Találatok a következő kifejezésre: Milyen uzenetben a (43 db)

Milyen üzenete van a mai magyar állapotokra nézve, hogy Kertész Ákos író politikai menedékjogot kapott a minap Kanadában?

A rendszerváltás óta ez soha nem fordult elõ.

Legjobb válasz: Semmilyen üzenete nincs, mert le se szarja senki Kertész Ákost.

Milyen kettõsmérce? A cigányok csak a kinti támogatásokért mentek amik a menekülteknek járnak. Mivel ezt mégse mondhatták, ezért kellett az a maszlag, hogy õk politikai menekültek.
Semmilyen üzenete nincs, mert le se szarja senki Kertész Ákost.
Nem unod még? Egész hétvégén ezzel a Kertész Ákossal nyomod tele a gyk-át. Én lexarom Kertész Ákost.
szegény kicsi elnyomott zsidó bár vinné az összeset magával no meg a cigókat bár azokat kanada már nem engedi be
Annyi biztos, hogy a zsidók nem szeretik a jelenlegi politikai rendszert. De ez csak egy ember és könnyen meglehet, hogy néhány év múlva visszatér, ha például valamilyen gyógykezelésre szorul, ahogy azt Kertész Imre is tette. Nem fenyegeti semmilyen valós veszély, csak megy a politikai hangulatkeltés.
Az az üzenete, hogy kétségbe vannak esve a mszpszdsz/lmpdkbajnaistb, rossebtudja milyen néven vannak ma hazaárulói, hogy ami olyan jól ment már 8 évig, az ország kivéreztetése, eladása, elárulása, a magyarok lepocskondiázása, az drámaian megszakadt. Annyira, de annyira elviselhetetlen. Menni kell Kanadába zokogni.
Én Kertész Ákos írását is így értelmeztem h õ bizony a mi hibánkat írta le elég durván, de attól még igaza volt. Sokan teljesen elzárkóznak attól h még is lehet h mi nekünk van hibánk és nem mindenkinek körülöttünk.
A kérdező hozzászólása: Egyértelmû, nincs mit ezen mellre szívni.
Miért nem mentek kretyosz apátokhoz ömlengeni inkább, ha csak nem magaddal írogatsz? Mindenki tudja, hogy mindenki f.a, csak a magyarok lehetnek sz.rok. Ha a haverotok azt írta volna, hogy "a magyar nem összetartó" még valami. De nem, és tapsikoltok viháncolva, dehát az ilyen kétbites hungarofóboktól mit is várjunk?
Ki táncol tapsikolva mond már meg?? Azért mert nem kezdtük el gyûlölni Kertész Ákos-t már csak azért se gyûlölöm mert attól jobban nem érezném magam, de szerintem amúgy sincs rá okom
A kérdező hozzászólása: Tisztelt 23-as.Egy társadalomnak tudnia kell tolerálnia a nézetek sokaságát, ha ez nem megy az bizony a diktatúrák irányába mutat. Onnan már egy lépés, és valakinek a fényképe elõbb...utóbb felkerül a tábla fölé a falra, amibe nekem volt már részem a 1970-80-as években. Köszi, de én abból nem kérek.Lehet te csak abban érzed jól magad, hogy mindíg valaki megmondja, hogy mit , és kivel, és mikor csináljál.Bocsi, de neked ehhez a "két bited" is sok, neked a mindennapjaidra még annyi sem kell.
" Egy társadalomnak tudnia kell tolerálnia a nézetek sokaságát, ha ez nem megy az bizony a diktatúrák irányába mutat. Onnan már egy lépés, és valakinek a fényképe elõbb...utóbb felkerül a tábla fölé a falra, amibe nekem volt már részem a 1970-80- as években. Köszi, de én abból nem kérek.Lehet te csak abban érzed jól magad, hogy mindíg valaki megmondja, hogy mit , és kivel, és mikor csináljál.Bocsi, de neked ehhez a "két bited" is sok, neked a mindennapjaidra még annyi sem kell." Nagyon jól látom miket kell "tolerálni", bemutatjátok! Én meg ebbõl nem kérek, köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Na látod ez a demokrácia, te ebbõl, én meg abból nem kérek. Ugye milyen gyönyörû is ez. "Ez így jó nekem"-Bye Alexesen mondva.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Itt, Orbán is a Kádár rendszerben nõtt, tanult, és abban szocializálódott. Fogalmunk nincs a valódi demokráciáról. Orbánnal ez most tovább romlott, és mivel fogalma sincs neki sem, hogy mi a tolerancia, azt hiszi csak úgy maradhat fenn a hatalma, hogy mindenkit elsöpör, és a többsége lenyom a torkán mindent a társadalomnak. Nagyon-nagy baj ez.
Attól függetlenül finoman is megfogalmazhatta volna! Szóval nincs a felháborodáson csodálkoznivaló! Ha más néprõl fogalmazna meg valaki valami hasonlót az ott is kiverné a biztosítékot.
