Találatok a következő kifejezésre: Milyen tortát a kutyám (2 db)

Milyen tortát készíthetnék a kutyám születésnapjára?

szeretném a kutyám sz.napját meg ünnepelni.a kutyámnaksajna nem lehet semmi féle édességet adni, ezért arra gondoltam k.eledelb?l csinálom meg a tortáját.

Legjobb válasz: Keress olyan oldalak ahol ilyen van! De a kutya nem értékeli hogy milyen és hogy mi csak az a lényeg hogy finom legyen nekik!Az én mamám husos tortát csinált az én kutyum 5-dik szüli napjára!:)

Keress olyan oldalak ahol ilyen van! De a kutya nem értékeli hogy milyen és hogy mi csak az a lényeg hogy finom legyen nekik!Az én mamám husos tortát csinált az én kutyum 5-dik szüli napjára!:)
Minek neki torta csak tönkre teszi a fogát inkább adjál valami nagy játékot neki
én is ezt tervezem a kutyusomnak!:) én azt csinálom hogy egy kutyakonzervet tortaformába rakok és belenyomkodok pár szem száraz kutya kaját és a közepébe egy csontot!:) ez kb 3 napig tuti elég!;) és az én kutyám nagyon szeret egy bizonyos vaniliás kekszet. abból kap majd párat!:) )) ajándéknak veszek neki egy szép új nyakörvet meg egy játékot! már februárba volt a szülinapja de úgy gondoltam hogy majd ha jönnek az uncsitesóim akkor együtt ünnepeljük nyáron a kutyusom szülinapját!!!:D 12/L
Hústorta

Szeretnék sütni a kutyámnak egy tortát, mert szült! Milyen recept ötletetek van?

Legjobb válasz: Kicsit jobban utána kellene nézned annak, hogyan tartunk egy kutyát, mivel tápláljuk. Édességet soha nem szabad neki adni, hacsak nem mosod a fogát naponta háromszor, mintmagadnak. A csokoládé és a kakó meg egyenesen mérgezõ a számára, nem tudja megemészteni. Egy csokitortába egy kutya simán belepusztul. Ha jól akarod tartani, vegyél neki marhahátszínt. Nyersen is odaadhatod neki. Ne aggódj, EZT értékelni fogja - és ezzel te sem teszel kárt a kutyádban.

Nekem is van kutyám és imádom, õ kan kutya, tehát névnapjára szokott kapni egy-egy plüss állatkát, vagy csörgõs lasztit. Na ezeket imádja, most lett 3 éves.
Kicsit jobban utána kellene nézned annak, hogyan tartunk egy kutyát, mivel tápláljuk. Édességet soha nem szabad neki adni, hacsak nem mosod a fogát naponta háromszor, mintmagadnak. A csokoládé és a kakó meg egyenesen mérgezõ a számára, nem tudja megemészteni. Egy csokitortába egy kutya simán belepusztul. Ha jól akarod tartani, vegyél neki marhahátszínt. Nyersen is odaadhatod neki. Ne aggódj, EZT értékelni fogja - és ezzel te sem teszel kárt a kutyádban.
A mi kutyánk imádta a húsos palacsintát. Csinálhatsz neki palacsintatortát, a palacsinták közé tegyél olyan tölteléket, mint amilyen a hortobágyi húsos palacsintában van. Garantáltan ízleni fog az egész családnak, nem csak a blökinek.
Biztos rettentõen örül h anya lett és még azt is fogja tudni h ezért tortát kap.... :o)))
Az édességek nem igazán valók a kutyáknak. Mi a kutyánk szülinapjára rizstortát csináltunk, annyi volt az egész, hogy tortaformába tettük a rizset.
Egy szóval nem mondta, hogy oroszkrémtortát akar csinálni a kutyának. Nem lehet, hogy csak valami finomságot szeretne neki adni, aminek tortaformát adva meglenne az ünnepélyessége?
Szerintem bármilyen torta helyett ivartalanítással ünnepeljetek, mert az legalább a kutya érdeke, nem úgy, mint az ellés...
Vegyél neki egy cicát, annak nagyon fog örülni.
genetikai hulladékból vagy ?
A kérdező hozzászólása: Én tisztelemmások véleményét, de nem szép ha egy ismeretlen embert "leidiótázol", mert megírja a véleményét..és IGENCSAK eltértél a tárgytól!!!Örömmel tudatom, hogy mindeggyik kicsinek van gazdája már Húsvéti ajándékok lesznek, készítem nekik a bílétát anevükkel(saját kezüleg).
