Találatok a következő kifejezésre: Milyen vitamint szoptatás (22 db)

Szedtek valamilyen vitamint szoptatás alatt? Milyet lehet?

4 hós múlt a babám, csak anyatejet eszik és észrevettem, hogy van 2 fehér pont a körmömön, ami ugye elvileg a vitaminhiány jele, meg nagyon fáradékony is vagyok, egyszóval lehet kellene valamit szednem, hogy a tejem tápláló maradjon?

Legjobb válasz: Terhesség alatt szedhetõ vitamint! Én Femibiont szedtem a halolajjal. A halolaj amúgy is javasolt szoptatás alatt is.

Terhesség alatt szedhetõ vitamint! Én Femibiont szedtem a halolajjal. A halolaj amúgy is javasolt szoptatás alatt is.
Sok tej, tojás, gyümölcsök. A legjobb természetes vitaminforrás.
Terhes vitamin, béres csepp.
Huminiqumot szedek, keress rá, sztem jó választás szoptatás alatt.
Terhes vitamin (Pharmaton Matruelle)
Én terhesvitamint szedek, de ugyanazok a tüneteim, mint Neked! Egyébként nyugodtan szedheted a hagyományos multivitaminokat is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske! :-)
hipp natalt szedtem, de nagyon drága. át fogok térni a nutrilite-ra.
A nõgyógyászom azt javasolta, hogy a megmaradt Elevitet szedjem, és végig szoptatás alatt lehet azt szedni.

Milyen vitamint szedjek szoptatás alatt? Főleg most hogy itt az ősz.

...eddig nem szedtem semmit,csak terhesség alatt.3 hós a babám,anyatejes.

Legjobb válasz: A terhesvitaminokat lehet szedni szoptatás alatt is, rá is van írva. Én a Femibiont szedtem végig, most már csak egy héten 1-2 szemet veszek be, de szülés után újra elkezdem minden nap, szoptatás alatt a Femibion 400-at. 29 hetes kismami

A terhesvitaminokat lehet szedni szoptatás alatt is, rá is van írva. Én a Femibiont szedtem végig, most már csak egy héten 1-2 szemet veszek be, de szülés után újra elkezdem minden nap, szoptatás alatt a Femibion 400-at. 29 hetes kismami
Szia! Én Ladeevit-et szedek, másfél hetes a lányom. A terhesség alatt elevitet szedtem, de az nagyon nagy, alig bírtam lenyelni.
Ne tömd magad szintetikus vackokkal. Egyél sok gyümölcsöt (alma, banán, lassan itt a narancs is, sütõtök, szilva), hidd el, hogy a napi vitaminszükségletedet ezekkel tudod a legjobban kielégiteni. Ha mégis nagyon akarsz szedni valamit, javasolhatom az aszkorbinsavat (más nevén a C-vitamint), gyógyszertárban beszerezhetõ (késhegynyit vizben feloldva meginni). Ha az orvosod szerint szükséges, max. még a vastabletta, de ezt tényleg egyeztesd le.
Én a Gravidát szedem, mint a terhesség alatt.

Milyen vitamint szedjek szoptatás alatt? Javaslatokat szeretnék nem becsmérlést.

Terhesség alatt változatosan étkeztem, de most sajnos anyagilag nem tudom megoldani, ezért szeretnék vitamint szedni.

Legjobb válasz: Én mezei multivitamint szedek, mellé C-vitamint és külön halolajat. Így összeválogatva negyedébõl kijön a Femibionnak (ami persze nagyon jó, csak nagyon drága).

