Találatok a következő kifejezésre: Milyen védekezési ajánlotok elsö (2 db)

Első alkalomra milyen védekezési módszert ajánlotok?

Én óvszerre gondoltam, de hallottam ezekr?l a pharmatex készítményekr?l is. Ezen kívül még milyen módszereket tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: elsõ alkalommal csak a gumit!!!!!!.....ez egy alap....ha utánnaa még eggyüütt leszteek egy darabig...akk jöhetnek a tabik....sok ember tévedésben van...a tablettától nem lesz semmi bajod!!....elsõ pár alkalommal mindenféle képpen a gumit ajánlom, az a legbiztonságosabb és ha fiu nem egy patkány eszébe nem jut majd más.

elsõ alkalommal csak a gumit!!!!!!.....ez egy alap....ha utánnaa még eggyüütt leszteek egy darabig...akk jöhetnek a tabik....sok ember tévedésben van...a tablettától nem lesz semmi bajod!!....elsõ pár alkalommal mindenféle képpen a gumit ajánlom, az a legbiztonságosabb és ha fiu nem egy patkány eszébe nem jut majd más.
gumi, és pharmatex. egyiket se külön. a gumi elszakadhat. nekunk elsõ alkalommal elszakadt, azért irom, h vmit még használjatok mellé.
óvszer. pharmatex csak megszakítással biztonságos, de ez a megszakításosdi ez elég illúzióromboló.
Persze hogy nem biztonságos elsõre...mivel akkor még tapasztalatlanok nem tudják pontosan mikor van fent rendesen, ilyenkor ajánlott a megszakítás, egyébként felesleges.
Tesóm második gyereke pharmatexszel született...
óvszer. és a pharmatex nem biztonságos normális használat mellett sem, ezt a nõgyógyászom mondta.
gumit.
Szia! Óvszert ajánlok. A pharmatexet majd csak késõbb. Semmi gond nincs vele, akik szerint nem biztonságos, azok nem tudják, hogy csak azért nem, mert sokan nem tudják használni. Elsõ alkalomra viszont mindenképp óvszer.
óvszerre szavazok énis.
mindenképpen óvszert, az a legegyszerûbb elsõre!!!
gumi és szerintem utána is sokáig az......

Milyen védekezési módszert ajánlotok elsö szeretkezéskor?

A párom és én is tapasztalatlanok vagyunk, mindketten 16 évesek.

Legjobb válasz: Mindenképpen óvszert. Ha mindkettõtök tapasztalatlan, akkor vigyázzatok, hogy nehogy kilyukadjon a gumi. Én ajánlanék még mellé hüvelytabit vagy kúpot... de ha már megy az óvszer felhelyezése stb. akkor elég az.

Mindenképpen óvszert. Ha mindkettõtök tapasztalatlan, akkor vigyázzatok, hogy nehogy kilyukadjon a gumi. Én ajánlanék még mellé hüvelytabit vagy kúpot... de ha már megy az óvszer felhelyezése stb. akkor elég az.
ovszert mindenkeppen es valami tablettakat a 100%os biztonsaghoz!Sok sikert hozza
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A tabival az a probléma, hogy félek a mellekhatásoktól és ugyanekkor ha a szüleim megtalálnák is probléma lenne belôle...mivel szerintük még túl fiatal vagyok és keves ideje vagyunk együtt a barátommal...(mindjrt fél éve vagyunk együtt)
gumit, mindenképpen...
óvszert mindenképp szerintem is ! ha már belejöttök a dologba akkor lehet gondolkozni a tartósabb módszereken ( fogamzásgátló pl )
Szerintem is mindenképpen óvszert+még vmit, mondjuk tablettat. ne izgulj, nem vagy fiatal hozzá. egy nem kivánt terhesség rosszabb, nem? a tabletta mellékhatasaitol én is féltem, de ezek a mai tabik már alacsony hormontartalmuak. a mellékhatasok is egyéntõl függnek. legfeljebb probald ki, utana majd meglatod. sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!