Találatok a következő kifejezésre: Milyen veszélyt ez (11 db)

Elképzelhető hogy 24 hetesen akkora legyen a hasam, mikor kb.3-4 hónapósan. Eddig nem tudtam tőle leülni alvásnál nehezen fordultam meg. Most meg alig érzem és nem is nehéz. És nagyon lennt érzem. Ez normális? Vagy milyen veszély forrása lehet?

Túlságosan aggódom.

Legjobb válasz: A pocak mérete alkatfüggõ is, na meg hogy a babó hogy helyezkedik el. Én a 6. hónapban még úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes:) Most így a végén már szép nagy, de igazából az utóbbi 1-1,5 hónapban indult meg igazán a növekedése. Nekem is a kezdetektõl lent van a pocak, azt mondták, lányos pocakom van és UH szerint kislány is a szentem:) Ez abból a szempontból jó, hogy nem küzdök légszomjjal, de nagyon tud fájni a babó mozgása. Összenyomja mindenemet ott lent, úgyhogy igyexem odafigyelni arra, hogy ha lehet, ne nyomjam még lejjebb. Próbálom kerülni az ülést. Ha lent van nagyon a kicsi, akkor elõbb kezdhet el nyílni a méhszáj, sûrûbben lehetnek szúrkálós érzéseid, ilyesmi, közvetlen veszéllyel nem jár. De a doki kötelessége, hogy szóljon, ha mégis valami baj van.

A pocak mérete alkatfüggõ is, na meg hogy a babó hogy helyezkedik el. Én a 6. hónapban még úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes:) Most így a végén már szép nagy, de igazából az utóbbi 1-1, 5 hónapban indult meg igazán a növekedése. Nekem is a kezdetektõl lent van a pocak, azt mondták, lányos pocakom van és UH szerint kislány is a szentem:) Ez abból a szempontból jó, hogy nem küzdök légszomjjal, de nagyon tud fájni a babó mozgása. Összenyomja mindenemet ott lent, úgyhogy igyexem odafigyelni arra, hogy ha lehet, ne nyomjam még lejjebb. Próbálom kerülni az ülést. Ha lent van nagyon a kicsi, akkor elõbb kezdhet el nyílni a méhszáj, sûrûbben lehetnek szúrkálós érzéseid, ilyesmi, közvetlen veszéllyel nem jár. De a doki kötelessége, hogy szóljon, ha mégis valami baj van.

18 hetes 4 napos terhes vagyok! A hüvelyi vizsgálatom eredménye 3100! Tudom ez azt jelenti, hogy 1 ujjnyira nyitva a külső méhszáj! Milyen veszéllyel jár ez? Magnéziumot szedek!

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, nekem a 16-ik héttõl 2100, és most még mindig változatlan, pedig már 36 hetes vagyok. A magnéziumot szedd, mert a keményedésektõl is tovább nyílhat. Nekem most kellett abba hagynom. Mindent csináltam azóta is, csak lassabban, óvatosabban. A szexet sem mellõztük, de persze csak gumival, mert ilyenkor már sajnos nagyobb a ferõzés veszélye. Nyugi ki lehet húzni végig. Boldog babavárást!

Szia. Ne aggódj, nekem a 16-ik héttõl 2100, és most még mindig változatlan, pedig már 36 hetes vagyok. A magnéziumot szedd, mert a keményedésektõl is tovább nyílhat. Nekem most kellett abba hagynom. Mindent csináltam azóta is, csak lassabban, óvatosabban. A szexet sem mellõztük, de persze csak gumival, mert ilyenkor már sajnos nagyobb a ferõzés veszélye. Nyugi ki lehet húzni végig. Boldog babavárást!
Szia. A mg-ot a keményedések miatt szeded, a nyitott méhszájnál nincs semmi jelentõsége. Arra kell vigyáznod, hogy nehogy fertõzést kapj. Gondolok itt arra, hogy ne menj uszodába, szerintem ebben az esetben a szexet is hanyagolni kell, használj valamilyen intim mosakodót. De az orvos nem mondott semmit amikor megállapította, hogy 18 hetesen már nyitott a külsõ méhszáj? Üdv, 3 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Nem mondott semmit, csak hogy ne emeljek, ne erõltessem meg magam!Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat, most egy kicsit megnyugodtam!

