Találatok a következő kifejezésre: Milyen véleménnyel a (929 db)

Ez milyen? Vélemények a mai napomról?

Reggeli: 1 szelet rozskenyér+1 f?tt tojás+1 pohár tej Tízórai: 1 alma Ebéd:1 tál lecsó Uzsonna: 1 alma + 10db szilva (jólesett) Vacsora: majd egy natúr joghurt 158cm/46kg Sajnos ez ma így sikerült...A 10db szilva mennyire rossz amúgy?Kcal?

Legjobb válasz: és a 10db szilva hány gramm volt?

és a 10db szilva hány gramm volt?
A kérdező hozzászólása: Passz, nem mértem le, de olyan átlag nagyságúak lehettek.
Ez max. 800-900 kcal (vacsival)....Ez koplalás, ráadásul tök fölösleges is, mivel már egy dekát sem kéne leadnod...
A kérdező hozzászólása: Tudom én ezt, lassan emelem a kalóriabevitelemet is, csak nem megy valami könnyen.Az a baj, hogy már ez a plusz 10 db szilva is kétségekbe von engem.:S
Beteg vagy, menj el pszichodokihoz.
A kérdező hozzászólása: Pszichodoki nélkül szeretnék ezen változtatni...
Reggeli: 150 (felfelé kerekítve) + 70 + 120 (ha 1, 5-ös tej volt, akkor csak 90) = 340 kcal T: 30 E: 175 U: 30 + 120 (10 deka szilvában van 58, te kb. 20 dekát ehettél) = 150 V: 90 (ha light, akkor 40) Összesen: 785 (ha light és 1, 5%, akkor csak 705) Ez még mindig masszív koplalás. Nem a szilvától hízol vissza, hanem az agyatlanságod miatt. És ez még a jobbik eset lesz. A rosszabbik az, hogy éhen halsz, vagy meddõvé válsz, és akkor férj meg gyerek nélkül élõ halott leszel felnõttként.
A kérdező hozzászólása: A lecsóra lehetne 300-at is számítani(sok étolajjal készült) Am meg igazad van(felfogom én ezt ésszel) , csak nehezen tudok ezen változtatni, pedig tényleg szeretnék.(bár éhesnek sem érzem magam) Csak attól félek, hogy visszahízok.De lassacskán próbálok változtatni, de nehéz ez nekem...

Milyen lesz a vélemény/szólás szabadság?

Ki mutatták, hogy a mai fiatalok egyre kevesebb szót használnak naponta és egyre szegényebb a szókincsük. Ha ez a tendencia folytatódik lehetséges, hogy pl 50 év múlva az emberek többsége nem lesz képes megfogalmazni a véleményét? (és ezáltal korlátozódik a vélemény és szólás szabadsága?)

Legjobb válasz: Nem korlátozódik csak épp nem tudják majd elmondani. Viszont aki nem tudja elmondani a saját véleményét az egyálltalán számít? Mármint téged érdekel mondjuk egy olyan ember véleménye aki nem tudd 1 értelmes mondatot se kinyögni? Engem biztos nem, hiszen ha ez se megy neki akkor agyilag zokni. Az ilyennek milyen véleménye lehet? Egyébként szerintem pl. 50 év múlva valszeg olyan lesz a véleméyn nyilvánítás, hogy Zsír meg Foss, oszt ennyinél megáll, indoklásra valszeg már nem futja majd.

