Találatok a következő kifejezésre: Milyen zenére a (1859 db)

Milyen zenének a klpije?

Nagyvárosban játszódik, borús időben, és arc nélküli, kapucnis alakok mászkálnak, és az utcán néha feltűnnek titiokzatos lovasok, és asszem valami gusztustalan bogarak is vannak benne. A zenéből nem nagyon emlékszem bármire is, valami drum n bass volt talán...

Ez milyen zene, a videóban?

http://www.rtlklub.hu/most/26839_fokusz_eloszor_beszel_folde.. 19:17-19:30ig

Mostanában milyen zene a divatos a fiatalok körében?

Legjobb válasz: attól függ mejik rétegben, milyen stílusban. Elektronikában most megy a minimal meg a house.

attól függ mejik rétegben, milyen stílusban. Elektronikában most megy a minimal meg a house.
disco zenék...
és egy altert se írtak ki :S itt senki se szereti a quimbyt, kauázust, kispált, 30y-t???
tokio hotel :)
hát van aki a rockot szereti (mint én :) ) és van aki meg a discot meg a hasonlókat...
minden féle. attõl függ hogy drága begyöpösödött ifjúságunk mejik "kategoriához" tartozik éppen. van rap zene, van diszkó zene, van "rokk" zene, ami manapság hörgõsmetál, van minden féle alternativ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Egyértelmûen a bulikban játszott zenék, nekem pl: David Guetta összes közremûködött száma (Sexy Bitch, I Gotta Feeling, Memories, One Love...stb), Lady Gaga számai se rosszak (Bad Romance), meg a hasonlóak! :)
melyik korstílus divatos európában? ugyanennyire értelmetlen kérdés.. van aki house van aki hip-hop, rap, blues, emo, dnb, pop, punk, rock, metál zene stb. rajongó. van aki sok mindent meghallgat.
@12:52 Én az összeset imádom : ) , de szerintem most nem divat alternatívnak lenni , vagy tévedek ?


Milyen zene a retrozene?

Legjobb válasz: kb. amire a szüleid buliztak fiatalkorukban. 20 év múlva pedig a mostani slágerek lesznek azok.

kb. amire a szüleid buliztak fiatalkorukban. 20 év múlva pedig a mostani slágerek lesznek azok.

Éva Neotonnak a Visszatért Dániel a hadseregből, milyen zenének a feldolgozása?

Hallottam régen az eredetit, de nem ismerem. Hallásra valami szovjet dal lehetett.

Ez milyen zene a videóban?

http://www.valovilag.hu/video/148363

Legjobb válasz: http://www.valovilag.hu/video/148363 itt a link 3:43

A kérdező hozzászólása: http://www.valovilag.hu/video/148363 itt a link 3:43
A kérdező hozzászólása: http://valovilag.hu/video/153921 ugyan az a zene csak máshogyan itt 3:35

Milyen zenének a kigúnyolt dalszövege ez eredetileg és ki énekli?

Nepper...

Legjobb válasz: Kísértetiesen beleillik ebbe a refrén részbe is. 7 seconds away Just as long as I stay I'll be waiting It's not a second 7 seconds away Just as long as I stay I'll be waiting (x3) And when a child is born into this world It has no concept Of the tone the skin it's living in And there's a million voices (x2) ****** Akkor pedig nem más, mint Neneh Cherry - Seven Seconds

Kísértetiesen beleillik ebbe a refrén részbe is. 7 seconds away Just as long as I stay I'll be waiting It's not a second 7 seconds away Just as long as I stay I'll be waiting (x3) And when a child is born into this world It has no concept Of the tone the skin it's living in And there's a million voices (x2) ****** Akkor pedig nem más, mint Neneh Cherry - Seven Seconds
ez nagyon zsír honnét szetted??? :D
Szerintem: "Szulak Andrea: Nem harap a neni." Youtube-on is biztos fent van. :)
"Nem kell tõle félni csak meg kell kefélni" Így fordították egyesek anno a Modern talking Cherry cherry lady címû dalát.Talán ez lehet.

Milyen zene a rock? És a punk? És a punk-rock? Mi a különbség közöttük?

Legjobb válasz: http://haddkeressemmegneked.hu/?q=Rock&l=1 http://haddkeressemmegneked.hu/?q=Punk a punk rock a kettõ keveréke meglepõ módon...

az elsõ link rossz... http://hu.wikipedia.org/wiki/Rock
A kérdező hozzászólása: nem hatoldalnyi szöveget akartam látni, és iylen lekezelõ keressem meg oldalt... Én csak egy egyszerû meghatározást kértem, hogy mi mi a lényeges különbség a kettõ között... Tehát, hogy honnan tudom megállapítani, hogy melyik elõadó játszik rockot és melyik punk zenét.
az egyik szar a másik mégszarabb! hallgas metált inkábbb sokkal jobb.. 2 évig rockot hallgattam (pl: Dio, tenachious D 2 ami hirtelen eszembe jutott) punkot sose hallgattam mert hagy ne részletezzem.. metálban van technika normálisabb szöveg stb...
a punkzene technikailag sokkal egyszerûbb.... a basszgitártanárom mondta nekem, hogy érdemes pár technikát tanulni, hacsaknak punkzenész akarok lenni, mer akkor mind1.
pontosan egyszerûbb általábban 3 barré ból ál az egész szám.. emmelet igénytelen és hagyj ne folytassam
"nem hatoldalnyi szöveget akartam látni, és iylen lekezelõ keressem meg oldalt... Én csak egy egyszerû meghatározást kértem, hogy mi mi a lényeges különbség a kettõ között... Tehát, hogy honnan tudom megállapítani, hogy melyik elõadó játszik rockot és melyik punk zenét." Cseszdmeg, ha elolvastad volna a linkeket, tudnád. Hihetetlen, hogy kérdezel valamit, de nincs benned annyi érdeklõdés, hogy el tudd olvasni, amit linkeltek. Beszarás komolyan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!