Találatok a következő kifejezésre: Milyen volt tegnap (91 db)

Milyen volt tegnap a Paddy and the Rats koncert Hajdúszoboszlón?

\m/(O.¤)\m/

Legjobb válasz: Fergeteges volt!! Nagyon jó volt a hangulat, odatették magukat a srácok! Közvetlenek voltak, felhívtak 3 gyerkõcöt a színpadra. Az after party szintén állati volt, adtak egy kis akusztikus koncertet a Rock Cafe-ban. :)) És persze mindent dedikáltak, csinálhattunk közös képeket.. ^^ Alig várom a következõ Paddy koncertet.

Fergeteges volt!! Nagyon jó volt a hangulat, odatették magukat a srácok! Közvetlenek voltak, felhívtak 3 gyerkõcöt a színpadra. Az after party szintén állati volt, adtak egy kis akusztikus koncertet a Rock Cafe-ban. :) ) És persze mindent dedikáltak, csinálhattunk közös képeket.. ^^ Alig várom a következõ Paddy koncertet.
Állati jó volt :DDDDD FREEEDOOOOOOM

Szerintetek milyen volt tegnap Ördög Nóra ruhája?

Nekem is van egy nagyon hasonló, kaptam, de sose vettem fel, azt hittem gáz már az ilyen félújjas, flitteres. Szerintetek fel lehet venni?

Legjobb válasz: Sztem nagyon szép volt az a ruha-persze nem utcára :)-, csak az a csizma volt nagyon gáz hozzá, ami volt rajta, nem passzolt hozzá sem stílusban, sem színben.

Sztem nagyon szép volt az a ruha-persze nem utcára :) -, csak az a csizma volt nagyon gáz hozzá, ami volt rajta, nem passzolt hozzá sem stílusban, sem színben.
Szerintem nagyon rosszul állt rajta. Annyira lefogyott és most nagyon gebe ez a ruha pedig még csak passzos sem volt, úgy állt rajta, mintha kinyúlt volna..és az a csizma!! Jesszusom..miért nem lehet ehhez egy divatos magassarkút felvenni?? Talán takargat valamit egyébként, mert már sokadszor csak csizma van rajta.
A kérdező hozzászólása: az enyém feszülõsebb és hát én se vagyok olyan vékony mint õ, barna vagy fekete magassarkúval képzeltem el
Azért nem vesz fel magassarkút, mert akkor Balázsnál nagyobb lenne.:-) A tegnapi ruhája nekem tetszett, jól állt rajta, csak az a csizma hozzá valami borzalom volt.
tetszett a ruha, meg a csizma is, de együtt nem nagyon. ehhez a ruhához egy bõrcsizmát vagy leginkább egy bronzos-barnás magas sarkút tudok elképzelni. a csizma meg szerintem tökjó utcára, hétköznapokra, farmerrel-pulcsival, cicanadrággal...
Teendõ az, amit akarsz. Elhívod vagy nem.
Most kell randira hívni, amíg nem késõ.

Van itt olyan aki tegnap ott volt a new moon premierén? Milyen volt a film? Jobbra vagy rosszabbra számitott? Felirattal volt?

Legjobb válasz: Én egy igazi Twilight rajongó vagyok. Noha nem az sikítozós fajta, de nagyon tetszik a könyvsorozat. Tegnap voltam a premieren, és azt kell mondjam, h. nagyot csalódtam. Azt gondolom, h. egy igazi rajongónak látnia kell a filmet, de elég pocsék lett. Sajnos túlságosan a szexi farkas kockahasakra helyezték a hangsúlyt és a csöpögõs, nyálas, cukormázas jelenetekre. Én szeretem a romantikát, a szerelmes filmeket. De sokszor már szinte alig bírtam röhögés nélkül, annyira nyálas volt. Ilyen brazil szappanopera-szerû. Sajnos túl sok mindent akarták a filmbe belezsúfolni, emiatt egy kicsit kapkodós lett.

