Találatok a következő kifejezésre: Milyen tunetei a (735 db)

Előfordulhat, hogy valaki terhességi tüneteket produkál, pedig nem terhes? Milyen tüneteket? A menstruáció milyen utána?

Nekem jutott ebb?l is, abból is. Volt hányingerem, émelygésem, szurkálásom, h?emelkedésem, álmosságom (utóbbi három mensi alatt is picit), 9 napot késett...

Legjobb válasz: Szia!Volt!Sajnos!Pedig már beleéltem magam!!Volt hányinger,hányás,mellfájdalom,görcsölés,szúrkálás,szédülés,é tvágytalanság,undor a kávétól,hangulatváltozás.....szóval minden ami kell és 2 hetet késett!Nagyon szerettem volna a babát, és a testem így reagált....és nem sikerült :-) Sokan vannak így szerintem!Fõ a nyugalom!!!!!!

Szia!Volt!Sajnos!Pedig már beleéltem magam!!Volt hányinger, hányás, mellfájdalom, görcsölés, szúrkálás, szédülés, étvágytalanság, undor a kávétól, hangulatváltozás.....szóval minden ami kell és 2 hetet késett!Nagyon szerettem volna a babát, és a testem így reagált....és nem sikerült :-) Sokan vannak így szerintem!Fõ a nyugalom!!!!!!
Amikor a barátnõm megtudta, hogy terhes vagyok, akkor egy egész sor tünetet produkált õ is a következõ menstruációja elõtt, ami még késett is neki egy napot. Kb. ugyanezeket érezte, mint te. Jól meg is volt ijedve, de csak szimpátia-érzések voltak:)
Szia! Sajnos igen, az utobbi 4 honapban szinte minden alkalommal a mensim elott. Aztán persze jol elkeseredtem, amikor kiderult, h nem vagyok terhes. Azért, hogy elkeruljem az ilyen "fájdalmat" elhatároztam, h kiverem a fejembol a baba dolgot. Sikerult is a mult honapban. Abszolut nem gondoltam a babára, teljesen lefoglaltam magam. Most viszont úgy fest, a turelmem rozsát termett. :) Sok sikert és kitartást!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak azt nem gondoltam, hogy akkor is produkálhat ilyet az ember, ha még most kezdett bele a projektbe :) .. Szorítok nektek!

Abortusz utan milyen tunetek a normalisak?

Nem vagyok buszke ra, de szukseges volt. Kb egy hete volt abortuszom. Lelkileg eleg rosszul vagyok. De fizikailag lennenek kerdeseim. Mikor hazaengedtek elso nap volt egy keves verzes, azutan egy nap barnazas, azota semmi. Ez igy normalis? Nem volt se laz se gorcsok. Vmi baj lehet?

Legjobb válasz: Lehet normális. Mikor nekem volt nagyon régen, én a hazamenetel után 2 nappal már teljesen jól voltam. Kb. olyan volt mint egy gyenge menstruáció. Nem kell feltétlenül lázasnak lenned, meg görcsölnie. Ha az megnyugtat, menj vissza az orvoshoz, aki csinálta, és kérdezd meg.

Lehet normális. Mikor nekem volt nagyon régen, én a hazamenetel után 2 nappal már teljesen jól voltam. Kb. olyan volt mint egy gyenge menstruáció. Nem kell feltétlenül lázasnak lenned, meg görcsölnie. Ha az megnyugtat, menj vissza az orvoshoz, aki csinálta, és kérdezd meg.
Én is egy hete voltam, én elso nap elég rendesen véreztem, meg fájt a hasam is, azóta csak barnázom. Van akinek csak pár napig tart , van akinek 3-4 hétig is. Tisztul az anyaméhed ugy mint szulés után. Addig jo míg nem fáj semmid.
elozo vagyok. csak megkérdezném, hogy te már használsz tampont, vagy csak betétet?
A kérdező hozzászólása: Csak betetet, azt mondta az orvosom, h hanyagoljam az elso menszimig a tampont.
Teljesen normális, de ezt már az elõzõ kérdésednél is leírták. Akkor lenne baj, ha görcseid és lázad lett volna, de ezt a dokidnak is el kellett volna mondani. Tampont csakis 6 hét múlva használj, ahogy nemi életet is csak akkor élj.
Szia! Nekem 1 éve volt abortuszom, engem is lelkileg viselt meg inkább, én se vagyok büszke magamra. Nekem rettenetesen fájt a hasam, de azt mondta az orvos hogy ez természetes, a vérzésem erõsebb volt és darabosabb, ez 1 héten történt. 10 napra rá kellett hívott vissza az orvos, azt mondta minden rendben van. És ami még rá tett egy lapáttal hogy elõtejem volt :S nah ettõl nagyon megijedtem, még az orvos is furcsán nézett. De gyógyszerel elmúlt. Neked mikor kell vissza menni?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta h 2 het mulva.
Milyen tünetek? Mire gondolsz? :OO
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy egy kicsit értelmetlenül írtam, arra gondoltam hogy ezek lehetnek terhesség jelei ? a 10. napon ? holnap lesz 11. nap.

