Találatok a következő kifejezésre: Milyen zenét be az (17 db)

Megszeretném lepni a páromat másfél év alkalmából egy videóval, de fogalmam sincs milyen dalt rakjak be. Szeretném ha lassú dal lenne és arról szólna hogy én mennyire szeretem őt. : ) Szerintetek milyen zene lenne az ideális?

meglepetés,szerelmes szám

Legjobb válasz: Baby Gabi - Lala, Õrült Szerelem... szerintem szép,lassú szerelmes, Fekete Dávid és Cserpes Laura - Egy nap ,bár ez nem annyira lassú,de nagyon szép ,és tényleg megható.

Baby Gabi - Lala, Õrült Szerelem... szerintem szép, lassú szerelmes, Fekete Dávid és Cserpes Laura - Egy nap , bár ez nem annyira lassú, de nagyon szép , és tényleg megható.
nekem ez a zene tetszik mostanában nagyon. Mondjuk nem magyar: Within Temptation:All I need
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. : )

Most a húgommal azt találtuk ki húsvéti ajándéknak, hogy én fõzõzök vacsorát, és a szüleink pedig kettesben elfogyasztják! Két dilemmám van! Egy:milyen zenét rakjunk be a vacsihoz? Kettõ:mit fõzzek mi a legjobb ilyenkor? Köszi a segítséget elõre is!

Legjobb válasz: Szerintem 90-es évek zenéjét tegyétek be, vagy Boney M vagy Beatles is jó. (a vidámabb számok). De nem tudod mik a kedvenceik? Hány évesek? Ételnek egy bolognai spagettit fõzzetek maggi vagy knorr instant por, darált hús, spagetti, sajt kell hozzá és azt mindenki szereti. Ha levest is akartok, egy olaszos minestrone leves illene hozzá. Bár ehhez lehetne betenni olasz zenét, Ramazottit pl.

Szerintem 90-es évek zenéjét tegyétek be, vagy Boney M vagy Beatles is jó. (a vidámabb számok). De nem tudod mik a kedvenceik? Hány évesek? Ételnek egy bolognai spagettit fõzzetek maggi vagy knorr instant por, darált hús, spagetti, sajt kell hozzá és azt mindenki szereti. Ha levest is akartok, egy olaszos minestrone leves illene hozzá. Bár ehhez lehetne betenni olasz zenét, Ramazottit pl.
Instant porokkal NE fõzzetek semmit! Nem hiszem, hogy a szüleitek örülnének a mû kajáknak. Inkább szombaton készítsetek valamilyen tésztasalátát. Húsvétkor mindenütt ünnepi az ebéd, és van sonka, kolbász, tojás is. Akkor nem hiányzik még egy nehéz vacsora.
En ha szülö lennėk örülnėk hat azt csinálnák a gyerekeim amit az 1-es tanácsolt.


bulizni általában ötkertbe, a zenét nem tudom
azt hiszem ez volt: Avicii Vs. Nicky Romero - I Could Be The One
A kérdező hozzászólása: Már megvan: Red hot chilli peppers szám volt: Look around

Milyen zenét tegyek be az 1 éves kutyusom videója alá?

Holnap lesz 1 éves és gondoltam csinálok egyet úgyis imádok videókat csinálni de zene ötletem nincsen hogy mi legyen.

Legjobb válasz: Attól függ. Milyen fajta kutyus, milyen a jelleme?

Attól függ. Milyen fajta kutyus, milyen a jelleme?
A kérdező hozzászólása: Bichon Havanese és játékos örökmozgó

A Való világ 5 be amikor vonulnak be az arénába milyen zene szól?

Legjobb válasz: Azt hiszem ez az! http://www.youtube.com/watch?v=NjfFpFW9OdA

A kérdező hozzászólása: nem ez az de azért köszi:D

Van egy jó zene aminek az intro-ja valahonnan nagyon ismerõs, netán valaki ismeri milyen zenébõl illesztette be a DJ? (FONTOS)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Sajnos nem él a link...

Sajnos nem él a link...

Egy rajzfilmet készítek az evolúcióról. Milyen zenét rakjak be alá?

Én egy kicsit pörgősebb számra gondoltam, persze ének nélkül.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=DZ71CQiDBpY :D ez mindig üt...

HTML-be hogy kell zenét beszúrni? Milyen kóddal? Meg azt is hogy hogy

Milyen kóddal?meg azt is hogy hogy?

Legjobb válasz: Hova kéne?

Hova kéne?
A kérdező hozzászólása: hát egy egyszerû html fájl-ba
ezzel <embed src="idejön a szám" width="140" height="40" autostart="false" loop="FALSE"> </embed> ha az autostartot true-ra állítod minden betöltésnél elkezdi automatikusan játszani a számot
html-be nemtudsz zenét beszurni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!