Én egy igazi Twilight rajongó vagyok. Noha nem az sikítozós fajta, de nagyon tetszik a könyvsorozat. Tegnap voltam a premieren, és azt kell mondjam, h. nagyot csalódtam. Azt gondolom, h. egy igazi rajongónak látnia kell a filmet, de elég pocsék lett. Sajnos túlságosan a szexi farkas kockahasakra helyezték a hangsúlyt és a csöpögõs, nyálas, cukormázas jelenetekre. Én szeretem a romantikát, a szerelmes filmeket. De sokszor már szinte alig bírtam röhögés nélkül, annyira nyálas volt. Ilyen brazil szappanopera-szerû. Sajnos túl sok mindent akarták a filmbe belezsúfolni, emiatt egy kicsit kapkodós lett.
elég egy retek lett! A színészek elõtt le a kalappal. De a rendezõ.. Chris Weitz egy szar 0la. Annyi kamera effektet raktak bele, hogy kb evvel ment el a fele film, meg kb. 3x majdnem kidobtam a taccsot annyira forgott jobbra balra a kamera.. Meg olyan sok mindent akartak bele préselni 2 órába, hogy minden jelenetet elkezdtek, de nem fejezték be. Tök idegesítõ volt, hogy Áá bele éled magad, most jön az izgi rész.. És durr ugrik a film a következõ jelenetre.. Én meg így "WTF?!" Szerintem meg, több Edward volt a filmbe mint farkasok. Épp arról szólt a NM, hogy farkason La Push, esõ. Ember.. Farkasos jelenet volt 4 db. És ennyi. Ez miiiii?! Kb. az egész könyv a La Pushba játszódik.. ez meg így öö haggyad már.. Akkor esõ nem is volt.. Oké.. A leggyönyörûbb jelenetet hagyták ki az egész filmbõl.. amikor Bella a víz alatt lebeg és ott van mellette Edward (oda képzeli) És erre Ed. elköszön tõle... Baszus pont ez nem volt benne.. Hát mert miért ne?? A feliratért külön köszönet! Szóval nagyon nagyon jó, hogy az eredeti hangokat hallod. tökéletes, igaz pár mondatot kifelejtettek feliratozni, de ez most kit érdekel?! :D Pontokba össze foglalva 10bõl: Szereplõk: 10/9 Rendezõ:10/3 Effektek:10/3 Helyszínek, ruhák, kiegészítõk, smink stb. 10/6 Történet: 10/20 (Stephenie Meyer egy istennõ)
Ezt jo hallani. Mar en is allig varom h megnezzem.
Én is nagyot csalódtam a filmben. Ami elõször szembeszökött, az a zene volt. Direkt letöltöttem már jóval a premier elõtt a filmzenét és elképzeltem, hogy milyen jelenetek kapcsolódhatnak majd egyes számokhoz. A legszebb számokból csak 4-5 mp szólt, a jelenetekhez oda nem illõ zenéket raktak...olyan trackeket nem hagytak érvényesülni, mint a Satellite Heart, vagy a White Demon. Aztán, a smink: Edward egész teste olyan szürke, mintha valami atomtámadásból lépett volna ki! Bella túl lett sminkelve, valahogy túl szép lett, ami nem illik ehhez a karakterhez! Rosalie pedig állítólag a vámpírok közül a legszebb, hát, meg lehet nézni, milyen pisisárga hajjal... viszont most Alice-t nagyon eltalálták! (bár, mi az a lógós férfiing rajta az elsõ jelenetében?? Alice ilyet soha nem venne fel!) Jahh, és a Cullenek szeme SÁRGA..nem aranybarna, hanem sárga!!!:( Egyébként osztom a véleményem az elõttem szólókkal, a rendezés tragi(komi)kus lett... nagyot csalódtam. Az izmos férfi felsõtestek élvezetéért érdemes megnézni. Semmi másért.
Szerintem nagyon jó volt. Nekem tetszett. :)
Szerintem jó volt, bár néha azt sem tudtam hova fordítsam a fejem, mert nagyon gyorsan jött egyik jelenet a másik után. Nagyon sok dolgot akartak bepréselni két órába :s és a szülinapi buli jeleneténél kihagyták a tortát :( ...
nekem tetszett, mert a könyv szerint volt a film, (nem úgy mint az alkonyatban)és nem hagytak ki belõle sok mindent , bár én angolul néztem, felirat nélkül(sikerült megérteni, mert olvastam a könyvet és nagyjából tudtam, mirõl van szó) én nagyon jó:D

