Találatok a következő kifejezésre: Milyen végzettséggel rendelkezni (9 db)

Milyen végzettséggel kell rendelkeznem, hogy egy kórházban a gazdasági részlegen dolgozzak? Közgazdász végzettség elég, vagy EÜ-s is kell? I

Illtve, milyen részlegek vannak egy kórházban? Beszerzés, raktár, gazdasági osztály, pénzügyi oszt. Kórházban is van HR-igazgató?

Legjobb válasz: Gazdasági végzettség kell, de vannak orvos-közgazdász végzettségû emberek is, ez nyilván elõnyösebb még akkor is ha nem a gazdasági igazgatóval fognak mûtetni.

Gazdasági végzettség kell, de vannak orvos-közgazdász végzettségû emberek is, ez nyilván elõnyösebb még akkor is ha nem a gazdasági igazgatóval fognak mûtetni.
A gazd. Ig. egyben a Hr ig is sok helyen. Amúgy nem közg. végzettség kell, leginkább könyvelni kell tudni! könyvelõi végzettség!

Milyen végzettséggel kell rendelkeznem ahhoz, hogy mondjuk egy munkaügyi hivatalban dolgozhassak?

Legjobb válasz: Humán erõforrás, személyügyi szervezõ, közgazdász, pénzügyi fõiskola, mérlegképes könyvelõi végzettség, ezek a legáltalánosabbak. Ezek nélkül ma már nem nagyon vesznek fel senkit. Korábbról van sok egyéb, pl. tanári, mezõgazdasági diplomás, aki ott dolgozik.

Humán erõforrás, személyügyi szervezõ, közgazdász, pénzügyi fõiskola, mérlegképes könyvelõi végzettség, ezek a legáltalánosabbak. Ezek nélkül ma már nem nagyon vesznek fel senkit. Korábbról van sok egyéb, pl. tanári, mezõgazdasági diplomás, aki ott dolgozik.
haverom, neked komolyan az az álmod, hogy a munkanélkülibe ajánlgasd a melót???
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok a haverod. Nem az az álmom, hogy ott dolgozzak, de jelenleg több mint két éve nincs munkám, és most szeretnék tovább tanulni, hátha azzal megyek valamire. Sajnos csak irodai munkát tudok vállalni, így ilyenekben gondolkodok igen. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak köszönöm a válaszát! Hasznos!
szakács végzettség kell. és vendéglátóipari fõiskolán.
nem feltétlen kell a diploma, de van belõle felsõfokú képzés is, bár nyilván attól függ, ki hol akar dolgozni. Mert a sarki önkiszolgálóhoz tuti nem kell.
Én nem tudtam, hogy diploma kell hozzá. Vendéglátó szakképzõrõl hallottam, ahol szakácsokat képeznek. Gundel, Ring, stb...
A kérdező hozzászólása: és ezekhez kell érettségi? Milyen magas szinten , úgy értem szín 5-ös vagy elég ha 4-es?
A szakiskola 4 éves, tehát érettségizni is kell. Nem árt, ha ötös vagy, a tudást nem veszi el senki.
A kérdező hozzászólása: nem így értettem , mivel nekem már megvan az érettségim és így szeretnék szakács lenni
vannak olyan iskolák ahol nem kell érettségizni ezek 3 évesek én is ilyenbe járok ezek az iskolák:szakiskolák, szakképzõk
a szakácshoz nem kell diploma csak szakma meg érettségi de az nem számit csak elöször kezd el valamijen éttereben és aztáán menj külföldre
de lehet hogy érettségi se kell hozzá csak egy szakma és a tehetség számíit hogy jol tudsz e fõzni


A bankban dolgozó embereknek, akik az ügyfelekkel foglalkoznak mi a neve a munkájuknak? Milyen végzettséggel kell rendelkezniük, milyen könnyen találnak munkát ezen a területen? Mennyit keresnek?

El?re is köszönöm szépen a válaszokat!

Legjobb válasz: Adminisztrációs ügyintézõ, aszthiszem. 100-120 körül keresnek, kb. Viszonylag hamar munkát lehet találni (tapasztalat). :)

Adminisztrációs ügyintézõ, aszthiszem. 100-120 körül keresnek, kb. Viszonylag hamar munkát lehet találni (tapasztalat). :)
A kérdező hozzászólása: Már azt hittem nem is jön válasz.Nagyon szépen köszönöm!:)

Ha botanikus kertben szeretnék elhelyezkedni milyen végzettséggel érdemes/kell rendelkeznem?

