Találatok a következő kifejezésre: Milyen tisztálkodási kell (3 db)

Milyen tisztálkodási szereket kell majd vásárolnom az újszülött babámnak?

Minden érdekel, mert igen tanácstalan vagyok. Kezdve a köldökápolástól a fürdetésig, a b?rápolásig. A gyógyszertáriak is érdekelnek!

Legjobb válasz: Nekünk az orvos írt fel egy kezdõcsomagot, nagyon jó volt és 3 hónapos koráig csak ezt a -naturland- fürdetõkrémet használtam, és azt a popsikrémet amit õ írt receptre és kikutyulták. Én csak gabi termékeket használok, a jonsonra allergizált a kicsim. Nekünk kellett a babaolaj és púder is a hajlatokba. Ez is gabi volt és még az is. NAgyon száraz volt a pici bõre így mindig fürcsi elött leolajoztam mindenét. Sampon is mivel hajasbébi. :) De ezt eleinte csak hetente használtam, a fürdetõkrémtõl mindig összeállt a kis haja. A köldökre valami ecsetelõt kaptunk, minden pelenkázáskor át kellett kenegetni vele, nem volt púder. 3 hét alatt szépen leesett. Kifogót vettem jó puhát a fürcsihez. Ja és borax olaj, a szájpenész ellen, megelõzni jobb mint aztán szenvedjen a manó. De ha hazajöttök, max két nap és dokihoz kell vinni, vagy õ megy házhoz és mindent felír, elmond. Nagy segítség! Jó babázást és egészséget nektek.

Nekünk az orvos írt fel egy kezdõcsomagot, nagyon jó volt és 3 hónapos koráig csak ezt a -naturland- fürdetõkrémet használtam, és azt a popsikrémet amit õ írt receptre és kikutyulták. Én csak gabi termékeket használok, a jonsonra allergizált a kicsim. Nekünk kellett a babaolaj és púder is a hajlatokba. Ez is gabi volt és még az is. NAgyon száraz volt a pici bõre így mindig fürcsi elött leolajoztam mindenét. Sampon is mivel hajasbébi. :) De ezt eleinte csak hetente használtam, a fürdetõkrémtõl mindig összeállt a kis haja. A köldökre valami ecsetelõt kaptunk, minden pelenkázáskor át kellett kenegetni vele, nem volt púder. 3 hét alatt szépen leesett. Kifogót vettem jó puhát a fürcsihez. Ja és borax olaj, a szájpenész ellen, megelõzni jobb mint aztán szenvedjen a manó. De ha hazajöttök, max két nap és dokihoz kell vinni, vagy õ megy házhoz és mindent felír, elmond. Nagy segítség! Jó babázást és egészséget nektek.
Köldökápoláshoz olaj és hintõpor. Fürdéshez fürdetõkrém, babafürdetõ pl:johnson sampon ha kell, fürdetõolaj jó ha tarasz otthon olivaolajat, mert nagyon jó a baba bõrének. testápoló, popsikrém vagy pelenkakiütés elleni krém fog kelleni. 2 db fürdõlepedõ, esetleg pelenka anyagú kifogó. vízhõmérõ, körömollo, köldöktapasz, babahajkefe, ha esetleg koszmó lesz a fejbõrén. Az elején felír a doki receptre egy kezdõcsomagot, amiben van sokminden ilyesmi..hasznos lehet.. Javaslom, hogy mindenbõl kisebbet vegyél elõször, mert ha a baba érzékeny valamire le kell majd cserélni. pl nem minden kicsi bírja ugyanazt a popsikrémet..ezért vegyél kisebbet, hogy ne kelljen annyit kidobni, ha nem jó. Lehet valami kimaradt , de ezek nagyjából kellenek.
Elsõ idõkben, csak amit a doki felír. Õ írni fog neked popsikenõcsöt, fürdetõkrémet, spec hintõport. Amit vehetsz elõre, az 70%-os alkhol a köldökére, steril vatta a köldökére, napraforgó olaj a fejére koszmó ellen, paraffin olaj a hajlataira fürdés elõtt, és sampon a kis hajára. Vehetsz még persze pelenkát, azt ki kell tapasztalnod, melyik jó a babádnak, és popsitörlõt (én tescosat használtam, jó volt, csak az idegesített, hogy nem jöttek szét a lapok. Most vettem dm-es babylove-t, de ez sem jön szét, és nem is olyan nedves..) Én vettem még vattakorongot, egyszerûbb használni, mint a vattát. VEhetsz még kamillavirágot, néha jól jöhet a babához. Vehetsz még neugranormon kenõcsöt, jó lesz a bõrére, ha hámlik majd pár naposan, nem repedezik ki a bõre.
Én bema bébi babaápolókat vettem az orvos által felírtakon túl.Ezek természetesek, bio tanusítvánnyal ellátott gyógynövény készítmények. Nem tartalmaznak semmi illatanyagot vagy vegyszert stb. Sajnos sok neves márkában megtaláltam a sodyum lauryl szulfátot ami egy durva zsíroldó egy emulgálószer ami nem elég, hogy az autómosóban és a mosogatószerekben is van, de még rákkeltõ is, szürkehályogot okoz, a piciknél meg szem fejlõdési rendellenességeket stb. Én a bema termékekre esküszöm mert nem mindegy mit kenek a picire.
Szia! Gyógyszertárit ne vegyél ha lehet. Kb abban az árban vagy olcsóbban vannak a bemák. Ezeket én is ismerem, de sajna itthon még nics ez sem elterjedve mint ahogy sok más jó dolog sem.:( Szóval én is bemát ajánlok mert ez tényleg jó.:)