Úgy unatkozok. írjatok má valamit! Ki mit kajált ma? Milyen volt a tegnapi buli? Stb stb

Legjobb válasz: Ma még nem ettem, tegnap nam volt buli.stb stb...

Ma még nem ettem, tegnap nam volt buli.stb stb...
jaa izéé..itt asszem nem játszák a fûrészt:D hanem a könnyû nõcskét vagymit:D mingyá megyek is:D
Nem volt tegnap buli, ma gyros-t ettem.
12:29-es vagyok Meglehet... :DD Remélem nem baj, hogy csak úgy Rád másztam, és nem történt utána semmi xDD
Sztem a 12:29el egy helyen buliztunk mert én se emlékszek sokmindenre vki meg rámmászott :D De nem volt semmi :D
Én nem unatkozom.. :D vagy ha mégis, ott az UNATKOZDA xD Még nem kajáltam, most fogok reggelizni... Óhjajj..az a tegnapi buli..alig emlékszem valamire, annyit tudok, hogy én már túl voltam pörögve xD Kicsit rámásztam pár emberkére.. :$ De nem nem volt semmi.. xDD
tnap este nem vlt buli..:/ És ma mirelit pizzát ettem..
A kérdező hozzászólása: én megnéztem a fûrész 3D-t ááá brutál jó volt:)
A kérdező hozzászólása: mit nézel meg?
én se ettem..csak nutellát egy kicsit:DxD és majd mesélek este milyen volt a mozixD:D
Haláli volt a tegnapi buli, bár a marhának nem hiszem h bejött:D..kajálni meg nem kajáltam:D
tegnap nem volt buli....ma meg kõrözöttet ettem hagymával és sonkával....
hát én most felyesztem be 1 brutális b****st ami a tegnapi bulin kezdõdött.... szerintem marhaság volt lefeküdni8 vele de k*** élvesztem úgyhogy én nem uncsizom...... am most ettem/ ittam egy kis g***t XDXD am veled mizu???? :) :) :)

Milyen volt a tegnap ebédem?

Grillen sült száraz disznóhús, 2 kis paradicsom, 2 újhagyma, 1/2 er?s paprikaként vett édespaprika, félbarna, magvas kenyér (k.b. 8 deka), fél liter sör.

Legjobb válasz: *a tegnapi

A kérdező hozzászólása: *a tegnapi
fOGYÓZOL? Mert akkor csirkét vagy halat, pulykát egyél disznó helyett a sört meg hanyagold mert egy igazi kalóriabomba.
Disznóhús helyett valami szárnyast kellett volna, a sört pedig elhagyni, egyet értek az elõttem szólóval!
Muhaha, a sör rosszabb, mint a cukor :D :D :D Csak így tovább! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem fogyózom, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire találjátok egészségesnek ezeket a kajákat. A sör rosszabb, mint a cukor? Miért?

Aki volt tegnap Rammstein koncerten leírná, hogy milyen volt?

F?leg a számok érdekelnének. Volt seemann?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon jó volt! Youtube-on találsz róla videokat. Seemann nem volt, viszont volt Pussy, Rammlied, Weisses Fleisch, Sonne, Haifisch, Engel, Ich tu dir weh, Feuer Frei, Benzin, Du Hast, Du riechst so gut...

