Találatok a következő kifejezésre: Milyen ventillátort a (19 db)

A konyhai páraelszívókban szerkezetileg milyen ventillátorok vannak? Olyan szénkefementesek mint a PC ventillátorok, vagy szénkefés soros motorok, mint a porszívóké?

Az fix, hogy qrvahangos ami olcsó, ami nem, az meg qrvadrága.

Legjobb válasz: Amennyire én tudom, szénkefe nélküli állandó mágneses forgórészû motorok. A hangosságot nem feltétlenül a motor okozza. Lehet rezonálás, és lehet az áramló levegõ hangja is.

Amennyire én tudom, szénkefe nélküli állandó mágneses forgórészû motorok. A hangosságot nem feltétlenül a motor okozza. Lehet rezonálás, és lehet az áramló levegõ hangja is.
A kérdező hozzászólása: Lehet ilyet külön kapni? A 4-5-12e Ft-os csõventillátor ugyanaz? Megéri a 12 e Ft-ot kifizetni a csendes verzióért? A lapátja nagyon kidolgozott. A többié szinte csak bele van ßaszva, vastag belépõél, sorja stb.
00:11 vagyok, bocs elk*rtam, a tûzhely fölötti páraelszívóra gondoltam, de közben rájöttem, hogy neked csõbe építhetõ szagelszívó kell. A csõbe építhetõ aszinkron kalickás lesz, mint a porszívóké.
A kérdező hozzászólása: A lényeg, hogy egy levitézlett porszívómotorral aminek tudom állítani a fordulatát simán megoldható a dolog :)
"A porszívóban kalickás aszinkron motorok vannak. A páraelszívóban vagy olcsó kefés motor van, vagy ugyan olyan kalickás mint a porszívóban. " Hogy mi van a porszívóban?
Nem értek a motorokhoz. DE. A porszívó motor 600-800W, megsüketülni mellette és 20 perc után lekapcsol, mert túlmelegszik. A szellõzõkben használt motor meg max 150W és évekig megy nonstop. Ne mondjátok már, hogy keverhetõ a kettõ :) Nekem szintén saját építésû elszívóm van, abba 20e volt kb. a 400 köbméter/óra teljesítményû elszívó venti :)
6:43: mi a kérdésed lényege? Biztos vagyok benne, hogy találni fogsz ellenpéldát is, de amiket szétszedtem abban mind kalickás aszinkron motor volt. Az újabb teljesítményszabályzósokban gondolom már nem az van, mivel az univerzális kefés motort sokkal könnyebb fázishasítással szabályozni, míg a kalickás aszinkron verziónál ez nem igazán mûködik, illetve rengeteg problémát vet fel. 9:04: a motor mûködési elve nem feltétlenül áll kapcsolatban a zajszintjével. Persze egy kefés motor a súrlódás miatt nyilván hangosabb lesz, de ne hasonlítsd össze a 150W-os motor zajszintjét a kW-ot nagyságrendû motoréval. Ráadásul a porszívó különleges eset, mivel ott nagyon erõs forszírozott hûtést ad a motoron átáramló levegõ, ugyanakkor elõny a minél kisebb méret a nagy fordulatszám elérése miatt (nagyobb szívóhatás) ezért ezek a motorok magas fordulatszámon mûködnek ami természetesen nagyon erõs zajjal jár. A zaj jó részét egyébként a ventilátor kelti, a sivító búgás csapágyhang, a szuszogás viszont ventilátor.
A kérdező hozzászólása: Jó tokozással, zajcsillapítással, rögzítéssel, lágyindítással a turbinás porszívó egészen elviselhetõ tud lenni. De csakis a külön hûtõventilátoros. Az átáramlóhûtésesek eladásra készült nagy kalap szar konstrukciók.

Ehhez ASRock FM2A75 Pro4 alaplaphoz és egy AMD A8 Trinity 5600k-hoz milyen ventillátor rakható és milyet érdemes, aminek jó a hûtése?

Legjobb válasz: Ha még nincs megy, akkor FM2+ lappal vedd.Amúgy Xigmatek Loki,Alpenföhn Sella.

