Találatok a következő kifejezésre: Milyen tunete ha a baba (11 db)

Milyen tünetekkel jár a nagyon korai vetélés? Milyen tünete van mensi körül, ha nem ágyazódik be a baba?

Legjobb válasz: Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.

Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.
Sziasztok, nekem is múlt hónapban ment el:-((( Nekem egy napot késett, és utána jött meg.A fura az volt, hogy mensi elõtt két nappal magas volt a hõm, vérzés nélkül görcsöltem, a derekam nagyon fájt, haza iskellett mennem a munkából.Amikor megjött akkor meg már nem fájt semmi.Ja és pozitív volt a tesztem mielõtt elkezdtem vérezni:-((( Mi most ebben a hónapban is próbálkozunk, remélem sikerül. Drukkolok nektek is!!!!!
ha nem tud beágyazódni, lehet, hogy észre se veszed. a teszt is esetleg még -, a vérzésben meg max annyit tapasztalsz, hogy erõsebb. de egy erõs vérzés bármi mástól is lehet. ha megjött, inkább jobb ha bele se gondolsz ilyenekbe, mert csak emészteni fogod magad
Nekem 6 hetesen volt vetélésem. Elõtte pár nappal már vérezgettem, de az orvos nem foglalkozott velem. Fájt a hasam, az utolsó napon már a vérzés erõsödött, akkor már cataflant vettem be, de a második szem sem csökkentette a fájdalmat. Aztán mikor elment, megszûnt minden fájdalom, nem görcsölt a hasam sem, és a vérzés is csökkent. (Ilyen fájdalmat, itt értem a fizikait, még soha nem tapasztaltam, és nem kívánom még az ellenségemnek sem.)

Milyen tünetei vannak a szoptatás melletti teherbeesésnek? Igaz, hogy a terhességi tesztek ilyenkor jóval később mutatják ki a terhességet? Mi ez, ha nem baba?

Még nem menstruáltam, így ez nem mérvadós sajnos, a lányom 1 éves ,isz szoptatom, éjjelente is elég aktívan, így az elvileg a termékenység visszatértéhez szükséges 6 óra szopi nélkül még nincs meg. Viszont lassan 2 hete ég a mellem szopi közben is, görcsöl a hasam, hányingerem van és szédülök, a melegtől leesik a vérnyomásom stb. A tesztem kb értékelhetetlen, kétszer mintha lett volna második csík, de az is időn túl. Hallottam, hogy ilyenkor nem mindig jelez a teszt előre... Járt valaki így?

Legjobb válasz: Én is szopi mellett lettem terhes (mondjuk én mensiztem és akartuk)De nemekm nemvárt elõtt 5 nappal kezdõdteka tünetek,és nemvárt elõtt 4 nappal délutáni pisibõl már ki is mutatta,pedig 13. napon volt pém! Szóval nálunk nem igaz,hogy késõbb mutatta ki! Én sima olcsó x-epillelteszteltem!Az is pozi lett!

