Találatok a következő kifejezésre: Milyen veszélyekkel ha valaki nem (3 db)

Milyen veszélyekkel jár, ha valaki nem várja meg a 6 hetet a szex-szel szülés után?

Legjobb válasz: Apuci türelmes, óvatos:) Õ csitit engem, hogy várjuk ki. Én nem bírom:)

A kérdező hozzászólása: Apuci türelmes, óvatos:) Õ csitit engem, hogy várjuk ki. Én nem bírom:)
én természetes uton szültem és a 4ik héten voltam együtt párommal(ekkor már nem véreztem)most megint vérzek, szerintem felszakadt vmi. csak ovatosan
Szia! Ajánlatos kivárni.Ha volt gátmetszés akkor ez sérülhet és a méhszáj.Képzeld el, hogy ott mekkora test jött ki és, hogy kitágult a hüvely.Mindennek regenerálódni kell!
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azt mondhattam volna, hogy sajnos császárral szültem.
Én is császáros voltam, 2× is. Elsõnél kivártuk, de másodiknál már nem. Nem lett semmi probléma. Viszont az elsõ együttlétnél nekem "a lassan de biztosan" elv vált be. Csak akkor kezdjetek bele ha te is akarod (ne csak azért, mert mondjuk apuci nem bírja)

Ha valaki 3 hónapos terhes, és nem tud róla, és elmegy a baba, akkor annak milyen veszélyei vannak?

Legjobb válasz: nem értem a kérdést? ha benned marad a halott magzat akkor mi veszélye?

nem értem a kérdést? ha benned marad a halott magzat akkor mi veszélye?
Azért ilyenkor már van pár tünet, ami a terh-re utal.Egy ennyi idõs terh-ben pedig már olyan mértei vannak a babának(ha addig rendesen fejlõdött), hogy pl. abortusz esetén már feldarabolják, hogy kijöjjön.A spontán vetélés, ha megindul mindíg erõs hasi görccsel, erõs vérzéssel jár.Ha elmenne biztos észrevennéd.Utána Uh-val megnéznék mi van odabent és lehet csinálnak egy eü. kaparást.
A kérdező hozzászólása: Igen, valami ilyesmire gondoltam
Úgy van, és ha benned marad, abból hullamérgezés lesz. Szóval nem maradhat észrevétlenül benned.
Ha a terh. elhalásra gondolsz:mérgezés, gyulladás, ami a méh megtartásást is veszélyezteti.Hallani lehet olyan esetrõl is, amikor az idõs nénikénél veszik észre az évtizedekkel azelõtt elhalt, el nem távozott magzatot, mi már el van meszesedve a méhben.Nekem az elsõ terh elhalásnál(7 hét körül volt, 11 hétben vették észre) erõs szagú zöldes folyásom volt.A másodiknál(9 hétben derült ki) csak UH-n vették észre, hogy csak üres petezsák van.

Milyen veszélyekkel jár, ha valaki későn kezd nemi életet élni (20 fölött)?

Legjobb válasz: Semmilyen veszéllyel nem jár. Mire gondolsz?

