Találatok a következő kifejezésre: Milyen vitamint szedni terhesség előtt (5 db)

Milyen teákat, vitaminokat ajánlatos szedni terhesség előtt és alatt?

Illetve van olyan, ami ajánlott a terhesség el?tt, de alatt már nem és fordítva? Melyikb?l mennyi javasolt egy nap?

Legjobb válasz: elevitböl napi 1 dbot kell szedni én is azt szedem 6 honapja már.

elevitböl napi 1 dbot kell szedni én is azt szedem 6 honapja már.
elevit, vagy folsav

Milyen vitamint érdemes szedni terhesség előtt?

Legjobb válasz: elevit, gravida ezeket szokták általában

elevit, gravida ezeket szokták általában
én elevitrõl áttértem gravidára, mert az elevittõl feljött pár kiló, de tényleg látványosan. Azóta a gravidát is abbahagytam, mert inkább aloés termékeket eszek.
Én az Eurovit kismamáknak ajánlott vitaminját szedem, de lehet, hogy áttérek az Elevitre, mert errõl az Eurovitrõl szinte senki nem ír semmi. Ti hallotatok róla?
én nem
Elevit, és hidd el nem a vitamin hízlal, a hajlam.
Szia! Én is az Eurovitet szedtem terhesség elõtt, mert ez volt a legolcsóbb. Aztán mikor terhes lettem az Elevitre tértem át, de egyéb mellékhatásai miatt abbahagytam, és most Hipp Natalt szedek, azaz iszok. Szerintem jó az Eurovit, ha változatosan étkeznék, akkor nem is lene szükség vitaminra külön. Nekem az Eurovit, és a Hipp Natal jó.
nos én nem vagyok egy nagy darab csaj, totál átlagos, viszont elkezdtem szedni az elevitet és jó pár kiló feljött, és nem ettem mást mint addig, és stb. És kellett neki 3 hónap, hogy rájöjjek, hogy ez az elevit hatása, és ezt a dokim is megmondta. Különben is a vitaminok egy része hízlal.
ha nem vagy hajlamos a hízásra mindegy mit eszel, veszel be, ha az vagy sajnos oda kell figyelni. sok sikert
sziasztok, én gravidát szedek. eddig nem vettem észre, h híztam volna... terhesség elõtt vagyok még, ill remélem már bennem van, és olyan 2 naponta eszem, kb....

A nőgyógyászok szoktak v-milyen vitamint, bármit ajánlani terhesség előtt, amit érdemes szedni?

Ma voltam orvosnál és azt mondta, hogy nem kell semmit, csak elfelejtettem megkérdezni t?le, hogy ha sikerül teherbe esnem és csak pár hét múlva megyek el orvoshoz, akkor nincs-e v-mi olyan vitamin, amire már az els? pár hétben is szüksége lehet a babának vagy nekem?

Legjobb válasz: Magzatvédõ vitamin (Elevit, Gravida, Materna, Femibion, stb.), már most elkezdheted szedni, vagy csak sima folsavat.

Magzatvédõ vitamin (Elevit, Gravida, Materna, Femibion, stb.), már most elkezdheted szedni, vagy csak sima folsavat.


Milyen vitamint kezdjek el szedni még a babaprojekt elött? Aztán a terhesség alatt?

Két hónap múlva szeretnénk nekiállni a babaprojektnek.

Legjobb válasz: Én is Femibiont szedtem s azt ajánlom is! Az egyik legjobb terhesvitamin. S az én kis Femibion babám 4300 és 62 cm-rel született! 4 gyerkõc anyukája

Én is Femibiont szedtem s azt ajánlom is! Az egyik legjobb terhesvitamin. S az én kis Femibion babám 4300 és 62 cm-rel született! 4 gyerkõc anyukája
szia ! elõszor is sok sikert a babához. én is a femibiont szedtem a 400 ast. amikor már elég idõs terhes voltam áttértem a pregnavitra. ez is nagyon jó. és nem volt semmi baj csak javasolni tudom a párod meg ne aggódjon biztos aktívak a kis spermái:D de ez elõbb utóbb kiderül :) amúgy az elevitet nem ajánlom sokan mondták hogy híztak tõle meg a gravidától is, szerintem próbáld ki a femibion 400 ast késõbbre meg a pregnavitot egész nyugodtan. a femibion kicsit drága de a cél érdekében ...? a pregnavit kb 1000 ft körül vAN 12 HÓS baba abyukája
Teherbe esés elõtt Centrumot szedtem, meg mellé E és C vitamint. A férjem akkor volt 34 éves) szintén szedte az E és C vitamint. Elõtte nem szedtük, 7 hónapig nem is sikerült. Amikor elkezdtük ezeket szedni, akkor a 2. hónapban sikerült is a baba.
Szia! Én is a femibionra esküszöm! Veszélyeztetett terhességem volt az elején, de nem lett semmi probléma, a vérképem is mindig jó. A tervezéstõl a terhesség 12.hetéig kell a 800-ast szedni, napi 1 szemet. Ja és nem kell mellé +folsav és jód, mint pl. az elevit mellé. Ami elõnye még, könnyû lenyelni, nincs tõle hányingered, és és én eddig nem híztam tõle nagyon. A picim szépen fejlõdik. 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!
Szia! Mi simán Supradynt szedtünk a férjemmel, és amióta teherbe estem Gravidát és Folsavat szedek. Az Elevitet is hallottam, h jó elkezdeni már a baba tervezésekor, de ismerõseim tapasztalatai szerint növeli az étvágyat és így a baba is nagy lesz. Én ezt nem tapasztalom a Gravida mellett, most 17. héten vagyunk:-) Minden jót!
Kedves 12:10-es! Írtad, hogy szedted az E vitamint teherbeesés elõtt. És amikor kiderült, hogy sikerült, akkor abbahagytad? Mennyt szedtél egyébként, Kedves kérdezõ, bocsi hogy belekérdeztem! :)
Napi 800 mg-ot szedtünk E vitaminból mindketten. És igen, amikor teszteltem, akkor abba is hagytam. csak a Centrumot szedtem tovább, amíg dokihoz mentem, õ meg utána a Femibiont javasolta.
Köszönöm szépen!

Terhesség előtt milyen vitamint célszerű szedni és mennyivel hamarabb?

Legjobb válasz: elevitet szokták.de valaki azt sem szed mégis terhes lesz

elevitet szokták.de valaki azt sem szed mégis terhes lesz
Szia! Én a legolcsóbbat szedtem elõtte kb 2 hónappal kezdtem el, de nekem semi vitamin nem volt a szervezetemben, azért. Nekem a terhesvitaminok mellékhatásokat produkáltak, igy én a hipp Natal mellett döntöttem
a Gravida is jó, nincs mellékhatása.
Szia! Én az elevitet szedtem de hiztam töle!! Most nem szedek semmit majd ha összejön a baby akkor szedek:DD!
Kolléganõm Czeizel kollégája volt :-) és õ azt mondta, hogy a folsavat kell szedni 1-2 hónappal elõtte.
Szedj folsavat, az fontos. Szerintem terhesvitamin nem kell, inkább egyél egészségesen és mozogj eleget. Minden más készítmény elég akkor, ha már babás vagy. Én így csináltam, olyan jó volt a vérképem, mire jött a baba, hogy a dokim azt mondta, ne szedjek semmit. 21 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!