Találatok a következő kifejezésre: Milyen tulajdonsagai a rozella papagajnak (3 db)

Milyen tulajdonságai vannak a Rozella Papagájnak?

Milyen a természete?

Legjobb válasz: Kellõen nagy helyen együtt tarthatod és költetheted másik papagáj félékkel. Az odu környékét viszont elég vadul védik. Több rozellát vagy rozella fajt viszont nem túl ajánlott együtt tartani, mert nagy a valószínüsége, hogy megverik vagy ölik egymást.

Kellõen nagy helyen együtt tarthatod és költetheted másik papagáj félékkel. Az odu környékét viszont elég vadul védik. Több rozellát vagy rozella fajt viszont nem túl ajánlott együtt tartani, mert nagy a valószínüsége, hogy megverik vagy ölik egymást.

Milyen tulajdonsagai vannak a rozella papagajnak?

azt szeretnem megtudni toletek , hogy a rozella papagaj , mien hangosan "rikacsol" ??? nekem fontos lenne a "csendesebb" madar mivel en tanulo vagyok. es meg azt szeretnem kerdezni hogy mekkora a rozella papagaj helyigenye???? pl : egy kalitkaban elfer???? koszonom szepen a valaszokat, aki tud segitsen!

Legjobb válasz: http://www.freeweb.hu/papagajokdiszallatok/rozella.htm

A kérdező hozzászólása: Meg valaki valaszolhatna mert az az igazsag hogy en sajat tapasztalatora lennek kivancsi, mivel en mar elolvastam roluk az altalanos tudnivalot. lecci akinek van ilyen papagaja valaszoljon

Milyen tulajdonságai vannak általában a Rozella Papagájnak?

Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi

Legjobb válasz: szép a hangja, nagyon szép küllemre is, viselkedésre szeret a földre lemenni szedegetni, kotorászni, kaparni és gyors villámröpte van.

szép a hangja, nagyon szép küllemre is, viselkedésre szeret a földre lemenni szedegetni, kotorászni, kaparni és gyors villámröpte van.
Hát soha nem fog túl közel engedni magához, de nagyon szép madár, és nem mûsorozik annyit mint egy hullámos.Reggel persze énekkel köszönti a napot! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!