Szia! Nagyon jó volt! Youtube-on találsz róla videokat. Seemann nem volt, viszont volt Pussy, Rammlied, Weisses Fleisch, Sonne, Haifisch, Engel, Ich tu dir weh, Feuer Frei, Benzin, Du Hast, Du riechst so gut...
Szia! Nagyon állat volt! Életem legjobb koncertje. Tuti ha legközelebb jönnek újra ott leszek!!!
hát úgymondom inkább, hogy hajlamos a ficamra, de nem mindennapos, csak ha nagyobb erõhatás éri (pl. kosarazás közben), fájni hál' Istennek nem fáj amúgy köszönöm a válaszodat
köszönöm a megerõsítést, én is így gondolom:D a Rammsteint pedig imádom, szóval már cs azon múlik, h mikor lesz itthon újra koncert:) és mégegyszer köszi a válaszodat(:
:) én is nagyon várom a következõ koncertet:D biztos h megyek :) életem legjobb estéje, koncertje az biztos !!!! elfelejtetted mondani, h Till mondta a koncert végén magyarul, hogy: Szeretlek titeket :) olyan édes volt ^^
amúgy.gondolom a kérdezõ nem volt koncerten.. akkor nem kérdezni, hogy volt-e a Seemann... meg akkor nem érdekelné hogy milyen számok voltak :)
hátha egyszer neked is összejön a koncert ;) de menj el ! megéri ;)
sajnos nem voltam :/ azért is szeretnék már elmenni legalább egyszer, m már nem bírok magammal :D cs az a baj, h sztem egyhamar nem jönnek, mivel most idén voltak, most meg Dél - Amerika...úgyhogy, nem tudom...((: és, te voltál?
nagyon szívesen ;) jaja:D mikor lesz már újra koncert ^^ jó lenne már:P voltál most márciusban? :)
szívesen .:) egy próbát megér. szerintem, ha nagyon szereted a RAMMSTEIN-t. :) megéri szerintem :)
hát... attól függ , hogy mennyire , , kicsit" fáj a térded, ..
szerintetek, ha egy kissé rossz a térdem, attól még kibírnám kiemelt állóhellyel a koncertjüket? egyébként bocs az off-ért (:
hátha :D reménykedem benne((: amúgy, ezt az utolsó hozzászólást nem értem, de mindegy, lehet, nem nekem írták :D

Milyen volt az első mensid szülés után? 17 hónapja szoptatok, most úgy néz ki, hogy megjött. Tegnap óta van, de nagyon kevés (1 tisztasági betéttel elvagyok 1 nap), de élénk piros.

Legjobb válasz: Szia.az én elsõ menstruációm brutális volt,szó szerint dõlt belõlem a vér,úgy 4 napig kb.nekem elötte nem volt számottevõen erõs vérzésem,és nem is tartott sokáig tehát ez volt a döbbenet számomra.azóta kezd alakulni,de még mindig több a megszokottnál.

Szia.az én elsõ menstruációm brutális volt, szó szerint dõlt belõlem a vér, úgy 4 napig kb.nekem elötte nem volt számottevõen erõs vérzésem, és nem is tartott sokáig tehát ez volt a döbbenet számomra.azóta kezd alakulni, de még mindig több a megszokottnál.
Az elején nekem 8 napokig volt rendesen, majd 8 nap után pecsételõ volt még 2-3 napig.Erõsebb volt.Mostanra kezd helyre állni (5 nap)10 hónap után.
Nekem szombaton jött meg elõször. Szoptatok 11 hónapja. Váratlanul ért, semmi elõjele nemvolt, még jó hogy itthol voltam! Elég sok van, bár nekem mindíg sokvolt. Viszont az meglepõ hogy nem görcsölök, és a fejem sem fáj ( na nem mintha hiányozna!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!