Találatok a következő kifejezésre: Milyen vegyszereket medencébe rakni (1 db)

Milyen vegyszereket kell medencébe rakni?

Most vettünk egy nagy medencét.Merevfalú, 4.5m*120cm-es.A hétvégén lesz fölállítva, de nemtudom pontosan miket vegyek hozzá.Tudom hogy kell klór, meg algaöl?, de milyen, és mennyi?Ha valaki tudna segíteni megköszönném.

Legjobb válasz: klórtabletta, algaölõ, esetleg polialumínium-klorid. ezek mind beszerezhetõk boltban, a használati utasításon rajta kell, hogy legyen a pontos leírás. nem akarok reklámozni, de ha gondolod, tudok adni egy telszámot, ahol vannak ilyen termékek, és van használati utasítás hozzá. (én írtam az adagolási útmutatót jó régen, csak már nem emlékszem a pontos értékekre, és nem akarok hülyeségeket írni)

klórtabletta, algaölõ, esetleg polialumínium-klorid. ezek mind beszerezhetõk boltban, a használati utasításon rajta kell, hogy legyen a pontos leírás. nem akarok reklámozni, de ha gondolod, tudok adni egy telszámot, ahol vannak ilyen termékek, és van használati utasítás hozzá. (én írtam az adagolási útmutatót jó régen, csak már nem emlékszem a pontos értékekre, és nem akarok hülyeségeket írni)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de már vettem egy teljes csomagot, egy medence centrumban.De azért tényleg köszönöm.
Én a Blue Super Tabs WP -t ajánlanám, mert ez egy kombinált (fertõtlenítés, algaölõ hatás) vegyszer és a 20g-os tablettákat remekül lehet adagolni (http://medencespecialista.hu). Amit még ajánlanék az pelyhesítõ Flock F 10. (http://medencespecialista.hu/pelyhesitok) Remélem tudtam segíteni. Medencedoktor


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy bírja egy személyautó motorja kistraktorba építve?

Úgy értem egy 26 le-s Trabant motor hogy bírja a szántást? Vagy egy Pannónia blokk?
Ti milyet tennétek egy traktorba? Lada?

Köszönöm

3

Csavart törzsű növényt (két spirálisan összecsavart szárat) hogy érdemes létrehozni? Angyaltrombita lenne a kísérleti alany, és ezen belül is két fiatal, relatíve vékony, egymáshoz közeli tő.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

1

Miért égnek ki a citromfáim levelei?

Teljesen véletlenszerűen beszáradnak a levelek szélei, vagy akár a közepe is, nap égés lehet? Eddig nem volt ilyen gondom soha...

1

A tujáimat egy - két éve telepítettem, eddig szépen fejlődtek de most elkezdtek kiszáradni. Mit tudok tenni, hogy ne terjedjen tovább betegség illetve ha van lehetőség akkor a betegeket, hogyan tudom meggyógyítani?

Tápanyagot még nem kaptak. Most augusztusban 15. után 1-2 hét alatt az egyik tujám teljesen kiszáradt, néhány másik teteje elkezdett kiszáradni, és további tujákon is megjelentek elsárgult hajtások.

3

Milyen vastagon ajálott a zúzott követ teríteni?

3

Nagyáramú erős LED fény jó a növényeknek?

2

A szelídgesztenye már megérett?

3

Dió mikorra érik meg?

Még tiszta zöld az egész fa.

2

Smaragdfáról tapasztalatok?

3

Házi vízellátónak mennyire felel meg a PEDROLLO Hydrofresh? Jó befektetés vagy ebben az árban kapok jobbat?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!