Találatok a következő kifejezésre: Milyen védekezési ajánlotok (12 db)

Szerintetek prostival vagy barátnővel érdemes kezdeni a sexet? És milyen védekezést ajánlotok?

Legjobb válasz: Én mindjárt 25 vagyok, és tapasztalatlan a nõknél, de nem fogom ezt annyiban hagyni, és befizetek egy prostituálthoz.

Én mindjárt 25 vagyok, és tapasztalatlan a nõknél, de nem fogom ezt annyiban hagyni, és befizetek egy prostituálthoz.
Barátnõvel.
Ez attól függ, én például "fényes" múltamból tanulva, prostival fogom valószínûleg. De ha neked van barátnõd, akkor vele.
Én szajhával kezdtem.
nincs különbség a kettõ közt. a nõk töredéke ért csak a szexhez, nem tudnak élvezni és és 1/3uk rendszerint megjátssza az orgazmust. számold ki melyik éri meg jobban. ha pl veszel a barátnõnek vlami ajándékot és letudod hónaokig, akkor olcsó a prostibérlés. ha luxusprostit akarsz és miden alkalommal fizetni kell , az nem olyan jó. védekezésnek meg 2-3 gumi. a hivatásos prostit legalább ellenõrzik, mert tudják, hogy sok férfival csinálja, a barátnõket ritkán, pedig messze állnak a hûségtõl...
Én csak azért se fogok prostizni, alkalmi kapcsolat jöhet, de fizetni nem fogok érte, az milyen már...

A fogamzásgátló tabletta mellett milyen védekezés ajánlott? Mivel a tabletta nem ad 100%-os védettséget.

Legjobb válasz: 1 év alatt 1000 nõbõl 3 esik teherbe vele... Szerinted?

1 év alatt 1000 nõbõl 3 esik teherbe vele... Szerinted?
golyóállómellény esetleg rohamsisak
erényöv
Ha rettenetesen félsz, akkor kombinálhatod a naptármódszerrel: vagyis középidõben 4 napot hagyjatok ki. Ez egy kicsit még javít a védettségeden.
jaj, ha én rászánnám magam végre arra a hülye tablettára...tuti, hogy semmi mást nem szednék mellette. Száz %os védelmet semmi nem ad, én pedig a lehetõ legjobban akarom érezni a páromat magamban
Erre való az óvszer, nem pedig arra, hogy a fejedre húzd.Mellesleg 100%-os védelmet talán a vegyvédelmi ruha nyújt egy atombunkerrel kombinálva.
van 1 vicc: ember elmegy a falu bírójához, aki a legokosabb a faluban, megkérdezi tõle: -bíró uram, te olyan bölcs vagy, nem tudsz valami módszert, hogy az asszony ne legyen terhes? tudod, már 9 gyerekünk van, nem bírunk többet eltartani... -dehogynem, egy pohár vizet kell inni, fiam. -ennyi? -ennyi. -és elõtte vagy utána? -HELYETTE, fiam, helyette... nos ezen a módszeren kívül a tabletta a legbiztonságosabb. aki teherbe is esik mellette, amögött ált. az áll, hogy nem megfelelõen szedi, ill. antibiotikum-kúra, vagy hányásos, hasmenéses megbetegedés gyengíti a tabletta hatását. ha ilyen helyzet adódik, használjatok óvszert, egyébként a tabletta önmagában is elég biztonságos.
Kedves utolsó.... mért kéne naptármódszer ha a tabletta a peteérést szünteti meg, ergo nincsen ciklusa!? se termékeny és terméketlen napjai?
Azért, mert a tabletta 99%-os. Amikor az 1% jön be, akkor pedig jó eséllyel a középidõben érik a pete - amit így, a naptármódszerrel el lehet kerülni.

Szülés után milyen védekezést ajánlotok?

Nagyon nem akarunk még egy babát, mert nagyon fiatalok vagyunk. Az óvszer szóba sem jöhet, mert allergiás vagyok a gumira, a tablettát meg nagyon félek, hogy elfelejteném bevenni, amellett lettem terhes is. A spirálról pedig nagyon sok rosszat hallottam, hogy nem megbízható, két rokonom is terhes lett mellette.