Két honapos babának be lehet adatni a h1n1 elleni oltást? Milyen tunetekkel jár?

Legjobb válasz: Az oltás tünetei: láz,hányás,szédülés stb.Olyan,mint az influenza tünetei,két -három napig tart .Azt nem tudom,hogy ekkora babának már beadható-e?

Az oltás tünetei: láz, hányás, szédülés stb.Olyan, mint az influenza tünetei, két -három napig tart .Azt nem tudom, hogy ekkora babának már beadható-e?
6 hónapos korig ingyenes, bár én semmiképp sem merném beadni a gyermekemnek, pláne ilyen pici babának. Nagyon komoly szövõdményei is lehetnek késõbb.
A tévében azt mondták 1 éves kortól adható. A sima influenza elleni oltás onnantól adható az tuti.
A mi babánk 5 hónapos és nekünk azt mondták, hogy 6 hónapos kor alatt nem lehet beadni. Mondjuk én nem is adatnám be, akkor sem, ha lehetne.
1 éves kor alatt nem adható, mert nem tudták kisebb babákon tesztelni, mert kevés volt a jelentkezõ.

Ha lisztérzékeny a babó, milyen tünetei vannak? Hogyan derítik ki, milyen vizsgálatokkal?

Legjobb válasz: A lisztérzékenység legjellegzetesebb tünete: a periodikusan jelentkezõ vagy idült hasmenés: elõfordulhat ritkább, egyszerre nagyobb tömegû székletürítés is. Egyéb jellemzõ tünetek: * felfúvódás, haspuffadás * étvágytalanság * esetenként hányás Vérvizsgálatot végeznek, ebbõl tudják megállapítani az enzimhiányt.

A lisztérzékenység legjellegzetesebb tünete: a periodikusan jelentkezõ vagy idült hasmenés: elõfordulhat ritkább, egyszerre nagyobb tömegû székletürítés is. Egyéb jellemzõ tünetek: * felfúvódás, haspuffadás * étvágytalanság * esetenként hányás Vérvizsgálatot végeznek, ebbõl tudják megállapítani az enzimhiányt.
bocs, ellenanyagot és nem enzimhiányt néznek a vérbõl. (elõzõ)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

A "piko"-nak milyen tünetei vannak? Illetve milyen elvonási tüneteket lehet felfedezni?

Legjobb válasz: útvágytalanság, kiszáradás, tág pupillák, izzadás, gyorsaság, nagy önbizalom, nem igényli az alvást utána pedig sokat alszik, mindenre figyel, gyors szemmozgás, ingerlékenység Remélem tudtam segíteni:)

útvágytalanság, kiszáradás, tág pupillák, izzadás, gyorsaság, nagy önbizalom, nem igényli az alvást utána pedig sokat alszik, mindenre figyel, gyors szemmozgás, ingerlékenység Remélem tudtam segíteni:)
5nap éberség az alvás az nem létezõ fogalom legfõbb elvonási tünete amikor 4nap tájékán ellenállhatatlan sóvárgást érzel az intravénás fogyasztás iránt és a lehetõ legmagasabb dózisban probálod magad benyomni. (ha már azon kapad magad 5napja ébren vagy és az ereid duzzadnak a szertõl akkor bekövetkezett a kõkemény elvonás)

Ha egy hete késik, tegnap előtt egy kicsit görcsöltem és ment a hasam, fáj a mellem, akkor ezek a tünetek cisztára utalnak? A cisztának milyen tünetei vannak? Van okom félni? 20vagyok