Nem korlátozódik csak épp nem tudják majd elmondani. Viszont aki nem tudja elmondani a saját véleményét az egyálltalán számít? Mármint téged érdekel mondjuk egy olyan ember véleménye aki nem tudd 1 értelmes mondatot se kinyögni? Engem biztos nem, hiszen ha ez se megy neki akkor agyilag zokni. Az ilyennek milyen véleménye lehet? Egyébként szerintem pl. 50 év múlva valszeg olyan lesz a véleméyn nyilvánítás, hogy Zsír meg Foss, oszt ennyinél megáll, indoklásra valszeg már nem futja majd.
A kérdező hozzászólása: És lehet az embereket direkt ilyen módon lebutítani? hogy ne szóljon bele a "nagyok" dolgába?
Lehet, fõleg az olyanokat akiknek még az igekötõk egybe ill. külön írása sem megy.
"És lehet az embereket direkt ilyen módon lebutítani?" persze joshi Maunika show stb
Kedves Kérdésíró! Az általad vázolt kép igen elszomorító, de ugyanakkor sajnos van valósáalapja... Talán az egik magarázat az internet és a média... Manapság a média világában az ember kézhez kap minden információt... ha élhetek ezzel a kifejezéssel: konyhakészen, vagy esetleg teljesen készen... Rengetegszer kapunk olyan információkat, melyeket már nem kell értelmeznünk, hiszen azt már valaki megtette helyettünk, mondhatni a szánkba rágták... és így nem készeti semmi az embert a gndolkodásra... A másik -szerintem- jelentõs probléma a kortárs irodalomban kereshetõ, amit valljunk be -nevek nélkül- hatalma szinvonalbeli esésen ment át... Habár népszerûségük töretlen, nem képviselnek igazán irodalmi értéket... A harmadik -általam problémának vélt- tény pedig az, hogy a mai fiataloknak nem derogál az olvasás... Mivel az ugye nem ivat... (persze itt is tisztelet a kivételnek, kikrõl szeretném ha egyre többen lennének) ...így nem csak a szókincsük, hanem a kifejezési módjaik száma is erõsen korlátolt... Remélem, hogy az általad lefestett realisztikus hipotézis csak hipotézis marad... csak erre egyre kevesebb az esély...
Szia! Én a Veres Péter Gimnáziumba járok és elég kemény, de én nagyon szeretem! A véleményedet légyszi privibe írd meg!
Én régebben a szinyeibe akartam menni ezért rengeteget néztem utána, a spanyol szak egész erõsnek mondható bár a többire inkább azt mondanám hogy közepes. Az emberek normálisnak tûntek a nyíltnapon, a helye se olyan rossz ha a Kodály Kõrönd felõl jössz. Városmajori nekem nagyon nem jön be de ez jóval erõsebb iskola. Na most már mind1 felvettek egy sokkal jobba :)


Vélemény a samsung galaxy miniről? Kinek milyen véleménye van róla?

előre is köszike a válaszokat :)

Legjobb válasz: nem tetszik mert kicsi és nekem xperia play-em van tehát nagy telefonhoz vagyok szokva

nem tetszik mert kicsi és nekem xperia play-em van tehát nagy telefonhoz vagyok szokva
gyenge hardver pixeles kép(240x320) szar kamera(nincs autofókusz, videófelvétel minõsége csapnivaló) Az ára sem indokolja a gyengeségét mert ugyanannyiért vagy nagyon kis ráfordítással sokkal jobbat kapni. Ne csak a kijelzõ méretét nézzétek az isten szerelmére neketek coll=tudás?
nagyszar semmit nemér szinte öösszes játékm laggol sztem akkor már X8 is jobb pedig azis már a hulladékkal ér fel

A budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumról milyen véleménnyel vagytok?

Els?sorban nyilván azoknak a véleménye érdekel, aki oda jár(t). Ett?l függetlenül írhat bárki, akinek megjegyzése lenne.

Legjobb válasz: rossz véleménnyel

rossz véleménnyel
A kérdező hozzászólása: Írnál róla kicsit részletesebben? Elõre is köszönöm!
Én szeretem. A nyelvoktatás nem különösebben jó, de a reál erõs, még humán tagozaton is. (kivéve a kémiát.) A tagozatválasztást nagyon meg kell fontolni, mert ugyan a humános osztályoknak jó az osztályközössége, de a nyelvi osztállyal többre lehet menni. A fiz/biokém és a matektagozatról nem tudok sokat, mert én humános vagyok.