De mégis mibõl gondolod, hogy a kölyköknek rossz sorsuk lesz? Csak nem a saját példádból indulsz ki drága?! most komolyan, még mindig nem értem mit akarsz bizonyítani. Azt, hogy ez az ember egy állatkínzó, mert a kutyájának kölykei születtek és szerinted le lesznek [email protected]? Vagy netán ismered a kérdezõt és tudod, hogy milyen ember? Amúgy meg imádom az állatokat, és soha nem lenne szívem egyet sem bántani! Ha a kérdezõ tényleg kidobja valahova a kutyákat, akkor egyetértek veled, de amíg normálisan gondozva lesznek, addig bármilyen baromságot írhatsz, úgysem érdekel senkit! Max csak bosszantó vagy. És látatlanba légyszi ne ítéld meg a másikat!(itt nem magamra gondolok), mert nem vagy tisztában a dolgokkal! Csak annyit tudsz, hogy ennek az embernek szült a kutyája. Ebbõl még nem kell a lehetõ legrosszabbat feltételezni kicsi szívem!
Ne pattogj már kis szívem :) Szánalmas vagy! Tudod majd az õ kölykeikbõl lesznek a kivert, kínzott kutyák.. Aztán majd azoknak az almukból lévõ kutyusok is így járnak stb.. Igen, önkénteskedem menhelyen és nekem senki ne mondja meg h hülyeségeket beszélek, mert nem ok nélkül tépem a szám! :) Az ilyen idióta emberek miatt van annyi kóbor és bántalmazott kutya!
A kérdező hozzászólása: :) )Szerintem nem olvasta végig a 4 oldalt ...és azért írkált oylan dolgokat amik nem is az eredeti kérdéshez kapcsolódnak!Szóval nem vagyunk tenyésztõk, befogadtuk mi is a kutyákat nekünk õk az ELSÕ kutyáink és bizony alapossabban odafigyelhettünk volna a szaporodási kérdésre!Keressük a jó megoldát is...!Csak, hogy megnyugtassalak!Nagyon tanulságos volt számomra ez a téma ami felé elment:) az eredeti kérdéstõl és a rá adott válaszok elolvasása, elgondolkodtató hasznos ...dolog volt számunkra! KSÖZÖNÖM mindenkinek!
Öcsém, te tényleg nem tudsz már leállni? Szánalmas, ahogy próbálod bebizonyítani, hogy bûnt követnek el azért, mert a kutyájuknak kiskutyái születtek! Szeretik az állatokat, biztosan tudnak megfelelõ körülményeket biztosítani, foglalkozz azokkal akik kínozzák, verik, éheztetik a kutyájukat!!!!!! Ne a rendes embereket idegesítsd már a hülye megjegyzéseiddel! Te dolgoztál már menhelyen? Igen? Nagyon helyes. Nem? Akkor meg mit ugatsz? A kérdésre amúgy sem adtál választ, nagy ívben elkerülted a tortarecepteket, én írtam neki, még mielõtt ebbe is belekötnél! Úgyhogy ha már ennyire unatkozol, alapíts egy állatrendõrséget és ott kiélheted azt, hogy szemre hányd valakinek az állattartási módszereit! akik szeretik, kényeztetni akarják a kedvencüket azt miért kell lehordani? Valószínûleg a kutyának jó sorsa van, mert egy nemtörõdöm gazdi nem áll neki tortát sütögetni a kutyájának!
Szuper! A menhelyeken mindenki "INGYEN" dolgozik, hisz õk civil szervezetek önkéntesekkel. A gyepmesteri telepeken kapnak a dolgozók fizetést, mert az önkormányzatok közterületeinek fenntartására végeznek tevékenységet. A lányod akkor bizonyára tökéletesen tudja, hogy minden kutyát ivartalanítani kell, akit nem tenyésztésre szánnak a tenyésztõk, hisz ezt tanítják a menhelyeken elsõként. Ezért akkor nekünk ezt már nem kell elmondanunk, hisz ezek szerint csak tenyésztõk lehettek...
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászoló!A középsõ lányom nyaranként "ingyen" dolgozik a menhelyen, és minden húsvétra az iskolájában adománygyûjtést szervez!(kutyaeledel, és pénz folyik be)! Nem vagyunk gazdagok, de van szívünk!:)
Akkor egyszer toljátok ki a seggeteket egy menhelyre! Meg kicsit olvassatok utána a dolgoknak..
