Találatok a következő kifejezésre: Milyen végzettséggel rendelkezni ahhoz, hogy (3 db)

Milyen végzettséggel kell rendelkeznem ahhoz, hogy mondjuk egy munkaügyi hivatalban dolgozhassak?

Legjobb válasz: Humán erõforrás, személyügyi szervezõ, közgazdász, pénzügyi fõiskola, mérlegképes könyvelõi végzettség, ezek a legáltalánosabbak. Ezek nélkül ma már nem nagyon vesznek fel senkit. Korábbról van sok egyéb, pl. tanári, mezõgazdasági diplomás, aki ott dolgozik.

Humán erõforrás, személyügyi szervezõ, közgazdász, pénzügyi fõiskola, mérlegképes könyvelõi végzettség, ezek a legáltalánosabbak. Ezek nélkül ma már nem nagyon vesznek fel senkit. Korábbról van sok egyéb, pl. tanári, mezõgazdasági diplomás, aki ott dolgozik.
haverom, neked komolyan az az álmod, hogy a munkanélkülibe ajánlgasd a melót???
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok a haverod. Nem az az álmom, hogy ott dolgozzak, de jelenleg több mint két éve nincs munkám, és most szeretnék tovább tanulni, hátha azzal megyek valamire. Sajnos csak irodai munkát tudok vállalni, így ilyenekben gondolkodok igen. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak köszönöm a válaszát! Hasznos!

Milyen végzettséggel kell rendelkezni ahhoz, hogy APEH visitor lehessen valaki?

Legjobb válasz: Úgy érted revizor? Mindenképpen felsõfokú közgáz képzettség kell.

Úgy érted revizor? Mindenképpen felsõfokú közgáz képzettség kell.
Gazdasági felsõfokú végzettséget kérnek ehhez a szakmához. De ha jól tudom, az APEH szervez "tanfolyamot" is, bár ha jól tudom, ott is kikötés a felsõfokú végzettség.
szakács végzettség kell. és vendéglátóipari fõiskolán.
nem feltétlen kell a diploma, de van belõle felsõfokú képzés is, bár nyilván attól függ, ki hol akar dolgozni. Mert a sarki önkiszolgálóhoz tuti nem kell.
Én nem tudtam, hogy diploma kell hozzá. Vendéglátó szakképzõrõl hallottam, ahol szakácsokat képeznek. Gundel, Ring, stb...
A kérdező hozzászólása: és ezekhez kell érettségi? Milyen magas szinten , úgy értem szín 5-ös vagy elég ha 4-es?
A szakiskola 4 éves, tehát érettségizni is kell. Nem árt, ha ötös vagy, a tudást nem veszi el senki.
A kérdező hozzászólása: nem így értettem , mivel nekem már megvan az érettségim és így szeretnék szakács lenni
vannak olyan iskolák ahol nem kell érettségizni ezek 3 évesek én is ilyenbe járok ezek az iskolák:szakiskolák, szakképzõk
a szakácshoz nem kell diploma csak szakma meg érettségi de az nem számit csak elöször kezd el valamijen éttereben és aztáán menj külföldre
de lehet hogy érettségi se kell hozzá csak egy szakma és a tehetség számíit hogy jol tudsz e fõzni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!