Legjobb válasz: Csak azt használtad, vagy kombináltátok?

latexmentes gumi? Mondjuk az ára a csillagos egekben..legalábbis azoknak amiket én találtam. Ezekrõl a krémekrõl, kúpokról, zselékrõl én nem sok jót hallottam, egyáltalán nem olyan biztonságos mint a tabletta vagy az óvszer. Esetleg pesszárium+ zselé ? Úgy már jó lenne szerintem!
A kérdező hozzászólása: Csak azt használtad, vagy kombináltátok?
Most, hogy ilyen jól megmagyaráztad, mit miért nem használsz, csak egy megoldást tudok ajánlani: zselé. Nõvérem allergiás minden védekezési formára, ezért ezt javasolta neki a nõgyógyász. Ugyanolyan hatékony, mint az óvszer, kérdezz rá egy orvoshál. Csak az alkalomra kell alkalmazni, nem folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: Lehet akkor ezt próbáljuk meg. Egy biztos: ezentúl kombinálni fogunk!
Én Pharmatex mellett estem teherbe:(
A kérdező hozzászólása: Semmi baj! Nem volt kérdés, hogy megtartjuk, örökbe pedig nem lett volna szívünk adni, ha már egyszer összehoztuk, akkor a miénk.:) Szerencsére egészségesnek tûnik, hamar kiderült, hogy már a pocakban van, és abba tudtam hagyni a tablettát. Szoptatás alatt cölibátust fogadunk valószínûleg, utána pedig szerintem ezt a Pharmatex-et fogjuk használni, csak valamivel még kombinálni kellene. Utánanéztem az injekciónak és nem igazán gyõzött meg. :(
Ja...irtad "szules utan". Figyelmetlen voltam. Bocs. Nem a kerdeshez tartozik, valoban. Csak tudod, elgondolkoztam azon hogy milyen sokk lehet megtudni hogy babat varsz mikor tudod jol hogy vedekeztel. Nehez dontes volt megtartani a babat? De hogy a kerdesre is feleljek, jo velemenyt hallottam es olvastam a Pharmatex huvelykuprol: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PHARMATEX_189_m.. Allitolag jo a vedelmi kepessege. Altalaban a kupokrol nem lehet sok jo velemenyt hallani, de ezt sokan dicserik. Persze ez sem ved 100% -an de jonak van tekintve.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ez nem a kérdéshez tartozik!
Megtartottad a gyereket?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Utánanézek az injekciónak :) de addig is várok még tanácsokat!
Na megint én. Itt van a beültethetõ rudacskától kezdve a pesszáriumig minden: http://www.trendifogamzasgatlas.hu/fogamzasgatlo_modszerek
Még eszembe jutott a 3 hónapos injelció. Azt nem felejted el bevenni. Nõgyógyász adja be 3 havonta.
Igen, vannak spermicid zselék, hüvelytabletták, habok. És vannak nagyon modern spirálok is.

Hogyha csak egyszer szeretnénk gumi nélkül, milyen védekezési módot ajánlotok?

Gyógyszert?... de azt utána szedni kell egy darabig, nem? Mármint nincs olyan hogy 1 hétig szedem, aztán ennyi. Vagy eseményutánit? Mit gondoltok? Nem szeretnék folyamatosan gyógyszert szedni személyes okokból, ezért mindig óvszerrel védekezünk. 18/L

Legjobb válasz: Eseményutánit semmiképpen sem, mivel az nem arra való. Olyan szinten felborítja a szervezeted megszokott mûködését, hogy nagyon nem éri meg egy alkalom miatt. Ha egyszer csináljátok gumi nélkül, és rájöttök, hogy milyen jó - valószínûleg ez lesz- akkor szeretnétek majd többször is. Én azt ajánlom, hogy menj el nõgyógyászhoz, hátha tud valamilyen gyógyszert, ami neked mégis megfelel (bár nem tudom, mik az okaid), vagy ajánl egyéb módokat. Addig is maradjatok a guminál.

Eseményutánit semmiképpen sem, mivel az nem arra való. Olyan szinten felborítja a szervezeted megszokott mûködését, hogy nagyon nem éri meg egy alkalom miatt. Ha egyszer csináljátok gumi nélkül, és rájöttök, hogy milyen jó - valószínûleg ez lesz- akkor szeretnétek majd többször is. Én azt ajánlom, hogy menj el nõgyógyászhoz, hátha tud valamilyen gyógyszert, ami neked mégis megfelel (bár nem tudom, mik az okaid), vagy ajánl egyéb módokat. Addig is maradjatok a guminál.
lehet hüvelybe helyezhetõ tablettát kapni alkalomadtán.
De az nem a legjobb. Bár jobb, mint a megszakítás... Szerezz pesszáriumot, zselével. Az pont arra jó, ha ritkán találkoztok - de akkor aztán minden mehet, ami belefér...

