Találatok a következő kifejezésre: Milyen vírusírtót le (20 db)

Azt kérdezném milyen virusirtot szedjek le mert lehet van egy virusom linket ha tudnátok?

Legjobb válasz: AVG Free Antivirus De amúgy alapból kellene lenni egy vírusírtónak a gépeden. Én amikor újratelepítem a Windows-t az a elsõ lépés hogy rakok rá egy vírusírtót.

AVG Free Antivirus De amúgy alapból kellene lenni egy vírusírtónak a gépeden. Én amikor újratelepítem a Windows-t az a elsõ lépés hogy rakok rá egy vírusírtót.
Ha már van vírusod, akkor MÁSIK GÉPEN tölts le a kaspersky live CD-t, és arról indítsd el a fertõzött gépet. Ellenkezõ esetben tök mindegy, mit és honnan töltesz, már telepítéskor le fogja kapcsolni a vírus.
Avagy szedhetsz le egy Avast-ot is, bár az elõzõ ajánlata tényleg a legjobbak közt van. Az avast-nál arra kell figyelni, hogy keresés után indíts egy rendszerellenõrzést, ami a következõ indításnál fog végbemenni.

Milyen vírusírtók vannak amivel le is lehet törölni a vírust? (megsemmisíteni)

Milyen vírusírtók vannak amivel le is lehet törölni a vírust ? Mert egy ideje Estettel nem lehet :(

Legjobb válasz: ... mert vannak olyan vírusok, amik nem törölhetõek csak a fájlal együtt. És ezt másik vírusírtóval sem fogod tudni törölni...

... mert vannak olyan vírusok, amik nem törölhetõek csak a fájlal együtt. És ezt másik vírusírtóval sem fogod tudni törölni...

Milyen vírusirtót ajánlotok? Kézi kellene. Eset smart securitym van mellé. Most Ad-Aware SE-m van de régi, és rossz. Le akarom cserélni.

Legjobb válasz: Nem értem, kézi? Az Eset Smart Security egy komplett védelmi csomag, van benne vírusirtó is, emellé ne tegyél fel semmi rezidens irtót mert csak összeakadnak. Esetleg egy Malwarebytes' Anti-Malware Free mehet mellé.

Nem értem, kézi? Az Eset Smart Security egy komplett védelmi csomag, van benne vírusirtó is, emellé ne tegyél fel semmi rezidens irtót mert csak összeakadnak. Esetleg egy Malwarebytes' Anti-Malware Free mehet mellé.
Hagyd fent a Esetet aza legjobb vírusírtó!!!
AVIRA - ingyenes és nagyon sokat tud.
amuyg az Ad-Awarernek van már új ingyenes változata itt tudod letölteni: http://ad-aware.dk.malavida.com/d269-download-gratis-windows http://www.chip.de/downloads/Ad-Aware-Free_13000824.html amugy szerintem Eset smart security nagyón jó vírusirtó nem szükséges mellé másik
!AVAST JOBB MINT AZ ESET AZ ESET SZAR MERT NEM SIMÁN ÍRT EGY Jeefo t


Milyen virusirtoval tudom le ellenorizni az emaileket?

van egy virus benne ami minden hetfon es penteken kuld valami oldalakat az ismeroseimnek s valahogy ki kellene szurjem h melyik az

Legjobb válasz: Szerintem amilyen van a gépeden,elvileg azzal le tudsz ellenõrizni mindent külön külön a gépen!Legalább is nekem AVG van és azzal igy lehet!Csak annyi bajom van vele,hogy nem magyar nyelvû :(