Én mezei multivitamint szedek, mellé C-vitamint és külön halolajat. Így összeválogatva negyedébõl kijön a Femibionnak (ami persze nagyon jó, csak nagyon drága).
Én tovább szedem a megmaradt terhesvitamint, szerintem jó.
Én Femibiont szedtem a terhesség alatt az Omega miatt, de most hogy szoptatom és változott nekünk is az anyagi helyzetünk nem tudom megvenni. Amit szedek: C-vitamin 1000mg(télen szedtem, 399ft 30db) Jó közérzet vitamin Vas(600ft/60db) Magnézium+kálcium+D vitamin (599ft/30db)Jó közérzet vitamin Omega 3-6 (599ft/30db)Jó közérzet vitamin Így Napi 63ft. Femibion 186ft Hát nem mindegy ám...
Én terhesség alatt a Hipp Natalt szedtem, mellette kalcium + D3-at, félidõtõl kellett magnézium is a keményedések ellen, és a végén vasat vérszegénységre. Szülés után csak a vasat szedtem 2 hónapig, mert a vitamint nem lehetett kapni. 1 hónapja viszont újra van, új összetétele lett, van benne vas és D3 is, szóval csak kalciumot szedek külön mellé. Rá is van írva a Hippre, hogy várandós és szoptató kismamáknak. Sok gyümölcsöt, zöldséget eszem, és változatosan étkezem, ugyanúgy mint terhesen is (15 kilót szedtem fel, de egy deka sem maradt rajtam), de így biztos mindketten hozzájutunk a szükséges mennyiséghez. Fõleg, hogy azért az ember óvatos, és nem is ajánlott enni pár dolgot (az epertõl kicsit kipattogott, a cseresznye meghajtotta picit, a káposztát meg imádom minden formában, de nem mertem még enni). 12 hetes Kisfiú anyukája
Femibion!Van hozzá halolaj kapszula is, és hát nem mindegy milyen lesz a gyermek iq-ja... http://www.femibion.hu/site/anya_lettem/?q=node/61
Én Béres cseppet szedtem. Nekem bevált.
Én is Elevitet szedtem mindkét fiamnál a terhesség és a szoptatás alatt is. Lényegében mindegyikben ugyanaz van (bár eltérõ arányban), csak az egyiknél több reklámköltséget kell megfizetned, a másiknál kevesebbet.
Elevit.Abban minden benne van, amire a picinek a szoptatás alatt is szüksége van.A nõgyógyászom javasolta, én a terhesség elõtt, alatt és után is szedtem/szedem.
A kérdező hozzászólása: Bocsi. Nem szedtem vitamint terhesség alatt.
Én a New Life-ot ajánlom, nagyon meg voltam vele elégedve. 4 havi adag 4500 Ft körül van.
én is a megmaradt terhesvitamint szedtem be változatosan étkeztem szoptatás alatt, de mégis állandóan kimerült voltam, ezért gondoltam, hogy ez biztos nem árt, ez szedhetõ, ráadásul maradt is jócskán, miért vettem volna másikat.
Szerintem a C vitamin a legfontosabb. A zöldségek most nem annyira drágák, azokban minden megvan, amire neked és a kicsinek szüksége van.
Elevit + vas. Egy ideig nem szedtem egyiket sem, majd õrületes mennyiségben kezdett hullani a hajam. Tudom, hogy a hormonális változások miatt a hajhullás normális, de amióta újra szedem a vitamint és a vasat (3 hete) azóta csökkent a hajhullásom is.


Milyen vitamint szedjek szerintetek szoptatás alatt?

Eddig elevitet szedtem, de nagyon drága. 6 hós a kislányom és hulla fáradt vagyok. A hajam is el kezdett hullani, hogy 2-3 hete nem szedem az elevitet, pedig rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszek. Nektek mi vált be?

Legjobb válasz: én Mg+Ca +cINKET SZEDEK.egy dobozban 90 db van napi egyet veszek be kb 2000ft és 1000mg c vitamint.