Lett valakinek a streptococcus vizsgálata b+? Ha igen letudná írni pár sorban, hogy ez milyen veszélyekkel jár és milyen gyógyszerrel kezelték?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is streptoc. van. A neten én is félelmetes dolgokat olvastam, jól össze is tojtam magam, de a doki és a védõnõ is megnyugtatott. Ha esetleg még szülésnél fennáll a baci, (jelezni kell) akkor a baba kap antibiotikumot, ha szükséges. Mivel én allergiás vagyok a penicilinre (és ezt leginkább cilin származékokkal gyógyítják)én betadin jódos hüvelykúpot illetve bactroban kenõcsöt kaptam. Férjem pedig antibiotikumot (mert ugye õt is kezelni kell, különben felesleges az egész...) Csak pozitívan! 31 hetes kismamika

Szia! Nekem is streptoc. van. A neten én is félelmetes dolgokat olvastam, jól össze is tojtam magam, de a doki és a védõnõ is megnyugtatott. Ha esetleg még szülésnél fennáll a baci, (jelezni kell) akkor a baba kap antibiotikumot, ha szükséges. Mivel én allergiás vagyok a penicilinre (és ezt leginkább cilin származékokkal gyógyítják)én betadin jódos hüvelykúpot illetve bactroban kenõcsöt kaptam. Férjem pedig antibiotikumot (mert ugye õt is kezelni kell, különben felesleges az egész...) Csak pozitívan! 31 hetes kismamika
Nekem is volt, van streptococcus fertõzésem. Mert ugye ez nem múlik el sajnos. Lehet ideiglenesen kezelni, de visszjön. Nekem azt mondta a doki, hogy majd a szüléskor kapok antibiotikumot vénásan a szülés elött min. 4 órával. Az jobb mintha a terhesség alatt szednék gyógyszert. Így is lett. Szerencsére semmi baja a kislányomnak. Mindn jót nektek! 6, 5 hónapos kislány anyukája
Nekem is volt. Augmentint szedtem 1 hétig, aztán szüléskor infúzióban átfolyattak még penicillint, a babám pedig antibiotikumot kapott, amíg bent voltunk (3 napig). Most 8 hetes a kisfiam (lekopogom) semmi baja. Ne aggódj, mert amiket a neten olvasol, azok a legszélsõségesebb esetekrõl szólnak. Mivel észrevették, és a kiskönyvedben is ott lesz a lelet betûzve, szakszerûen fognak eljárni, hogy megelõzzék a babád esetleges fertõzõdését. (egyébként én szuperaggódós fajta vagyok, szüléskor a biztonság kedvéért még külön szóltam a szülésznõnek, hogy tudja, nekem streptococcust találtak a 36.héten, de tudott róla)
Szia.Sajnos nekem nem lett jó a 36hetes leoltásom, találtak streptoccocust.A veszélyei nem jók én a neten néztem utána...De a dokim megnyugtatott, kaptam Aktil625, készitett kúpot, és pymafucin krémet, pont ma fogyott el az egész.Nekem azt mondták ettõl biztosan elmúlik.Lesz egy újabb leoltásom majd kiderül...Minden jót, 37hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.legalább egy kicsit megnyugodtam:-)


A 23. heti vérvételnél egy kicsivel több a fehérvérsejt számom, a vörösvérsejt viszont kevesebb. Mitől van ez és milyen veszélynek vagyunk kitéve a babával?

Holnap megyek orvoshoz, de mióta megvan a leletem, azóta rágódom, mert még sosem tértek el ezek az eredmények. A többi leletem az jó.

Legjobb válasz: Ne várd magatoktól hogy minden stimmeljen,hiszem megváltozott a szerrvezetünk teljes mértékben. A vvt kevés hisz nagyobb igénye van a babának,és a legtöbb kismamának ez az értéke alacsonyabb. A fehérvérsejt emelkedése sem jelent sokszor semmit,attól függ,hogy mekkora a különbség,lehet gyulladás, de ahhoz nagyon emelkedettnek kell lennie,ha kicsit több,nem baj,sztem nem kell rosszra gondolni,nekem azt mondta az orvosom, ezek olyan határok,amit elég nehéz egy egészséges embernek is elérnie,nem hogy egy terhes nõnek. Beszéld meg a dokival, de semmiképp ne pánikolj ezen,semmi baj.Boldog babavárást!! 25 hetes kismama,akinek alacsony a vvt-,je és a fehérvérsejte magasabb, de csak egy kicsit:-)

