Találatok a következő kifejezésre: Milyen vizsgálatokon átesni, hogy (3 db)

Milyen vizsgálatokon kell átesni, hogy kiderüljön miért nem jön a baba már másfél éve?

Kb.mennyi id? alatt zajlanak le a vizsgálatok?Mennyit kell az eredményre várni?Melyik kellemetlen ill. fájdalmas?

Legjobb válasz: mi is ennyi ideje probálkozunk és kiderült hogy nincs peteérésem ezért nemjött ösze.Nálam nemvolt nehéz kideriteni mert a menzim sem volt meg rendesen. de mikor a dokihoz elmentem megvizsgált és simán rávágta mi a bajom. clostit irt fel és remélhetõleg most sikerülni fog. de én aztmondom minél hamarabb ekmész dokihoz annaál hamarabb lesz babád. szoval irány a doki és sok sikert

mi is ennyi ideje probálkozunk és kiderült hogy nincs peteérésem ezért nemjött ösze.Nálam nemvolt nehéz kideriteni mert a menzim sem volt meg rendesen. de mikor a dokihoz elmentem megvizsgált és simán rávágta mi a bajom. clostit irt fel és remélhetõleg most sikerülni fog. de én aztmondom minél hamarabb ekmész dokihoz annaál hamarabb lesz babád. szoval irány a doki és sok sikert
Szia! Lassan mi is másfél évnél tartunk. Nekem is mint az elõzõ hozzászólnak is nincs peteérésem. A dokim uh+vérvétel után clostit írt fel. Kiváncsian várom a jövõ hetet, mert akkor kell visszamennem uh-ra, hogy van e peteérésem. Ha van akkor aztán apait-anyait beleadunk:-))))) Az uh nem fájdalmas, a vérvétel nekem az volt, mivel irtozok a tûtõl:-))))) Az uh gyors is. A vérvétel eredményére 1 hetet kellett várni. Szerintem ennyi idõ után mindenkinél hasonló vizsgálatok vannak.
Majdnem. Nálunk elõször a férjemnek volt spermavizsgálata, mert ez a legegyszerûbb. Nekik csak ez az egy van, ebbõl mindent megtudnak. Nõnél elõször a szokásos: rákszûrés, tapintás, hüvelyi uh. Utána hormonvizsgálat, majd petevezeték átjárhatósági.

Milyen vizsgálatokon kell átesnem, hogy felírják a fogamzás gátlót?

21 éves múltam, és szeretném felíratni a fogamzás gátló tablettát. 3 éves kapcsolatom van, és ha menstruálok eléggé görcsölök, szóval jó lenne. Az a helyzet, hogy még nem voltam nőgyógyásznál, és nem tudom, hogy ez hogy megy. Milyen vizsgálatokat végeznek el? És kik vannak a rendelőben? Előre is köszönöm a válaszokat! Jah..és azt is szeretném tudni, hogy SZTK rendelésen is lehet-e úgy időpontot kérni, hogy egy kimondott dokihoz? Vagy akihez éppen beírnak?

Legjobb válasz: Érdemes lenne elsõ alklommal nõi dokihoz menned, vele könnyebben megtudod beszélni az esetleges gondjaidat. (plusz a vetkõzés, ugye...)

Érdemes lenne elsõ alklommal nõi dokihoz menned, vele könnyebben megtudod beszélni az esetleges gondjaidat. (plusz a vetkõzés, ugye...)
Nem igaz, nem kellett volna még menned, csak akkor ha fûvel-fával összefeküdtél volna! Ha valaki szüz, akkor 23.24 évesen illik elõször szûrésre mennie, amúgy álltalában 1 évvel a nemi élet megkezgése után érdemes ellenõríztetni magad.
Kézi vizsgálat, rákszûrés, vérvétel, esetleg ultrahang. Ezek a vizsgálatok vannak. És ha elkezded szedni a gyógyszert, akkor évente kell rákszûrésre menned. Nõgyógyász és asszisztens van a rendelõben. Általában ahhoz írnak be, aki éppen rendel. De ha van olyan, hogy bizonyos napokon mindig ugyanaz az orvos rendel, akkor lehet kérni arra a napra is éppen és akkor lehet ahhoz kerülni, akihez akar az ember.
lesz egy manuális vizsgálat, tehát kézzel megtapogat belülrõl és ha a doki lelkiismeretes, akkor egy vérképet is kér, ha nem , akkor inkább menj máshoz, mert ez nagyon fontos, de sok doki nem foglalkozik vele a laborlelettel visszamész és az eredményeidnek megfelelõ gyógyszert ír fel a doki változó, hogy hogy van, van, ahol egyedül van bent a doki, van, ahol bent van az asszisztensnõ is és egy függöny mögött vizsgál a doki hogy szt-ban tudsz-e dokit választani azt nem tudom
Tényleg 21 múltál és soha nem voltál nõgyógyásznál??? Hát ez elég fura, de segítek. SZTK-ban is kérhetsz idõpontot X.Y orvostól. Vagyis bemész, és a kartonozónál megmondod, hogy nõgyógyászhoz szeretnél menni Dr. Tóth Bélához. Mivel írtad hogy még sosem voltál nõgyógyásznál jelezd elõre, hogy nincs kartonod. Ott helyben csinálni fognak (vidd a Taj kártyádat, és a személyidet) Majd bemész az idõpontra. Név szerint fognak hívni. Bent a rendelõben az orvos és egy asszisztens szokott lenni. Van egy kis fülke, ott kell levetkõznöd. Tanácsolom hogy hosszú póló vagy szoknya legyen rajtad, mert akkor nem kell punciban állnod míg a kérdésekre válaszolsz, hanem takarod magad. Amikor meg a a vizsgálóágyra fekszel elég csak felhúzni. Mivel nem voltál még elõbb feltesznek jó pár kérdést. Majd elmondod hogy mi a gondod. (fogamzásgátló tabletta kell, görcsölsz stb) Felfekszel a vizsgálóágyra és a doki megvizsgál.. Alap vizsgálatot fog végezni, és talán kenetet is vesz rákszûrés miatt. Majd kapsz beutalót vérvételre, , Ez kell a fogamzásgátló tabletta miatt. A megbeszélt idõre visszamész, és elmondja milyen gyógyszert szedhetsz. Ne csodálkozz ha a doki rosszallóan megjegyzi hogy 21 évesen illett volna legalább egyszer elmenni nõgyógyászhoz. Fõleg ha nemi életet is élsz.. Tudod nem árt évente egyszer általános vizsgálatra elmenni még akkor is ha úgy érzed nincs semmi bajod..
ne izgulj, dehogy kellett volna még menned, pont idõben vagy! Valóban 23 év körül ajánlják a protokoll szerint az elsõ szûrést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!