én Mg+Ca +cINKET SZEDEK.egy dobozban 90 db van napi egyet veszek be kb 2000ft és 1000mg c vitamint.
A hajhullás normális szülés után, szoptatás alatt, az majd helyreáll, nem tudsz vele mit tenni. Ami terhesség alatt a hormonok miatt nem hullott ki, az most ki fog sajnos. Szedj Gravidát az olcsóbb.
El kéne menned egy vérképre. Nálam egybõl kijött, hogy vasat kell szednem. Két hét szedés után érezhetõen visszatért az erõm. Egész szoptatási idõszakban szedtem.
Nekem a terhesség 26.hete óta van vashiányom, de ez az elsõ 2 terhességemnél is ugyanígy volt. Azóta vasat szedek. A doki most 2 dobozzal is felírt, így bõven jut még a szülés utáni idõszakra is belõle, mert most 35 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, akkor azt hiszem maradok az elevitnél!
Szép hogy szeded az Elevitet, de egy VÉRKÉP ellenõrzésre mindenképp menj el!! Ha vérszegény vagy (ami nem olyan meglepõ ebben az idõszakban), akkor az Elevitben vagy más multivitaminban levõ vasmennyiség khmt. se ér! Nekem 3 hónapig napi 2 Neo Ferro Folgammát kellett szednem, és ennek is mint írtam, csak két hét után érkezett meg a hatása, onnantól egyre csökkentettem és 20 hónapig szedtem...
A kérdező hozzászólása: Hétfõ kérek is labor papírt és elmegyek! Köszönöm még egyszer! :) Szép napot kívánok!
Én terhesség alatt Hipp Natalt szedtem, meg Calcium+D vitamint és vasat a végén, mert vérszegény lettem. Szülés után most is még szedem a vasat, és szerintem kell is, mert néha alig bírok felkelni, pedig átalusszuk az éjaszakát. A terhesvitamint nem lehetett kapni, de most újra van, megint fogom szedni, már rendeltem is. A Calciumot nem szedem már, de olvastam az egyik korábbi válaszban, hogy azt is érdemes. 2 hónapos Kisfiú anyukája

Eleviten kívül milyen vitamint, immunerősítőt lehet szedni szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Szia! Én az eleviten kívül vasat és c vitamint szedek.

Szia! Én az eleviten kívül vasat és c vitamint szedek.
Szia! Én is az elevitet szedtem, de néha a MagneB6-ot is.
Én sima multivitamint és c-vitamint szedek.

Anyukák, akik még szoptatjátok a babátokat! Milyen vitamint szedtek? Milyet lehet a szoptatás alatt?

Sajnos én a szülés után abbahagytam (legtöbbször elfelejtettem). Most viszont úgy érzem nagy szükségem lenne rá!

Legjobb válasz: Én ugyanazt a terhesvitamint szedem, amit terhességemkor, a Gravidát. Én szedek mellette kalciumot is, mert sajnos sokszor görcsöl a lábam reggel.

Én ugyanazt a terhesvitamint szedem, amit terhességemkor, a Gravidát. Én szedek mellette kalciumot is, mert sajnos sokszor görcsöl a lábam reggel.
Én Supradynt és magnézium + B6-ot szedek.
Hipp Natal.
Azt szedem, amit a terhesség alatt is, Elevitet, plusz vasat, omega3-t, D-vitamint, C-vitamint.
Gravidát, mert azt szedtem terhesség alatt is.Két három naponta kapok be egyet.
A kérdező hozzászólása: Én is gravidát szedtem, de mióta abbahagytam eltelt 8 hónap! Szerintetek szedjek abból, vagy inkább valami mást kezdjek most már?

Szedtetek vitamint szoptatás alatt? Milyet? Milyet lehet?

Szeretnék szoptatás alatt is vitamint szedni, viszont most a Femibion 400-at szedem, és az ára miatt szoptatás ideje alatt már nem szeretném ezt szedni. Ha szedtetek valamilyen vitamint, mi volt az?

Legjobb válasz: Vagy, ha nem szintetikus cuccot akarsz, akkor van rengeteg táplálékkiegészítõ, a lényeg, hogy szedj valamit, különben a saját szervezetedtõl lesz elvonva. Pl ha kevés a kalcium, akkor a fogadból.... Mi LifePak-ot, és spirulinát szedünk.