Ne várd magatoktól hogy minden stimmeljen, hiszem megváltozott a szerrvezetünk teljes mértékben. A vvt kevés hisz nagyobb igénye van a babának, és a legtöbb kismamának ez az értéke alacsonyabb. A fehérvérsejt emelkedése sem jelent sokszor semmit, attól függ, hogy mekkora a különbség, lehet gyulladás, de ahhoz nagyon emelkedettnek kell lennie, ha kicsit több, nem baj, sztem nem kell rosszra gondolni, nekem azt mondta az orvosom, ezek olyan határok, amit elég nehéz egy egészséges embernek is elérnie, nem hogy egy terhes nõnek. Beszéld meg a dokival, de semmiképp ne pánikolj ezen, semmi baj.Boldog babavárást!! 25 hetes kismama, akinek alacsony a vvt-, je és a fehérvérsejte magasabb, de csak egy kicsit:-)
Ez normális dolog.Nekem is a cukorterheléses véreredményemnél, a fehérvérsejt számom:13, 73 a vörösvértest:3, 75 Látta az orvosom is, belgyógyász is nincsen semmi baj nincsen gyulladás, azt mondták lesz ez még rosszabb is.Üdv 27hetes kismama

17 hetes vagyok, és nagyon gyakran kidudorodik kemény a hasam a szeméremcsont felett. Ez normális? Lehet belőle baj? Ha igen, milyen veszélye lehet? Minek hívják ezt?

Legjobb válasz: Beszélj a nõgyógyászoddal, lehet, hogy magnéziumot kell majd szedned. Elõfordulhat, hogy méhösszehúzódásaid vannak.

Beszélj a nõgyógyászoddal, lehet, hogy magnéziumot kell majd szedned. Elõfordulhat, hogy méhösszehúzódásaid vannak.
A kérdező hozzászólása: Szoktam idonként magnéziumot bevenni, de nem úgy értettem, hogy összezsugorodik és elernyed, hanem "egyfolytaban" kemény.
Nekem ez állásnál, sétánál volt. Ez is a méh összehúzódása. Nem túl alacsony a vérnyomásod? Nekem attól volt, hogy mozgásra a vér ugye elsõsorban a lábba ment, annak volt szüksége rá. Ezért nem jutott annyi a méhnek, mire az elkezdett (folyamatosan)keményedni és bizony idõnként nagyon kellemetlen volt. Fekvésre megszûnt a keménység. Magnéziumból kellett szednem nagy adagot és sokat kellett feküdnöm. Sajnos nekem ez a terhesség késõbbi részében is gondot okozott. Neked lehet, hogy ez a probléma majd elmúlik a terhesség elõre haladtával.
A kérdező hozzászólása: De, mindig is alacsony volt. fekvésre nekem is visszaáll. De az is igaz, hogy sajnos nagyon sok stressz ér, ami ellen nem tehetek... Milyen gondot okozott?
Sajnos ha álltam, mentem, végeztem a mindennapi dolgomat nem volt jó a lepény keringése, így a babám, csak szigorú fekvés mellett hízott. Sokáig voltam kórházban emiatt.
A kérdező hozzászólása: Ha szabad kérdeznem, végül egészségesen jött a világra, iõre? És hány kilósan?
39 hetesen mivel megállt a hízása és a magzatvíz sem termelõdött megfelelõen megindították a szülést. Egészségesen született, 2550 grammal. Úgy tudom, mindenki szorított neki a szülészeten.

Milyen veszélyt jelent ez a mondat: Cysterna Magna 10mm-es, határérték teteje?

Legjobb válasz: Szia! Remélem semmi rosszat. A neten sem lehet igazán olvasni semmi értelmeset ezzel kapcsolatban. Amennyit le lehetett szûrni a sok orvosi blablából, hogy az idegrendszerrel kapcsolatos. De szívbõl kívánom, hogy semmi komoly ne legyen!