Az a baj a magyarok nem tudják milyen a demokrácia mivel még nem éltek benne mert ami 1990-tõl 2010-ig ment az még nem volt demokrácia csak próbált közelíteni hozzá ami meg 2010-tõl van végképp eltávolodott a demokráciától.
A kérdező hozzászólása: Köszönet a hozzászólásoknak.Az biztos, ha valaki a mai Magyarországon kifejtia véleményét, és emiatt esetlegesen megfigyelik, lehallgatják, akkor azt hiszem jogos az igény, hogy esetleg el akar innen menni. Nehogy tévedjünk, egy 80 éveiben járó ember már nem megy el csakúgy "HOBBIBÓL" egy másik országba.Senki nem tanul megkb.80 évesen egy másik nyelven gondolkodni. Ez megy 20, 30, vagy max.50 évesen, de nem egy aggastyánnak.Ez az egyik a másik pedig, hogy fõképpen nem úgy megy el hogy valamiféle bosszúból megy, hogy majd az elõzõ országot besározza. Ez egyszerûen nonszensz.Ha valaki elmegy annak oka van, mint ahogy már lassan 400 ezer fiatal, és középkorú is "lelépett" valami okból. Lehet hogy a hiba bennünk van mégis.
" vagy mikor vki ír egy kritikát egy nemzetrõl. Itt se tudják tolerálni nem kell neki más nemzetrõl írni. Egyébként nem haverom mert nem ismerem személyesen de azért akkor is úgy gondolom h szégyen ami itt megy." Ez ha szerinted kritika akkor felesleges a szócséplés! Ha "kritika" lenne akkor nem ilyen stílusban firkálta volna azt. Errõl ennyit! És tényleg szégyen ami itt megy, hogy tapsikolsz még neki.
Tudtam h ezzel fogtok jönni h ha zsidóról lett volna akkor rasszizmus lenne. Azért van különbség amikor ki akarsz rekeszteni egy népcsoportot vagy mikor vki ír egy kritikát egy nemzetrõl. Itt se tudják tolerálni nem kell neki más nemzetrõl írni. Egyébként nem haverom mert nem ismerem személyesen de azért akkor is úgy gondolom h szégyen ami itt megy.
A kérdező hozzászólása: Én sem szeretem Kertészt, nem tudom mi van mögötte. Nekem az elvvel van a bajom.Ilyen csak régen volt , hogy valaki politikai menedékjogot kérjen Magyarországról. Azért elég szégyen.
A kérdező hozzászólása: Ez azért érdekes, a cigányokat kizsuppolják, de Kertészt beengedik. Ez kettõs mérce?
Legalább ide nem jön vissza!
A kérdező hozzászólása: Akkor eszerint Kertész is a pénz miatt politikai menekült. Politikai menekült között is van különbség.Csak egy kicsit az, a másik pénzért az. Most hogy van ez?
õ nem a pénz miatt - hanem, hogy lejárassa az országot, a magyarokat, akik nem akarnak a helytartók elõtt térdre hullni és önként lemondani idegenszívûek számára - de ezt te is tudod
A kérdező hozzászólása: De ettõl még nem kap valaki menedékjogot, csak akkor ha ténylegesen hátrányt szenved egy országban, és bizonyítottan üldözik is.Mármost, ha hazánkban demokrácia van, akkor én azt írok, mondok ami a meggyõzõdésem, és emiatt engem nem bánthatnak..elvben.Ezt hívják szólásszabadságnak.nem? Akkor nálunk nincs ilyen, tehát tényleg üldözték?
A kérdező hozzászólása: A fentiekben leírtakat a befogadó ország minden esetben vizsgálja hivatalosan is. Hozzátéve azt, hogy a jelenlegi kanadai kormány a korábbiakhoz képest abszolút jobboldalinak számít. Akkor miért fogad be egy erõsen "balos" írót ? Itt valami sántít.
"tehát tényleg üldözték?" alószar sem üldözte, de erõs igénye az van rá.
Az a gond h egyre több ember dönt így h lelép ebbõl a pöcegödörbõl és ti csak annyit mondtok h hál isten h elmennek és most nem csak Kertész Ákosra gondolok hanem minden olyan emberre aki lelépet. Nem gondoljátok h talán bennünk van a hiba? Szerencsétlen öregember leírta a véleményét és úgy letámadták most nem azért de nem írhatja le a véleményét egy ember Magyarországon vagy mi van most? Amit írt nem szép, de vannak benne igaszságok és nem magyarok ellen úszítás volt vagy ilyen egyszerû vélemény.( ezt azért írom meg biztos jönni fogtok h holokauszt tagadás meg stb. ami a zsidók ellen próbál buzdítani.)
Persze, bennünk van a hiba, ki másban?
Nem kötelezõ ezt a tetût újraválasztani!

