Találatok a következő kifejezésre: Milyen trükkökkel át a (3 db)

Lányok, ti popiszex után nem szoktatok felfázni? Mit lehet tenni a baktériumok ellen, hogy ne menjenek át a nuniba, milyen trükköket ismertek?

mástól is hallottam, hogy ilyen problémája volt. Az érdekelne hogy ismertek-e valami trükköt ez ellen? fert?tlenít?, vagy hasonlók.

Legjobb válasz: Mitõl fázna fel..?

Mitõl fázna fel..?
Egyszerûen elkerülhetõ, anál a vége és pont. Nincs utána se nuni, se semmi.
Akkor ne engedd, hogy kinyissa a kiskaput. Most felfázás, 10 év múlva aranyér, 20 év múlva pelenka. Hajrá. 21F
nekem sima szex után is volt felfázásom, az orvosom azt mondta, minél hamarabb menjek ki utána pisilni.
17:28 Ez az aranyér meg pelenka dolog marhaság. A fenékizom ugyanúgy visszahúzódik és nem gyengül el, mint a hüvely. A kérdezõnek: popószex után: - vagy legyen ott vége és utána ne menjen vissza a párod a másik lyukba - vagy mielõtt visszamenne húzzon óvszert - vagy a popódhoz húzzon óvszert és mielõtt visszamenne a másik lyukba húzza le - vagy egyszerûen küldd ki a fürdõszobába szappannal mossa le a farkát és úgy jöjjön vissza.
inkább így!
A kérdező hozzászólása: most írtam volna úgy, hogy amikor a pasim s*ggbe b*sz k*rvára fáj a p*nám vagy hogy gondolod? :D:D:D
A kérdező hozzászólása: :D az lényegtelen szívem! a gyk nem enged trágár szavakat használni.
Besz.rás vagy! popiszex, meg nuni! Hány éves vagy drágám?
A kérdező hozzászólása: nem hagyom
A kérdező hozzászólása: na ezt magyarázzátok el a férjemnek, aki a nagy hévben már azt se tudja hova nyúl, hova dug. mindig elmondom neki, de én mégis minden alkalommal felfázok, és már nagyon utálom. most is itt szenvedek, és nincs is gyógyszerem.
A kérdező hozzászólása: a felfázás bakteriális jellegû dolog, és a kakiló környéke tele van baktériumokkal. mivel a lányok húgycsöve közelebb is van hozzá, meg maga a húgycsõ rövidebb mint a fiúké, könnyebben bemennek a baktériumok, fõleg, ha egy szerszám ott mûködik ezeken a területeken. egyszerûen átmennek a baktériumok. ha valaki nem jól törli a nuniját (hátulról elõrefelé) akkor is sûrûn felfázik. ezek a bacik mindig vannak bennünk, és azért hívják felfázásnak, mert ha egy lány leül a hidegre, a hideg a baciknak jó klíma és elszaporodnak, majd jön a betegség. de én és a barátnõm fáztunk már fel a Palatinus legmelegebb (forró-ami leghátul van a strandon) medencéjében is, mert tele volt baktériumokkal. szóval ez a betegség baktériumok miatt alakul ki. és így a popi szex is egy nagyon jó táptalaj ennek a betegségnek. de lehet hogy hajlam kérdése is, ezért kérdezem a lányokat, hogy õk jártak-e már így, ha igen tudnak-e valami ellenszert.
Ha seggberakott az illetõ, akkor utána ne tegye be a punidba, így elkerülhetõ. Akkor már legyen inkább seggbõl szájba ;)
A kérdező hozzászólása: durva. lehet azért, mert másfele is matatott. ott arrafelé. barátnõm mondta, hogy neki is volt már ilyen pusztán matatástól.

Nem tudj. átok hogy milyen fajta az a kutya ami a Maszk filmben szerepelt? Vagy keverék volt? És az olyan kutyákat belehet tanítani trükkökre?

( a tudjátok közé azért írtam pontot mert nem engedte elküldeni.)

Legjobb válasz: Jack Russel terrier. http://www.google.hu/images?q=jack+russel+terrier&oe=utf-8&r..

