Találatok a következő kifejezésre: Milyen tudásra szükség ahhoz, (1 db)

Milyen tudásra van szükség ahhoz, hogy valaki weboldalt tudjon készíteni?

Legjobb válasz: Helló! Ezeket töltds le mert mindent megtudsz belõle. Avi vezet végig! ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Helló! Ezeket töltds le mert mindent megtudsz belõle. Avi vezet végig! ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
vpscript? asp? mi a szarnak? ;) a tobbi korrekt
minden alapot megtanulhatsz ezen a két weblapon: http://candy-shop.hu http://crazy-but-real.com mind a kettõ magyarul van, és részletesen leírnak mindent.
Én az nvu programmal csináltam a lapomat , amatõr vagyok a témában , nemismerem a nyelvet de össze lehet hozni .
Leginkább HTML, JavaScript, VBScript, PHP, nem árt a DHTML, XHTML és ASP.
én 7 évesen kezdtem..
Használj valamilyen tartalomkezelõ rendszert (pld drupal) csodákra leszel hamar képes.
Ezek jutottak az eszembe :D
:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Weboldalba illesztve png képet át lehet méretezni, vagy azt csak jpg képekkel lehet megcsinálni?

3

Azt, hogy tudom megcsinálni, hogy egy fájlnak át tudjam adni a MySQL táblában tárolt Id-ét?

Pl.:egyik oldalon ki van listázva SELECT * FORM parancsal és van mellete egy link, hogy adat törlése, és annak a sornak az Id-jét, hogy tudom át adni a másik fájlnak ami törölné azt az adott sort.Remélem érthető.
Vagy valaki tud más megoldást?

2

Alcatel OT-903 vagy Alcatel Smart mini?

melyiket érdemesebb megvenni?

1

Szerintetek milyen a blogom?

Kérlek a történetet értékeljétek, ne a külsejét, mert nekem nem az a fontos.

4

Törlés adatbázisból gomb (php&mysql)?

Hello!
Hogy tudom azt megoldani, hogy egy gombbal egy adatbázisból törölni tudjak egy bizonyos dolgot (pl.: egy felhasználót id alapján)?
És ehhez hasonlóan szeretném egy másig gombot is, amivel pedig szerkeszteni lehet az adatokat.
Előre is köszönöm a segítséget

7

Ha a felhasználó törölni akarja magát, töröljem, vagy deaktiváljam?

És a többi olyan dolog, amit törölni lehet/kell, töröljem, vagy csak rejtsem? (statisztikának, vagy valaminek még jó lehet)

1

Miért nem jelenik meg a gomb a böngészőben?

Csináltam egy oldalt Dreamweaver-ben. Négy oldalból áll a weblap, a menüsor mindenhol ugyanaz. Először megcsináltam a sablont (fejléc, menüsor, linkek stb.), ezután ezt elmentettem négyszer (index, galéria, videó, kapcsolat) és mindegyikbe beillesztettem a tartalmi részt. A gépen minden oké volt, feltöltöttem és a kapcsolat gombot (képet) nem jeleníti meg a böngésző, de csak három oldalon, az egyiken igen. Ékezet nincs, mappa és a fájl ugyanaz mindegyik oldalon. Minden egyezik az összes oldalon, hiszen először megcsináltam a sablont és utána a tartalmi részeket. Próbaként teljesen újra megcsináltam az egyik oldalt és ugyanúgy nem jeleníti meg azt a gombot. Ftp-vel töltöttem fel, a tárhelyen fent a kép és meg is jeleníti. Valami ötlet? Köszi!!!

2

Hogy kell megoldani ezt CSS-be?

Nemrégen foglalkozok CSS-el.SZeretnék egy olyat megkérdezni hogy oldható meg hogy képernyőhöz igazodjon egy weblap. Mert monitor nagyságtól függően akarok weblapot megjeleníteni.
www.szuromik.uw.hu
Ez a próba weblapom. Ezt már egy full hd-s monitoron elég csúnya lenne. hallottam hogy meglehet oldani úgy hogy képernyő alapján húzza ki, vagy félre informáltak?

4

Azt, hogy tudom bele írni egy if operátorba, hogy csak akkor törölje a Regisztrációt E-mail cím megadása útán ha az E-mail tényleg az ővé?

if($Email = ".$user['Email'].");
Erre gondoltam.
Ez így jó?
köszi

5

Mitől lehetséges, hogy nem tudok CMS-t telepíteni? Konkrétan a MySql szerverrel vannak bajaim, ki tud segíteni?

Arról van szó, hogy többféle CMS-t is próbáltam több tárhelyre, de mindig ott akadok el, hogy a telepítő kidob Database server not available hibával (akár a telepítőnél dok meg adatokat, akár cpanelen, nem jó sehogy).
A 3owl.com supportja azt állítja, biztonsági okokból van tiltva a távoli hozzáférés... na de az összes többinél? Valakinek van ötlete?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!