Milyen üzeneteknek kell meglennie a Sims 3-ban, ahhoz, hogy életre keljen a képzeletbeli barát?

Mindent megpróbáltam és az elsõt meg is kaptam, de nem tudom, hogy csak ez az egy kell-e.

Legjobb válasz: A Kovalens Kölyök Kémikus készletnél (valami ilyesmi a neve) ki kell keverni egy löttyöt azt kell beadni neki, ha már kidobta a megfelelõ üzenetet (asszem az áll benne, hogy kis barátod szeretne világot látni). Ilyenkor irányítható simmé válik egyedi tulajdonságokkal.

A Kovalens Kölyök Kémikus készletnél (valami ilyesmi a neve) ki kell keverni egy löttyöt azt kell beadni neki, ha már kidobta a megfelelõ üzenetet (asszem az áll benne, hogy kis barátod szeretne világot látni). Ilyenkor irányítható simmé válik egyedi tulajdonságokkal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. :)
Az elsõ válaszolónak nincs igaza mert a képzeletbeli barátnak nincs semmi köze a Kovalens Kémikus szetthez. Hanem amikor a simed tipegõ meg kell jelenni 2 vagy 3 üzenetnek és amikor a simed gyerek lesz egyszerûen kirakod az eszközárából és akkor életre kel. Ha nem kel életre akkor játszottál vele elég sok ideig. A kémikus szettel is lehet ilyen babát csinálni de azt sokkal nehezebb véghezvinni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt a választ is akkor valószínûleg az elõzõ válaszoló úgy értette hogy emberként keljen életre.
este le$zoplak.Pusz ;-)
Nedves a bugyim miattad. Gyere át! Várlak! Pusz! ;)
Ha elég régóta vagytok már együtt, akkor bármilyen szexuális tartalmú üzenet :-) Ha még friss a kapcsolat, akkor inkább valamilyen aranyos szöveg, úgy mint "hiányzol", "úgy hozzád bújnék" stb., egy friss szerelmesnek ez mind jól fog esni :-)
Én nagyon örülnék neki, ha a lány aki tetszik valami ilyet írna: "szeretlek", "fontos vagy nekem", Elalvás elõtt mindig rád gondolok" meg hasonlók..
Megcsaltalak a Józsival!
"Szeretlek"
Üdvözöllek dicsõ lovag jó a nõd és jó lovad, szép vagy mint a rózsaszál, oh te kedves királylány!
"Van nálam sör, ha eljössz érte akkor lesz0plak."
"Egész nap furcsa volt , hiányzott valami...már reggel mikor felkeltel éreztem , hogy hiányzik mellõlem valaki ...aztán mikor hazaértem szintén ez az érzés fogott el ... és most este elalvás elõtt.... , de rájöttem mi a hiányzó láncszem: TE! minden percben a csókodra szomjazok , és az ölelésedre vágyom." én valami hasonlót írtam annó a barátomnak , és nagyon örült neki , még aznap este áttjött és ott aludt :D

Alkalmi párkeresô oldalon milyen üzenetet kell küldeni, hogy megfogjuk a csajt?

Legjobb válasz: H&M-ben 50%-os akció, csak ma! Majd lesben állsz, és rádobsz egy vadászhálót. Esetleg elkábítod.