Ha még nincs megy, akkor FM2+ lappal vedd.Amúgy Xigmatek Loki, Alpenföhn Sella.
Mekkora házba lenne és milyen áron? 92mm-esek közül a felsoroltakon kívül egy Cooler Master Hyper 103 is jó. 120mm-esek közül Alpenföhn Brocken vagy Scythe Mugen 3.
A kérdező hozzászólása: Már megvan a gép, és félek mert pár program elég durva adatokat írt, és amugy egy ncase 801-es házam van.
Akkor leírtak közöl akármelyik 92mm-es hûtõ jó lesz Ha a házhoz adott tápot használod, akkor az rövid úron cseréld valami normális darabra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerintem az Alpenföhn Stella-át veszem meg, és igen a 400w-os tápot használom.
Akkor azt cseréld valamikor mert noname vacak.

Milyen ventillátort alyánlotok a pc házamba?

Legjobb válasz: A kérdésben az az ly remélem csak vicc... Én pirosat ajánlanék, mert az szép. Milyen ház, mi van benne?

A kérdésben az az ly remélem csak vicc... Én pirosat ajánlanék, mert az szép. Milyen ház, mi van benne?
Ez pedig egy olcsó szabályzó. 0.15-ös a venti, de képes még 5 volttal is indulni, nagyon szépen lehet szabályozni búgás nélkül.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod
http://ipon.hu/webshop/product/coolink_swif2_1201/118173 Viszonylag olcsó és jó venti, világítani nem világít. Ennek van egy 800on pörgõ válozata is, azt szabályozni sem kell, az 1200as sem hangos. Nagy légszállítású, jó ventik.
A kérdező hozzászólása: akkor ajánljatok bármilyet csak 12cm legyen csak olcsó és jó legyen
A kérdező hozzászólása: akkor ez azt jelenti hogy szar ?
Ez 2000es fordulatú porszívó. 0.35 amperes, ha szabályozni akarod, elkezd búgni.
Na ott van hõtermelés, meg pénz is :P Scythe S-Flex 1200 mindenhová, ahol hely van:) Ha szabályozni akarod, akkor pedig egy Scythe Kaze Master, hasznos kis cucc. Tudom, hogy drágák, mielõtt valaki beleköt, de ezek minõségi cuccok és szépek is.
A kérdező hozzászólása: én ezt raknám bele csak nem tudom hogy jó e http://www.users.hu/?p=termek&termek=27075&cooler-master-cas..
A kérdező hozzászólása: a proci az i7 a vga gtx 580
Az is kérdés még, milyen gép van benne? Nagyon kell neki az áramlat, mert passzív cuccok vannak, vagy egy kis i3, vagy egy nagy teljesítményû hõsugárzó rendszer, nem mind1. Én felülre raknék egy ventit a tetõbe, egyet meg elõre, hátul már van, ennyi mozgás bõven elég. Mennyit akarsz költeni? Ha sokat, akkor Scythe S-flex Ha keveset, akkor Coolink Swif2 1201
A kérdező hozzászólása: http://www.pcland.hu/shop+Thermaltake-VM30001W2Z-V4-Black-Ed.. ebbe szeretnék rakni alapból van benne egy 1300rpm-es az a kérdésem hogy egyenlõ legyen az õsszes ventilátornál a fordulat?
Remélem ezt "alyánlotok" csak véletlen írtad el. Egyébként igaza van az elsõnek tudni kéne milyen házról van szó mi van benne eddig, hová szeretnéd a ventilátort és mit akarsz vele hûteni, mert ha csak beleteszed simán azzal még semmit nem érsz el legfeljebb porkavarónak jó lesz. Ha azt akarod hogy az alaplapod ne melegedjen fel annyira vagy a házba ne szoruljon be a meleg levegõ, akkor célszerûbb venni 2 ventilátort egyiket hátulra szereled fel úgy hogy fújja befelé a levegõt másikat meg vagy oldalra vagy az elejére ha olyan lehetõséged van rá az pedig kifelé fújja a levegõt, így akkor csinálsz egy huzatot a gépedbe és a meleg levegõ mozogni fog. Ez inkább nyáron tanácsos mert akkor ott is szép meleg lesz. Ha valami konkrét hûtést akarsz elérni akkor írd le mit akarsz hûteni.
A kérdező hozzászólása: kac kac nem figyeltem :D igazad van


Milyen ventillátort ajánlotok ehez a számítógépházhoz?