Legjobb válasz: Ezek a ciszta tünetei: A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A betegek általában a rutinvizsgálatokon vagy a más okból elrendelt ultrahangos vizsgálatokon szereznek róluk tudomást. A legfeltûnõbb tünetek, melyek önmagukban még nem biztos, hogy petefészekcisztát jeleznek: * Menstruáció kimaradása. * Menstruáció késése. * Heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt. * Medencetájéki fájdalmak. * Ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat. * A has feltûnõen nagy elõredomborodása. Szerintem menj el orvoshoz, õ biztosat tud mondani. Egy egyszerû vizsgálatból kiderül, hogy ciszta-e vagy valami más.

Ezek a ciszta tünetei: A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A betegek általában a rutinvizsgálatokon vagy a más okból elrendelt ultrahangos vizsgálatokon szereznek róluk tudomást. A legfeltûnõbb tünetek, melyek önmagukban még nem biztos, hogy petefészekcisztát jeleznek: * Menstruáció kimaradása. * Menstruáció késése. * Heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt. * Medencetájéki fájdalmak. * Ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat. * A has feltûnõen nagy elõredomborodása. Szerintem menj el orvoshoz, õ biztosat tud mondani. Egy egyszerû vizsgálatból kiderül, hogy ciszta-e vagy valami más.
A kérdező hozzászólása: De félek elmenni, mivan ha cisztám van? A hasam csak akkor nõ vagy fúvódik fel, amikor jól lakom.Jaj nem tudom mit csináljak, Orvoshoz félek elmenni.Ha csak ultrahangra megyek akkor ott megtudják mondani? És elõtte a házi orvossal kell beszélnem, vagy egybõl mehetek uh-ra??
A kérdező hozzászólása: terhesség produkálhat ilyet? mert a gyomrom is olyan furi, meg minden olyan furi mostanába....:S:S
Hogy-hogy félsz elmenni az orvoshoz? Erre pedig csak õ tud válaszolni. Nem fog reggelire megenni és ha halogatod csak rosszabb lesz meg kételyek között leszel, ha kiderül akkor legalább már tudod és lehet ellene tenni. Menj el dokihoz! Persze lehetsz terhes is, vegyél tesztet és irány a doki utánna!
A kérdező hozzászólása: oké. köszönöm a válaszokat:)
Felesleges félned a dokitól. Ha cisztád van, jobb ha kiderül és kezelik. Ha terhes vagy, jobb ha bizonyosságot szerzel róla és utána dönthetsz, mit szeretnél tenni. Hidd el, a doki nem tesz beteggé!

Kismamák! Amikor teherbeestetek éreztétek (mármint a nemvárt napján, hogy itt baba lehet)? Milyen tüneteitek voltak a nemvárt után?

Nekem tegnap kellett volna megjönnie,de semmi.Az eddigi leghosszabb ciklusomhoz számoltam a következ? menstruációt, és így is 1 napja késik.Úgy érzem, hogy mindjárt megjön és néhe nagyon enyhén fájdogál az alhasam.Más "tünet" nincs.Baba lehet vagy csak késik?

Legjobb válasz: teszt mit mond? Ha ennyire figyelgeted a "tüneteket", akkor gondolom már a nemvárt napján teszteltél! A tüneteid akár babára is utalhatnak, de biztosat csak teszt és orvos mondhat, egyéb tünetek kb 2-3 hét múlva jelentkezhetnek (szédülés, émelygés, hányinger) de sokunknál egy kis mensiszerû görcsölgetésen kívül semmilyen tünet sem volt!

teszt mit mond? Ha ennyire figyelgeted a "tüneteket", akkor gondolom már a nemvárt napján teszteltél! A tüneteid akár babára is utalhatnak, de biztosat csak teszt és orvos mondhat, egyéb tünetek kb 2-3 hét múlva jelentkezhetnek (szédülés, émelygés, hányinger) de sokunknál egy kis mensiszerû görcsölgetésen kívül semmilyen tünet sem volt!
Mindkettõ, sajnos. Nekem a z elmaradt menszi után kb 1 héttel kezdett a hasam görcsölgetni mensziszerûen, aztán ez késõbb is elõjött. Nem nagyon volt tünetem, csak a teszt, az volt az elsõ, már a menszi napján. Lillyt és Clearbluet is használtam.
Nekem a nemvárt elõtt már 1 héttel nagyon fájt a cicim. Elõtte meg sosem.
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem.Nem figyelgetem a tüneteket, ha ez egyáltalán annak mondható.Szerintem felesleges a nemvárt reggelén tesztelni, mert ugye nem biztos, hogy reggel jön meg.Leghamarabb pár nap múlva teszelnék, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szia! Bocs, nem bántani akartalak azzal hogy figyelgeted a tüneteidet, sõt, arra utal hogy tudatos családtervezés elõtt álltok! Én minden mensi kimaradáskor teszteltem, csak hogy tudjam hogyan állunk, egyszercsak csíkos lett:) Minden jót!

