Találatok a következő kifejezésre: Milyen vény nyugtatók vannak (10 db)

Milyen erős nyugtatók vannak, amit vény nélkül ki tudok váltani?

Legjobb válasz: Nyugtatót nem kapsz vény nélkül pláne erõset. Recept nélkül max. nyugtató teákat kaphatsz meg tudnám ajánlani a Nervenpflege nevezetû német gyógynövényes tablettát. Gyógyszertárban, DM-ben, Rossmann-ban lehet kapni. Kis kerek, zöld-fehér dobozban van ha jól emlékszem. Hangulat javító enyhe nyugtató. Gyógynövény alapú, nem okoz fizikai függõséget, könnyû letenni és nincsenek olyan furcsa fáradságérzetes mellékhatásai. Egy nap többet is bevehetsz, vagy egyszerre is. Én vizsgaidõszakban használtam mert sík ideg voltam, gyomorideg, hasmenés, félelem, idegesség, alvászavar stb. minden megvolt de ez egy nagyon jó kis szer volt. Talán próbáld meg ezt. De inkább próbáld meg az idegesség forrását rendberakni.

Nyugtatót nem kapsz vény nélkül pláne erõset. Recept nélkül max. nyugtató teákat kaphatsz meg tudnám ajánlani a Nervenpflege nevezetû német gyógynövényes tablettát. Gyógyszertárban, DM-ben, Rossmann-ban lehet kapni. Kis kerek, zöld-fehér dobozban van ha jól emlékszem. Hangulat javító enyhe nyugtató. Gyógynövény alapú, nem okoz fizikai függõséget, könnyû letenni és nincsenek olyan furcsa fáradságérzetes mellékhatásai. Egy nap többet is bevehetsz, vagy egyszerre is. Én vizsgaidõszakban használtam mert sík ideg voltam, gyomorideg, hasmenés, félelem, idegesség, alvászavar stb. minden megvolt de ez egy nagyon jó kis szer volt. Talán próbáld meg ezt. De inkább próbáld meg az idegesség forrását rendberakni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Milyen erös nyugtatók vannak amelyek vény nélkül is kaphatók? A Xanax az milyen erösségü nyugtató?

Legjobb válasz: Erõs nyugtatót kizárólag vényre kaphatsz, ezek ugyanis pszichotrop szernek minõsülnek (ez a kategória már közelít a kábító hatásúakhoz), és ez nem véletlen. Recept nélkül gyógynövényes, illetve homeopátiás szereket kaphatsz.

Erõs nyugtatót kizárólag vényre kaphatsz, ezek ugyanis pszichotrop szernek minõsülnek (ez a kategória már közelít a kábító hatásúakhoz), és ez nem véletlen. Recept nélkül gyógynövényes, illetve homeopátiás szereket kaphatsz.
A Xanax-ból 0, 25mg, 0, 5mg, és 1mg -os van. Retardból 0, 5 1, 0 és 2, 0mg. Szorongásos állapotokban alkalmazzák leginkább. nem a leggyengébb nyugtató, de nem kell tõle tartani és biztonságos. Kezdetnek napi max. 3x0, 25mg-ot mondanék, de lehet kevesebb is elég.
Rosmannban, DM-ben kapható valeriana drazsé. Két szem már hatásos tud lenni, természetes növényikivonat, nem árthat!
Üdvözletem. A xanax 0.25mg-ot 2006ban 3*1et irt fel az "orvos". EGy ideig "jó hatással" volt rám a szer. Eleinte még le is tudtam tenni. DE pár év elteltével amint egy nagyobb mértékû trauma, stressz ért, újra el kezdtem szedni, viszont azt vettem észre, hogy "kevés"... Felírtak 0.5mgos xanaxot. 3*1 egy ideig tartottam is a db-számot, majd arra lettem figyelmes hogy csak ugy eszem mint a cukrot.Pár napja már 6 szem is lement..Függõséget okozott ez a szar..Nem kívánom senkinek se.MA döntöttem úgy hogy ebbõl elég.VOlt itthon Valeriana drazsé (gyógynövény alapú stresszoldó)ami (nem vényes) gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmény.Nagyon rossz volt amig be nem vettem ezt a bogyot.Remélem sikerül leszokni a xanax függõségrõl. Nem akarok 1mg os tablettát szedni...Ti se szedjétek.Üdv.
Xanax nincs vény nélkül és erõs. Bár ezek is mg-os kiszerelésben vannak. Van kevesebb és több mg-ot tartalmazó.
Hasznald a keresot, tegnap is volt ilyen kerdes, es kb. mar 500-szor, bocs.
Én is szedek 0, 25-ös xanaxot

