Találatok a következő kifejezésre: Milyen tulajdonságai a beagle (2 db)

Milyen tulajdonságai vannnak a beagle kutyáknak?

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
A beagle egy tündér, a beagle bújik hozzád, játszik veled, a beagle felvidít és csak elég rá nézned, hogy szép legyen a napod.:) És nagyon könnyen tanítható

Milyen általános és sajátos tulajdonságai vannak egy beagle kutyusnak? Gyerekeket szereti? Mennyi a mozgásigénye?

Legjobb válasz: A beagle egy nagyon vidám mondhatjuk hogy hiperaktiv kutya, bár menyit tud játszani futkosni. Imádja a gyerekeket.Imád mezön vagy erdöben futkosni, vadászkutya volt de most már kedvencnek és sajnos kisérleti kutya. Remélem segitettem.

A beagle egy nagyon vidám mondhatjuk hogy hiperaktiv kutya, bár menyit tud játszani futkosni. Imádja a gyerekeket.Imád mezön vagy erdöben futkosni, vadászkutya volt de most már kedvencnek és sajnos kisérleti kutya. Remélem segitettem.
Kísérletis volt a miénk is...:(
A beagle valóban szinte hiperaktív, iszonyú nagy mozgásigénye van. A gyerekeket nagyon tudja szeretni, fõleg, mert velük jókat lehet rohangálni. igazi jóbarátja lehet a kisgyereknek, még olyan beagle-t nem láttam, aki veszélyes lett volna egy kicsit is. Igazi életvidám kutyus.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen remélem így lesz:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!