Találatok a következő kifejezésre: Milyen tulajdonságok válasszak (3 db)

Milyen tulajdonságok alapján válasszak sífelszerelést?

Legjobb válasz: elõször csizmát válassz lábméretednek megfelelõen,aztán kell választani lécet:)olyan anorákot és síkabátot vegyél amire azt mondják h tuti nem ázik át de ebben segíteni tud az eladó is! (Sherpa jó márka)

elõször csizmát válassz lábméretednek megfelelõen, aztán kell választani lécet:) olyan anorákot és síkabátot vegyél amire azt mondják h tuti nem ázik át de ebben segíteni tud az eladó is! (Sherpa jó márka)
elsõnek nyilván a felhasználási terület meghatározása a legfontosabb. azután jöhetnek szépen sorban: bakancs, kötés, léc, kezdéshez a bot sem árt. ruházat szempontjából spórolni nincs értelme, a drága ruhák kényelmesek, és profi technikai funckiójuk van. szellõznek, nem áznak át, nem kell alájuk 10 pulóver, ammi a mozgást akadályozza. de egy szaküzletben ugyis segítenek, bármit is szeretnél! Sok sikert!
Hervisben márkás cuccok vannak!Ott vsárolj az elsõ hozzászolonak igaza van!
Semennyi! Én sem szóltam bele, hogy kit válasszanak! Nálunk nem is tudták, hogy randizgatok a már võlegényemmel, egyszer említettem nekik, kb.4 hónap után, hogy bemutatom õt majd nekik és ennyi.
A páromat magamnak választom, az én döntésem, másnak semmi beleszólása.
Semennyi.
Semmi, én sem szóltam bele, hogy õk kit válasszanak. Nem nekik kell együtt élni az illetõvel, miért mondták volna meg, hogy én kivel éljek, kivel osszam meg az ágyam?
Semennyi. Soha nem hagytam, hogy bármiben befolyásoljanak, sem õk, sem mások.
Normális esetben semmi beleszólása nincs senkinek.
Semennyi.
Nem is értem a kérdést!! A középkorban él a családod?? Semmilyen beleszólásuk nincs ezekbe a dolgokba!
Semennyi. Miért lett volna beleszólásuk?
Megint ez a fene nagy öntudat mindenki részérõl. Ha azt szeretnéd hogy az új társad a család része legyen, akkor nyilván számít az õ véleményük is. Persze ha összejöttök és megszakítotok minden kapcsolatot a családdal akkor ez nem gond. Viszont a megszámlálhatatlan mennyiségû "utálom az anyóst/apóst" kérdés nem ezt a forgatókönyvet valószínûsíti. A családod van ott ha elvakít a rózsaszín, köd, csak õk tudnak objektíven ítélkezni ha látják hogy rossz vége lesz a dolognak. Természetesen itt nem piti dolgokról van szó: te szeretnéd pl. hogy a lányod egy erõszakos börtönviselt emberrel jöjjön össze?
A kérdező hozzászólása: Eleve az a modell is, hogy a nõk kései 20 és akár 30 után is a családjukkal élnek. Ennek ára van: követni kell a szüleik vezetését. Ezt azért is fontos tudni, mert az embert nem érheti meglepetés ha a 25 éves barátnõje bejelenti, hogy neki este 10-re már otthon kell lennie. :) Upsz!
De ez nem Korea, nem zavar?
A kérdező hozzászólása: Esküvõi ceremónia: 50% võlegény családja – 50% menyasszony családja Mézeshetek: 50% – 50% Lakás / ház vétele vagy bérlése – otthon bebiztosítása: 100% võlegény családja Lakás / ház berendezése, és felszerelése: 100% menyasszony családja
A kérdező hozzászólása: Ha a szülõk azt mondják, hogy nem egyeznek bele a házasságba, akkor ennyi volt. Eljegyzés felbontva és mindenki élheti tovább az életét.
A kérdező hozzászólása: Koreában az esküvõ két család egyesülését jelenti. Két család összeolvad, de ez nem történhet meg még mielõtt a két család nem találkozott és nem fogadta el egymást.
A kérdező hozzászólása: Koreában például kell anyuka és apuka beleegyezése!
véleményük lehetett, beleszólásuk nem. szerencséje anyámnak elég szimpi életem párja, szóval nem tett rá megjegyzéseket, sõt örült, mert szerinte is rendes ember az uram :) volt olyan fiúm korábban, akirõl anyámnak nem volt pozitív véleménye. késõbb rájöttem, h nem ok nélkül. idõben kiadtam a fiatalember útját :)
Abszolút semennyi.
nekem apám csak annyit mondott, hogy ne válasszak cigányt. :D
Így konkrétan nem szóltak bele sosem, de azért olyan szinten számít a véleményük, hogy azért az [email protected] érzés lenne, ha utálnák a választottamat. 22L
És ez most minket miért érint? Pár száz éve a házasság meg arról szólt hogy a lány családja érdekbõl minél gazdagabb pasashoz hozzáadta lányát , ha tetszett neki ha nem, hogy a lehetõ legjobban járjanak. Most akkor ez is követendõ példa vagy mi?