Attól h van gazdája a kölyköknek, még nem garancia arra h életük végéig lesz! Megfogsz róla bizonyosodni éveken keresztül h jó helyük van e? És ha a következõ gazdiknál is lesznek kiskutyák, az õ sorsukat is végig fogod követni, h ne legyen bajuk és jó helyük legyen? Mert egy tenyésztõ ezt teszi, de te nem hiszem. És nem azt mondtam h a kérdezõ fogja kidobni a kutyusokat, hanem h ez bármikor megeshet a kölykökkel akiket elvisznek, meg majd azoknak a kölykeikkel stb. Ez egy végtelen folyamat.. És akiknek odaadtad a kutyusokat, azok fogadhattak volna örökbe is, ezzel életeket mentve! Te csak egy felesleges szaporulatot hoztál létre, ezzel is kioltva több kutya életét akik a sintértelepeken várják h vki haza vigye õket..
Tegyük fel, hogy megkapják a kiskutyát, de megunják és kirakják az út szélére. Akkor szerinted, ha egy menhelyi kutyát fogadnának örökbe, azt nem tennék ki az utcára??? Dehogy nem! A menhelyit is kiraknák! Tehát teljesen mindegy, hogy menhelyi vagy sem, mert megint egyel több kutya kóborolna az utcán! Ha a kiskutyát rakják ki, az kóborol, ha a menhelyit, akkor az megint az utcán találja magát! Tehát akkor mirõl is beszélsz? Gondolom nem ismeretlen embereknek adta azokat a kutyákat, hanem ismerõsnek, akiket többször lát, vagy esetleg rokonnak. Egy tök ismeretlen embernek én sem adnék semmit! Fõleg állatot nem! Egészen más lenne, ha pénzért árulná a kicsiket! Mert akkor tényleg nem érdekelné a kicsik sorsa. Végülis meg is tehetné, pénzért is árulhatná nem? De nem ezt teszi, úgyhogy légyszíves hagyd már békén ezt a szerencsétlent. Ha nekem irogatnál ilyen válaszokat, én már rég elküldtelek volna a p.csába!
A kérdező hozzászólása: A kiskutyák(Hudynni, Roxi, Negro és Rambo (egyformák), Teo), szóval róluk vitáztok!Hogy kielégítsem mindkettõtöket(BÁR nem a témához kapcsolódik), a gazdikat ismerjük utcabeliek, osztálytársak és egy rokon!Húsvétra szeretnék elvinni õket!Mível az elsõ alomról van szó megilyedtem mi lesz velük, de hálisten segítenek az emberek itt a környezetemben és nem kell aggódni, hogy menhelyiek lesznek!Egyébként a mi városunkban nagyon szépen támogatja az ÖNKORMÁNYZAT a menhelyet, és a városlakók többször bízonyították, hogy ha megszorul a fenntartás segítenek! Most született egy új rendelet éves apanázst kap a menhely a várostól és új helyre költöztetik õket !
és melyik menhelyrõl van szó?? nagyon szeretem a kutyákat van 2 az eggyiket a kaposvári menhelyrõl hoztam..ami nagyon rossz állapotban van...
Most miért kell ilyen böszmének lenni egyébként?Hogy ti mekkora parasztok vagytok!Látszik, hogy a felének nincs kutyája...pff nyomorékok.A kérdezõ nyilván nem azért kérdezte amit akart, hogy baromságokat kapjon "válaszként" agyoniskolázottak...
A kérdező hozzászólása: Nem a paksi menhelyrõl van szó!!!:DD
12:22 xDDDDDD Köszi, jót nevettem! :D
Örülök, hogy jó gazdijuk lesz a kutyáknak! Mindenképp lobbizz érte, hogy majd ivartalanítsák a piciket, mindig vannak ivartalanítási akciók, az interneten rákereshetsz! (Ugye nem a paksi menhelyrõl írtál az elõbb?)
K.rva anyád!!!!!!
Hát ha ilyen idegbeteg vagy h nem bírod elviselni az a te bajod xD Csak téged igazol :) Amúgy a legtöbb menhelyen örökbe adás után tartják a kapcsolatot, hogy tudják ellenõrizni mi van a kutyákkal! Te nagyon okos.. Menjél inkább vegyél be egy Xanaxot mert agybajt kapsz itt.. xD
Rendben én befejeztem a vitát, amúgy meg küldtem neked torta receptet, tehát annyira nem tértem el a tárgytól. Mondjuk az is vicces, hogy téged nem nagyon érdekel az, hogy más fikáz. Én nem írok ide többet, te meg olvashatod a kedves hozzászóló baromságait!