H&M-ben 50%-os akció, csak ma! Majd lesben állsz, és rádobsz egy vadászhálót. Esetleg elkábítod.
Dagadó lõcsömet bele akarom helyezni a hüvelyedbe.
40 felett, hogy 25 centis, és 6 menet egy éjszaka. 40 alatt elég, ha a bankszámla kivonatodat küldöd
Amit érzel a picike szívedben.... = AMIT AKARSZ!
nálam is ez van szal reméljük valami rendszerhiba van náluk!
Nincs semmi baj én is meglepõdtem, mert nekem is ezt csinálta de aztán megnéztem az email-jeim és a staff átírta a jelszavam. Sok embernek átírták de az új jelszót megkapod email-ben!

Milyen üzeneteket kaptál már a moderátortól?

Legjobb válasz: nekem egyszer hogy normális kérdéseket írjak ki :D

nekem egyszer hogy normális kérdéseket írjak ki :D
Engem állítólag már 11 vagy 12 néven tiltottak ki. Pedig csak az egyik néven kötekedtem, és pont ezeknek hatására. Amúgy azt a kb. 50-100 üzenetet már csak körvonalakban õrzöm a fejemben. A lényege ne mondj igazat, ha komoly forrást is link-elsz!
Én egyszer kaptam egy botrányos helyesírással, ostoba, tanulatlan stílusban íródott levelet, mely arról szólt, hogy ne linkeljek be dolgokat, hanem adjak konkrét választ. Tehát ha pl. valaki azt kérdezi, hogy hol ki az a Paris Hilton, ne linkeljem be, hogy http://hu.wikipedia.org/wiki/Paris_Hilton
A kérdező hozzászólása: Már egyszer nekem is írta, hogy normális kérdéseket írjak ki. :D Meg egyszer azt, hogy ne idegesítsek másokat... :D
Már annyit kaptam, chh nem is emlékszem mindre.:D de azt, hogy írjak ki normálisakat, meg hogy ez nem fórum... ÍRtak még egy párat de nem rémlik h miket, de legtöbbször a normális kérdésekrõl írkáltak...
A kérdező hozzászólása: Nekem az is írták, hogy ha továbbra is idegesíteni fogok másokat, akkor kitiltanak... :)

A Gmailban nem lehet korlátozni, hogy milyen üzenetek jöjjenek?

Pl. minden facebook értesitésről érkezik egy levél,azt be lehet állitani,hogy csak személyes leveleket mutasson?

Legjobb válasz: berakod a spam mappába és beállítod hogy ezeket spamként érzékelje

berakod a spam mappába és beállítod hogy ezeket spamként érzékelje
A kérdező hozzászólása: leirnád légyszi, hogy hogy kell?
Elõször kijelölöd a spam leveleket, majd a kukától balra az elsõ nyolcszögalakú ikonban fehér felkiáltójel. Rákattintasz és kész.
ez engem is nagyon érdekelne!
azt tudom hogy 25-26-27-én lesznek a szóbelik, de nem tudom hogy mikorra hívnak be! nekem is kellene egy kis segítség mert kicsit azért félek, annyit tudok segíteni hogy olvastam hogy olyan kérdéseket tesznek pl. föl hogy mik bp nevezetességei, múzeumok, színházak, mit csinálsz szabad idõdben?, mennyit tanulsz?, miben vagy jó?, miért akarsz oda jelentkezni? remélem tudtam valamit segíteni ha te/ti is tudtok lécci segítsetek :)

Ki milyen gyakran és miért ír privát üzenetet a gyk-n?

Mivel én elég szorgalmas tudok lenni gondoltam megkérdezem hogy van-e ezzel így más is ? :)

Legjobb válasz: Kb.kettõt ha írtam eddig.Nem zargatok senkit a hülyeségeimmel.

