Találatok a következő kifejezésre: Milyen vizsgálat derül ki (3 db)

Fogamzóképesség milyen vizsgálat során derül ki?

ha elmegyek nőgyógyászhoz klön kérhető ilyen vizsgálat? vagy hogyan működik?

Legjobb válasz: Nem. Akkor derül ki, ha nem esel teherbe. Azért a meddõségi kivizsgálás nem olyan egyszerû és olcsó, hogy csak úgy mindenkinek megcsinálják. Egyébként is egy folyamat, rengeteg minden okozhat meddõséget. Elkezdik a legegyszerûbb vizsgálatoknál, aztán jönnek a bonyolultabbak, ha az egyszerûbbek nem vezettek eredményhez. Ha egy év alatt aktív szexuális élet mellett, védekezés nélkül nem esel teherbe, akkor fog veled foglalkozni a doki. Addig nem.

Nem. Akkor derül ki, ha nem esel teherbe. Azért a meddõségi kivizsgálás nem olyan egyszerû és olcsó, hogy csak úgy mindenkinek megcsinálják. Egyébként is egy folyamat, rengeteg minden okozhat meddõséget. Elkezdik a legegyszerûbb vizsgálatoknál, aztán jönnek a bonyolultabbak, ha az egyszerûbbek nem vezettek eredményhez. Ha egy év alatt aktív szexuális élet mellett, védekezés nélkül nem esel teherbe, akkor fog veled foglalkozni a doki. Addig nem.

Hogy derül az ki, hogy nem átjárható a petevezeték? Milyen vizsgálattal állapítják meg, ill. mit tesznek azért, hogy átjárható legyen?

Legjobb válasz: Petevezeték átfúvással! De pontosan nem tudom milyen ez az eljárás, talán majd valaki elmagyarázza. De szerintem, ha beírod a google keresõbe ezt, "petevezeték átfúvás" biztos megtalálod a kérdésedre a választ!

Petevezeték átfúvással! De pontosan nem tudom milyen ez az eljárás, talán majd valaki elmagyarázza. De szerintem, ha beírod a google keresõbe ezt, "petevezeték átfúvás" biztos megtalálod a kérdésedre a választ!
Kontrasztanyagos röntgenvizsgálattal állípítják meg, hogy átjárhatóak e, melynek során a hüvelyeden keresztül egy csövecskén át kontrasztanyagot juttatnak a méhedbe, és ezen keresztül a petevezetõidbe és megröngeneznek, és a képen látszódni fog a kontrasztanyag át tudott e folyni a petevezetõiden vagy sem. Ha nem, akkor egy kisebb mûtéttel megszüntethetik az elzáródást.

Milyen vizsgálat alatt derül ki szülés környékén h nincs e a baba nyakán a köldökzsinór?

Legjobb válasz: Szerintem az uh, amit úgyis csinálnak, mikor felvesznek a kórházba. Szülés közben meg rajtad van az nst, az is mutatja, ha valami gond lenne. ha meg van, 3 perc alatt kiveszik a babát császárral:-) De ne gondolj ilyenekre, minden rendben lesz.-)

Szerintem az uh, amit úgyis csinálnak, mikor felvesznek a kórházba. Szülés közben meg rajtad van az nst, az is mutatja, ha valami gond lenne. ha meg van, 3 perc alatt kiveszik a babát császárral:-) De ne gondolj ilyenekre, minden rendben lesz.-)
Uh-al látják


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!