Milyen vény nélküli nyugtató van, ami nem álmosít el?

Nincsenek alvásproblémáim, szóval nem ahhoz kéne. Nap közben lenne rá szükségem, mert a stressz forrásával az iskolában találkozom (egy személyr?l van szó), viszont ha teljesen betompulok, akkor nem tudok jegyzetelni. Ajánlanátok valamit?

Legjobb válasz: Vény nélkülit nem tudok, csak ezek a gyógyteák, de ahogy leírtad elég komoly a probléma. Háziorvos is felírhat nyugtatót, nem kell feltétlenül pszichiáterhez menned, csak úgy kicsivel drágább lesz a gyógyszer, pl 100 szem 800Ft, 50Ft helyett, de az se olyan vészes ár.

Vény nélkülit nem tudok, csak ezek a gyógyteák, de ahogy leírtad elég komoly a probléma. Háziorvos is felírhat nyugtatót, nem kell feltétlenül pszichiáterhez menned, csak úgy kicsivel drágább lesz a gyógyszer, pl 100 szem 800Ft, 50Ft helyett, de az se olyan vészes ár.
Én javasoltam a háziorvost. Milyen erõs xanaxot vettél be, az se mindegy. Lehet a legkisebb adagot is felezni, negyedelni és olyan kis adagtól rá se szoksz. Én frontint szedek, ami ugyanaz, mint a xanax.
A kérdező hozzászólása: Na gondoltam, teszek egy próbát, ma vettem Cirkulin Valeriana drazsét, kíváncsi vagyok, milyen lesz. A boltban azt mondta a nõ, hogy az enyhe változatát napközben is lehet szedni, nem fog elálmosítani. Remélem így van.
Hova, Valeriana, Sedogelat, Sedacu forte Ez mind gyógynövény alapanyagú nem szintetikus nyugtató. Kinek a pap, kinek a papné. Tapasztald ki neked melyiknek van a legjobb hatása rád.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Lehet, hogy akkor a háziorvostól kérem, hogy írjon fel valami olyat, ami nem túl erõs, de azért hatásos, és nem leszek tõle zombi. Nincs túl nagy tapasztalatom a nyugtatókkal, még régen szedtem be párszor Xanaxot, amúgy soha semmit, csak attól nagyon lejöttem az életrõl, és félek tõle, hogy a többi is ilyen.
Hova filmtabletta-legalábbis engem nem álmosít-
A kérdező hozzászólása: Magamból kiindulva, szerintem nyilvánvaló, hogy megpróbáltam rendezni a problémát megbeszéléssel, ettõl csak rosszabb lett. A levegõnek nézés egyelõre nem megy. Nem vagyok az a típus, aki minden szir-szar problémára azonnal nyugtatót akar szedni, de jelen helyzetben szükségem van ilyen típusú segítségre, amíg elmúlik, vagy legalább enyhül valamit az a fájdalom, amit érzek, valahányszor rá nézek az illetõre. Nem szeretném leírni a sztorit, de el lehet hinni, hogy okkal vagyok ennyire zaklatott a közelében. Amúgy én azért általában eléggé kiegyensúlyozott vagyok, elég durva dolognak kell ahhoz történnie, hogy ez ne így legyen.
Nem a nyugtató szedése a megoldás hanem a konfliktus kezelése. Sok olyan emberrel fogsz találkozni akivel lesznek gondjaid. Megbeszéled az illetõvel a problémád. Vagy levegõnek nézed. Ha a tanárod akkor kérd a szüleid segítségét. Vagy kezdj el tanulni az óráira Egyébként van stressz oldó tea keverék .
ilyen teák hogy citromfû , orbáncfû vagy valeriana drazsé de nagyon gyengék , nekem nem ér semmit ami vény nélküli sajnos , de talán neked valamelyik beválik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ki fogom próbálni. Még jó, hogy most szünet van, így tesztelhetem itthon.
A kérdező hozzászólása: Hát én már nem igazán emlékszem, hogy milyen erõs volt a xanax, már nagyon régen volt az egész. Most elõször kipróbálom ezt a valerianát, ha nem válik be, akkor doki. Csak nem szívesen megyek a háziorvoshoz, mert a fél napomat ott tölthetem, mindig százezren vannak :S De ha kell, hát kell.

