Találatok a következő kifejezésre: Milyen vírusírtót le a (10 db)

Milyen vírusírtók vannak amivel le is lehet törölni a vírust? (megsemmisíteni)

Milyen vírusírtók vannak amivel le is lehet törölni a vírust ? Mert egy ideje Estettel nem lehet :(

Legjobb válasz: ... mert vannak olyan vírusok, amik nem törölhetõek csak a fájlal együtt. És ezt másik vírusírtóval sem fogod tudni törölni...

... mert vannak olyan vírusok, amik nem törölhetõek csak a fájlal együtt. És ezt másik vírusírtóval sem fogod tudni törölni...

Milyen időközönként futtassam le a vírusirtó programot? Avastom van, kiegészítésként pedig Ad-Aware. Nem egyszerre vannak bekapcsolva.

Legjobb válasz: Az avast! legyen állandóan bekapcsolva, ki se kapcsold szerintem. Mellé kell ún. on-demand keresõ, ami nem fut állandóan, csak néha átvizsgáltatod a gépedet. A Malwarebytes' Anti-Malware-t szokták sokszor még vírusirtó-fejlesztõk is javasolni. Az ingyenes verziójában nincs állandó védelem. Néha nem árt vele teljes rendszervizsgálatot csináltatni, elõtte MINDIG NEKED KELL FRISSÍTENED,

Az avast! legyen állandóan bekapcsolva, ki se kapcsold szerintem. Mellé kell ún. on-demand keresõ, ami nem fut állandóan, csak néha átvizsgáltatod a gépedet. A Malwarebytes' Anti-Malware-t szokták sokszor még vírusirtó-fejlesztõk is javasolni. Az ingyenes verziójában nincs állandó védelem. Néha nem árt vele teljes rendszervizsgálatot csináltatni, elõtte MINDIG NEKED KELL FRISSÍTENED,
FOLYT: Mert az ingyenes nem frissít magától. Ha ezt elfelejted, akkor semmit se ért az egész vizsgálat. Ajánlom továbbra az ESET Online Scan-t, mert azért a fent említett MBAM se tökéletes, az is hagy(hat) dolgokat maga után - nálam hagyott 7 fertõzött fájlt. Az Ad-Aware sz.v.sz. gyenge, szerintem ne foglalkozz vele...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
meg nézd meg ezt a videot az Ad-aware 10röl http://www.youtube.com/watch?v=M8Gmrstq25c utáûna tudni fogod a választ
Pl. Avast.
A kérdező hozzászólása: eddig volt elég :/ neked nincsen? tudnál adni? :)
nm... meddig érvényes a kód?
A kérdező hozzászólása: Köszi, letöltöttem, és van kódom is :) )
az ESET SMART SECURITY 4 nagyon jó, nekem 146 vírust védett ki eddig... ha akararod tudok adni kódot is hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) ESET 4-5 rõl mi a véleményetek? :)
Én is úgy tudom, hogy a Microsoft programja csupán alap védelmet biztosít. Az Avira, úgy tudom, nem véd a kémprogramok ellen.
Avira free
A kérdező hozzászólása: Talán jólesz, Köszi :) Most a Microsoft Security Essentials-t használom, véleményed szerint az milyen egy laptopra? ( Eddig nem rossz, csak, azt mondjákk nem nagyon erõs)
AVG?
A kérdező hozzászólása: Köszi, már próbáltam, de nem nagyon jött be. Tudnál írni még valamilyent?
mit kérsz? kódot?


Milyen ingyenes tuzfalat toltsek le a Windows tuzfal helyet? Azt olvastam, hogy az nem megfelelo. Windows Vistam van es ingyenes Avast virusirtom.

Ha letoltom majd a tuzfalat,akkor ugye ki kell kapcsolni a Windows tuzfalat?

Legjobb válasz: Nem kell feltétlenül kikapcsolni a Windows tûzfalat! A Vistát meg cseréld le minél hamarabb. A Microsoft eddigi legszarabb terméke! Pfejj! Told fel a Windows7-et inkább.

Nem kell feltétlenül kikapcsolni a Windows tûzfalat! A Vistát meg cseréld le minél hamarabb. A Microsoft eddigi legszarabb terméke! Pfejj! Told fel a Windows7-et inkább.
A kérdező hozzászólása: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/zonealarm-free-8-0-065-.. Ezt a programot telepitettem. Ez a ketto program jo egyutt?
vipre bocsi
a vpre tûzfala is ilyen
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!
Évekkel ezelõtt még a másik gépemre felkerült a ZoneAlarm, ettõl kezdve állandó lett a fagyogatás. Miért? Mert belekavart az XP tûzfala. Az ESET Smart Security tûzfal pedig olyan, hogy úgyis átveszi a hatalmat a gépen, a Windows tûzfal meg se nyikkanhat.
mindenképpen kapcsold ki a Windows tûzfalat mert ha nem nagyon befog Lassulni a neted de ha Windows érzékel új tûzfalat úgy is ki fogja magát kapcsolni tapasztalat
Nem fogják szeretni egymást szerintem.... A PrivateFirewall volt nálam fent egy hétig fenti AV-vel. Nem akadtak össze.
told fel a xpét windows 7 is egyn agy rakás [email protected]
A kérdező hozzászólása: Kikapcsoltam a Windows tuzfalat! Koszonom a hasznos valaszokat!!