Milyen kiegészítő védekezést ajánlotok gumi mellé?

16 éves vagyok, és szeretnék lefeküdni a barátommal. Csak eléggé félek attól, hogy a gumi nem elég hatékony módszer, f?leg, h utánaolvastam, és kezd?knél csomó hiba felléphet, a tapasztalatlanság okán. Mindenképpen szeretnék valami kiegészít? védekezést is, hogy nyugodt lehessek. Fogamzásgátló tabletta kizárva, nem szeretnék ilyen hormon tartalmú gyógyszereket szedni.

Legjobb válasz: ne parázz te lány:D vegyetek spermicides óvszert meg amikor elélvez vegye ki belõled ennyi ez már 3 külön módszer egybe...:D 17F

ne parázz te lány:D vegyetek spermicides óvszert meg amikor elélvez vegye ki belõled ennyi ez már 3 külön módszer egybe...:D 17F
pharmatex hormonmentes készítményt is alkalmazhattok, de a gumi teljesen biztonságos, igaz én utálom. mi sosem használunk gumit
A kérdező hozzászólása: Hát gumi nélkül biztos hogy nem.. A pharmatexrõl amúgy azt hallottam elég kényelmetlen, csíp meg minden van vele..
Én azt hallottam, hogy pharmatex-et nem lehet gumi mellé használni.
Ja, és az egyes tökéletes válasz adott:) Spermicides óvszer, na meg megkérheted a barátodat, hogy vegye ki, mielõtt elélvez. Bár szegénynek biztos elég szar lesz:) )
Megszakítás, spermicid, naptármódszer.
16 évesen nem kéne. tényleg sok baj lehet belõle, fõleg tapasztalatlanul. ha meg baba becsúszik 16 évesen, biztos nagyon fogtok örülni neki. és fogamzásgátlót tényleg ne is, fõleg fiatalon nem tesz jót a szervezetnek. tényleg várhatnátok még vele, nem haltok bele, a Te érdekedben.
Kérd meg a barátodat, hogy "gyakorolja" hogy kell felhúzni, akkor nem lesz bénázás az elsõnél. Mindenképp valami jó minõségû óvszert vegyetek, ne a legolcsóbbat, mert jó az úgyis.

Első alkalomra milyen védekezési módszert ajánlotok?

Én óvszerre gondoltam, de hallottam ezekr?l a pharmatex készítményekr?l is. Ezen kívül még milyen módszereket tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: elsõ alkalommal csak a gumit!!!!!!.....ez egy alap....ha utánnaa még eggyüütt leszteek egy darabig...akk jöhetnek a tabik....sok ember tévedésben van...a tablettától nem lesz semmi bajod!!....elsõ pár alkalommal mindenféle képpen a gumit ajánlom, az a legbiztonságosabb és ha fiu nem egy patkány eszébe nem jut majd más.

elsõ alkalommal csak a gumit!!!!!!.....ez egy alap....ha utánnaa még eggyüütt leszteek egy darabig...akk jöhetnek a tabik....sok ember tévedésben van...a tablettától nem lesz semmi bajod!!....elsõ pár alkalommal mindenféle képpen a gumit ajánlom, az a legbiztonságosabb és ha fiu nem egy patkány eszébe nem jut majd más.
gumi, és pharmatex. egyiket se külön. a gumi elszakadhat. nekunk elsõ alkalommal elszakadt, azért irom, h vmit még használjatok mellé.
óvszer. pharmatex csak megszakítással biztonságos, de ez a megszakításosdi ez elég illúzióromboló.
Persze hogy nem biztonságos elsõre...mivel akkor még tapasztalatlanok nem tudják pontosan mikor van fent rendesen, ilyenkor ajánlott a megszakítás, egyébként felesleges.
Tesóm második gyereke pharmatexszel született...
óvszer. és a pharmatex nem biztonságos normális használat mellett sem, ezt a nõgyógyászom mondta.
gumit.
Szia! Óvszert ajánlok. A pharmatexet majd csak késõbb. Semmi gond nincs vele, akik szerint nem biztonságos, azok nem tudják, hogy csak azért nem, mert sokan nem tudják használni. Elsõ alkalomra viszont mindenképp óvszer.
óvszerre szavazok énis.
mindenképpen óvszert, az a legegyszerûbb elsõre!!!
gumi és szerintem utána is sokáig az......