Én is szopi mellett lettem terhes (mondjuk én mensiztem és akartuk)De nemekm nemvárt elõtt 5 nappal kezdõdteka tünetek, és nemvárt elõtt 4 nappal délutáni pisibõl már ki is mutatta, pedig 13. napon volt pém! Szóval nálunk nem igaz, hogy késõbb mutatta ki! Én sima olcsó x-epillelteszteltem!Az is pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. nekem vaterás teszetm volt, de nem tudtam eldönteni, h van-e csík rajta...
Megint én vagyok! Szerintem ha nemtudtad eldönteni, akkor az ott lesz...NEM???? De próbáld meg késõbb is! És örülnél neki? ek pont ugyanazokb voltak, mint elõször, csak a szopi miatt a mellem már nem nõtt nagyobbra :) és nem is feszült a legelején úgy mint az elsõ ányomnál! Szóval gyakori pisilés (ilyen felfázós tünetekkel) hasszurka... Nekem azóta is szopik a nagy! Amúgy nálam a tünet
Ja a nagy két éves a pocak meg 26 hetes
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnék :D csak olyan bizonytalan vagyok abban a csíkban, meg már annyira nem is ég a mellem, meg tegnap barnáztam kicsit, meg ma is egyszer. szóval vagy mensi vagy baba vagy nem tudom :(
Szia! Ne éld bele magad, hogy terhes vagy! Én is szoptattam, amikor nem jött meg és csináltam tesztet. Azt mutatta hogy terhes vagyok, de nem volt olyan nagyon erõs a csík, de túl halvány sem. Nagyon örültünk, bele éltem magam, még egy baba lesz, már akartuk. Másnap is teszt, ugyan ilyen volt. Görcsölt a hasam sajnos néhány napig, aztán véreztem. Beküldtek kórházba, nézzék meg, mi a helyzet. ott azt mondták, nem látszik hogy egyáltalán terhes lettem volna. Ez inkább csak egy olyan nagyon korai vetélés volt, ami igazából még nem is volt terhesség és abban nyilvánult meg, hogy egy héttel késõbb jött meg. Én nagyon kikészültem, azért tanácsolom, ne éld bele magad. Üdv!

Az este elég erős görcseim voltak, valószinü emésztési probléma miatt, de ha a baba miatt görcsölnék, az nem múlna el igaz? Milyen tünetei vannak?

Eléggé megijjedtem,nem jártam még igy,viszont olvastam hogy a terhességnél el?fordul a székrekedés,szélgörcs.Este a wc zés is fájt,reggelre sokkal jobb lett.bár picit érzem még a hasam:-(Tudnátok valamilyen ötletet adni amivel ki lehetne védeni ezeket a görcsöket?

Legjobb válasz: Meg kell figyelned, melyik ételtõl van, és azt kerüld. Ha baba miatt lett volna, az nem olyan, mint az emésztési, hanem olyan menziszerû, derékfájással. Biztos van vmi gyógyhatású készítmény, ami segít, és terhesek is fogyaszthatják. Kérdezd meg a gyógyszerészt.

Meg kell figyelned, melyik ételtõl van, és azt kerüld. Ha baba miatt lett volna, az nem olyan, mint az emésztési, hanem olyan menziszerû, derékfájással. Biztos van vmi gyógyhatású készítmény, ami segít, és terhesek is fogyaszthatják. Kérdezd meg a gyógyszerészt.
A terhesség miatti görcsök is elmúlhatnak, nem feltétlenül jelez bajt! Én pl. 8 hetesen egyik nap 9 órán keresztül görcsöltem (méhösszehúzódások miatt), aztán elmúlt. Mondta a nõgyógyász, hogy a front hatás miatt sok kismama görcsölt akkor. Úgyhogy nem kell megijedni minden göcstõl. Egyébként a szélgörcsre, puffadásra kipróbálhatod az Espumisan gyöngyöket, terhesek is szedhetik.

Milyen tunete van ha a baba ekcemas?

Hol jelentkeznek a kiutesek? Mivel lehet apolni? Milyen gyakran jon elo es mulik el egyaltalan minek a hatasara? Faj a babanak?

Legjobb válasz: Bárhol testszerte, de fõleg a pelenkás részeken. Mindig allargia az alapja, de ennek eldöntése ORVOSI feladat! Minden baba atópiás(=érzékenybõrû) és ez a meleg különösen rosszat tesz. A kiütés lehet apró piros, de akéár összeüggõ is. Mindig száraz, hámló és viszket. Már egész kicsik is megpróbálják oda-oda nyúlva elérni, nagyobb akár véresre is vakarhatja magát. Vidd orvoshoz, a kezelése ált szteroid, ill az allergiát okozó dolog kerülése. (mosószer, öblítõ, étel...stb) Van egy krém, nekünk nagyon bevált, nem tartalmaz szteroidot a neve: Atopiclair, sajna elég drága (40g 3500ft) de tényleg mûködik! Mielõtt kipróbálod ORVOS!!!!