Milyen vény nélkül kapható nyugtató készítmények vannak?

Nagyon dúrván sokat idegeskedek mostanában, emiatt az alvás is nehezemre esik lényegi mennyiségben. Nem akarok feketén xanaxot beszerezni, meg egyébként sem akarom szétcseszni magam ilyesmikkel, de kell valami cucc, egyedül nem boldogulok... :S

Legjobb válasz: Valerianát kapsz vény nélkül is.

Valerianát kapsz vény nélkül is.
Citromfû tea. Kamunak tûnik, de hat. Menjél el orvoshoz és derítsd ki mivan. + Nincs az a stressz, ami idõvel el ne múlna.
A kérdező hozzászólása: 1.: köszi, jól hangzik, kipróbálom :) Annyit még mondj már el, hogy ezt kúraszerûen kell alkalmazni, vagy mikor érzem hogy robbannak az agysejtjeim, bekapok egy szemet? 4.: a linkemben szereplõ teában benne van, próbáltam már :D Ezt próbáltam elsõnek, ha borsmentát is raktam hozzá (van mindketõbõl 1-1 bokorral az udvaromban) egész jókis cucc jött össze, ez a kombó volt a leg hatásosabb, de csak alvásnál segített... :(
Hova tabletta.
A kérdező hozzászólása: Hát oda :D

Milyen hatásos, vény nélkül kapható nyugtatót vannak?

Legjobb válasz: Herbal boltokban bizonyara kaphato Valeriana gyoker kivonat. Nyugtato hatasu de egy kicsit be lehet tole lasulni.

Herbal boltokban bizonyara kaphato Valeriana gyoker kivonat. Nyugtato hatasu de egy kicsit be lehet tole lasulni.
HOVA a tablette neve.
Nekem ezek nem értek semmit, de anyukám a Valerianara esküszik
Levendula olaj párologtatása, vagy levendulás fürdõ...
Sedatif Pc - nagyon jó homeopátiás szer

Milyen hatásos vény nélkül kapható nyugtatók vannak?

Egy olyan problémám lenne, hogy körülbelül 1 hete nem bírok buszra szállni, mert pánikolok és rosszul leszek... Ezzel az a baj, hogy elég messze tanulok a lakhelyemtől és 5 órát kell buszoznom. Eddig nem jelentett nagyobb problémát, most viszont segítséget szeretnék kérni, hogy milyen típusú recept nélkül kapható nyugtatót vásároljak!? Vettem Sedatif pc-t, de (ahogy ezt a papírján is feltüntetik) a hatóanyagai arra ösztönöznek, hogy a szervezetem magát gyógyítsa stb stb... és attól csak rosszabbul vagyok... Olyasmi gyógyszert keresek, ami azonnal hat, vagy legalábbis addig, amíg tart a buszozás. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Hát reklámozzák a Valeriana relaxot, elvileg egy bizonyos idõ után hatásos. Én nem szedtem. Nekem is hasonló problémáim vannak, dokihoz mentem vele, frontint írt fel, ami segített.

