Találatok a következő kifejezésre: Milyen vizsgálatok még a 32 (2 db)

Milyen vizsgálatok jönnek még a 32. hét után? Nem szeretnék semmi fontosról lemaradni.

Fogadott orvosom nincsen, azt se tudom kinek mikor és hova kell hogy küldjön.

Legjobb válasz: 36 hetesenn kellesz menned egy utolsó vérvételre. 35 hetes kortól Nst-re hetente, és szintén 36 hetesen kenetvételre is menni kell. +8 hetesen pedig egy utolsó ultrahang lesz esedékes! Boldpg babavárást.

36 hetesenn kellesz menned egy utolsó vérvételre. 35 hetes kortól Nst-re hetente, és szintén 36 hetesen kenetvételre is menni kell. +8 hetesen pedig egy utolsó ultrahang lesz esedékes! Boldpg babavárást.
nekem 32.héten volt az utolsó vérvétel. 36.héten volt hüvelykenetvétel (STD laborba), 36.héttõl volt nst hetente 38 héttõl heti 2*, az utolso ultrahang 36.héten van, akkor van orvosi vizsgálat is és a 39.héten szintén van orvosi vizsgálat tovább nem tom mert a 39. hét végén szültem
Szia! Nekem is a 32. héten volt az utolsó vérvételem, majd a 36. héten kenetet vettek, és ezen a héten volt az utolsó uh és az elsõ ctg. Azóta egyszer voltam ctg-n, most 37 hetes vagyok. Ha jól tudom innentõl csak ctg, aztán irány a szülõszoba... Minden jót!
Nekem 36 hetesen kell mennem az utolsó laborvizsgálatra, uh-ra + hetente nst-re. 33 hetes kismami

32 hetes vagyok, milyen vizsgálatok jönnek még, főleg a nőgyógyásznak miket kell feltétlenül vizsgálni?

Legjobb válasz: Valószínûleg lesz még ultrahang, nézni fogja a doki a méhszájadat és a 36. héttõl kell nst-re járni.

Valószínûleg lesz még ultrahang, nézni fogja a doki a méhszájadat és a 36. héttõl kell nst-re járni.
Szia. A nõgyógyász a méhszáj állapotát vizsgálja. Nálunk a 30-32 heti uh után legközelebb a 38 héten van. És Nst-re is a 38 héttõl kell menni. Üdv, 36 hetes kismama
Ja, és a 36. héten még van egy labor vizsgálat is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!