Bárhol testszerte, de fõleg a pelenkás részeken. Mindig allargia az alapja, de ennek eldöntése ORVOSI feladat! Minden baba atópiás(=érzékenybõrû) és ez a meleg különösen rosszat tesz. A kiütés lehet apró piros, de akéár összeüggõ is. Mindig száraz, hámló és viszket. Már egész kicsik is megpróbálják oda-oda nyúlva elérni, nagyobb akár véresre is vakarhatja magát. Vidd orvoshoz, a kezelése ált szteroid, ill az allergiát okozó dolog kerülése. (mosószer, öblítõ, étel...stb) Van egy krém, nekünk nagyon bevált, nem tartalmaz szteroidot a neve: Atopiclair, sajna elég drága (40g 3500ft) de tényleg mûködik! Mielõtt kipróbálod ORVOS!!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom valaszod tartalmas volt!:) Pelusnal nincs neki semmi inkabb nyaka alja es karjan a hajlatban apro piros pottyok na meg most mar az arca is de ott inkabbkor alakban piros folt benne pottyok.Vakarozni nem vakarozik nem nyugi.

Milyen tünetei lehetnek, ha a baba/kisgyerek allergiás a mézre?

15 hónapos kisfiam kapott egy tényleg pici falat mézet a teájába,mert köhög,és reggelre tele lett az arca apró,t?hegynyi piros pöttyökkel.

Legjobb válasz: Arról nem hallottam,hogy a méz allergizálna,a botulizmus miatt nem szabad adni,de javítsatok ki,ha tévednék.

Arról nem hallottam, hogy a méz allergizálna, a botulizmus miatt nem szabad adni, de javítsatok ki, ha tévednék.
A méz a belekerülõ virágpor miatt is allergizálhat, anyukám ugye felnõtt:) , de allergiás többféle virágra, és nem ehet mézet, mert szénanátha+bedagad szeme, torka, miegymás.Ez gyereknél ugyanúgy elõfordulhat.

Milyen tünetei, fenyegető jelei vannak annak, ha vetélés nélkül meghal a baba?

Azoktól kérdezem, akaiknek meghalt a babájuk és nem volt vetélés, hogy semmit nem vettetek észre? Mert én is folyton ett?l rettegek, egy munkatársam is így járt.

Legjobb válasz: Vetélés nélkül nem tud meghalni a baba, mert azt hívják vetélsnek, amikor a méhben meghal. Az más kérdés, hogy van, aki nem veszi észre. De akkor meg nyilván azért nem veszi észre, mert nincsenek tünetei.

Vetélés nélkül nem tud meghalni a baba, mert azt hívják vetélsnek, amikor a méhben meghal. Az más kérdés, hogy van, aki nem veszi észre. De akkor meg nyilván azért nem veszi észre, mert nincsenek tünetei.
nem hiszem, hogy anélkül elvetélnél, hogy észre vennéd, ezt max a terhesség elsõ néhány hetében lehetséges, de ha idõsebb biztos észre veszed.ha nem érzed a mozgását akkor okvetlen menj dokihoz.én nem éreztem szombaton, és mondtam, hogy ha vasárnap se érzem akkor elmegyek dokihoz, de hál istennek csak aludt, de ha nem érzed akkor doki, hogy megnézze a szívhangot.vagy a véldõnõ is megtudja nézni.
Szia.Tényleg mindíg arra figyelj, hogy mozogjon.Múlt csütörtökön nekem is alig mozdult, megvoltam ijedve.Szerencsére pénteken visszamelegedett.valószínü, hogy kivolt fáradva, mert elözö két nap meg szinte meg sem a´llt.Ha már ma´sodik nap nem érzed a ozgásokat, menj orvoshoz.Az a legbiztosabb. Vigyázz magatokra, és ne idegeskedj. 26hetes kismama.
Remélem hogy nem ijesztelek meg ezzel de én 8 hetes terhesen vesztettem el a magzatom és nekem semmilyen vérzésem nem volt nem vetéltem el, hanem végül a doki "vette" el a babát.Én annyit éreztem hogy már nincs hányingerem nem vagyok válogatós a kajában( pedig elõtte nem tudtam hogy mit egyek).Meg volt egy kis félelem érzetem hogy valami baj van.aztán az ultrahang vizsgálat megmutatta hogy nincs szívhangja a babának és nem nõtt semmit sem.De ne izgulj mert ez csak árt a babának vigyázz magadra.
En 9hetesen mentem az orvoshoz nagy orommel, de siras lett a vege, mert a petezsakomban csak egy halvany golyocska volt:((( Semmit nem ereztem fizikailag, de a fejemben ott motoszkalt a gondolat, h lehet h baj van...Sajna igy is lett, nem kívanom senkinek ezt az erzest, de ne agyalj ezen, mert én is allandoan ezen rágodtam!

