Találatok a következő kifejezésre: Milyen verseket irni (23 db)

Milyen verset kéne választanom és körülbelül mit kéne róla írnom?

Kéne írnom egy fogalmazást, "miért szép?" címmel, bármilyen versrõl, meg kéne fogalmaznom, hogy mi tetszik benne, esetleg a költõi képek, meg úgy általánosságban mitõl szép az a vers. Melyik vers lenne erre ideális, esetleg röviden, hogy mit kéne róla írnom?

Legjobb válasz: Egy kívülálló honnan tudhatná, hogy: 1. milyen verseket olvastál? 2. van.e kedvenc költõd, kedvenc versed. Ha van, akkor olvasd el a kedvenc versedet. Értelmezd, hogy mirõl szól. Mi az, ami miatt szívesen olvasod többször is, milyen érzelmeket, gondolatokat vált ki belõled. Melyek azok az elemek, melyek ezt szolgálják. Melyek azok a költõi képek, melyek a te számodra a legfontosabbak, legszebb élmény nyújtják. Röviden ennyi. Lehet persze szakszerû elemzést is elkövetni, de eleve a kérdés felvetése nem feltételez nagyobb tudást.

Egy kívülálló honnan tudhatná, hogy: 1. milyen verseket olvastál? 2. van.e kedvenc költõd, kedvenc versed. Ha van, akkor olvasd el a kedvenc versedet. Értelmezd, hogy mirõl szól. Mi az, ami miatt szívesen olvasod többször is, milyen érzelmeket, gondolatokat vált ki belõled. Melyek azok az elemek, melyek ezt szolgálják. Melyek azok a költõi képek, melyek a te számodra a legfontosabbak, legszebb élmény nyújtják. Röviden ennyi. Lehet persze szakszerû elemzést is elkövetni, de eleve a kérdés felvetése nem feltételez nagyobb tudást.
Áprily Lajos-Március sztem jó lenne neked:)

Melyik a számodra legszebb szerelmes idézet, vers? ::: szerelmes is kicsit vices verset tudtok az ismerösömnak akkarom milyen versen lehet irni Sanyi a pasineve és azt akkarom hogy a neve legyen benne vagy mindegy lécci, ? ,

Melyik a számodra legszebb szerelmes idézet, vers? ::: szerelmes is kicsit vices verset tudtok az ismerösömnak akkarom milyen versen lehet irni Sanyi a pasineve és azt akkarom hogy a neve legyen benne vagy mindegy lécci ?????

Legjobb válasz: Jesszusom...

Jesszusom...
írj egyet neki
Idézet: "Irodalmi nyelven: szétkúrhatod a pinám" /Kathryn Merteuil/

Melyik a számodra legszebb szerelmes idézet, vers? ::: szerelmes is kicsit vices verset tudtok az ismerösömnak akkarom milyen versen lehet irni Sanyi a pasineve és azt akkarom hogy a neve legyen benne vagy mindegy lécci kösdzi

Melyik a számodra legszebb szerelmes idézet, vers? ::: szerelmes is kicsit vices verset tudtok az ismerösömnak akkarom milyen versen lehet irni Sanyi a pasineve és azt akkarom hogy a neve legyen benne vagy mindegy lécci köszi


A suliban Mikuláscsomagot kell készíteni. Neveket húztunk, és egy vicces verset kell írnom a padtársamról! Szőke hajú fiú, átlagos magasságú, őszinte, jó tanuló, szereti a focit, barátságos, segítőkész. Milyen verset írjak?