Szia! Remélem semmi rosszat. A neten sem lehet igazán olvasni semmi értelmeset ezzel kapcsolatban. Amennyit le lehetett szûrni a sok orvosi blablából, hogy az idegrendszerrel kapcsolatos. De szívbõl kívánom, hogy semmi komoly ne legyen!

3 és fél éves kislányom szemébe közelről homokot dobott egy fiú a játszótéren. Milyen veszélyekkel járhat ez?

elvittem az ügyeletre, ott kimosták a szemét. írtak fel egy antibiotikumot tartalmazó szemcseppet. nagyon félek a toxoplazma fertőzéstől. mire figyeljek?

Legjobb válasz: Már bocsi, de ezért elmentél vele az ügyeletre? Ne aggódj, nem lesz semmi baja, fõleg ha még antibiotikumos cseppet is adsz neki.

Már bocsi, de ezért elmentél vele az ügyeletre? Ne aggódj, nem lesz semmi baja, fõleg ha még antibiotikumos cseppet is adsz neki.
Szerintem nagyon jól csináltad, senki sem tudott volna többet tenni! Gondolom, ha kapott antibiotikumot, az minden fertõzést kiírt, a toxoplazmát is. Ha jól emlékszem, azt is antibiotikummal kezelik. Ne izgulj, nem lesz semmi baja a kislányodnak! És hogy történt az eset? Szándékos volt? A másik anyuka mit csinált? Húúú, én biztos nehezen türtõztettem volna magam, ha az én lányommal történik.
A kérdező hozzászólása: igen, elmentem vele az üygeletre, mert mikor kinyitotta a lányom a szemét, nem is látszott a szemgolyója, csak a szürke homok! nagyon ijesztõ volt, teljesen körbebélelte a homok a szemét! egyébként mondta az orvos, hogy nagyon jól tettem, hogy elvittem, mert otthon nem lehet olyan szakszerûen kimosni, mint egy rendelõben.
A kérdező hozzászólása: az ovis társával játszottak, egyszer csak a másik gyerek szándékosan egy marék homokot beledobott a lányom szemébe, közvetlen közelrõl. nem volt semmi elõzménye, így egyáltalán nem számított rá a lányom. az anyja nem nagyon zavartatta magát... igazából nem is nagyon figyeltem a nõre, mert rögtön fogtam a lányomat, és hazarohantam vele, hogy minél elõbb tudjak intézkedni.
A kérdező hozzászólása: ez egy utcai homokozóban történt, gondolom, minden arra járó kutya, macska bele... szóval, nagyon félek a fertõzéstõl.
Abszolút indokolt volt az ügyelet, de antibiotikumos szemcsepp mellett nincs már okod az aggodalomra. Nyugalom, és remélem azóta már szépen javul a szeme a picinek. :) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kedves szavakat! aranyosak vagytok!

Ha 0 rh+ a vércsoportom a páromnak meg 0 rh- az milyen veszélyt jelent, terhesség esetén rám és a babára? (összeférhetetlenség ezt olvastam, de nem értem)

Legjobb válasz: Semmit nem jelent, akkor kellene gondolkozni, ha te Rh- lennél. Így semmi ilyenrõl nincsen szó. Orvos kismama

