Találatok a következő kifejezésre: Milyen vélemények a győri szülészetről (2 db)

Milyen vélemények vannak a győri szülészetről?

Legjobb válasz: Nekem igen pozitív volt mindhárom szülésem Gyõrben . Persze szerencse kérdése is , hogy éppen ki van bent . Összeségében jó hely! Szép szülést !

Nekem igen pozitív volt mindhárom szülésem Gyõrben . Persze szerencse kérdése is , hogy éppen ki van bent . Összeségében jó hely! Szép szülést !
Én eddig csak rosszat hallottam, mint intézményrõl, hogy ramaty, meg putri, meg mocskos, a személyzetrõl megoszlott a vélemény, volt igen kedves és nagyon bunkó találkozás is. De ma voltam bent nstn és magzatvízvételen elõször (most költöztem ide) és nagyon kellemesen csalódtam. A kórház abszolut nem ratyi (vagy aki annak tartja, nézzel el a tapolcai kórházba...) mindenki kedves, türelmes, segítõkész volt, a doki mindent elmagyarázott, megmutatott, az aszisztens sokat segített. Szóval le a kalappal:-)) Nagoyn kellemes csalódás volt. Amúgy az utóbbi idõben egyre jobbakat hallottam a személyzetrõl is, sokan dícsérik, hogy aranyosak és segítõkészek. De remélem hamar megtudom, hogy milyen legalább 3 napot bent tölteni:-))
Én tatabányai vagyok, pár lépésre a kórháztól, de inkább jártam Gyõrbe, mert annyira jókat hallottam a dokikról, nem úgy, mint T.bánya... Nemrég szültem meg, és nem bántam meg, hogy oda mentem. Maximális hozzáértés, empátia, segítõkézség, felvilágosítás a szülõszobán, alapos megfigyelés utána. Természetesen itt is vannak olyan nõvérek, szülésznõk, orvosok akik enyhén pályát tévesztettek, mert semmi empátia nincs bennük, de ez mindenhol megesik. Valóban nem egy Hilton, de sokkal rosszabbat is láttam már... Egyszóval jó helyen leszel, ha õket választod! Sok sikert!
Mellékhelység, tusoló katasztrofálisan piszkos, még takarítás után közvetlenül sem mondható tisztának... Mi szerencsésen kifogtuk a legbunkóbb orvost és szülésznõt is, míg be nem ért a fogadott orvosom. Egyébként az ott dolgozók nagy része nagyon kedves, de aki nem az, az nagyon bunkó, nincs átmenet...
az NST vizsgálat egy nagyon szépen felújított helységben zajlik, a szülészet egész más.

Szeretnék véleményeket és tapasztalatokat kérni a győri szülészetről. Mit lehet, illetve kell vinni, hogyan zajlik a vajúdás és a szülés? Milyenek a körülmények manapság?

Legjobb válasz: Na erre én is kíváncsi vagyok, nemsokára szülök de még érdemleges infót a védõnõmtõl se kaptam rá, egy kismamával beszéltem aki azt mondta, hogy érdemes vinni a babának kistakarót, pelust mert csak hármat adnak egy nap, meg popsitörlõt, ruhát vihetsz neki ha akarsz de azt adnak rá, na én ennyit tudtam meg, remélem te többet fogsz megtudni.Nekem a védõnõm még azt se tudja, hogy kell -e háromszáz napnál korábbi házassági anyakönyvi ha Gyõrbe házasodtunk, te tudsz errõl valamit??