Legjobb válasz: Van egy padtársam ki szõke hajú, átlagos magasságú mégis nagy fiú, Bár néha õszínte és nagyon jó tanuló, mégis a foci a legkedvére való, nagyon barátságos és segítõkész, Ezért én neki egy mikulás csomagot adok. :D Nekem per pillanatba ezt jutott eszembe:) Remélem segítettem sok szerencsét:DDD

Van egy padtársam ki szõke hajú, átlagos magasságú mégis nagy fiú, Bár néha õszínte és nagyon jó tanuló, mégis a foci a legkedvére való, nagyon barátságos és segítõkész, Ezért én neki egy mikulás csomagot adok. :D Nekem per pillanatba ezt jutott eszembe:) Remélem segítettem sok szerencsét:DDD
Van egy padtársam ki szõke hajú, átlagos magasságú mégis nagy fiú, Bár néha õszínte és nagyon jó tanuló, mégis a foci a legkedvére való, nagyon barátságos és segítõkész, Ezért én hozzá egy mikulás csomagot csapok. :D Nekem per pillanatba ezt jutott eszembe:) Remélem segítettem sok szerencsét:DDD
óó bocsi kétszer írtam le mindkettõ ugyanaz a vers csak a vége más válassz közülük:DDD

Az iskolában Mikulásra verset kell írni. Egy fiút húztam. Milyen verset írjak? ( lent bővebb )

Néhány szempont:

Legjobb válasz: Eljon hat a Mikulas Mar nem ojan fontos a tanulas Hejette nezz egy filmet En meg majd kuldok egy oras linket Jo fej vagy tudod? Ha majd egyszer a torit hejetesiteni fogod .....inenn szerintem tudod fojtatni nem?

Eljon hat a Mikulas Mar nem ojan fontos a tanulas Hejette nezz egy filmet En meg majd kuldok egy oras linket Jo fej vagy tudod? Ha majd egyszer a torit hejetesiteni fogod .....inenn szerintem tudod fojtatni nem?
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm! Tudnád még folytatni?
bocsi h eddig nem irtam es mikorra kell a vers??mert megirom csk kell vagy 2 nap

Az iskolában Mikulásra csomagot kell készíteni, és verset kell írni. A barátnőmet húztam. Milyen verset írjak? ( lent bővebb )

Barna hajú, jó tanuló, olyan 4,8 -as átlaga van. Szemüveges, és vékony. Szeret focizni, lány, és rajzolni is imád. Milyen vers legyen? Rímeljen is. Lécci, SÜRGÕS!! el?re is köszi az ötleteket. Én valami ilyesmire gondoltam: Az a lány, akit én húztam: szemüveges, Szorgalmas, okos és kedves. Szeret nevetni és rajzolni, Kedvenc sportja a foci. :) Valami más? Lécci

Legjobb válasz: Kicsit bolond kicsit léha Mégis õ itt a legjobb préda Pasik falják csajok csodálják Nem is érti miért kajálják Kedvenc sportja a foci Ki is hinné róla? Mikor tollát a kezébe veszi Képzeletét kiereszti Rajzain felcsillan az öröm és a bánat Mint szorgos hanygja soha el nem fárad Mit is mondhatnék drága barátnõm Boldog Mikulást és szerelmes esztendõt ;)