14.26 Te totál meg vagy zakkanva!!!!!!
14:26! A kérdés nem az ivartalanítás volt, hanem a torta!!!!!!
8:00! Állatmentõ vagy, mi? Egy igazi állatbarát a büdös életben nem adna ilyen hülye tanácsot!
Ja és még mielõtt valaki leoltana, nem édes joghurt, hanem natúr kell bele! Egyszer csináltam ilyet a kutyámnak és nagyon ízlett neki. Ezt a neten találtam, már fél éve. Szerintem ezt megpróbálhatod, olyan dolgokból van, amit a kutya meg tud emészteni.
Ne hallgass azokra akik oltanak! Az ivartalanítással kapcsolatban nézz utána, hogy mennyi betegséget megelõzhettek vele! És nem éri semmi trauma! Ráadásul pár évvel meghosszabbíthatja a kutya életét! Tudom, mivel állatorvosnak tanulok! Kutyatorta recept: * 3 bögre liszt * 1 sütõpor * 1/2 csomag vaj * 6 tojás * 1 / 2 bögre olaj * 2 doboz a kedvenc kutyaeledelbõl, vagy 2 üveg csirkehúsos bébiétel * 2 bögre finomra aprított sárgarépa * pár csík ropogósra sült szalonna * 1 doboz joghurt, vagy tejföl, amit a kedvencünk jobban szeret. Elkészítése: Keverjük össze a lisztet a sütõporral, majd adjuk hozzá az olajat, a tojásokat, és alaposan gyúrjuk össze. A kutyaeledelt és az aprított sárgarépát is alaposan keverjük ki a vajjal. Öntsük a tésztát egy sütõformába, és 180 C -on süssük 50-60 percig. Ha kész, hagyjuk hûlni néhány percig, mielõtt kivennénk a sütõformából. Azután vágjuk két -, vagy három rétegre. Az elsõ réteget kenjük meg joghurttal, majd kenjük rá a húsos tölteléket. A második réteget szintén kenjük meg joghurttal és a húsos töltelékkel. A tetejét és a tortát körben szintén fedjük be joghurttal. Szórjuk meg sült szalonna darabkákkal, vagy díszítsük füstölt szalonna csíkokkal.
Tenyésztõ vagy????? Mert ha nem , akkor öt darab felesleges kutyát adtál ennek a csodálatos országnak, ahol egyébként sincs gyakorlatban állatvédelem, és a statisztika szerint, az öt-böl kettõ utcára, ill. menhelyre fog kerülni, én kutyamentõ vagyok, és a kutyák lelkét ápoló elmebeteg ember, de azt javaslom, abból a kettõböl süss neki husospalacsinta tortát.
Enyi hülyét... nem értem mi abban a gond hogy más szereti a kutyáját és tortát is készit neki (lehet rizs-böl kutya kajábol , hus bolt , csirkedarabokbol is csak édeséget nem szabad neki semmiképen adni ) az ivartalanitásal meg nem értek egyet még a mai napig pedig már több mint 10 éve kutyákal élek , nem hiszem hogy te nyugodtabb lennél ha ivartalanitanának azért tünik nyugodtnak a kutya ill macska mert trauma érte abszolut nem azért mert némely hülye szerint örül neki és jot tetél vele...
darálthúsos torta.Ilyen pulykapépbõl. vagy állateledel boltban kapható olcsó fagyasztott csirkeszárny, láb meg ilyen termékek és azt rakod bele a tortaformába (elõtte abáld meg)
Nekem is van kutyám, de szerintem ez túlzás azért :D Még a labdákat meg egyéb csörgõs vackokat se veszem meg neki. De nem is igényli... A kedvenc pólómmal jobban elvan...
értem én hogy némelyik ember közel kerül a háziállathoz. de egy torta már szerintem túlzás. a kutya nem ember csak egy állat. de ez csak az én véleményem
Milyen kutya? Remélem tisztában vagy vele hogy alsó hangon 2 menhelyi kutya életét oltottad ki a kis szaporulatoddal! Utána kéne nézned a dolgoknak mielõtt ilyen felelõtlen dolgot teszel! A te fajtádat hívják SZAPORÍTÓNAK! Miért is kellett ennek a szerencsétlen kutyának almot lehoznia?