Hát reklámozzák a Valeriana relaxot, elvileg egy bizonyos idõ után hatásos. Én nem szedtem. Nekem is hasonló problémáim vannak, dokihoz mentem vele, frontint írt fel, ami segített.
Az a baj, hogy érdemlegesen semmilyen gyógyszer sem gyógyhatású készítmény nem fogja elmulasztani a pánikodat.. Ami segíthet ha szakemberhez fordulsz és kideríti, kiderítitek, mibõl ered ez a pánik!A háziorvos adhat beutalót pszichológushoz, amiért nem kell hihetetlen árakat kifizetni, mert fedezi a tb..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! (: Csak nem tudom akkor így hogy menjek haza jövõ héten :/
Vegyél be valami nyugtatót(Valeriana, Sedacur forte)és próbálj meg ne egyedül utazni. Valahogy kösd le magad utazás közben. Saját tapasztalat.Ha nem egyedül utaztam semmi bajom nem volt.De ha egyedül egyszerûen le kellett szállnom és taxival menni.Aztán néhány év múlva, ahogy kezdõdött elmúlt.Ha Neked nem múlik, ne várj sokat, menj el pszichológushoz!
A kérdező hozzászólása: Nem egyszerû rávenni magam. Az a baj, hogy egyedül utazom haza, senki nincs aki erre fele jönne :/
Hát, akkor marad a szedálás:) De óvatosan! És próbálj meg nem agyalni rajta már most! Vigyél könyvet, netezz közben, vagy bármi, kösd le magad!
Wörishofeni Nervenpflege, én vizsgák elõtt mindig ezt szedem és halál lazán húzkodom a tételeket:) Szuperül lenyugtat!
Valeriana az kapható a patikában kb 800 Ft-ba kerül. Vegyél be 1 szemet ez nem erõs nyugtató. Ha nem használ, akkor nyugodtan vehetsz még be belõle 1-2 szemet.

1. Milyen vény nélkül kapható nyugtató hatású készítmény szedhető nuvaring hüvelygyűrű használata mellett? Van ilyen egyáltalán? 2. Mi okoz pecsételést az 1. gyűrű középidejétől kezdődően?

Nem rendszeres használat lenne, csak heti max. 2 alkalommal. Sajnos mostanában menstruációs problémáim vannak. Hol nem jött meg több hónapig, hol meg 1 hónapig nem akart elmúlni és végig pecsételtem. A doki mindkét esetben duphastont írt. Úgy döntöttem újra próbálkozom a fogamzásgátlóval, amit több, mint 2 év után kezdtem újra. Ez az 1. gy?r?, de a 11. nap óta újra pecsételek. Azt hittem a fogamzásgátló segít ezen a problémán, de kezdek aggódni, hogy komolyabb dolog lehet a háttérben...Iszonyat stresszes hónapokat élek át.

Legjobb válasz: 1. Érdeklõdj a patikában. De nem lehet, hogy a gyûrû miatt van ilyen bajod? 2. A gyûrû. Szoknia kell a szervezetnek, de az is lehet, hogy nem fog beválni. Egyébként megjegyzem, véleményem szerint felelõtlenség ilyen ciklusra fogamzásgátlót használni. Ugyanis nem az okot kezeli, hanem a tünetet. Ha abbahagyod, visszatér a probléma. Inkább keress fel egy endokrinológust, aki kideríti, hogy miért vérzel egy hónapig, aztán miért marad ki.

1. Érdeklõdj a patikában. De nem lehet, hogy a gyûrû miatt van ilyen bajod? 2. A gyûrû. Szoknia kell a szervezetnek, de az is lehet, hogy nem fog beválni. Egyébként megjegyzem, véleményem szerint felelõtlenség ilyen ciklusra fogamzásgátlót használni. Ugyanis nem az okot kezeli, hanem a tünetet. Ha abbahagyod, visszatér a probléma. Inkább keress fel egy endokrinológust, aki kideríti, hogy miért vérzel egy hónapig, aztán miért marad ki.

Milyen vény nélküli nyugtatók vannak?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb és a legkevésbé káros (mert növényi alapanyagból készül) a Valeriana drazsé. De ha komoly problémáid vannak, inkább orvossal beszéld meg.

