Találatok a következő kifejezésre: Milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatnom, (3 db)

Milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatnom a kutyámnál, hogy meg tudjam minden rendben van-e?

Van egy kutyám (kistest?) akit nagyon-nagyon szeretek. Most lesz majd 4 éves. Sajnos anyagilag jelenleg nem állok úgy, hogy vizsgálatokat végeztethessek rajta, de jöv?re mindenképpen szeretnék, mert szeretném tudni, mi az ami nincs rendben nála és nem szeretném ha valami kés?bb derülne ki és ne tudjuk már kezelni.

Legjobb válasz: én a 8 évesnél teljes vérképet kértem, meg hogy tapogassák végig. Már nem emlékszem mennyi volt, de ilyeneket 7 éves kortól évente érdemes csináltatni

én a 8 évesnél teljes vérképet kértem, meg hogy tapogassák végig. Már nem emlékszem mennyi volt, de ilyeneket 7 éves kortól évente érdemes csináltatni
A kérdező hozzászólása: Neki még sosem volt, most lesz 4 éves.

Milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatni, mielőtt meddőségi központba megy az ember?

Legjobb válasz: 3. és 21. napi hormonsor, terheléses cukor+inzulin vizsgálat. D vitamin szint szûrés, átjárhatósági, spermiogrram.

3. és 21. napi hormonsor, terheléses cukor+inzulin vizsgálat. D vitamin szint szûrés, átjárhatósági, spermiogrram.
Elõtte? Semmilyet. Majd ott megmondják mi kell.
A kérdező hozzászólása: Az aktuálisan felmerülõ költségek miatt szokták ezt a módszert javasolni. Köszönöm a válaszokat.
Méhtükrözés?

Milyen vizsgálatokat lenne érdemes megcsináltatnom, ha 7 hetesen spontán vetélésem volt és szeretném kizárni, hogy a szervezetemben van a hiba?

Legjobb válasz: Mindenféleképp kérj idõpontot a nõgyógyászodtól, csak õ fog segíteni és tanácsot adni neked. A spontán vetélés különben elég gyakori, és valószínüleg nem benned van a hiba. Rosszul hangzik, de a természet így akarta. Minden jót neked, és fel a fejjel!

Mindenféleképp kérj idõpontot a nõgyógyászodtól, csak õ fog segíteni és tanácsot adni neked. A spontán vetélés különben elég gyakori, és valószínüleg nem benned van a hiba. Rosszul hangzik, de a természet így akarta. Minden jót neked, és fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: A nõgyógyászommal már megállapodtam egy idõpontban, csak nem vagyok biztos benne, hogy õ ragaszkodna bármilyen vizsgálathoz, én viszont mindenképp szeretném kivizsgáltatni magam, mert még egy ilyen lelki megrázkódtatást már nem szeretnék átélni. Mindenesetre köszi a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!