Járt már valaki Szegeden Benák-Tömöri Judit szakpszichológusnál? Ha igen, milyen véleménnyel vagytok róla? Milyen szakember? Mik a tapasztalatok? Minden vélemény érdekelne.

Legjobb válasz: Messzirõl kerüld el! Pénzkidobás és a pácienseiben a világ legértéktelenebb embere érzetet kelti, a saját gyengeségét elfedve ezzel. Jó, emberséges, eredményes, SZAKEMBERrel lehet építkezni, nem judittal az abszolút szakmaszégyenével.

Messzirõl kerüld el! Pénzkidobás és a pácienseiben a világ legértéktelenebb embere érzetet kelti, a saját gyengeségét elfedve ezzel. Jó, emberséges, eredményes, SZAKEMBERrel lehet építkezni, nem judittal az abszolút szakmaszégyenével.
Ide vele!:D Nagyon tetszik. 17/F
Nem tetszik, nem tartom nõiesnek.
nekem nagyon tetszik :)
Tetszik, de ha nem tud helyesen írni, az eléggé lelombozó.

Milyen vélemények vannak a Remake nevű ajakfeltöltő anyagról?

Legjobb válasz: http://www.simplycosmeticsurgery.com/2007/general-advice/fil.. Itt olvashat 11 velemenyt, amik sajnos nem jok. Nekem aquamid van 6 es fel eve, ugyanolyan mintha friss lenne, semmi baj nem volt, nincs vele.

http://www.simplycosmeticsurgery.com/2007/general-advice/fil.. Itt olvashat 11 velemenyt, amik sajnos nem jok. Nekem aquamid van 6 es fel eve, ugyanolyan mintha friss lenne, semmi baj nem volt, nincs vele.
A kérdező hozzászólása: Sajnos itthon nem töltenek ajakba polyacrilamid készítményeket (Outline, Aquamid, Bio- Alcamid), pedig olvastam jókat is a termékrõl... de itt egy nem jó is, úgy látszik tehát, hogy mindegyikhez befogadó szervezet és jó szerencse kell! http://www.realself.com/review/aquamid-disaster I had injected aquamid in my cheeks 3 years ago and on january 08/2009 i had to run to the ER because my right side face was extremelly swelled , as soon as got in the hospital i did a catscan that show an huge abscess after couple hours i see myself in the surgery room to have the abscess opened(i had general anesthesia). I stayed 4 days in the hospital taking very strong antibiotics, after that i went home with a drain in my face that i had to change the packing every single day(it is very painful).After 4 weeks my right face swelled again and i had to go to the ER for the second time and they had to reopen the abscess.The pus never stop, it is almost 7 weeks and the pus still coming out.My doctor told me the only option i have is trying to remove the aquamid but in order to do so he has to perform a surgery and take off, soft tissues, muscle and aquamid resulting in a very bad scar right on my right cheek and a deformed face(dent).Now im taking clarithromycin 500mg 2x day and avelox 400mg.Im really scared to have my face deformed its not gonna be easy but im constantly pain. I hope FDA never ever aprove the aquamid in the US.Never trust a doctor that use aquamid or any permanent filler, just google and you will se several cases like mine. Updated on Mar 21, 2009: I live in New York and i was treated in the Mount Sinai Hospital here in NY.
Ausztaliaban regen, jo eredmennyel hasznaljak az aquamid-et. Termeszetesen, az injekciostol is fugg, milyen siker lesz. Ajanlott helyre mentem, lattam munkajukat mas embereken. En nekem es masoknak, akiket ismerek, nagyon jo eredmeny lett. Az internetet sem lehet elhinni teljesen, hozzaszolasok es testamentumok nincsenek leellenorizve. Sajon mi nalunk nincs Silicone 1000. Chicagoban van egy plasztikai orvosi rendelo, ahol egy nover adja be evek ota, nagyon szep eredmennyel. sajnos ketszer-haromszor kell menni, ugyhogy ezert nem mentem Amerikaba, aquamid-nel maradtam, es nem bantam meg. Eloszor a restylane-t probaltam ki, mivel az 3-4 honap utan feszivodik.
Szia! Én a fahéjolajat keverem bele zsíros krémbe, kókuszvaj , shea vagy ha más nincs olivaolajba.szép duzzadtak az ajkaim tõle...
A glicerin is segit, de sehogy sem annyira mint egy feltoltes.
Miért gondolja sok nõ hogy szebb ha kacsaszája van? MÉG A FACEBOOK-ON IS CSÜCSÖRÍTENEK! Szörnyû!!! Higgyétek el lányok szebb a természetes.
Nem mindegyiknek van kacsaszaja. Doki es izlestol fugg.
A kérdező hozzászólása: fecsi... milyen csodabogár neve lehet? Különben nem tud olvsani? Azt kérdeztem, hogy "Milyen vélemények vannak a Remake nevû ajakfeltöltõ anyagról" (s nem azt, hogy Önnek mi a véleménye rólam, vagy azokról, akiket az ilyesmi érdekel... maga KÕBUNKÓ)?! És még mindig érdekel, hogy mi a legtartósabb, de felszívódó töltõanyag?