Semmit nem jelent, akkor kellene gondolkozni, ha te Rh- lennél. Így semmi ilyenrõl nincsen szó. Orvos kismama
Semmit. Akkor jelentene veszélyt, ha te lennél -, és a baba +. Ebben az esetben ugyanis a te szervezeted "idegen testnek" érzékelné a babát, ami ellen villámgyorsan elkezdene ellenanyagot termelni - így a második babád, aki szintén negatív, kilökõdne. Ennek elkerülése érdekében ezt az ellenanyagot megkapod szülés után, és így a szervezeted a következõ babánál sem ismeri fel a problémát, és nem löki ki. Kicsit tudománytalan a magyarázat, de nagyjából ez a lényege.
Ez ostobaság. Én B+ vagyok, a férjem 0-. Semmi gond nem volt!
Manapság ez már semmit nem jelent. Ha a baba pozitív, akkor kapsz szülés után egy szurit és ennyi.
Jól írták, annak van kockázata, ha az anya rh-. Én az vagyok az elsõ gyerekem rh pozitív lett és kaptam andti d-t. A második az én vércsoportomat örökölte így nem kellett semmit tenni. Terhesség alatt egyébként fokozottan nézik az ilyen kismamák értékeit a vérbõl.
Nem kell aggódni! RH- vagyok, a férjem+. Terhesség alatt 3× nézik. Szülés után kapni fogsz Anti-D-t. A babára nem veszélyes, esetleg hangyányit besárgulhat… Mind a 3(!) babám - lett (a dokim szerint ennek 1/ a millióhoz az esélye).
Akkor sem lesz gond, majd a dokid odafigyel rá, hogy kapjál ellenanyagot. És nem az elsõ baba esetében okozna problémát, hanem a másodiknál - de kapni fogsz ellenanyagot, így nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: AJ igen utána néztem, és fordítva írtam én vagyok - és a párom + ..
Semmi veszélyt nem jelent.
szerintem pont fordítva lenne gáz, ha Te negatív vagy, õ meg pozitív. Mert akkor a baba pozitív a hasadban (vegyes párnál mindenképp) de Te meg negatív vagy, amivel az övé nem fér össze, ezért betolakodóként kezeli a szervezeted.. Ha hülyeséget írtam, javítsatok, de nekem kb ilyet magyarázott a doki
93%-os: Úgy látszik az orvosod nagyon rég tanult genetikát:D Azért enyhe túlzás az egy a millióhoz. Egészen pontosan 12, 5% esélyes volt arra, hogy mind a 3 gyereked negatívos legyen:DD

A vírusirtó letöltés közben egy torrent fájlban Iframe. B. gen vírust észlelt. Ez milyen veszélyt jelent?

A vírusirtó(nod32), ugye jelezte hogy baj van, és írta hogy törölje, vagy átugorja a fertőzött fájlt. Mondtam neki hogy törlés, és mégegyszer feljött az ablak, és mégegyszer.... Újraindítottam a gépet, próbáltam a mappát kézileg kitörölni, nem ment, rendszergazdát kért (csak egy felhasználó van a gépen) Ezután bementem az almappákba, és egyenként kitörölgettem a fájlokat és az almappákat. Így már működött. Ezután kiürítettem a lomtárat. Ezek után még rajtamaradt a vírus a gépen, vagy okozhat nekem valami kárt?

Legjobb válasz: tipikusan téves riasztás, a gen pedig a heurisztikára utal, a vicc hog iframe-es cuccok webes dolgokban vannak. csekkold a virustotal-al de szerintem téves lesz.

