Találatok a következő kifejezésre: Milyen tudásra szükség (3 db)

A CryEngine 3 használatához milyen tudás szüksége?

szóval pl c#? A válaszokat el?re köszönöm.

Legjobb válasz: http://freesdk.crydev.net/dashboard.action

Milyen tudásra van szükség ahhoz, hogy valaki weboldalt tudjon készíteni?

Legjobb válasz: Helló! Ezeket töltds le mert mindent megtudsz belõle. Avi vezet végig! ***** ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Helló! Ezeket töltds le mert mindent megtudsz belõle. Avi vezet végig! ***** ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
vpscript? asp? mi a szarnak? ;) a tobbi korrekt
minden alapot megtanulhatsz ezen a két weblapon: http://candy-shop.hu http://crazy-but-real.com mind a kettõ magyarul van, és részletesen leírnak mindent.
Én az nvu programmal csináltam a lapomat , amatõr vagyok a témában , nemismerem a nyelvet de össze lehet hozni .
Leginkább HTML, JavaScript, VBScript, PHP, nem árt a DHTML, XHTML és ASP.
én 7 évesen kezdtem..
Használj valamilyen tartalomkezelõ rendszert (pld drupal) csodákra leszel hamar képes.
Ezek jutottak az eszembe :D
:D

Milyen tanfolyamot ajánlotok? Következő tudásra lenne szükségem:

-Újratelepíteni mindent a gépemen. -CD-t írni. -Vírusirtani. Tehát ilyen itthoni dolgok. (Természetesen felhasználói szinten az MS Office dolgokhoz értek.) Hol lehet a fentieket megtanulni és mennyi pénzbe kerül? Nincsenek a környezetemben segít?kész emberek, akik megtanítanák ezt, ezért valami tanfolyásban gondolkodom. Ötlet? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Tanfolyam??? LOL! Ezt a 3 dolgot könnyen megtanulhatod az interneten keresztül, de az utóbbi 2-t a haverjaid is el tudnák mondani fél óra alatt. Az újratelepítést 1-2 nap kutakodással az interneten is meg lehet tanulni simán.

Tanfolyam??? LOL! Ezt a 3 dolgot könnyen megtanulhatod az interneten keresztül, de az utóbbi 2-t a haverjaid is el tudnák mondani fél óra alatt. Az újratelepítést 1-2 nap kutakodással az interneten is meg lehet tanulni simán.
google vagy itt gyakorikérdések, és ingyen de tényleg ezek nagyon alap mûveletek. pl vírusirtás: kell egy vírusirtó, és általában rögtön az elején ott van egy bazi nagy "vírusirtás" gomb. ennyi cd-írás: kell egy író program pl Ashampoo Burning rom - ingyenes és egyszerûen használható, rámész h új cd/dvd készítése, oda behúzod amit ki akarsz égetni és mehet minden újratelepítése: attól függ. ha oprendszert is akarsz telepíteni akkor google v itt gyakorin keresgélj, tuti van már rá válasz. egyébként meg minden program amit leszedsz/beraksz dvdn a gépbe, van egy setup/autorun/install/stb indítófájlja, onnentól kb next-next-next-finish. arra ügyelj, h ne minden sz*rt rakj fel, mert lehetnek közöttük fertõzött dolgok, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérj meg egy ismerõst és adj neki egy kocka sört és örömmel fog elmagyarázni mindent tövirõl hegyire
ezek annyira alap dolgok hogy tanfolyamon nem tanítják...
Alapfokú informatikai OKJ-s képzést ajánlom. Azon belül is a (nahát de furcsa) számítógép kezelõ/használót.
Üdv Azt amit az elsõ ír, az baromság.Az Vírusirtásra senki se tanít meg, erre nincsen iskola, csak ha magad megtanulod. Sokat segíthet a blogom. http://www.virus-stell.com/ Es figyeld az http://forum.terminal.hu/index.php A security témát. A többit megtanulod egy kettõre, ha szét nézel az interneten


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!