Semmilyen veszéllyel nem jár. Mire gondolsz?
Semmilyen. A szüzesség nem mérce. Értelmes ember tudja tolerálni. Értelmetlen emberrel meg nem kell foglalkozni!
Szerintem egy normális lányt ez nem zavarná.
..."piacon?" nohiszen...
Nézd, ha odáig volnék érted, egy cseppet sem zavarna, hogy még tanulgatnod kell a szexet. Volt egy barátom, 21 éves volt, mikor elõször lefeküdt egy lánnyal (velem), megvolt köztünk az összhang, a figyelem és hamar rákapott az ízére. És olyan párkapcsolatoknál is össze kell hangolódni, ahol már egyik fél sem az elsõ a másiknak. A tinédzserkor valahol még csak az útkeresés és a magunkra találás idõszaka. Azért ha valaki még 30 évesen sem szeretkezett egy jót, amikor már egy némileg kiforrott személyiséggel kell, hogy rendelkezzen, ott megeshet, hogy vagy nem érdekli a szex, vagy valamiért nem képes intim helyzetbe kerülni egy nõvel/férfival. Ez pedig nem jó.
Az önmagában nem baj, ha szûz vagy. Az már inkább, ha mellette balfék. Nem kell mindent tudni. A legtöbb férfi figyelmetlen, lusta és tunya szeretõ.
nem jár veszéllyel, rengeteg lány van akit nem zavar ez, sõt! Meg egyébként is , ha egyéb területen rendben vagy, akkor sztem egy értelmes nõ se utasítana vissza csak emiatt.
Például, kimaradsz a tini terhességbõl.Nem fog fájni , max kicsit az elsõ, ha csaj, ha pasi, akkor még ennyi se, csak aki megtudja, magában meg lesz a véleménye.
Általában kb.14....18 között a legaktivabb a késztetés a fiuknál. Ha ebben a korban nem evett meg a fene egy kis pu-cis élményért, akkor késöbb sem lesz olyan nagy a késztetés. Halvérü meg nem olyan kelendö érthetö okbol. Más gond egyébként nincs.
Szerintem nem attól lesz kevesebb valaki, hogy szûz, (sõt). Az én párom 24 éves volt amikor találkoztunk, és õ szintén szûz volt, aminek nagyon örültem, és közösen szereztünk tapasztalatokat. 15 évesen még nem kellene szexelni, szerintem úgy kb. 17-18 évesen talán, de ez egyénfüggõ. Elméletben már sok mindent tudhat egy 20 éves a szexrõl, már csak a gyakorlatban kell alkalmazni. Hûséget sem tud gyakorolni? Na, elõször is meg kell ismerni egy csajt, ne szaladjunk ennyire elõre. Aztán meg nem mindenki olyan, hogy több csajt is "ki akar próbálni". (De mindenki magából indul ki.) Pl. a páromnak még nem volt más nõje rajtam kívül és nincs is másra szüksége (házasok vagyunk). Ha valaki megfelelõ párt talál, minek keressen tovább. Normális nõnek azok az igényei, hogy szeressék, figyelmesek legyenek vele, a többi majd kialakul. Azt nem hiszem, hogy minden 20 éves csaj elkelt már, aki ad magára, és intelligens.
A kérdező hozzászólása: Hát köztudott, hogy egy 20+ szûznek nincs nagyérteke, különösen, ha férfi, egy szûzpasinak nulla az értéke a piacon egy valamire való nõ szemében. 20+ szüzen már nem engedhetõ meg az a luxus, hogy bénázzon, mint 15 éves. Ebben a korban már tudni kellene mindent a szexrõl, hogy kielégíteni valakit. Plusz egy ilyen embernek nincsenek élményei szexuális téren, de vannak vágyai, amit nem tud megélni, ezért lehet, hogy hûséget sem tud gyakorolni. Ja és kevés az esélye, hogy normális partnert találjon, mert annak vannak elvárásai ezen a téren. Tehát ha srác akkor csakis valami defektes, szõrös, félc.gány kölyökkel rendelkezõ munkanélküli nõt tud csak kifogni. Mert jobb csajok rég elkeltek, meg nem kíváncsiak felnõtt szûzre. Én ezeket tartom veszélynek.
Na tisztázzunk két fontos különbséget kapcsolat és kapcsolat között. Az egyik típus, amikor tényleg õszinte és szeretetteljes kötõdés alakul ki a két fél között, a másik, amikor a vonzalom elõször felszínes kapcsolatba vezet, és esetleg ez késõbb hasonlóan elmélyül (de ez ritka). Utóbbiból sokkal (SOKKAL) több található a világban. Nálad a felszínes kapcsolatokhoz kevés a cukormáz, így ott kevesebb esélyed van, elõbbinél meg pont az a király, hogy ott nem számítanak az ilyen hibák, majd megtanuljátok együtt. Az elsõ típusú kapcsolatot találni mindenképp baromi nehéz (legalábbis ez a megfigyelésem), ha jó vagy a piacon, ha nem. Nekem sok haverom van, aki sikeres a nõknél, de ilyen igazi õszinte kapcsolata nem soknak adatott még, de van olyan kevésbé sikeres haverom is, akinek egyetlen csaja volt az életben, de az ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!