A ház:M-TECH Ház FM12A-BK BLUE MIDI

Legjobb válasz: magát a házat meg ne vedd,ha most vennéd...

magát a házat meg ne vedd, ha most vennéd...
ja nem szóltam összekevertem egy másikkal, nyugodtan vedd meg, jó ház ennyiért, hátra egy 8cm-es fér be ha jól tudom, szerintem ilyen ház mellé nem kell sok ezres venti, csak egy olcsó...
A kérdező hozzászólása: Jó köszi am már megvettem és nemrég jöttem rá, hogy elég kicsi ahoz képest, hogy középkategóriás gamer gépet rakok bele!:) Ja és tudsz ajánlani valamit pl.:valami Cooler Mastert
Nekem pont ilyen gépházam van, és a nagy meleg miatt én is elgondolkoztam egy hátulsó ventilátor beszerzésén. Végül szerintem ezt fogom választani: http://www.pcx.hu/termek/arctic-f8-tc-rendszerhto-91512
A kérdező hozzászólása: köszi szerintem én is ezt választom

Milyen ez a ventillátor?

Freezer pro 7 ac. 57 és 63 Cfok közt mozog a processzor hőmérséklete.

Legjobb válasz: De néha lemegy 47 re is

A kérdező hozzászólása: De néha lemegy 47 re is
A kérdező hozzászólása: Pontosabban mennyire jó ez a ventillátor? :D
arra, hogy hûtse a géped
A kérdező hozzászólása: Nem mire jó, hanem mennyire jó.

Ehez a házhoz milyen ventillátort ajánlotok?

Legjobb válasz: http://muszakioutletcenter.hu/hu/termek/thermaltake-vm30001w..

A kérdező hozzászólása: http://muszakioutletcenter.hu/hu/termek/thermaltake-vm30001w..
REVOLTEC
Attól függ milyen teljesítményû géped van, gyárilag egy 12 centis ledes ventivel van szerelve hátul, elõre raknék még egy 12 centist(befelé), és ha muszáj akkor oldalra(befelé) és felülre(kifelé) egyet egyet. http://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_f12_tc/166582

Milyen ventillatort es tapot vegyek ennek a szamitogepnek? Remelem a legeslegujabb jatekokat is fogja vinni. Es mindent jol osszeraktam, nem kell meg valamit hozza vennem?

am: KINGMAX 4GB DDR3 1600MHz alaplap: GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2 processzor:Amd Athlon ii x4 750k winchester:TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 videokartya: Sapphire Radeon hd7790 1gb haz:THERMALTAKE VN40001W2N Commander MS-I hangkartya:МSI Radeon HD5830 1gb 256bit DDR5 Directx11

Legjobb válasz: Hangkártyához is egy VGA-t írtál. Processzorhûtõnek ezt: http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_hyper_tx3_evo/19.. Tápnak pedig ezt: http://ipon.hu/webshop/product/chieftec_ctg_450_80pb_450w_oe..