Milyen tünetei lehetnek, ha megfogan a baba, de nem marad meg?

Ciklus közti egyszeri vérzés? Görcs? Vagy mib?l lehet észrevenni?

Legjobb válasz: rózsaszinezés , ciklus közti vérzés .. kicsi babánál-pár hetes terhesség- még nincsennek görcsök ha elvetélsz. a tünetek megszünnek ha nem voltak észre se veszed.

rózsaszinezés , ciklus közti vérzés .. kicsi babánál-pár hetes terhesség- még nincsennek görcsök ha elvetélsz. a tünetek megszünnek ha nem voltak észre se veszed.
Én 5-6 hetes terhesen vetéltem el. Egy vérzésem kimaradt, a teszt is kimutatta már a terhességet. Nekem egy erõs vérzéssel ment el a baba, nem voltak görcseim. Kitisztult a szervezetembõl nem kellett beavatkozás. Semmilyen fizikai fájdalommal nem járt. Pár napot én kórházban töltöttem megfigyelés alatt.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz az alatt, hogy egy erõs vérzés? Mármint, az meddig tartott?
Ha beágyazódás elõtt/nélkül távozik a megtermékenyített petesejt, akkor a legtöbbször észre sem veszed. Ilyenkor idõben, úgy menstruálsz mint rendesen.
En 8 hetesen mentem eloszor uh.-ra. Akkor a baba csak 6 hetesnek felelt meg es a szive sem vert. Tehat megallt a fejlodesben, de nem dobta ki a szervezetem. Vartak meg 2 hetet az orvosok, hogy megbizonyosodjanak rola, de azon az uh.-n mar ott sem volt a magzat, felszivodott. Viszont mutotottek, mert a petezsak meg mindig megvolt, de uresen. Nekem semmi kulonosebb tunete nem volt, semmi verzes...voltak terhes tuneteim, de azok olyan 6-7 het kornyeken megszuntek meg igaz mondtak, hogy a gorcsoles az rendben van, mert novekszik a meh...de sztem en erosebben gorcsoltem a kelletenel vegig. En nem is testileg, inkabb lelkileg ereztem, hogy baj lehet.
Erõsebb vérzés nálam azt jelentette, hogy 2-3 napig tartott, de mennyiségben több volt, mint egy átlag menzesz esetében.

22-23. dikára kellett volna megjönnie a menzeszemnek, milyen tüneteinek kellenne lennie ha baba lenne a dologba?

Kicsit megy a hasam,de nemvagyok rosszul,és a hasam néha begörcsöl mintha megakarna jönni.Melleim 1hete fájtak ráse tudtam feküdni de megszünt.Nem merek terhességi tesztet venni,félek a csalódástól,mert eddig ha vettem,utánna rögtön megjött...szerintetek reménykedhetek?