Milyen taktikát ajánlotok védekezésben és támadásban egy olyan kosárcsapatnak, ahol csak 1 ember tud játszani?

A többi szinte semmit nem tud még ziccert se.

Legjobb válasz: Olyan csapat nem létezik, legalábbis nem rendeznek neki meccset. És az ellenfél csapatába hányan vannak? Írd le a kérdésedet részletesebben.

Olyan csapat nem létezik, legalábbis nem rendeznek neki meccset. És az ellenfél csapatába hányan vannak? Írd le a kérdésedet részletesebben.
A kérdező hozzászólása: Iskolai:D. osztályok közötti meccsek. Az ellenfél csapatába mindig többen. Legtöbbször sok középszerû játékos van az ellenfélbe.
Gyakoroljanak és akkor egy idõ után nem lesznek bénák annyira... Labdavezetés aztán kosárra dobás, aztán szerelés...

Milyen védekezési módszert ajánlotok elsö szeretkezéskor?

A párom és én is tapasztalatlanok vagyunk, mindketten 16 évesek.

Legjobb válasz: Mindenképpen óvszert. Ha mindkettõtök tapasztalatlan, akkor vigyázzatok, hogy nehogy kilyukadjon a gumi. Én ajánlanék még mellé hüvelytabit vagy kúpot... de ha már megy az óvszer felhelyezése stb. akkor elég az.

Mindenképpen óvszert. Ha mindkettõtök tapasztalatlan, akkor vigyázzatok, hogy nehogy kilyukadjon a gumi. Én ajánlanék még mellé hüvelytabit vagy kúpot... de ha már megy az óvszer felhelyezése stb. akkor elég az.
ovszert mindenkeppen es valami tablettakat a 100%os biztonsaghoz!Sok sikert hozza
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A tabival az a probléma, hogy félek a mellekhatásoktól és ugyanekkor ha a szüleim megtalálnák is probléma lenne belôle...mivel szerintük még túl fiatal vagyok és keves ideje vagyunk együtt a barátommal...(mindjrt fél éve vagyunk együtt)
gumit, mindenképpen...
óvszert mindenképp szerintem is ! ha már belejöttök a dologba akkor lehet gondolkozni a tartósabb módszereken ( fogamzásgátló pl )
Szerintem is mindenképpen óvszert+még vmit, mondjuk tablettat. ne izgulj, nem vagy fiatal hozzá. egy nem kivánt terhesség rosszabb, nem? a tabletta mellékhatasaitol én is féltem, de ezek a mai tabik már alacsony hormontartalmuak. a mellékhatasok is egyéntõl függnek. legfeljebb probald ki, utana majd meglatod. sok sikert
vasectomia
Van olyan hüvelytabletta amit aktus elõtt fél órával kell felhelyezni. helyi fogamzásgátlás. Sokan használják és biztonságos.
Spermaölõkrém, injekció, nõi gumi, spirál( van olyan is amit még nem szült nõk is használhatnak!!!
Önmegtartoztatás. :)
Volt már egy párszor a kérdés...

Milyen biztonsági védekezések vannak auto lopás ellen (mit ajánlotok)?

Legjobb válasz: Éberség és egy 7.62 es AK :-)

Éberség és egy 7.62 es AK :-)
sajnos ez így van... xDD :D
http://www.tolvajkergetok.hu/minishop.php Ezt is meg lehet próbálni.
Sajnos a Pajzs sem ér semmit. Amit el akarnak vinni, azt el fogják vinni, akkor is, ha pitbull ül benne, és fegyveres õrök õrzik. Egyetlen komoly lehetõséged van. Olyan autót tartsál, amibõl rengeteg van, és szereld fel komoly védelemmel. (Komoly riasztó, váltózár, stb.) Miért - Belenéz a tolvaj a fehér suzukiba, látja, hogy váltózár, komoly riasztó, akkor nyilván rejtett kapcsoló (egyik legjobb védelem!), pepecselni kell vele. Ott van 10 ugyanolyan és akkor még nem ment ki az utcából. Ez a lehetõ legjobb módszer lopás ellen. (Kivéve ha rendelésre, viszik, akkor biztosan azt viszik el, amelyiket a megrendelõ kéri.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!