A 2.1-es hangrendszeremhez milyen beállítást válasszak a vezérlőpult/hangok és audioeszközök tulajdonságain belül a hangszóró beállításainál?

Legjobb válasz: Ha a hangkártyád nem támogatja, akkor nyilván ne válaszd a 2.1-et, bõven elég lesz a sima sztereó is, mivel a zenéket úgyis csak 2-csatornásra keverik. Amúgy pedig hallgass valami zenét, vagy nézz filmet, és közben váltogasd az ekvalizer preset-jeit. Amelyik beállítás a legjobban tetszik, azt hagyd meg. Amúgy erre a beállításra gondoltál, vagy másra? Mit akarsz beállítani?

Ha a hangkártyád nem támogatja, akkor nyilván ne válaszd a 2.1-et, bõven elég lesz a sima sztereó is, mivel a zenéket úgyis csak 2-csatornásra keverik. Amúgy pedig hallgass valami zenét, vagy nézz filmet, és közben váltogasd az ekvalizer preset-jeit. Amelyik beállítás a legjobban tetszik, azt hagyd meg. Amúgy erre a beállításra gondoltál, vagy másra? Mit akarsz beállítani?
A kérdező hozzászólása: Arra a beállításra gondoltam, ami gyárilag a gépen fent van, kezdve a hangszóró nélkültõl egészen a 7.1-es hangrendszerig...Amúgy azt meg nem tudom, hogy a hangkártyám mit támogat, próbáltam már 5.1-es fülest a géphez és tökéletesen szólt[szerintem]. És igen próbálgattam zene hallgatás közben és az 5.1-es volt a legjobb minõségû, bár a sztereó hangszóró beállításnál szólt a legjobban a mélynyomó, de a magashangok vagyis a másik 2 hangfal, eléggé csúnyán szólt. Nem mellesleg 2.1-es beállítási lehetõség nincs is, ezért tettem fel ezt a kérdést. Szóval perpill 5.1-esen van de nem tudom mit csináljak, kell-e valamit letölteni hozzá, hogy jobb legyen vagy nem...
Az 5.1-es füles nem valódi 5.1, mivel nem 6 hangszórója van, hanem csak a hangzással bûvészkedik. Persze, h sztereóban szól a legjobban a mélynyomó, hiszen az átlagos zenékben nincs 5.1-re jellemzõ subcsatorna. Meg ilyenkor ne hallgasd külön a többi hangszórót, hanem a 2.1-et összességében, az lesz a jó. Az én hangkarimnál van külön 2.1, de a korábbiaknál nem volt, így ott a sima sztereót választottam, az is bõven jó volt. A képlet egyszerû: zenéhez elég a sztereó hangzás, filmnél pedig az 5.1, de akkor ahhoz kell külön hangfalszett is, hogy maximálisan kihasználd a 6 csatornát. Ehhez nem kell semmit sem letölteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!