Legjobb válasz: Ha beírod a googlee-be, hogy terhességi gyanu jelek, kiad egy halom találatot. Csinálj egy tesztet. Nekem semmilyen tünetem nem volt a mensi elmaradásán kívül.

Ha beírod a googlee-be, hogy terhességi gyanu jelek, kiad egy halom találatot. Csinálj egy tesztet. Nekem semmilyen tünetem nem volt a mensi elmaradásán kívül.
Nekem ilyen korán még csak annyi bajom volt, hogy le akart esni a fejem a fáradságtól!!Meg teljesen magam alatt voltam, állandóan sírtam volna, na ekkor vettem TH tesztet és 2 vonalas lett! :) (persze a menzesz is ki maradt!!)
Nekem azon kívül hogy nem jött meg, annyi tünetem volt, hogy fájt a hasam, mint mikor meg akarna jönni. Fáradékonyabb voltam, de ezt akár foghattam volna egy frontra is, na meg a nem vártra is! Szóval kb. semmi tünetem nem volt, úgyhogy szerintem ha késik, akkor vegyél tesztet és próbáld meg! Tudom milyen rossz, én mindig mikor teszteltem egyik nap, másik nap reggel mindig megjött. De az utolsónál bár kicsit gyomorideggel, de megcsináltam a tesztet és pozitív lett. A sok negatív után el sem akartam hinni!
szia, én ugyanígy vagyok, ma elmentünk a tesztes polcok elõtt, de úgy döntöttem, csak hétfõn veszek... de folyamatosan wc-re rohangálok, megnézni hogy mi van, mert mindig "na most jött meg" érzésem van... ma émelygtem kicsit és délutántól erõsen fájnak a melleim is, de iylen már volt máskor is és akkor megjött :( várjunk együtt, majd jelezz, hogy mi van :)
2. vagyok.Nekem 4-5 hónapig tartott, amíg teherbe estem.Rá voltam görcsölve rendesen.Aztán amikor azt mondtam, hogy most már nem érdekel, egyenlõre hagyjuk az egészet, na akkor meg fogant a kis pinás!!Úgy, hogy van abban valami, hogy lazán kell felfogni!!! És egyébként meg magyarázhatatlan és én sem hittem, de érzed ha terhes vagy..a negatív teszteknél simán ültem és néztem, hogy mi lesz, a pozitívnál, meg nagyon be voltam indulva...toporzékolva, behunyt szemmel vártam azt a 3 percet, hogy leteljen ... :)
22:26 vagyok elõzõ: kispuncishoz gratula! nekem 1, 5 éve volt vetélésem, azóta minden hónapban meghaltam kicsit, de ettegve vártam a menzit, meg számolgattunk... aztán valahol eldöntöttem, hogy ha nem jön össze, hát akkor nekem ez a sors jutott, örülök a már felnött 2 nagy gyerekünknek - van akinek ennyi sem jutott - és majd várom az unokákat... erre most 2 napja késik... úgyhogy nem merek semmit sem tenni, csak várok, és bízok. ide sem akartam benézni, mert eddig mindig bepörögtem aztán jött a pofára esés. rohadt idegesen, de kifelé eljátszom a hidegfejû várakozót :)

7 hetes terhes vagyok. Félelmeim vannak a vetélés miatt. Milyen tünetei vannak? Mindig észreveszi az ember ha elment a baba?