A legegyszerûbb és a legkevésbé káros (mert növényi alapanyagból készül) a Valeriana drazsé. De ha komoly problémáid vannak, inkább orvossal beszéld meg.
Vagy pl. a Hova. Az sem vényköteles. Esetleg gyógynövény boltban vehetsz nyugtató teákat is.
Gyogynoveny boltban tobb fele is van, tea, drazse, egyebek. Kerj az eladotol tanacsot.
Én használok egy bizonyos Sedatif pc nevezetû homeopátiás készítményt, ami nyugtató hatással van rám. Szereplések elõtt nekem mindeig jól jön, az izgalmat, az idegességet nálam csillapítja.
Hova , citromfû tea, bach virágterápia, jóga.
Gyógynövények: citromfû, levendula, komlótoboz, orbáncfû (ha nem szedsz gyógyszert), cseregalagonya (ha összevissza ver a szíved), galagonya, macskagyökér (valeriána). Macskagyökeret és levendulát terhesen és szoptatás alatt nem ajánlott szedni.

Milyen altató/nyugtató hatású vény nélkül kapható gyógyszerek vannak, amiket beszedhet egy tizenhatéves?

Legjobb válasz: Amikor egyszer öngyilkos hangulatban voltam, beszedtem egy egész üveg Valeriana-t, és nagyon rosszul lettem, mert a szívem valamiért mindig furcsán ver, ha stresszelek. Ezért nem is bírom látni a Valeriana-nak még a dobozát sem.:S

A kérdező hozzászólása: Amikor egyszer öngyilkos hangulatban voltam, beszedtem egy egész üveg Valeriana-t, és nagyon rosszul lettem, mert a szívem valamiért mindig furcsán ver, ha stresszelek. Ezért nem is bírom látni a Valeriana-nak még a dobozát sem.:S
Gyógynövény boltokban keress ilyeneket.
Nem lehet, hogy depressziós vagy? Keress fel egy psychológust.Vagy, ha nem tudsz elaludni, számolj visszafelé száztól. Úgy 60-nál, már biztosan aludni fogsz. Mindezt nyugalomban, becsukott szemmel csináld!
ha ilyet tettél más a baj.... kérj felnõttõl segítséget, aki elkísér szakemberhez.
valeriana, valeriana relax. 30 ill. 50 szemesek 500. ill 800 ft. 100 % gyógynövény./macskagyökér/
Valeriana tabletta.
1000 Ft környékén mozog a Magne B6 ára. Próbálj az alvásidõre megfelelõképpen felkészülni, akár egy pohár langyos tejet is megihatsz, kapcsold ki az agyadat, ne járjanak semerre a gondolataid.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mitõl van, csak azt, hogy már megint elõjött, és másfél hete tart. Se éjjel, se nappal nem tudok aludni, max. 2-3 órát. Suliba sem voltam emiatt múlt csütörtök óta.
Miért vannak egy 16 évesnek alvásgondjai?
A kérdező hozzászólása: Magne B6-tól elalszom? Egyébiránt hány forint körül mozog az ára?
Drogériákban lehet kapni cickafark tartalmú szereket. ajánlom a tabletta változatot, az valamivel kellemesebb mint a tea. Szedtem egy darabig. Nem okoz hozzászokást, nem üt ki, csak kissé kellemesebb érzést ad. Vagy patikában szerezz be Magne B6-ot.
A kérdező hozzászólása: Patikában nem kapható, pl. a Hova és a Magne B6 tabletta? Nem tudok aludni.:S
Kender (:

Milyen hasonló vény nélkül kapható gyógyszer van a gyógyszerbe ami hasonlít a xanaxra? Tehát vmi erõs nyugtató féle amit cask bemész kéred és adják.

Legjobb válasz: A valerianánál és egyéb gyógynövényes cuccoknál erõsebb nyugtatót vény nélkül nem fogsz kapni, és nem véletlenül.

A valerianánál és egyéb gyógynövényes cuccoknál erõsebb nyugtatót vény nélkül nem fogsz kapni, és nem véletlenül.
A kérdező hozzászólása: Aha, vagyis akkor ilyen "keményebb cucc" vény nélkül nincse... és orvosal irathatok?
házirvos felírhatja.
A Frontin állítólag jó.
A Neuranax gyógygomba ugyanolyan jó, mint a Xanax, vagy a Frontin és nem szintetikus.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!