A kérdés adott.

Legjobb válasz: Igazgató szeretnél lenni, vagy hulladékgyüjtögetõ? Mert az nem mindegy...

Igazgató szeretnél lenni, vagy hulladékgyüjtögetõ? Mert az nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: Ó igen, ez kimaradt, köszönöm.:) A növényeket szeretném gondozni, tehát az ott lévõ növényekkel foglalkozni. Szaporítás, termesztés stb...
Biológus, botanikus, alkalmazott növénybiológus, kertész... biztos vannak más szakok is, ezek a legtriviálisabbak.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)

Amennyiben egészségügyi katonaként szeretnék elhelyezkedni a jövőben, ehhez milyen végzettséggel kell rendelkeznem?

Tehát, mint eü katonának el?tte kell vmilyen eü végzettséget szereznem, vagy a seregben képeznek át annak?(m?t?ssegédi végzettségem van, ezzel tudok vmit kezdeni ezen a területen?)

Területi képviselőnek milyen végzettséggel kell rendelkeznie?

fundamentánál dolgozott valaki ilyen pozicióba, kell b. jogsi és saját autó?

Legjobb válasz: Hát... közlekedhetsz villamossal, busszal is..

Hát... közlekedhetsz villamossal, busszal is..

Milyen végzettséggel kell rendelkezni ahhoz, hogy APEH visitor lehessen valaki?

Legjobb válasz: Úgy érted revizor? Mindenképpen felsõfokú közgáz képzettség kell.

Úgy érted revizor? Mindenképpen felsõfokú közgáz képzettség kell.
Gazdasági felsõfokú végzettséget kérnek ehhez a szakmához. De ha jól tudom, az APEH szervez "tanfolyamot" is, bár ha jól tudom, ott is kikötés a felsõfokú végzettség.

A bölcsőde mikortól fog az Oktatási Minisztériumhoz tartozni? Akkor a gondozónőknek milyen végzetséggel kell rendelkezniük? Elég lesz a felsőfokú vagy esetleg főiskolai végzettség kell majd hozzá?

Legjobb válasz: tudtommal most is oda tartozik, de ha tévedek max a szoc miniszterhez- bár már nem tudom követni milyen minisztériumok vannak. Szóval szerintem akkor is eléglesz a mostani rendszerben elvégezhetõ megfelelõ szakképesítés. vagyis a felsõfokú csecsemõ és gyermekgondozó szak.(vagy mi)

tudtommal most is oda tartozik, de ha tévedek max a szoc miniszterhez- bár már nem tudom követni milyen minisztériumok vannak. Szóval szerintem akkor is eléglesz a mostani rendszerben elvégezhetõ megfelelõ szakképesítés. vagyis a felsõfokú csecsemõ és gyermekgondozó szak.(vagy mi)
Szia! A bölcsõde egészségügyi intézmény, jelenleg már legalább érettségivel kell rendelkezniük a gondozõnõknek, de még tart a türelmi idõ, tehát simán összefuthatsz "nem érett" gondozó nénikkel! Szóval, mivel nem oktatási intézmény, tanításra, oktatásra sem nagyon számíthatsz, ez inkább egy gyermekmegörzõ (kicsit durván fogalmazva), ahol a gondozás áll a középpontban!
Az utolsó válaszoló azt hiszem nem igen látott még bölcsõdét belülrõl, illetve az ott folyó munkát! Ma már épp, hogy nem a gondozásra esik a hangsúly, hanem a nevelésre. Amúgy nem az oktatáshoz tartozunk, hanem a szociális intézményhez. Jelenleg van olyan gondozónõ is akinek nincs érettségije, hanem elsõ és másodfokú szakosítója, de ez már sokáig nem elég. Akiket most felvesznek azoknak érettségi és felsõfokú szakképzés szükséges (csecsemõ- és kisgyermeknevelõ- gondozó). Tervezik, hogy a közeljövõben fõiskolai szintre emelik a képzést, de sajnos azt ma Magyarországon még nem fizetik meg. Remélem kielégítõ voltam! Ezt mind tapasztalatbõl írtam! Egy nemrég végzett szakképzett gondozónõ, aki a pályán van!! Ha kérdésed volna még, nyugodtan kérdezz, majd néha visszanézek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!