Hangkártyához is egy VGA-t írtál. Processzorhûtõnek ezt: http://ipon.hu/webshop/product/coolermaster_hyper_tx3_evo/19.. Tápnak pedig ezt: http://ipon.hu/webshop/product/chieftec_ctg_450_80pb_450w_oe..
A kérdező hozzászólása: az nem vga, az a neve a hangkartyanak
A kérdező hozzászólása: a ventillator az jo, de tapbol kerek mast.Jo osszeraktam amugy a szamitogepet, elenorizd le mindeggyiket.Minden jatek fog rajta menni?
Mennyid van a gépre összesen? De az kajak egy VGA a hangkártyánál hidd már el nekem....
A kérdező hozzászólása: 125 000 ft.
Vagyis így mert az elõzõbõl kimaradt a HDD. GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2 menny: 1 db + egységár: 14.288 Ft termék eltávolításaSAMSUNG SH-224DB/BEBE fekete OEM menny: 1 db + egységár: 4.436 Ft termék eltávolításaTHERMALTAKE VL80001W2Z V3 Black Edition menny: 1 db + egységár: 11.913 Ft termék eltávolításaCHIEFTEC CTG-450-80PB 450W OEM menny: 1 db + egységár: 11.722 Ft termék eltávolításaAMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX menny: 1 db + egységár: 18.837 Ft termék eltávolításaCOOLERMASTER Hyper TX3 EVO menny: 1 db + egységár: 6.541 Ft termék eltávolításaKINGMAX 4GB DDR3 1600MHz menny: 1 db + egységár: 10.820 Ft termék eltávolításaTOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 menny: 1 db + egységár: 12.424 Ft termék eltávolításaSAPPHIRE 11200-16-20G HD7850 1GB GDDR5 PCIE menny: 1 db + egységár: 41.519 Ft Kosárban: 9 tétel Összesen: 132.499 Ft

Milyen ventillátort tegyek a házba?

A táp ventillátorán és a 2magos procihoz vásárolt nagyon masszív h?t?n kívül nincs más h?tés a házban,s most hogy passzív h?tés? VGA került a gépbe+jön hamarosan 2gB RAM az 1 helyett,nem tudom kell-e még h?tés a házleveg? keringtetéséhez.Nem bánom ha nem,hangfelvételek miatt minél csendesebb kell hogy legyen....!

Legjobb válasz: Alapvetõen úgy vannak kitalálva a számítógép házak, hogy közepes teljesítményû konfigurációt bele lehessen tenni extra hûtés nélkül. A tápegység ventillátora általában elég szokott lenni, de egy passzív hûtõvel ellátott videókártya azért jelentõsen felmelegítheti a belteret. Azt javaslom, hogy próbáld ki összerakva a rendszert úgy, hogy valamilyen VGA igényesebb alkalmazást futtass rajta (pl.: újabb játékot) és ha nem kezd el fagyni a rendszer egy-két órás használat után akkor minden oké. Ellenkezõ esetben tegyél be a házba egy nagyobb méretû alacsony fordulatszámú ventit és az meg fogja oldani a problémát jelentõsebb zaj nélkül.

Alapvetõen úgy vannak kitalálva a számítógép házak, hogy közepes teljesítményû konfigurációt bele lehessen tenni extra hûtés nélkül. A tápegység ventillátora általában elég szokott lenni, de egy passzív hûtõvel ellátott videókártya azért jelentõsen felmelegítheti a belteret. Azt javaslom, hogy próbáld ki összerakva a rendszert úgy, hogy valamilyen VGA igényesebb alkalmazást futtass rajta (pl.: újabb játékot) és ha nem kezd el fagyni a rendszer egy-két órás használat után akkor minden oké. Ellenkezõ esetben tegyél be a házba egy nagyobb méretû alacsony fordulatszámú ventit és az meg fogja oldani a problémát jelentõsebb zaj nélkül.
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom....és honnan tudom, hogy "befelé" vagy "kifelé" fújós a ventillátor? Biztos fura kérdés, de laikusként úgy vélem, nem elhanyagolható!.....Köszi a választ..:)

Üdv. Létezik olyan PCI-s vagy nem is tudom milyen bővitő amivel megnövelhetem a ventillátorok számát a gépházamban? Mert az alaplapomon összesen 2 "dugó" van és ráadásul elég [email protected] helyen

esetleg linkekkel is bombázhatnátok...

Legjobb válasz: a ventillátort csak beteszed és ottvan. akárhova furhatsz lyukat a gépedre. biztos van elõl hátul meg oldalt egy hely a ventiknek ha beraktad akkor rákötöd a tápra egy egyszerû négy tûs csatival szerelik szinte mindet.

a ventillátort csak beteszed és ottvan. akárhova furhatsz lyukat a gépedre. biztos van elõl hátul meg oldalt egy hely a ventiknek ha beraktad akkor rákötöd a tápra egy egyszerû négy tûs csatival szerelik szinte mindet.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!