Szerintem amilyen van a gépeden, elvileg azzal le tudsz ellenõrizni mindent külön külön a gépen!Legalább is nekem AVG van és azzal igy lehet!Csak annyi bajom van vele, hogy nem magyar nyelvû :(
Az Avast nevezetûben is van e-mail scanner. Innen töltheted le: http://www.webcode.hu/index.php?mode=avast (az "avast! 4 Home Edition"-t töltsd le, az ami ingyenes) Mielõtt telepíted az Avast-ot, szedd le az elõzõ antivírus progit, mert lehet, hogy nem kompatibilisek egymással.
Én is az AVG-re szavazok. Amúgy az új verziók már beszélnek magyarul. Másik módszer lehet még hogy ha minidig ugyanarról a e-mailcímrõl jön a levél akkor szabályt állítasz be hogy automatikusan törlõdjön a levél
Az avast ellenõrzi, de ne a 4-est, hanem az 5-öst töltsd le, amennyiben ezt választod! Az Avira ingyenes az, amelyikben NINCS e-mail ellenõrzés.
Nekem a webes levelezést és a levelezõklienset (Thunderbird) teljes egészében szûri az ESET Smart Security 4.2. Van benne beállítható levélszemétszûrõ is.
Melyik szolgáltató ez? A webes Gmail-ben van ilyen a Beállításokban, hogy szûri a spamokat. Csak be kell írni, ki a küldõ, milyen téma, jellemzõ szavak. És nem tartalmazza ezeket a szavakat. Angol nyelvûnél beváltak a magyar kettõs betûk és az hosszú ékezetek. De van szûrõ a Citromail, Freemail, Indamail rendszerében is.

MIlyen virusirtot toltsek le a gepemre? Melyik a leghatekonyabb és legtovabb tarto licens?

asd

Legjobb válasz: Kaspersky, megvásárolható 1 -2 -3 évre.

Kaspersky, megvásárolható 1 -2 -3 évre.
Ingyenesbõl az Avast! a legjobb szerintem. Legkevésbé lassít mindenesetre ahhoz képest, hogy a top 3 ingyenes antivírus közt tartják számon a neten.
A kérdező hozzászólása: COMODO jó szerintetek?
A Comodo tûzfala az egyik legjobb, az antivirusa viszont elég gyengén muzsikál. Ingyenesekbõl Avast, ha bírja a géped (sajnos egyre nagyobb az erõforrás igénye) esetleg Avira, vagy AVG.

Honnan illetve milyen vírusírtót töltsek le androidra?

Legjobb válasz: Nem kell rá semmilyen.

Nem kell rá semmilyen.
Rootolt androidról van szó?
A kérdező hozzászólása: Nem rootolt. Moért? Az felismeri a vírust?
Mivel nem rootolt kár lenne vírusírtót tenni rá. A rootolt rendszerekre veszélyesek a vírusok. De ha mindenképen akarsz rá tenni akkor az Avast-ot ajánlom. Google playen ingyen letölthetõ!
A kérdező hozzászólása: Konkrétan avastot nem találok a playen.
Pl. Avast.
A kérdező hozzászólása: eddig volt elég :/ neked nincsen? tudnál adni? :)
nm... meddig érvényes a kód?
A kérdező hozzászólása: Köszi, letöltöttem, és van kódom is :) )
az ESET SMART SECURITY 4 nagyon jó, nekem 146 vírust védett ki eddig... ha akararod tudok adni kódot is hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) ESET 4-5 rõl mi a véleményetek? :)
Én is úgy tudom, hogy a Microsoft programja csupán alap védelmet biztosít. Az Avira, úgy tudom, nem véd a kémprogramok ellen.
Avira free
A kérdező hozzászólása: Talán jólesz, Köszi :) Most a Microsoft Security Essentials-t használom, véleményed szerint az milyen egy laptopra? ( Eddig nem rossz, csak, azt mondjákk nem nagyon erõs)
AVG?
A kérdező hozzászólása: Köszi, már próbáltam, de nem nagyon jött be. Tudnál írni még valamilyent?
mit kérsz? kódot?

Milyen vírusírtót töltsek le anyuék gépére?

Eddig a szolgáltató biztosított ingyen 3 hónapig. De lejárt és mostmár a azámítógép veszélynek van kitéve ezt írja. Szeretnék nekik letölteni valahonann vírusítót ami ingyenes. Segítenétek, linket küldenétek?