tipikusan téves riasztás, a gen pedig a heurisztikára utal, a vicc hog iframe-es cuccok webes dolgokban vannak. csekkold a virustotal-al de szerintem téves lesz.
Nem téves, van ilyen trójai. http://www.eletforma.hu/a_vilagszerte_terjedo_szamitogepes_v.. "6. HTML/Iframe.B.Gen vírus Elterjedtsége az októberi fertõzések között: 1.89% , elõzõ havi helyezés: 5 Mûködés: A HTML/Iframe egy gyûjtõneve az olyan vírusoknak, amelyek HTML weboldalak Iframe tagjeibe ágyazódva egy megadott URL helyre irányítja át a böngészõt a felhasználó tudta és engedélye nélkül. Fertõzött weboldalakon keresztül terjed. Bõvebb információ: http://www.eset.eu/virus/html-iframe-b-gen"
A kérdező hozzászólása: A neten olyanokat olvastem erröl a vírusr, hogy csak annak jelent veszélyt ez a vírus, aki a saját gépérõl üzemeltet egy internetes oldalt, és ennek a kódjába írja be magát elvileg. Ezek szerint rám nem is veszélyes, ha nem foglalkozom ilyesmivel?
de ez nem html, megnézted már a virustotal-on, vagy még szerencsétlenkedsz pár napig?
Ide töltsd fel a trójaidat: https://www.virustotal.com/
A kérdező hozzászólása: nemtudom mit kéne megnéznem ott, és fertõzött fájlt meg nem tudok feltölteni, mert a vírusirtó nem talál vírust a gépen
Én magamat 22 éves szûznek gáznak érzem, de hozzá szokom lassan a gondolathoz, hogy így is fogok megöregedni.
Jézus is szûz volt 33 évesen! Csupán emiatt ne érezd magad egy értéktelen szar senkinek !!
Hát tényleg, hogy õszinte legyek, bérelj fel 1 örömlányt...:/ 33 évesen eléggé ki lehetsz már éhezve...:|
Wow! Te vagy az "XY éves szûz vagyok ez gáz?" típusú kérdezõk királya.
33 évesen hogyhogy sose volt senkid? Biztos volt oka, változtass rajta!
Hát barátom ez nagyon gáz.Lehet hogy meleg vagy, ezen még nem gondolkodtál?----->Bérelj fel 1 örömlányt...
Figyi, most mondok 1-2 dolgot... próbáld ki, aztán írd le, hogy mi az eredménye! A randin majd húzd ki magad és a fejed emeld fel, ergo ne a betonnal szemezz!És próbálj meg a csajtól nem kérdést felrakni, hanem állítani Pl: -Hány éves vagy? (ez rossz) - Úgy tippelem xy éves vagy(ez jó) És randiról lépj le amikor érzed, hogy eléggé belejöttetek a beszélgetésbe... csak próbáld ki!
A kérdező hozzászólása: Le lett mondva a randi.. Jöhet a következõ. Tipp, ne légy ronda. Kösz, ezzel megvigasztaltál.
Én is kb ugyanebbe a kategóriába tartozok, ráadásul nekem még csajom se volt...
Ha találsz egy csajt akkor lehetõleg ne mond neki hogy szûz vagy viselkedj lázan, dugd meg és utána ha le akarod koptatni mond meg neki hogy elvesztetted :D ez a legjobb megoldás
Csak az a "baj" - vagyis egy testi szerelemre kihegyezett bõvérû lány szemében árulkodó dolog -, ha mar volt kb. egyéves kapcsolatod, és úgy maradtál szûz. Mert ha volt ilyen, akkor bizony nem vagy bõvérû. De ha nem érdekel túlságosan a szexuális élet, akkor nem baj még ez sem, hiszen nem olyan emberrel fogsz párt alkotni, aki a testi szerelemben látja az élet értelmét.:) 36L
Akkor nem értem, mi bajod, nem leselkedik rád veszély vagy hátrány, ha meg görcsösen el akarod veszíteni, akkor tényleg örömlány.
A kérdező hozzászólása: Miért nem? Egyrészt a lány is szûz volt, és mivel én is, nem tudtam kezelni a helyzetet. Habár petting volt, de behatolás nem. Ez volt akkor. Az elmúlt évek során is jutottam szexközelhez, de nem mertem / tudtam belemenni. Megijedek. Beindul egy védekezõ mechanizmusom. Lehet félek tõle.
Tehát miért nem jutottatok el a szexig? Pont a legfontosabbat kihagytad...
Keress egy csajt, aki jól néz ki, jófej, és dugd meg. 33 évesen elõbb inkább veszítsd el a szüzességed, aztán keresd a nagy szerelmet.
A kérdező hozzászólása: Tudom hülyén fogalmaztam, és azt is tudom eléggé gáz ez. Volt már barátnõm, nem is egy, de a szexig nem jutottam el, mert... Tehát biztos nem vagyok meleg!! Örömlány? Taszítanak a prostik. Még a full bombázok is. Maga a tény, hogy bárkivel képes pénzért. Megannyi fertõzés, nemi úton terjedõ betegségek... Nem kösz. Milyen vagyok 190/85. Szeretek öltözködni, és meg is néznek. Hogyne, megismerkedek én lányokkal azzal nincs gond. Hétfõn is lesz egy randim......
én mégcsak 16 vok de én is félek ettõl h sokáig szûz maradok
Keress egy kurv.t, semmivel sem különb, mint a mai 14 éves ri.anc. Sõt a kurv.nak legalább annyi esze van, hogy pénzt kér :) )
Jaj, ne szekírozzátok már :D. Szoktál randizni, próbálkozni csajoknál? Kinézetileg milyen vagy? (mert egy rongyos ruhájú, majdnem 200 kilós pasit nem néznek meg a villamoson...) Hajrá, kitartás!
Keress egy olyan nõt aki bevezet a szexuális élet rejtelmeibe. Semmilyen veszély nem leselkedik rád. Ne parázz!!! Hidd el ha egyszer kipróbálod, akkor abba sem fogod tudni hagyni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!