Az a szaporító aki megállás nélkül elleti a kutyáit és jó pénzért eladja a kölyköket! A kérdezõ írta valahol, hogy gondolkozik az ivartalanításon! Lehet, hogy akartak még kutyát, és a többit elajándékozza olyan családnak, akikrõl tudja, hogy törõdni fognak a kutyával! Nehéz elhinni, hogy nem mindenki a pénzt látja egy kiskutyában? És az is lehet, hogy kezdõ tenyésztõ, nem? Amíg nem tudjátok, mi a helyzet, addig ne írjatok szemétségeket! Nem hinném hogy egy szaporító tortát süt a kutyájának!
A kérdező hozzászólása: Egyébként, csinálok neki egy kis húsos tortát..a SAJÁT kezemmel, mert gondolom ez nem baj?:) :) Hogy visszatérjek az eredeti kérdéshez!
A kérdező hozzászólása: Nézdd!!Elég sok idõm van még, hogy annak a kettõ kicsi lénynek találjak szeretõ gazdit!Nem hinném, hogy akkora nagy felelõtlenség és ostobaságot követtem volna el, hogy megérdemelném ezt a hangnemet...lehet, te máshogy oldottad volna meg a dolgot...nekem nem volt hozzá szívem! De hidd el nem áll szándékomban tenyésztõvé sem válni!A megoldáson viszont gondolkodom!
Nem, nem nyugodtam meg.. Idõben kellett volna ivartalanítani.. És mi van a maradék kettõvel? Mi lesz ha nem találsz gazdát? Én elhiszem h szereted õket meg gondoskodsz róluk, meg tiszteletre méltó h befogadtad õket, de akkor is hatalmas ostobaság és felelõtlenség amit csináltál!
Na most már ismerjük a hátteret!:D Látod rendesen gondozza a kutyákat, úgyhogy nem szaporítóról van szó!:) Remélem megnyugodtál, mert én igen!
Én sem tenyésztõtõl vettem a kutyámat, és láss csodát nem egy nyomorék, betegeskedõ kutya lett belõle! Én értem amit mondani akarsz, én is gyûlölöm a szaporítókat, és abban is igazad van, hogy már rég meg kellett volna mûttetni a kutyát. De nem ismerjük a hátteret, sem a kérdezõt, lehet, hogy rosszul ítéled meg. Nem akarok vitatkozni, de elõre megítélni sem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!Nem vagyok szaporító:) !!!És a két kutyát akiknek a kölykei most születtek én is az "utcáról" fogadtam be(az eggyiket 2 éve a másikat féléve)!Tehát jót tettem velük, boldogok és rengeteg örömet okoznak három lányomnak!Oltást, chippet megkapták egészségesek és féregtelenítve vannak kb.2-3 havonta! Ennyit az elõitéletekrõl! Egyébként valóban 5 kiskutya született és háromnak már van szeretõ családja!Húsvétra lehet õket elválasztani, mivel foxik hál1Isten nem okoznak sok gondot nekünk! Köszönöm mindnekinek a véleményét, tanulságos!
Nem akarok belefolyni a vitába, csak a feltett kérdésre válaszolni! A kutyám szülinapjára én virslitortát csináltam!
Számomra már az is szaporító aki a törzskönyv nélküli, betegségekre nem szûrt kutyától egyszer is lehoz almot! Mi van akkor ha esetleg tényleg szeretõ családhoz kerül? Mi biztosítja h 2-4-6 stb. év múlva is szeretni fogják és gondoskodnak róla? Ki garantálja azt h nem lesz beteg a kutya, ha a szülei nincsenek szûrve és az õsök is ismeretlenek? Nem úgy tûnik ez a gazdi mint egy kezdõ tenyésztõ! És igenis hagy hõbörögjek már, mert elegem van abból h mindenki orrba-szájba kiskutyázik a gyepiken meg sorra altatják a kutyákat! Ivartalanítani a kölykök elõtt kellett volna és nem utána gondolkodni róla!
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy hulladék vagyok:) )azért köszi!Édességet nem adok a kutyámnak!Ez az elsõ ellése és 5 kölyke lett gyönyörûek mind! Gondolkozom az ivartalanításon! A húsos palacsinta torta jó ötlet!Apa kutyának is fog ízleni! Köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!