Találatok a következő kifejezésre: Milyen végzettség ahhoz, hogy valaki nagykövet legyen (1 db)

Milyen végzettség kell ahhoz, hogy valaki nagykövet legyen?

Legjobb válasz: Kérdezõ! Én is nagykövet szeretnék lenni! :)

Kérdezõ! Én is nagykövet szeretnék lenni! :)
Õk diplomaták, és tulajdonképpen bármelyik magasan kvalifikált ember lehet az. Pl jogász, közgazdász, ..Természetesen beszélj anyanyelvi szinten vagy még jobban sok sok nyelven, alap az angol és a francia. Utána dolgozz néhány évet valahol a nagypolitikában, és remélhetõleg mikor a következõ követet megválasztják, gondolnak rád is:) Ja és szerezz be egy két tudományos fokozatot, a doktori az a minimum.
a doktori cím nem feltétel! (persze nem is hátrány...)
Azért ha most így hirtelen végignézném a magyar nagyköveteket, lehet, hogy a "hûdeszigorú-hûdeokos" feltételeknek, amit elõttem írtak, nem igazán tudnának megfelelni. A nagykövet az a személy, akit a hatalmon lévõ politikai "elit" alkalmasnak érez az ország képviseletére. Kb. ennyi a "feltétele", hogy nagykövet legyen.
Ha van egy lyukas zoknid, akkor már jó eséllyel pályázhatsz a nagyköveti posztra! :) http://eletmod.transindex.ro/?hir=8283
bocs, hogy belekérdezek... de akár egy doktori fokozatú tanárból is lehet nagykövet pl. Németországban?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi ez az illuminati kártya játék?

http://www.youtube.com/watch?v=P8SS1WnEMI4

2

Minden országban ilyen sok gyenge vagy semmilyen morális lábakon álló ember él akik csak vannak és nem is érdekli őket, hogy mi lesz holnap?

4

Kik a demokratikusabb gondolkodásúak: a magyarok vagy az osztrákok?

Akik jobban elfogadják a bevándorlókat és a kisebbségeket.

6

Kik az Illumináti valójában és kiket képviselnek?

Az eredeti szabadkőművesek is az Illumináti részei? A keresztény egyház miért leplezi le az Illuminátit?

16

Lehetek úgy náci, hogy háborúellenes vagyok?

5

Te leszoktál a dohányzásról a trafikmutyi hatására?

A nemzeti dohányboltok nyitása előtt több fórumon sokszor elhangzott, hogy a "trafikmutyi elég ösztönzést ad ahhoz, hogy soha többet ne szívjak" (és hasonló kijelentések).

Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan, akinek tényleg a trafikmutyi adta meg a kezdőlökést a leszokáshoz és azóta nem gyújtott rá?
Az is érdekelne egyúttal, hogy hányan vannak, akik azóta hasonló megfontolásból ("belőlem aztán ne éljenek meg Viktor barátai") feketén szerzik be a cigarettát vagy a dohányt?

Előre is köszönöm a válaszokat!

15

Miért van az, hogy Magyarországon a patriótákat egyből szélsőjobbosnak titulálják?

9

Mi ez a nagy "Izrael, a nyugat utolsó védőbástyája az iszlám terjeszkedés ellen" mánia manapság?

Régebben csak nyugat-európai nemzeti radikális oldalakon lehetett látni, de az utóbbi időben Magyarországon is tapasztaltam már pár helyen.

Ezeknek az embereknek még nem szóltak, hogy az Európába bevándorló muszlim vallású emberek nem a misztikus Szentföldön keresztül jönnek, hanem repülővel?

5

Kik az OTP meghatározó tulajdonosai?

Ma hallgattam Orbán Viktor legutóbbi tusnádfürdői beszédét, amiben azt mondta, hogy az OTP tulajdonosi háttere vitatható, de azért ez is egy magyar nagyvállalatnak tekinthető. Nem voltak viszont ilyen fenntartásai a Közgéppel, a MOL-lal vagy az MVM-mel kapcsolatban.

Ezért is szeretném tudni, hogy akkor kik is lehetnek az OTP tulajdonosai, és az eddig magyarnak tekintett céget most Orbán milyen alapon állította szembe a többi még magyarabbal.

2

Szándékosan kreálják ezt a fertő időt?

Hetekig marad a 40 fok...csapadék nélkül... :(

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!