Milyen véleménnyel vannak arról a fiúról a lányok, aki sír? Nyilván nem nyavalygás miatt, hanem mondjuk azért, mert meghatódott, mert valami nagyon megérintette a lelkét.

Legjobb válasz: Szia:) Én jó véleménnyel vagyok, mert nem szeretem, ha egy fiú/férfi játssza a keménygyereket... pff.... 4. éve vagyok együtt Gyuszkómmal és emlékszem, milyen érzés volt, amikor elõször sírni láttam... Szinte lefagytam és nem hittem a szememnek. Õ az a típus, aki mindíg vidám, mondja a jobbnál jobb vicceket, stb., szóval fülig ér a szája:) Nagyon furcsa volt sírni látni, mert mintha egy új oldalát mutatta volna meg (hát végülis úgy is volt). Lehet, hogy rurcsán hangzik, de mint elõttem is többen írták már, nekem is kicsit jó volt látni, hogy sírt, mert abból is tudtam, hogy fontos vagyok neki. (azért sírt, mert majdnem szakítottunk, jó mondjuk én is sírtam.) Akkor, abban a pár percben olyan sebezhetõnek tûnt. Nagyon jól esett, hogy annyira megbízott bennem, hogy nem szégyellte. Kötelességemnek éreztem a vígasztalását. Akkor este mindent átbeszéltünk és azóta is minden rendben. Merem állítani, hogy a sírásával még szorosabbá tette a kapcsolatunkat, hiszen abból tudtam csak igazán, hogy komolyan nem akar elveszíteni. Bocsi, hogy hosszú lett, de azért írtam le, hogy lásd, hogy nem kell szégyellni:)

