem mondani hogy mi szàm címe ?? Nagyon fontos lenne Köszi !!
A kérdező hozzászólása: www.rtlklub.hu/most/42817_ejjel-nappal_budapest_rita_minden_egyes_alkalmat_kihasznal_h
Mennyi ilyen kérdés van ma :D:D Sum 41 - Noots
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem láttam õket. De azért köszönöm a segitséget! :D

Milyen telefont ajánlanátok nekem ami bírja a nyüstölést? Napi 8 orákat használnám folyamatosan net játék, zene stb?

eddig a sony ericsonok birták a legjobban kb fél év zte csak 3 honapot birt lg,samsung szintén 35-ezer ig

Legjobb válasz: Samsung Galaxy S3, Galaxy Note 2

Samsung Galaxy S3, Galaxy Note 2
bocs az ar hatart nem olvastam el akkor javaslom a HTC desire HD2 telot kb 35 rugoert mar kapsz egy alighasznaltat jok gyorsak es sokaig birja az aksi de vehetsz hossza egy massziv 3500miliamperes akut 5000 ert azzal nem tudod lefustolni meg 2 naqp alatt sem de ugyanigy jo az androidos tesoja a HTC desire HD is ugyanigy nagy aku val mind ketto nagy kijelzos 4.3" es es mindketto 1.5 GHZ procival

Egy külföldi ismerősömet szeretném megismertetni a magyar rock zenével, milyen számokat mutassak neki?

Sajnos én nem nagyon szoktam magyar együttesek dalait hallgatni, még a rádióban sem, ezért csak régebbi zenéket ismerek. Eddig a Kispál és a borztól mutattam neki a Húsrágó Hídver? cím? számot, ami szerintem telitalálat, és a külföldi ismer?sömnek is nagyon tetszett, annak ellenére hogy egyáltalán nem ért magyarul. Ezen kívül a Metróhuzat és a Szepl?s váll is tetszett neki a Magashegyi Underground együttest?l. Olyan dalokat várnék, kérem linkeljétek be ha lehet, youtube-ról vagy 4shared, esetleg más megosztóról, amit még megmutathatnék neki. Pl 30y, Quimby és ehez hasonló együttesekre gondolok, sajnos nem ismerem a mai zenekarokat.

Legjobb válasz: Depresszió,Tankcsapda,Hooligans,Pokolgép,

Depresszió, Tankcsapda, Hooligans, Pokolgép,
A kérdező hozzászólása: Köszi, a Karthago jó ötlet volt, és arról eszembe jutott még egy együttes: Omega
A kérdező hozzászólása: bocsi, akkor eltévesztettem, mert nem rockzenére gondoltam, hanem olyanra, amiben torzítatlan gitár van. nem tudom pontosan hogy mi ennek a mûfajnak akkor a neve, talán alterock, vagy indie-rock, nem tudom... vagy talán pop zene?
amúgy meg a quemby mióta rock? no comment
kezdem: Tankcsapda: Rock a nevem, Mennyország tourist, rock n roll rugója, Bíborköd, Pokol a mennybõl Burnout: Jobb ha félre állsz, Gaia, Nem volt más, mint napon a jég Ossian: Acélszív, 15 perc, rock katonái, rock n roll démon moby dick: keresztes vitéz Pokolgép: A jel, pokoli színjáték, õsi lázban, hol van a szó?, bonny scott emlékére kalapács: mindhalálig rock n roll, a zene a mi templomunk, nem lehetek eladó
Junkies pl.: Mese, Ennyi kell, Miattad iszom te állat, Szerelmes vagyok, Alkohol, Vesztettél, Csak a R'N'R' támaszthat fel, Maszk, Rám mámor vár etc. Tankcsapda pl.: Mennyország tourist, Mindig péntek, Nem kell semmi, Egyszerû dal, Lopott könyvek, Ez az a ház, Füst és lábdob, Baj van, Szextárgy, Rio etc.
A kérdező hozzászólása: köszi, de számok, dalok címére vagy linkjére lennék kiváncsi, nem csak együttesek neveire, hiszen rengeteg daluk lehet, nem tudom melyik lehet a jó.
Ültesd le a gép elé, youtube, és egy Ismerõs Arcok lejátszólista! Ha adsz egy idegen véleményére, akkor tedd meg ezt kérlek! :) Ja, és Republic!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!