Találatok a következő kifejezésre: Milyen tipusú a divat (2 db)

Milyen tipusú haj a divat?

Hosszú, rövid, frufu?

Legjobb válasz: napjainkban elterjedt a Rihanna fele bob frizura...de szerintem nem kell mindig a divat utan menni, azt nezd h mi all jol es mi az elonyos neked.

napjainkban elterjedt a Rihanna fele bob frizura...de szerintem nem kell mindig a divat utan menni, azt nezd h mi all jol es mi az elonyos neked.

Milyen típusú fiúknak áll jól a hosszú haj? Körübelül milyen hosszú manapság a divat?

Legjobb válasz: Öcsémnek most vállig érõ van, enyhén természetesen göndör, magas vékony gyerek, neki jól áll. :-)

Szerintem kimondottan férfias is tud lenni.Nem értek egyet azzal, hogy a rövid a normális egy férfinál;már miért lenne?A legendás harcosoknak, hadvezéreknek, királyoknak is gyakorta volt hosszú hajuk, szakálluk, ennyit a férfiasságról. A kerekarcú fiúknak meg kimondottan jól áll, optikailag keskenyít, a vékony, hosszú fejformájúaknak pedig a copf szintén elõnyösebbé teszi a külsejüket. Ellenben a régi korok ízlésével, amikor mindenkire rámondták, hogy "rocker", illetõleg sokak elképzelése szerint, csak huligánok, igénytelenek hordanak hosszú hajat, ma már a hivatalokban sem kelt akkora felháborodást, ha hosszú a séró, az elvárás persze egyértelmû:legyen ápolt, gondozott, és legyen lófarokban. :) Termelõ cégnél dolgozom, a mérnökünk derékig érõ hosszú hajat visel, nagyon kedves, és az egyik legjobb munkaerõ.
NEkem is a gyengéim:) A férjemé derékig ér, enyhén hullámos. Szerintem egy echte rockernek biztos, hogy jól áll. Külsõleg pedig... egy alacsony, kövérebb srácon nem tudnám elképzelni, szerintem az nem mutat jól. Egyébként meg mindegy, ha neked tetszik hord, de figyelj rá, ne legyen se zsíros, se kócos, se ápolatlan, mert rohadtul igénytelen.
Öcsémnek most vállig érõ van, enyhén természetesen göndör, magas vékony gyerek, neki jól áll. :-)
hosszúhajú fiúk a gyen géjeim.elolvadok :)
utolsó vagyok: bocs - gyengélyeim am.sztem kb.minden fiúnak csak meg kell szokni, mondjuk kivétel van.csunyábbaknak nem nagyon :P :S
ugyanaz vagyok :D:D kb: vállig érõ
Jujj!! Inkább így: -- gyengéim --
Nekem nem jön be, ha egy pasinak hosszú a haja!A rövid férfiasabb!
Ez a magassághoz kötött hajhosszúság, szerintem nõnél is férfinál is ugyanaz. Elméletileg így néz ki:a hosszú, hátközépig érõ haj (vagy még annál is hosszabb), egy magas embernek jobban áll, mint egy alacsonynak, mert egy alacsonyt optikailag tömörít, azaz még kisebbnek láttat (saját tapasztalat, mielõtt még bárki magára venné!), de ha valaki túlságosan magas pl.nõben, az ellenkezõjét válthatja ki:langalétát csinál belõle. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy akinek tetszik, ámde hordja, mindegy milyen magasságú, testalkatú, nemû stb. Nem mindig azt kell hordani, ami elõnyös, hanem néha azt is, ami TETSZIK! Lány vok, együtt tudok érezni a hosszúhajú srácokkal, tudom milyen hosszú hajúnak lenni és nehezen válni meg tõle. (Bár idõnként egy teher is, az biztos.)
imádom a hosszú hajú fiúkat. Fõleg ezt az új oldalra fésült stílust. Csak ápold megfelelõen, mert elég visszataszító a zsíros haj üdv: lány(16)
Hát én nem tudom, hogy mi alapján döntik el:magas vagy alacsonynak áll jól?én 158cm magas(alacsony):) vagyok, hátközépig ér a hajam, de nagyon nagy dolognak kellene történnie, hogy levágasssam!!nekem tetszik, így szoktak meg az emberek. csak az a lényeg, hogy ápolni kell!!nincs annál rondább amikor nem ápolják!!!
Szerintem próbáld ki, és ha tetszik, akkor hordd :-) Öcsém volt kopasz is (nagyon rövid ideig) :-) De a hosszú haj már évek óta megvan.
A kérdező hozzászólása: Én magas és vékony vagyok. Akkor ezek szerint valószínûleg jól fog állni a hosszabb haj?
Én egy 16 éves hosszúhajú srác vagyok.A hajam majdnem hátközépig ér:D Sztem manapság a vállig érõ haj:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!