Vagy, ha nem szintetikus cuccot akarsz, akkor van rengeteg táplálékkiegészítõ, a lényeg, hogy szedj valamit, különben a saját szervezetedtõl lesz elvonva. Pl ha kevés a kalcium, akkor a fogadból.... Mi LifePak-ot, és spirulinát szedünk.
Elevitet, illetve a HIPP Natalt nagyon ajánlom!
gravidát szedek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Spirulinát lehet szoptatás alatt szedni? Én azt gondoltam, hogy nem, a méregtelenítõ hatása miatt. Terhesség elõtt méregtelenítéskor szedtem, nagyon bejött!
A spirulina a vérképzést segíti elõ, nem méregtelenít. (tudtommal)

Szoptatás alatt milyen immunerősítőt lehet szedni, milyen vitaminokat?

4 hónapos a kislányom, anyatejjel táplálom, szeretnék vitamint, immuner?sít?ket szedni mert nagyon félek a h1n1-t?l, ti szedtek valamit és ha igen mit?

Legjobb válasz: Elevit továbbra is

Elevit továbbra is
vagy gravida
Immuno tabs, protexin, stb. Bármilyet. (de be is oltattathatod magad. Én is szoptatok és be vagyok oltva a h1n1 ellen+ a sima idényinfluenza ellen is.
gravidát szedek és mellé c vitamint.csalánteát iszok még.

Milyen vitamint szedhetek szoptatás alatt?

Most kezdem a 37. hetet, a vérképem borzasztó rossz lett, kellene valami vitamint szednem. Az Elevitt?l nagyon rosszul vagyok? Van valakinek valami jótanácsa?

Legjobb válasz: Szia! Gyógyszertárban vagy a dokit kérdezd meg milyen terhesvitamint ajánlanak. Én Pregnavitet szedek. A barátnõm ha jól emlékszem Gravidát szedett.A Hipp Natalt dícsérik még sokan.Olyan mint a gyümilé. Ezek is jók,és ráadásul olcsóbbak mint az Elevit.

Szia! Gyógyszertárban vagy a dokit kérdezd meg milyen terhesvitamint ajánlanak. Én Pregnavitet szedek. A barátnõm ha jól emlékszem Gravidát szedett.A Hipp Natalt dícsérik még sokan.Olyan mint a gyümilé. Ezek is jók, és ráadásul olcsóbbak mint az Elevit.
vasat kellene szedned.sztem ettõl rossz a vérkép.c vitaminnal kombinálva könnyebb a felszivódás
Az elsõ válaszoló vagyok. Azt nem értem, hogy ha olyan szörnyû a vérképed a doki miért nem ajánlott vagy írt fel valamit. Pl. vasat, ahogy az elõzõ válaszoló is irta. Nekem mindig magától mondja ezeket, pedig nem fogadott orvos.
A kérdező hozzászólása: Mondott vitamint, az elelvitet és a femibiont, de én már nem szeretnék szedni szülésig semmit, így is nagy babát jósolt, bár nem biztos, hogy lenne összefüggés. A Hipp Natalt ittam az elején is, de most eszembe se jutott :-) Köszi a tippeket.
Igazán nincs mit! :) Könnyû szülést kívánok Neked! :) ))
Szia! Szerintem mindenképpen szedjél vmit szülésig is és utána is, nem ettõl lesz nagy babád, viszont ha rossz a vérképed és nem törõdsz vele szülésig, vészesen kiürülhetnek a vas-, ásványisó-és vitaminraktáraid, és még jobban ki fogsz merülni szülés alatt, utána pedig még fáradékonyabb leszel és nehezebb a felépülés. Ha rám hallgatsz, már most szedsz vmit, nekem a Gravida vált be, ill. Ferro-folgammát írt fel nekem a doki, mert vérszegény voltam és fáradékony. 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Oké, meggyõztetek, elmegyek venni valami vitamint :-) Amúgy a Ferrofolgammát szedem, meg C vitamint, de akkor kiegészítem. Köszi mindenkinek! :-)

Milyen vitamint szedtek szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Nekem a terhesvitamint mondták továbbra is.

Nekem a terhesvitamint mondták továbbra is.
Én is a terhes vitamint szedem.
Femibion 400


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!