Találatok a következő kifejezésre: Milyen vitamin a jó (18 db)

Jó lesz egy C vitamin kéne még!
A Daily Vita-Min szerintem jobb. Mindkettõhöz mindenképp kell C-vitamin, kalcium, magnézium és omega3, valamint a téli idõszakban D-vitamin (a Daily Vita-Minhoz nem kell külön D-vitamin, mert 8-szor annyi van benne, 2000NE). Ajánlatos még E-vitamin (200-400NE) is.
A kérdező hozzászólása: Ennyire nincs pénzem. Szóval úgy, melyik a jobb, hogy csak c vitamin van mellé?
Egyértelmûen a Daily Vita-Min.

A csontok törékenysége ellen milyen vitamin jó? Milyen vitamin kell a szervezetnek, ha a csontjaim úgy érzem törékenyek lettek?

Legjobb válasz: Elõször is csontsûrûségi vizsgálat, ha tényleg úgy érzed, törékenyek a csontjaid - mert ha csontritkulásod van, akkor már kevés a kálcium bevitel növelése!

Elõször is csontsûrûségi vizsgálat, ha tényleg úgy érzed, törékenyek a csontjaid - mert ha csontritkulásod van, akkor már kevés a kálcium bevitel növelése!
Sok kalcium. Fõleg a tejben van.
Valószínûleg csontritkulásod van, de létezik egy ritka betegség, amit osteogenesis imperfecta-nak hívunk, a köznyelvben csak üvegcsontúság, ennek enyhébb formája is lehet, amennyiben ez az "állapot" a születés óta fennáll. Dav
D-vitamin + kálcium
Elsõ körben orvos. Ki kell deríteni , h tényleg beteg vagy -e. Ha igen akkor meg , hogy mi okozza. Mert pl ha felszívódási zavarod van akkor semmi értelme multivitaminokat szedni.

Milyen vitamin jó a spermáknak?

Legjobb válasz: En is adtam a paromnak 2 hetig E-vitamint es amikor ezt megtudta a dokija nagyon leugatott es igaza is volt. Nem minden esetben segit a vitamin, nalunk peldaul rontott. Kerdezz egy urologust.

En is adtam a paromnak 2 hetig E-vitamint es amikor ezt megtudta a dokija nagyon leugatott es igaza is volt. Nem minden esetben segit a vitamin, nalunk peldaul rontott. Kerdezz egy urologust.
E-vitamin

Milyen vitamin lenne a jó szoptatás alatt?

Hamarosan szülök (már túlhordok) és a szoptatás alatt is már szeretnék valamilyen vitamint szedni, mert iszonyat mód fáradékony, álmos vagyok/voltam mindig is ( terhesség el?tt is). Szerintetek mit lenne jó szedni? Azt olvastam, h a C vitamint se jó nagy mennyiségben (1000NE) szedni, mert nem tesz jót a babának. Szerintetek mi lehet az a termék, ami segíthet? Nem az ételekre gondoltam, nyomatom a zöldséget, gyümit, de akkora mennyiséget, mint amekkora hiány van a testemben nem lehet megenni. :O((( A Lenkei-r?l mit gondoltok? Arra vki azt mondta, h ne szedjek terhesek, mert sok az A vitamin benne, ami nem jó a magzatnak. Ti miket szedtek és mi használ?

Legjobb válasz: Elevit, szoptatáshoz is jó!

Elevit, szoptatáshoz is jó!
Szia! Barátnõmék szedik a Lenkei féle vitaminokat, apa, anya + kisfiú, és tökéletesen meg vannak elégedve vele. Nekem túl drága :o( Ha megengedi a pénztárcád, szerintem próbáld ki, mert tényleg csak dícsérik. Szép szülést, boldog babázást! :o)
Én is a Lenkei vitamint szedem és jó. Szülés elõtt 5 hónappal és szoptatás alatt is. Minden rendben a picivel, gyönyörû szép kisbaba, szépen fejlõdik és jókedélyû. Nem volt hasfájós se és csak szopizik. Sztem jók a vitaminjai, az egész családom szedi. Ja, és persze az elsõ hónapokat lehet nem bírtam volna nélküle, elég fárasztó volt a kicsivel!
Szia! Én a Gravidát szedtem végig a terhesség alatt és a szoptatás alatt is azt fogom szedni, most 4 hetesek vagyunk nagyon szépen fejlõdünk, nekem még azt mondták a gyógyszertárban, hogy szedjek Béres kalciumot, mert a szoptatás során is tönkremehet a fogad ugyanúgy kiszív a baba, mint a terhesség alatt!
Én a Vitaminkirály termékeit szedtem a terhesség alatt és most is (szoptatok). Van olyan jó, mint a Lenkei - azt is szedtem egy ideig, de tényleg drága - és olcsóbb is. Kérdezz rá az orvosodnál, õ mit ajánl.