Kicsit bolond kicsit léha Mégis õ itt a legjobb préda Pasik falják csajok csodálják Nem is érti miért kajálják Kedvenc sportja a foci Ki is hinné róla? Mikor tollát a kezébe veszi Képzeletét kiereszti Rajzain felcsillan az öröm és a bánat Mint szorgos hanygja soha el nem fárad Mit is mondhatnék drága barátnõm Boldog Mikulást és szerelmes esztendõt ;)
*nagyot
Mikulás napja van, Dugjunk egy jó nagyotot. Beléd teszem amim van, Megtesszük oszt jó napot! Szemüveged leveszem, Farkammal rajzolhatsz. Egy gólt majd beviszek, S a meccset megnyerem. Kicsit alpári!
16/L Igazán nincs mit :) Tanultam belõle magammal kapcsolatban és a kreativitásommal
A kérdező hozzászólása: de amúgy köszönööm :) nagyon jóóóók ^^ fõleg az 1.
A kérdező hozzászólása: 13 vok, 7. osztályos és te? legyen benne, hogy okos, focizni szeret, rajzolni is. nevetni is :) barna a haja, kedves, és szemüveges!!!
*Barátságunk lapra( vagy égreXD) vésnéd Minden csillag felragyogna
Mjad mondom mikor nem én vagyok ;)
Jó csak hogy tisztán lássunk ez mind én vagyok az elsõ:$ De úgy látszik csak bennem van némi segítõkész hajlam
Barna hajad mint a bársony Okosabb vagy mint vártuk Legyél mindig ilyen mint voltál Focizz rajzolj és habzsold a málnát
Karcsú a derekad hosszú barna hajad Szemüveged le ne essen Én majd vigyázok rá Légy mindig a baránõm én drága focistám
Még ez is én voltam de most tökre elvagyok hány éves vagy? remélem segítehettem
Eljött a Mikulás hamarabb mint vártuk Barátosném csizmája már tisztább mint tegnap láttuk Mit is kérnék tõle, mikor minden álma HOgy legjobb barátnõje legyen a mikulása Rúgd a bõrt legyél elsõ Nevess mindig rajzolj nyúlbõrt(ez rímelt:$) Vidám napok veled jobbak Bánatos telek kibírhatóak Minden titkot mit megosztok veled Mástól soha nem hallom vissza Barátságunk lapra vésnéd Minden csillag felragyogna
XD nem tudom jó lette :$ kicsit elragadtattam magam puszi
Én azt a lányt húztam, Aki engem sosem untat. Nagyon szeretem, hisz aranyos és kedves, Focizni, rajzolni nagyon szeret. Én is imádom õt, hisz a legjobb barátom, Benne a másik énem mindig megtalálom. Barna hajú, vékony, szemüveges, A focizásban a legügyesebb. Köszönöm, hogy vagy nekem, Remélem el, soha nem feledsz.

Milyen verset lehet írni ezekkel a szavakkal?

?sz, levél, sárga, lehullik, napsugár

Legjobb válasz: õsz van, sárga levelek hullanak, de nem lehet, hogy a kérdezõnk ilyen tehetségtelen legyen, egy ilyen vers nem nehéz, a napsugár szemembe néz.

õsz van, sárga levelek hullanak, de nem lehet, hogy a kérdezõnk ilyen tehetségtelen legyen, egy ilyen vers nem nehéz, a napsugár szemembe néz.
Ebbõl bármit. Teljesen normális és összeillõ szavak. :)
pl Máté Péter számot? Hull az elsárgult levél, Sír a fáradt õszi szél, Mondd, hogy nem múlt minden el, Mondd, hogy néha könnyezel. A napsurarat már neked kell hozzá heggeszteni
Attól függ, milyen képhez.
Milyen témában, vagy kinek írnád?
A kérdező hozzászólása: Saját képemhez írnám!
Saját képedhez írnád ez OK.De miért?Küldeni akarod valakinek vagy csak saját használatra vagy miért? Mert az, hogy saját képedhez írnád lehet az "búcsúlevél" vagy szerelmesvers vagy csak valami ami rád illik.Mégis mire akarod használni?
A kérdező hozzászólása: na mondok egy példát mert nem értitek: Nem leszek egy bábu mit kedvedre mozgathatsz..stb Lehetsz szebb, okosabb csinosabb de olyan mint én sohasem na ilyenekre gondolok ha ez segített
Azért nem értjük, mert nem vagy képes érthetõen megfogalmazni, hogy mit akarsz. Ha tudod, milyenre gondolsz, mi meg hülyék, amiért nem vagyunk gondolatolvasók, akkor keress magadnak. Nyilván van otthon versesköteted, ha meg nincs, keresgélj a neten.

Szeretnék egy nagyon megható verset irni a férjemnek amiben megköszönhetném, hogy milyen sokat tesz a családjáért de nem jut semmi eszembe, valakinek esetleg lenne ötlete?

köszönöm szépen el?re is!

Legjobb válasz: Segítség: http://rimszotar.poet.hu http://www.poet.hu/verselemzo.php http://forum.poet.hu/versiras

Nagyon meghato amit irsz, remelem , nekem ia olyan ferjem lesz akirol majd vers fog szuletni :) 21 l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!