Legjobb válasz: Nem,nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(

Nem, nem vettem észre. Mentem ultrahangra és nem dobogott a szíve. 11 hetesen volt uh. És 8 hetesen halt el. 3 hétig halott baba volt bennem:(
Miért gondolkodol ilyenen???Persze anno nekem is átfutott az agyamon , de nem szabad mindig ezen gondolkodni.Inkább simogasd a pocakodat, beszélj hozzá és érezni fogja, hogy várod õt.Ha egészségesek vagytok te is és a párod is, ha rendesen eszel, szedesz vitamin és pihensz akkor hidd el semmi baj nem lesz és egészséges pici babád lesz.DE csak akkor ha érzi, hogy várod és kellessz neki, különben õ is mindent érez a félelmeidben!1éves baba mamája
sajnos nem minden esetben veszed eszre, velem ez sajnos 2* fordult elo az elso 11 hetesen vereztem a masodik 6 hetesen nem volt szivhang es nem volt semmi tunet baj verzes.Most ismet babas vagyok 17 hetes de most is felek mert 2 napja barna folyasom volt es remegek nehogy baj legyen.Pozitivan gondolkodjunk beszelj neki, higy benne hogy veled marad es a karodban tarthatod nemsokara!

Ha elmegy a baba vagy leáll a szíve, azt honnan tudjuk észre venni, milyen tünetei lehetnek?

6 hetes terhes vagyok, nincs semmi gond csak jobban aggódok a kelleténél,hogy nem legyen semmi baj.5 hetesen még nem volt szívhang,és izgulok,hogy legyen,és csak jövöhét után megyek dokihoz.

Legjobb válasz: ne aggodj én most vagyok 4 hetes és nekem sem láttak semmit ultrahangon 2 hét mulva megyek vissza addig nekem is minden perc egy óra !!! ne aggodj mert az nem od meg semmit ,vagy épp csak ront mert ha annyira idegeskedsz és feszült vagy az csak mot árt a babának hisz most megy át épp a leglényegesebb fejlödésen !!! inkább olvassgass vagy hallgass zenét ,ami megnyugtat és ne gondolj semmi rosszra !!!! Amugy meg ha elmegy a baba ,akkor annak nyoma van pl: be vérzel ,nagyon erõs derék vagy hassi fájdalommal járhat !! ami nem ugyan az a tágulási érzettel amit most érzünk !!2 hét mulva minden kiderül ne izguljj mert csak evvel ártola babának !!! MINDENJÓT !!!

ne aggodj én most vagyok 4 hetes és nekem sem láttak semmit ultrahangon 2 hét mulva megyek vissza addig nekem is minden perc egy óra !!! ne aggodj mert az nem od meg semmit , vagy épp csak ront mert ha annyira idegeskedsz és feszült vagy az csak mot árt a babának hisz most megy át épp a leglényegesebb fejlödésen !!! inkább olvassgass vagy hallgass zenét , ami megnyugtat és ne gondolj semmi rosszra !!!! Amugy meg ha elmegy a baba , akkor annak nyoma van pl: be vérzel , nagyon erõs derék vagy hassi fájdalommal járhat !! ami nem ugyan az a tágulási érzettel amit most érzünk !!2 hét mulva minden kiderül ne izguljj mert csak evvel ártola babának !!! MINDENJÓT !!!
Én szerintem sem izgulj, légy boldog h babás vagy, én 5 hetesen voltam elõször és csak a petezsákot látta (6mm), 2 hét mulva visszarendelt és már 10mm volt maga a magzat és volt is szivhangja, nagyon jo érzés volt, Nagyon sokat fejlõdik egy hét alatt is.Pihenj, egyél finomakat!!9hetes kismami
Szia!Szerintem sem kell izgulnod!!!De jobb ha tudod ez bennem is motoszkált és még most is folyton nyugtalan vagyok.2006ban mikor elsõ izben babós lettem 8-9. hétem megszakadt a terhességem.Mûvileg fejezték be.Érdekes volt hogy az ultrahang elõtti napokon egyszer ahogy sétáltam az utcán átsuhant a fejemen a gondolat, hogy olyan mintha nem is lennék terhes....Az anyai sziven megsúgta volna??Ki tudja....Most viszont már 24 hetes terhes vagyok és hiába tudom és érzem hogy ott van bent mégis sokat parázok....Te nyugodj meg minden oké!Hisz érzed és tudod hogy veled van!tehát magadra hallgass és rá, mert TI ketten mindent tudtok a másikról:DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!