Legjobb válasz: AVAST!!!

AVAST!!!
AVG, Avira, Microsoft Security Essentials...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! sikerült!
32 bites
A kérdező hozzászólása: 32 vagy 64 biteset töltsem? Utolsó! Néztem, nem engedi ezt se :( http://free.avg.hu/FreeDwlPage.php
Nem kell fizetni csak le áll a mûködése de egy kis trükkel meglehet oldani hogy teljes verzió legyen :) )
A kérdező hozzászólása: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/avg_anti-virus_free_edi.. Ezt találtam, majd amikor elkezdte futtatni, azt írta válassza a avg security 30 napos ingyenes verzióját majd utána bármikor váéthat az ingyenes alapszintû védelemre. Na én ezt a 30 naposat választottam. De mi lesz 30 nap múlva?? Fizetniük kell? VagY automatikusan megszûnik a vírusvédelem? Vagy jelzi hogy lejárt a 30 nap vagy fizetni kell...tudod azt hogy hogy lesz? Vagy jobb ha választom az alapszintû védelmet?? Segíts légyszi!! mindjárt el kell mennem innen:(
A kérdező hozzászólása: linket küldj légyszíves!!!
töltesd le az avg 30 napos verzióját
A kérdező hozzászólása: xp van rajta, a többit hol tudom megnézni? Nem értek hozzá, anyuék meg pláne nem :(
Üdv:) milyen gép és milyen operácios rendszer?
A kérdező hozzászólása: Nem engedi az avastot. 2%-ig tölti le majd kiír valamit hogy nem win 32 alkalmazás vagy ilyesmi és bezárja.
:) )

Milyen vírusirtót szedjek le?

Mindenképp fontos a biztonság és hogy ingyenes legyen.

Legjobb válasz: Comodo Internet Security vagy Avast 5 free+Comodo Tûzfal + malwarebytes mindkettõhöz.

Comodo Internet Security vagy Avast 5 free+Comodo Tûzfal + malwarebytes mindkettõhöz.
ESET Nod 32 vagy Spyware Terminator. A NODhoz keresni kell külön serialt a neten a Spyware Terminator teljesen ingyenes. Az utóbbit ha jól rakod fel, akkor a sajátgép megnyitásához is külön engedélyt kell adnod.
A kérdező hozzászólása: Az Avast-ról már hallottam jókat, neked mik a tapasztalataid vele? Amúgy a szervízben Avirát raktak fel rá...mondanom se kell, 2 hét múlva bekapott egy rakat vírust. Jó lenne, ha mostmár találnék egy jót. Köszi a válaszokat, mindet felpontoztam!
Második vagyok. Évek óta az avastot használom maximálisan elégedett vagyok vele.Itt van mellé egy jó tûzfal: http://www.pctools.com/firewall/ Én nem használok semmi mást, és kutya baja a gépemnek.Pedig nem kímélem.Torrentkliens pl nonstop megy.

Samsung Monte telefonra milyen vírusirtót, vagy védelmi programot ajánlotok? Honnan tölthetném le, illetve hogyan telepíthetném fel a mobilomra?

Legjobb válasz: Nincsenek vírusok telefonokra. Vagyis vannak, de azt maximum úgy kaphatod el, ha direkt téged céloznak meg vele. És nem hiszem, hogy egy unatkozó hacker pont téged venne célba. :D

Nincsenek vírusok telefonokra. Vagyis vannak, de azt maximum úgy kaphatod el, ha direkt téged céloznak meg vele. És nem hiszem, hogy egy unatkozó hacker pont téged venne célba. :D
A kérdező hozzászólása: ez nyugtatóan hangzik.
Ha meg mégis kell akkor ott van az ingyenes appja a Nortonnak, a Marketben megtalálod. De igazából csak az akksit fogja zabálni, tényleg nincs úgy vírus amitõl még félni kellene.
Minek rá vírusirtó?
A kérdező hozzászólása: mivel ha netezek rajta összeszedhetek bármit...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!