Samsung Monte telefonra milyen vírusirtót, vagy védelmi programot ajánlotok? Honnan tölthetném le, illetve hogyan telepíthetném fel a mobilomra?

Legjobb válasz: Nincsenek vírusok telefonokra. Vagyis vannak, de azt maximum úgy kaphatod el, ha direkt téged céloznak meg vele. És nem hiszem, hogy egy unatkozó hacker pont téged venne célba. :D

Nincsenek vírusok telefonokra. Vagyis vannak, de azt maximum úgy kaphatod el, ha direkt téged céloznak meg vele. És nem hiszem, hogy egy unatkozó hacker pont téged venne célba. :D
A kérdező hozzászólása: ez nyugtatóan hangzik.
Ha meg mégis kell akkor ott van az ingyenes appja a Nortonnak, a Marketben megtalálod. De igazából csak az akksit fogja zabálni, tényleg nincs úgy vírus amitõl még félni kellene.
Minek rá vírusirtó?
A kérdező hozzászólása: mivel ha netezek rajta összeszedhetek bármit...

Milyen vírusírtót szedjek le a netről?

Amikor újra lett rakva a gépem, a srác nod32 30 napos verzitó rakott rá, aztán mikor lejárt kétségbe voltam esve. A rendszer ajánlott egyet, Panda Security néven. Feltettem, azóta napjában kb 15-20szor jön fel jobb oldalt egy olyan ablak hogy "még mindig nem állította be a frissítést". Ehhez kell valami jelszó, amit én nem kaptam és nem írt ki sehol, ezért nem tudom beállítani, és emiatt mindig feljön az ablak, nagyon sokszor. Le akarom szedni de nem tudom mit telepítsek fel helyette! Ingyenes, netr?l leszedhet?t szeretnék ami megbízható!

Legjobb válasz: Örülök, hogy segíthettem!

Örülök, hogy segíthettem!
A Nod32nek van diákkedvezménye! Az hogy nem írta ki a vírusírtód hogy vírust észlelt, attól még lehet vírusod, ajánlom egy kémprogram írtó beszerzését.
Nekem NOD 32 van teljes verzió.A NOD32 a legjobb csak a honlapján meg kell vásárolnod a licenszét ami nem olcsó mulatság.1 évre kb. 9000-10000 FT körül van.A többi virrusírtók nemigazán jók.Szoval regisztrálj itt http://www.nod32.hu aztán vásárold meg a licenszét.
A NOD az mért is kizsákmányoló? Nem Nortont akartál írni?
Szia! Nekem ugyanez volt a problémám! Kezdõ netesként nem volt vírusírtóm (minek az? :D), el is romlott a gépem 2 hónap után. A szerelõ csávó újrarakta, meg rakott rá Nod32 30 napos verzióját, mondván, ez milyen király, ha lejár, akkor vegyem meg náluk a teljes verziót ("csak" 20 ezer forint..). Én, mint kezdõ, hajlottam rá, hogy akkor megveszem, de "szerencsére" újabb vírust kaptam. Így legalább láttam, hogy nem olyan biztonságos ez a Nod32. Megint újrarakták a gépem, de most szóltam, ne tegyen rá semmilyen vírusírtót. Akkor egy ismerõsöm ajánlotta az AVAST nevû vírusírtót. Teljesen ingyenes, magyar nyelvû, és nagyon biztonságos! Nekem lassan 4 éve nem volt vírusom, pedig mellette csak a sima Windows Xp tûzfalat használom! Ingyenesen letöltheted innen: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. Telepítsd fel, majd mikor elindítod a programot, Regisztrációs kulcsot kell igényelni, de ez csak pár kattintás, ingyen megkapod emailben, és 2 évig mûködni fog azzal a kulccsal! És ha lejár, akkor is ingyenes az új kulcs igénylése. Mindenkinek ajánlom!
az avastot még én se probáltam de az elöttem szólók megygöztek.:) én is avgt használok mint az elös hsz-ó de azzal is megvagyok elégedve nem ugy mint a noddal. szar kizsákmyányoló cég a nodé.csak a hirneve miatt nagy a népszerüsége.. és remélem mozilát használsz nem internet explorert..
A napokban cseréltem le a Nod-omat Avastra és nem bántam meg. Amíg a Nod egyetlen vírust sem volt képes felfedezni addig az Avast legalább 10-et. Igaz hogy sokkal lassabban(alaposabban) keresi a vírusokat de legalább megtalálja.
Á, "nehogymár" megvásárold :P Vannak crack-elt verziók is és teljesen ingyenesek. Ha kell, szólj.
A kérdező hozzászólása: Elõttem szóló! Köszönöm szépen fel is telepítettem és le is kulcsoltam és örülök nagyon!!! kösziiii :) :) :) :)
én nem a kérdezõ vagyok, de érdekelne, ha tudnánk kapcsolatot teremteni
Én ezt az oldalt ajánlanám, átfogó teszt a mai vírusírtókról http://legendgrafix.buzz.hu/ Am én is avastot használok, még nem volt vírusom idáig, ami volt, az meg a saját hibámból volt...Sohasem szabad kikapcsolni ;) :D
Én is az AVG-t ajánlom. kb. 4 éve használom és azóta nem volt semmilyen gondom a géppel pedig kábé napi 3órát minimum netezek. Ajánlom még a Kaspersky-t.És egy hasznos program ezek mellé a Comodo tûzfala amivel figyelheted (és letilthatod), ha vmilyen alkalmazás magától küld és fogad dolgokat a netrõl és ezáltal lefoglalja a net sávszélességét.Ezeken kívûl pedig a Spybot és az Ad-Aware mindig jó és nekem az arovax anti.spyware is bevált.
A NOD32-nek van egy 30napos probaidõs ingyenes letöltése.Töltsd le ingyen, aztán mikor lejár, töröld, s töltsd ujra..:)