Ha valaki allergiás egy gumióvszerre akkor milyenek lehetnek a tünetek?

Úgy értem, hogy égés, viszketés, folyás stb?? ezek eltarthatnak 2-3 hétig is?

Legjobb válasz: Ezek a tünetek nem biztos h arra utalnak h allergiás vagy az óvszerre... Nekem is voltak ilyen tüneteim de amiatt mert egy fertõzés volt bennem...

Ezek a tünetek nem biztos h arra utalnak h allergiás vagy az óvszerre... Nekem is voltak ilyen tüneteim de amiatt mert egy fertõzés volt bennem...
Hááát nem tudom hogy ez allergia-e ami nekem van de engem csíp az óvszer... ezért inkább gyógyszerrel védekezünk.

Nektek milyen tüneteitek voltak amikor még nem volt biztos a baba? (csak reménykedtetek). Volt köztetek olyan akinek egyáltalán nem volt tünete?

Legjobb válasz: Hányingerem volt már a mensi elött 1 héttel.Sajnos missed ab.lett. Semmi tünetem nem volt,már 21 hós a fiam:-))

Hányingerem volt már a mensi elött 1 héttel.Sajnos missed ab.lett. Semmi tünetem nem volt, már 21 hós a fiam:-))
Nekem feltunt, hogy a mellkasomon milyen sok kek vena latszik at a boromon. Ra par napra pozitivat teszteltem.
elég hamar megtudtam, de utána sokáig még nem jelentkeztek a tipikus tünetek. 6-8 hét körül jöttek a koraterhességi tünetek
A kérdező hozzászólása: ja a vérnyomás... nekem a vérnyomásom átlagba jó de a pulzusom napok óta magas(83-87).ez baj?
A kérdező hozzászólása: köszi a drukkot holnap vagy holnap után tesztelek és majd megírom.de addig is várom a többi tapasztalatot!
Én még tesztet se vettem, de ahogy mentem egyik nap a buszhoz ilyen furcsa "lebegõ" érzés fogott el. Soha nem volt ilyen, a vérnyomásom mindig szinte tökéletes...de akkor.... Na, másnap megvettem a tesztet és kétvonalas lett!:) )
Nekem semmilyen tünetem nem volt, úgy gondoltam, hogy most sem sikerült, de azért csináltam egy tesztet a 12. dpon. Mert edzeni jártam minden nap, és ugy gondoltam, hogy inkább csinálok egy tesztet, ha pozi, akkor nem megyek :) 10-es tesztet vettem, és olyan halvány pozi lett, hogy ajajj, alig látszott :) ) Semmi tünetem nem volt, talán a hasam szurkált néha. Ja, és mensi elõtt mindig idegroncs voltam, és akkor olyan felhõtlen boldogságot éreztem :) Abból sejtettem, vagyis reménykedtem inkább :) ) Drukkolok!
Ha bármi eltérõt tapasztalsz, mint amúgy szoktál, akkor igen, reménykedhetsz. De tudod semmi sem biztos. Szorítok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Nekem néha furi a köldököm körül fõleg evés után.néha pici hasszurka.szerintetek reménykedhetek?holnap van a nemvárt napja.
Az elsõ tünetem nem várt napján jelent meg, elkezdett feszülni a mellem. Ez nekem mensikor sosem volt, úgyhogy ez gyanús volt. Késõbb szurkált a petefészkem. Elõtte nem volt tünetem, csak annyi, hogy fájdogált picit a pocim, mint mensi elõtt szokott, tehát azt hittem meg is fog jönni, de nem jött meg. :)
na mi lett??????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!