Szia:) Én jó véleménnyel vagyok, mert nem szeretem, ha egy fiú/férfi játssza a keménygyereket... pff.... 4. éve vagyok együtt Gyuszkómmal és emlékszem, milyen érzés volt, amikor elõször sírni láttam... Szinte lefagytam és nem hittem a szememnek. Õ az a típus, aki mindíg vidám, mondja a jobbnál jobb vicceket, stb., szóval fülig ér a szája:) Nagyon furcsa volt sírni látni, mert mintha egy új oldalát mutatta volna meg (hát végülis úgy is volt). Lehet, hogy rurcsán hangzik, de mint elõttem is többen írták már, nekem is kicsit jó volt látni, hogy sírt, mert abból is tudtam, hogy fontos vagyok neki. (azért sírt, mert majdnem szakítottunk, jó mondjuk én is sírtam.) Akkor, abban a pár percben olyan sebezhetõnek tûnt. Nagyon jól esett, hogy annyira megbízott bennem, hogy nem szégyellte. Kötelességemnek éreztem a vígasztalását. Akkor este mindent átbeszéltünk és azóta is minden rendben. Merem állítani, hogy a sírásával még szorosabbá tette a kapcsolatunkat, hiszen abból tudtam csak igazán, hogy komolyan nem akar elveszíteni. Bocsi, hogy hosszú lett, de azért írtam le, hogy lásd, hogy nem kell szégyellni:)
Szerintem ha egy srác a suliban sírja el magát sok haverja tuti kineveti, h milyen puhány. Én barátom is szokott sírni, na de nem azért mert beüti a lábát hanem inkább nagyobb veszekedések után szokott ejteni pár könnyet velem együtt. Amúgy én teljesen természetesnek tartom hogyha egy fiú is sír. Azok inkább a romantikusabb fajtákhoz tartoznak. Sztem egyáltalán nem ciki, sõt még van mikor édesnek találom és kötelességem megvigasztalni olyankor.
Azért ne legyen minden napos... és ne emberek elõtt, max a barátnõje vagy családja elõtt szval szûkebb körben. :)
Mesélek egy sztorit... Az osztállyal közösen néztünk meg egy elég megindító filmet. Egyik fiú osztálytársam elsírta magát..Amúgy meg õ az osztály bolondja, mindig vidám és folyamatosan hordja össze a hülyeségeit, s röhög rajtuk. Akkor mindenki elcsodálkozott, de szerintem rég elfeljetettük neki. Igaz most eszembejutott a kérdésed alapján.:) Szóval azt akarom mondani, nem ciki, s ha nem éretlen a környezete, akkor nem is cikizik miatta. Persze ne bömböljön mindenen, mint egy kisbaba.
Egy férfi is szokott sírni.
Õk is emberek, érzõ lények, miért ne sírhatnának...Én szeretem látni, ha a párom sír, pláne, ha miattam, mert akkor tudom, hogy szeret, és aggódik értem...Az én elõzõ barátom úgy zokogott, amikor volt egy nagyobb veszekedésünk...édes tud lenni!
Elõfordul az ilyen, nincs vele baj.
szerintem teljesen normalis, ha egy fiu sir. ok is emberbol vannak es jo latni, hogy van lelkecskejuk. :)
én kifejezetten szeretem! jó ha vannak érzései egy fiúnak is és az mégjobb ha nem szégyenli az esetlees gyengeségét :)
Szerintem nincs vele semmi gond...sõt...nekem bejönnek az ilyen srácok...;)

Legikisero/stewardess - milyen velemenyeid vannak errol a szakmarol? Ha ebben dolgozol, milyen tanacsaid? Kinek ajanlott?

es barmilyen eszreveteled a szakmaval kapcsolatban...mivel godolkozom rajta, de sokat lennek tavol a szeretteimtol, nem tudom, mennyire erne meg...

Legjobb válasz: Csinos, lehetõleg több nyelven beszélõ, nem frigid hölgyeknek :D

Csinos, lehetõleg több nyelven beszélõ, nem frigid hölgyeknek :D
Szia! Én légiutaskísérõ vagyok. Akiben kellõ akarat és kitartás van, az könnyen lehelyezkedhet ebben a szakmában. Ezt a szakmát azoknak tudom ajánlani, akik szeretnek nyelvet tanulni, emberekkel foglalkozni és bírják az utazásokat és stressz helyzeteket. A legtöbb esélye azoknak van, akikben kellõ elhivatottság van, és minimum 2 idegennyelvet beszélnek. Az, hogy sokat lennél távol szeretteidtõl ez nem igaz. Ugyanis kezdetben biztos nem leszel hosszú távú járatokon, tehát általában 2 mûszakban (délelõtt/délután) dolgozol.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!