Csatlakozom a második válaszolóhoz.Jack russel... A terrierek makacsak de tanulékonyak úgyhogy szerintem lehet tanítani...
Jack Russel. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a világ legpörgõsebb és egyik legokosabb kutyája. Õ az akivel ha tudsz napi 3-4 órát aktívan foglalkozni, akkor odahozza a papucsod, ebcsukja a szekrényajtót, és elhúzza a függönyt. Ha pedig nincs eleget foglalkoztatva, akkor ugyanennyi ésszel találja ki, hogy mivel törhetne borsot a gazdája orra alá. Ismertem olyan példányt, aki a gazdája távollétében felmészott az asztalra, kinyitotta a laptopot, és egyesével lerágcsálta a billentyûket.
Szerintem valamilyen keverék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.:) :D szerintem aranyos kutya..:)

Milyen trükkökkel vészelhető át a víznap?

Legjobb válasz: Többség elõször fél tõle, ugyanez a többség állítja, könnyebb a gyümölcsnapnál. Az elsõt olyan napra tedd, amikor szükség esetén le tudsz feküdni, pihenni nap közben. Elõfordul gyengeség, szédülés, ne az utcán ess össze. Nemcsak tiszta vizet ihatsz - bár az az igazi -, hanem meleg teát, Bolero nevû kalóriamentes italporból készült italt. Ezen a napon lehetõleg ne kelljen a családnak fõzõcskézned, amit lehet, készíts el elõre. A víznap gyakorlatilag 0 kalóriás napnak felel meg. Gyümilé (cukormentes, esetleg 100%-os felhígítva) és 100%-os paradicsomlé VÉGVESZÉLY esetére való. Teák, fõleg gyógyok, cukor nélkül, citrom praktikusan ne, hogy ne legyél éhes tõle

Többség elõször fél tõle, ugyanez a többség állítja, könnyebb a gyümölcsnapnál. Az elsõt olyan napra tedd, amikor szükség esetén le tudsz feküdni, pihenni nap közben. Elõfordul gyengeség, szédülés, ne az utcán ess össze. Nemcsak tiszta vizet ihatsz - bár az az igazi -, hanem meleg teát, Bolero nevû kalóriamentes italporból készült italt. Ezen a napon lehetõleg ne kelljen a családnak fõzõcskézned, amit lehet, készíts el elõre. A víznap gyakorlatilag 0 kalóriás napnak felel meg. Gyümilé (cukormentes, esetleg 100%-os felhígítva) és 100%-os paradicsomlé VÉGVESZÉLY esetére való. Teák, fõleg gyógyok, cukor nélkül, citrom praktikusan ne, hogy ne legyél éhes tõle
Én mindig péntekre idõzítettem, amikor még dolgoztam. Mert 14.00-ig dolgoztunk, utána meg nyomás haza, takarítás, stb. és eltereltem a figyelmemet, így észre sem vettem, hogy éhes lennék. Szerintem egyáltalán nem nehéz átvészelni.
En mezesteat iszom. Nem vagyok kepes atveszelni a napot maskent. Agressziv vagyok es elviselhetetlen. Igyekszem elfoglalni magam de nagyon, hogy ne oruljek meg. Mindig vasarnap csinalom, mikor otthon vagyok igy nincs problema ha mennem kell a 00-ra.
Nekem az segít a folyadéknapoknál, ha alacsony kalóriatartalmú üdítõket is iszom a víz mellé. És nekem az vált be, hogy egyszerre elég sokat iszom, szóval nem úgy, hogy amikor eszembe jut iszom egy pohárkával, hanem egyszerre vagy fél liter lemegy. Ettõl eszméletlenül eltelek, és nem is érzem magam éhesnek... az étvágy más kérdés de a szépségért meg kell küzdeni:d
Én sajna az elsõ víznapomat bebuktam, mert kénytelen voltam rajta enni, ugyanis röhejesen kevés idõn belül esik le a vércukorszintem, a vérnyomásom és a pulzusom amúgy is alacsony (108/62/50). De szerintem más keményebb fából van faragva, mint én.:)
Nekem ma volt víznapom.Úgy kettõig fel sem tûnt, aztán egyre szarabb lett.Nem éhséget éreztem, hane iszonyú idegességet, remegést...elõször szõlõcukorral próbálkoztam, de aztán sajnos kénytelen voltam megenni egy almát és némi diót:((((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!