A hangszálakra milyen vitamin jó?

A hangszálakra hangszalagokra szeretnék valamit szedni. (Éneklek) Vagy esetleg valami mást, ami nem vitamin, de hosszútávon lehet szedni? Esetleg valami a gyógyszertárból...? :)

Legjobb válasz: Nem tudom, csak azt h hangszálgyulladásra kalciumot szoktak adni.

Nem tudom, csak azt h hangszálgyulladásra kalciumot szoktak adni.

Milyen vitamin jó a pattanásos bőrre?

A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: B-6 és E

B-6 és E
Cink bar az nem vitamin
az összes b vitamin, fõleg a b5. A-vitamin, de ez csak receptre van, mert ártalmas is lehet. E-vitamin és cink sem árt. Ja, még a halolaj kapszulát szokták javasolni. Azonban ezek max akkor hatnak ha vitaminhiányod volt.
én már 3éve ezt szedem, és eddig amiket szedtem mellette vitamint, nem befolyásolta egyik sem!

Szedte valaki a terhessége alatt a Jó Közérzet multivitamint? Ha igen milyen tapasztalatai vannak ezzel a vitaminnal kapcsolatban?

Legjobb válasz: Én most a C-vitaminjából eszegetek, mert elfogyott a poros C-m. Eddig jó.

Én most a C-vitaminjából eszegetek, mert elfogyott a poros C-m. Eddig jó.

A kiskutyámnak nagyon hullik a szőre és vitamint szeretnék venni neki. Milyen vitamin jó szőrhullásra?

Legjobb válasz: Kefe, és jó minõségû élelem (prémium táp, vagy hús+zöldség neki fõzve) a titka, mást igazából nem tudsz csinálni. Ha viszont foltokban hullik, akkor orvos, mert akkor valami betegség van a háttérben.

Kefe, és jó minõségû élelem (prémium táp, vagy hús+zöldség neki fõzve) a titka, mást igazából nem tudsz csinálni. Ha viszont foltokban hullik, akkor orvos, mert akkor valami betegség van a háttérben.
Most van vedlési idõszak, szerintem normális, ha több szõr hullik. Jól keféld ki minden nap.
Mivel eteted? Nálunk a tápváltás segített.
Panzi Szõrregeneráló tabletta segíthet. Olvastam még hogy a tojássárgája is jó.
Megfelelõ minõségû tápokban minden vitamin, tápanyag benne van. Ezért kérdeztem, mit eszik. Az én kutyám szõre a Eukanuba-tól lett csúnya, fakó hullott is, tápváltás megoldotta a gondot.

Ha azt írják egy vitaminnál, hogy például ételek kapcsán a májban található meg, akkor az milyen állat májára értendő? Elkészítés tekintetében a sütés is jó, vagy kimegy belőle a vitamin?

Legjobb válasz: Ha májra gondolsz valóban van benne vitamin,és sütve természetesen,igen benne marad.Bármilyen máj jó,mindegyik tartalmaz vitamint.

Ha májra gondolsz valóban van benne vitamin, és sütve természetesen, igen benne marad.Bármilyen máj jó, mindegyik tartalmaz vitamint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Bármilyen májban megtalálod a vitamint, de a sütés nem biztos, hogy jót tesz neki, ugyanis a fehérjetermészetû vitaminok a hõtõl kicsapódnak, elvesztik szerkezetüket és az már nem ugyanolyan értékes.... szal nézz utána. (K-vitamin esetében pl. ez nem áll)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!