Kb.kettõt ha írtam eddig.Nem zargatok senkit a hülyeségeimmel.
Én még soha nem írtam senkinek :D
Ja de, :D megtaláltam hogy sokadjára elolvastam a korábbi hozzászólásomat. "írnák" . Hát, ez úgy becsúszott... :D 26/f
A kérdező hozzászólása: 23l : én is több emberrel beszélgetek/tem akiket itt ismertem meg úgy hogy ráírtam privátban. -társkeresõ? hát ez komplex egy kicsit, azért itt mivel mindenki név nélkül ír így kifejezetten õszinte emberekkel/válaszokkal lehet találkozni, néha pont ezért írok valakinek! -26f éjszaka senki sem figyen annyira a helyesírásra :) - én mondjuk nem társat keresek, csak valakit akivel tudok beszélgetni, ez egy egy mondat után leszûrõdik elég jól (persze lehetõleg lány legyen) :)
Én írtam kétszer, az egyiknél maga a címzett kérte, hogy írjak neki privátban, ha van kedvem. Egyikre sem kaptam választ.
Hogy kell privátot írni? :D
Én megbeszélem telefonon, nem irdogálok.
én se szoktam írni, viszont annál többször írnak nekem de többnyire anyázós mailokat, aztán addig járom a közösségi oldalakat mig meg nem találom mailcím alapján ki is a tag majd a kérdésébe leírom hogy ez a tag megkeresett ezzel és azzal a szöveggel, itt a profilja nézzétek meg mekkora barom.
Én egyáltalán nem.
Én még ugysem.
Én sem, még azért sem.
Ha kérdezhetlek, ACÉL te mibõl vagy?
Nem úgy kell érteni hogy társkeresõnek használom az oldalt, de ha már lehet miért ne. Különben meg egy helyen sem használtam a -nák toldalékot, és ha használnám sem kéne belekötni mert semmi helytelen sincs benne. Te még biztos nem hallottál a tájnyelvrõl, vagy akkor minden szavad ízlésesen megválasztott irodalmi kifejezés. Egyébként meg 2 barátságot is kötöttem már az oldalon keresztül, szóval én nem érzem olyan rossz dolognak hogyha valakire ráírnak. az elõbbi 26 éves férfi voltam...
Bocs, utolsó elõttinek szólt, a 26éves srácnak :)
havi 2-3 max.
Havi 4-5 általában személyesebb segítségnél.
Havi 1x kb.
Írni nem szoktam... Itt lányoktól kapok havi 8-9et többnyire spontán. Illetve Sport, Mozgásnál talál be 3-4 emberke hetente, hogy segítsek neki :)
Még soha nem írtam! Már rég meg is szünt vagy inaktív lett (vagy mi a manó) az e-mail címem, amivel ide regisztráltam!
nagyon néha XD már rám is írtak oszt beszélgettem vele egy kicsit a nézeteimrõl
Attól függ, ha kicsit bátrabb vagyok aznap, akkor 1-2-õt elküldök, ha nem akkor semmit. Ma is küldtem egyet, tegnap 2õt de még semmi válasz. Az van hogy ilyenkor vagyok a legmagányosabb lefekvés elõtt, most pl minden 20 év feletti lánynak írnák. Csak kevés van aki kort is megad a válaszaihoz és még a privát üzenetküldés is engedélyezve van neki. Már gondoltam hogy felmehetnék valahová csetelni, de ott nem nagyon tudok hozzászólni konkrét téma vagy kérdés nélkül. 26 f Ja és nekem is lehet írni nyugodtan.
elõzõ 26 éves srác vagyok, Ja és az indok hogy miért írok valakinek az szimplán az hogy bejön amit írt, vagy kapcsolatot kezdeményeznék vele hátha õ az a bizonyos "Õ" . És van hogy nagy néha én adok tanácsot. Egyébkén azt hiszem legtöbbünket pont ugyanezek az ötletek késztetik erre a lépésre. :)
De durva, akkor te társkeresõnek használod az oldalt? Amúgy szerintem többen írnának vissza, ha egy helyesírás-ellenõrzõt ráküldenél a szövegre, mielõtt elküldöd, mert a NÁKOLÁS pl nagyon irritáló.
:D Hát ez érdekes utolsó válaszoló! Én még nem is gondoltam rá, hogy itt ismerkedjek! Azért itt az ember személyes élményeit, gondolatait, tapasztalatait, problémáit "beszéli" meg, épp ezért nem hinném, hogy bárki is szívesen adna ki infot magáról, azaz szívesen ismerkedne! Talán már nekem is írtál, de én vagyok az elõbbi, akinek már inaktív a mail címe :D 23/N :D
A kérdező hozzászólása: Õszintén? Néha én is elgondolkozok ezen, de lehet hogy csak a kitartásom miatt, ill. az akaraterõm hajt annyira hogy ez lett a becenevem. Am igen eddig felkeltem bármekkorát is estem így jó anyagból raktak össze :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!