Na erre én is kíváncsi vagyok, nemsokára szülök de még érdemleges infót a védõnõmtõl se kaptam rá, egy kismamával beszéltem aki azt mondta, hogy érdemes vinni a babának kistakarót, pelust mert csak hármat adnak egy nap, meg popsitörlõt, ruhát vihetsz neki ha akarsz de azt adnak rá, na én ennyit tudtam meg, remélem te többet fogsz megtudni.Nekem a védõnõm még azt se tudja, hogy kell -e háromszáz napnál korábbi házassági anyakönyvi ha Gyõrbe házasodtunk, te tudsz errõl valamit??
a 3 válaszoló tökéletesen leírt mindent. a másodikhoz meg csak annyit fûznék hozzá, h igen valóban 2 féle étel közül választhatsz, de igazából mégse, mert az egyik az úgy is olyan fajta amit nem ehetsz ha szoptatsz. karfiol volt meg kelkáposzta meg nem is tudom én még miféle.. :)
Sziasztok! Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz mindegyiteknél a szülésnél, és semmiben nem kell majd hiányt szenvednünk. Május 15-re vagyok kiírva, és Gyõrben fogok szülni (ha épp nem leszünk valahol máshol). Én csak attól rettegek, hogy milyenek lesznek majd a nõvérek...jól bánnak-e a kicsivel. Nekem az elsõ babám lesz. Jó baba várást és jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! A házassági anyakönyvi kivonatról nem tudok, mi apasági nyilatkozatot csináltattunk, mert nem vagyunk házasok. Egyébként április 9-re vagyok kiírva.
Elsõ vagyok ismét, én február végén vagy március elején fogok szülni, majd megírom neked mi kellett és mi nem:) addig is boldog babavárást.
Lehet, hogy együtt szülünk. Mi április közepére vagyunk kiírva. :) (3.válaszoló voltam)
Elsõ válaszoló vagyok ismét..nos én ez idõ alatt megszültem:) és frissek a tapasztalatok, vajúdás közepe vége felé engedték csak be apát, de így is jó pár órát bent volt..ügyeletes orvosnál szültem, nagyon rendes volt mindenki, két szülésznõ volt, mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat, kaptunk labdát, szülõszéket , sok törõdést, inni is lehetett, csokit is néha bekaphattam:) beöntésért könyörögni kellett mert nem nagyon akarták:) ) de kiharcoltam, szóval szülés élmény nagyon pozitív!!! Kaptunk egy szekrényt a szülõszoba elõtt volt, kulccsal oda tehettük a cuccunkat, belefért egy nagy táska és egy strandtáska méretû is plussz az uctai ruháink..apának át kellett venni a kispapa csomagos rucikat, csak úgy jöhetett be..szülés után apa mehetett a gyerekkel amíg rendbe rakták fotózhatta, ott lehetett, majd az õrzés idejére két órára magunkra hagytak , hárman lehettünk. Ezután levittek osztályra , vip tele volt így sima szobába kerültem, két ágyasba de nem volt ott más rajtam kívül, a wc állapota gyalázatos volt éjjel..másnap reggeltõl viszont csilli -villi, ugyanis napközbe óránként takarítják, a zuhanyzó is tiszta volt!!Cigiszagot egyszer sem éreztem, pedig azt mondták tuti az lesz a budiba mert oda járnak bagózni, én nem tapasztaltam, a kaja jó volt csak kevés:) ) kétféle menübõl lehetett választani. Hazamenni csak akkor lehet ha a szülés után eltelt 72 óra, én este szültem így négy napot kellett bent lennem, ha reggel szülök akkor hármat..anyakönyvit akkor kapod meg aznap amikor hazamégy ha négy teljes munkanap eltelt a bentléted óta, amúgy vissza kell érte menni.Ja és nagyon nem akartak pótlást adni , könyörögni kellett érte , mivel én nem tudok szoptatni anatómiai problémák miatt, csak fejni de tejbelövelésre még várni kellett, mindegy kihisztiztem magamnak de nem nézték jó szemmel. A csecsemõs nõvéreket csak akkor láttam amikor mentem pótlásért, nem jönnek ha nem hívják õket, az osztályos nõvérek is csak napi egyszer néztek be:) ) szóval mint a szanatóriumba ha bajod van szólsz ha nincs hagynak.Összességében jók a tapasztalatiam.Házassági anyakönyvi elég a másolat, nem kell eredeti és mindegy mennyire régi .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!