MIlyen virusirtot toltsek le a gepemre? Melyik a leghatekonyabb és legtovabb tarto licens?

asd

Legjobb válasz: Kaspersky, megvásárolható 1 -2 -3 évre.

Kaspersky, megvásárolható 1 -2 -3 évre.
Ingyenesbõl az Avast! a legjobb szerintem. Legkevésbé lassít mindenesetre ahhoz képest, hogy a top 3 ingyenes antivírus közt tartják számon a neten.
A kérdező hozzászólása: COMODO jó szerintetek?
A Comodo tûzfala az egyik legjobb, az antivirusa viszont elég gyengén muzsikál. Ingyenesekbõl Avast, ha bírja a géped (sajnos egyre nagyobb az erõforrás igénye) esetleg Avira, vagy AVG.

Milyen magyar nyelvü ingyenes virusírtó és tűzfal program van egyben? Avastot nem kérek valamiért le lassitotta a gépem

olyat kérek ami nem lassitja nagyon a gépet . Gépem adatai: Processzor: Intel Pentium4 2.80GHZ Ram: 2GB Videokártya: Ati Radeon HD 3450. 512MB Windows Xp sp3

Legjobb válasz: ingyenesbõl comodo van, ami egyben tûzfal és virusirtó, de az elég gépigényes külön kell összeraknod pl zone alarm + emese

ingyenesbõl comodo van, ami egyben tûzfal és virusirtó, de az elég gépigényes külön kell összeraknod pl zone alarm + emese

Milyen videokártya lehet benne és mi a véleményetek a gépről? Meg milyen játékokat ajánlatok rá (jó grafikás játékok, és ha lehet autóversenyzős, lövöldözős)? Mondhatnátok vírusirtót is írhatnátok amitől nem fagy le

Fujitsu Siemens Amilio A1630 Ezeket tudom róla: AMD Athlon (tm64) Proccerszor 3200+ 319 MHz,512 MB RAM Szervizcsomag 2 van rajta 2002-es XP fut rajta.

Legjobb válasz: Itt megtalálod amit a laptopodról tudni kell: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2644 Ha nem értenél hozzá megmondom hogy 128Mb-os videokártya van bent. Hát nagy grafikai igényü játékokat nem ajánlok hozzá mert összefossa magát alattuk.

Itt megtalálod amit a laptopodról tudni kell: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2644 Ha nem értenél hozzá megmondom hogy 128Mb-os videokártya van bent. Hát nagy grafikai igényü játékokat nem ajánlok hozzá mert összefossa magát alattuk.
Ez a vga ami benne van: 128 MB-os ATI Mobility Radeon 9700 Elég régi széria 2004 körül készült Játékok talán az UT2003, UT2004, F1 2002, farcry 1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Játékot vagy vírusirtót milyen ajánlasz?
Avast
ubuntu.com/download
Avira Antivir, én ezt használom, nem volt gondom vírusokkal, és a csak közepesen jó gépemmel is tudok rendesen játszani.
Szintén Avirát használok. Kicsi az erõforrás igénye, gyors, hatékony, ingyenes.
Az ESET és Norton termékeket kerüld. Avast vagy Avira hibátlan, a warez verziókat használók hülyék.
én avastot használok évek óta. semmi gond és a gép is tempós. :)
Én az Avast!-ot javaslom. 3 éve egyszer sem volt vírusom. És nem fogja a gépet.
16:08 Jó ötlet, de gondolom a kérdezõ szeretne a Windows-nál maradni. :D
én az eset nod-ot ajánlom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Úgy tûnik az Avira a legjobb. Avira Premium-ot telepítettem is a gépemre.1hónapos próbaverzió.mert ugyebár a normál (nem premium változat) teljesen ingyenes.De azt nem mertem, mert úgyhiszem az nem olyan hatékony. Szerintetek ragaszkodjak a Premium változathoz vagy elég lenne az ingyenes normál változat is?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!