Találatok a következő kifejezésre: Milyen tipusu kössek (2 db)

Milyen tipusu életbiztosítást kössek?

26 éves vagyok,lakás hitelem van de most a törlesztö részletb?l kivették az életbizt.

Legjobb válasz: Azt, hogy milyen életbiztosítást kössél, sok tényezõ befolyásolja, amit tudni kell ahhoz, hogy konkrét javaslatot tudjon valaki tenni. Miért vették ki a törlesztõrészletbõl a biztosítást, megindokolták?Talán most már ez mindegy. Ha komolyan érdekel a dolog, tudok ajánlani valakit, aki segít. Üdv.: "botoska"

Azt, hogy milyen életbiztosítást kössél, sok tényezõ befolyásolja, amit tudni kell ahhoz, hogy konkrét javaslatot tudjon valaki tenni. Miért vették ki a törlesztõrészletbõl a biztosítást, megindokolták?Talán most már ez mindegy. Ha komolyan érdekel a dolog, tudok ajánlani valakit, aki segít. Üdv.: "botoska"
Ahhoz, hogy milyen életbiztosítást kössön valaki, több tényezõt kell ismerni, hogy a tanács jó is legyen. Ha még aktuális, tudok ajánlani valakit, aki konkrét tanácsot tud adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megtakaritásos életbiztositást kötöttem.Átlátható, kedvezö ráadásul takarékoskodok is.
Érdemes független (ALKUSZ) véleményét kikérni az életbiztosítás kötése elõtt, ugyanis õ átlátja a teljes piacot, így számodra a legkedvezõbbet tudja kiválasztani! Ha még nem léptél az ügyben, szívesen segítek.
Én a helyedben csak kockázati biztosítást kötnék! Azt évi pár ezerbõl megúszod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!