Találatok a következő kifejezésre: Milyen vizsgálatok arra, aki nem tudja, (1 db)

Milyen vizsgálatok várnak arra, aki nem tudja, hogy miért nem jön a bébi?

Legjobb válasz: Jó lenne, ha min. 3 hónapig mérnéd a reggeli ébredési hõdet, ha nem vagy még túl rajta. Vérvételes hormonvizsgálat, hüvelyi ultrahang, ha gyanús, hogy el vagy záródva vagy a méheddel van valami gond, akkor HSG (átjárhatósági), párodnak andrológiai vizsgálat. HSG eredménytõl függõen, ha kell laparoscopia, hysteroscopia. (Mi itt tartunk.) Esetleg fogászat, és pajzsmirígy vizsgálat.

Jó lenne, ha min. 3 hónapig mérnéd a reggeli ébredési hõdet, ha nem vagy még túl rajta. Vérvételes hormonvizsgálat, hüvelyi ultrahang, ha gyanús, hogy el vagy záródva vagy a méheddel van valami gond, akkor HSG (átjárhatósági), párodnak andrológiai vizsgálat. HSG eredménytõl függõen, ha kell laparoscopia, hysteroscopia. (Mi itt tartunk.) Esetleg fogászat, és pajzsmirígy vizsgálat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Progeszteront a ciklus hányadik napján néznek?

Milyen intervallumokban kell menni vérvételre? Ha jól tudom ciklusonként 2szer vagy 3szor kell.

2

OVU tesztet hogyan kell használni? Akinek van bevált tapasztalata leirná nekem? Mikor kezdjem el, du mikor csináljam. Stb? !

6

Peteérés környékén van akinek szintén nagyon fáj a dereka?

2

Melyiket hőmet nézzem?

menzeszem 3. Napján vagyok.szájban 36.5, hüvelyben 36.9./2 hőmérővel mérem/.akkor most melyik a valós?mindig nagyon bebugyolálva alszom,ezért lehet ilyen eltérő?

4

Ki tesztel holnap vagy holnap után? Izgulunk együtt?

Tünetek esetleg? Éreztek valamit? :)

14

A clearblue digitális tesztet hányszor lehet használni?

(Csak 1x?)

4

Lehet, hogy a doki uh-on összekeveri a cisztát a tüszővel?

6

Van még rá esély, hogy teherbe estem?

A párommal elvileg ovuláció után (kiszámoltuk)4 nappal együtt voltunk védekezés nélkül. Rá 2 napra kis fehéres folyásom volt. A 6. napon enyhe görcsök mellett rózsaszínes vérzésem van, de csak a wc papíron vettem észre. Kb most kellene megjönnie. Ez most a menstruációm lesz, vagy esetleg a beágyazódás jele?
Nagyon szeretnénk a kis babyt..

3

Melyikkel teszteljek? (Bővebben lent)

Melyik teszt a jobb: facelle vagy x-epil? Mindkettőt a Rossmannban vettem. Nem tudom eldönteni hogy melyiket lőjem el. Holnap lesz 9 napja hogy késik a mensi.

8

Lehet ebben a hónapban peteérésem?

Lehet ebben a hónapban peteérésem abban az esetben, ha az utolsó menstruációm 13 nappal később jött meg, mint kellett volna. Valószínűleg nagyon stresszes voltam és e miatt késett. Általában 35 naposak a ciklusaim. Hallottam, ha valakinek 40 nap feletti a ciklusa, akkor nem lesz peteérése. Ez igaz? Nekem most volt először, hogy 13 napot késett, nagyon stresszes voltam.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!