8 éves gyereknek nyári táborba milyen tisztálkodási szereket kell vinni?

5 napos lesz, és sátorban fognak aludni.

Legjobb válasz: ugyanazt amit egy felnöttnek vagy bárkinek. Ami még fontosabb az a megfelelõ mennyiségû ruhanemû.

ugyanazt amit egy felnöttnek vagy bárkinek. Ami még fontosabb az a megfelelõ mennyiségû ruhanemû.
Hát amit otthon is használ azt mindenképp!
Szappan/tusfurdo, fogkrém, fogkefe, wc papír, fesu.m
Azt, amit otthon használ. Tusfürdõ, sampon, fogkefe, fogkrém, szappan kézmosáshoz, wc papír. Mivel sátorba mennek, én csomagolnék kis tubusos fertõtlenítõ folyadékot, jól jön, ha nem tud pl. kezet mosni. Vagy kis kiszerelésû nedves törlõkendõt. Kullancs és szúnyogriasztóspray, Fenistil gél.

Milyen időközönként kell cserélni az alábbi tisztálkodási eszközöket?

1.Fogkefe(naponta kétszer használom) 2.Fürdőszivacs(naponta egyszer h.) 3.Törölköző (naponta egyszer h.) Főleg szakemberek véleményére lennék kíváncsi.Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Fogkefére nekem egy fogászati boltban azt mondta a boltvezetõ, hogy 4 havonta. Esetleg akkor elõbb, ha látszik rajta, hogy nagyon elhasználódott.

Fogkefére nekem egy fogászati boltban azt mondta a boltvezetõ, hogy 4 havonta. Esetleg akkor elõbb, ha látszik rajta, hogy nagyon elhasználódott.
fogkefét félvente kellene füröszivacsot elhasználodástol függ ( pasi nem nagyon hasznal szivacsot) törölközõ naponta másik
Hali! _ Fogkefét 2-2, 5-3 havonta ajánlott. _ Fürdõszivacsot elhasználódástól függõen félévente-3/4edévente. *** (Megjegyzés: Én is használok fürdõszivacsot, és más fiúk, férfiak is. Jómagam az olyan szivacsot ajánlom, amelynek egyik fele sima (színes), másik fele dörzsis (fehér), ezt akkérzékenyeknek is javasolnám 'szoktatás' céljából, akármennyire is kellemetlen eleinte.)*** _ Törölközõt elég 2-3-4 naponta cserélni. Üdv: EE


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!