Találatok a következő kifejezésre: Milyen tipikus vannak a (13 db)

Milyen krém van a melegszendvicsen ez a tipikus büfés melegszendvicsre gondolok. Tudtok bevált recepteket adni?

nállunk a büfébe van olyan melegszendvics h valami hús hagyma meg sajna a többire nem tudok rájönni de jólbevált melegszendvics receptekre lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Büféset nem tudok, de én ledarálok párizsit, hagymát, fokhagymát, zöldpaprikát, összekeverem vajjal, mustárral, tejföllel, kakukkfûvel esetleg ketchuppal.

Büféset nem tudok, de én ledarálok párizsit, hagymát, fokhagymát, zöldpaprikát, összekeverem vajjal, mustárral, tejföllel, kakukkfûvel esetleg ketchuppal.
Én kettõt imádok: ledarált vagy kockára vágott tarját elkeverek tejföllel (esetleg tojással, én anélkül szoktam és isteni) kenyérre ráteszed megsütöd. Végefelé sajtot teszel rá, pár percig még sütöd. Én mustárral eszem! A másik: Glo**s hamburger jellegû melegszendvicskrém! Múltkor 9 dobozzal vettem, akciós volt!!! (csak 10 volt kitéve és egynek sérült volt a doboza) megsütöd, mielõtt jó lenne sajtot szórsz rá, én ezt is mustárral eszem! De ezekbõl tripla mennyiség kell, mert eteti magát! Isteni!!!
A boltban ezt a konzervet keresd: provencei. Ez lesz az!
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek holnap megnézem:D
Éveken át akartam olyat, kikísérleteztem. :) Nem drága és finom. 20 dkg párizsit, 20 dkg májkrémet, 2 kiskanál mustárt, 1 fej apróra vágott vöröshagymát és egy kis konzerv paradicsomsûrítményt összekeverek. Ha van itthon császárszalonna, abból is darálok bele. Jól összekeverem és kész a krém.
Én olyat szoktam csinálni hogy:májkrém v. konzerv darált hús, kis tejföl, mustár, pirosarany ha szereted lehet a csípõs, vegeta, kis bors, kicsi fokhagyma v fokhagyma por, és persze reszelt sajt.
Én úgy csinálom, mert nállunk az van a büfébe, h konzerv löncshús mustárral, ketchuppal összekeverve. És tiszta menzás melegszenyó íze van, pont tegnap estére azt csináltam.
A kérdező hozzászólása: köszi :D

A bántalmazó típusú férfiaknak milyen tipikus hülyítős szövegük van még?

Nehezen tudtam eldötnetni, melyik kategóriába is tegyem a kérdést. Az ilyen tipikus hazudozós szövegeik érdekelnek, amiket annyi csaj bevesz (amit nem tudok miért) pl: még soha senki iránt nem éreztem így, ahogy megláttalak, láttam te vagy az igazi, te vagy életem szerelme, egész nap rád gondolok , minden kapcsolatom szexel kezd?dött és sokáig tartott

Legjobb válasz: Mármint a szociopatáknak? Az teljes mértékben egyénfüggõ. Elõször meg kell ismernie egy kicsit, hogy tudja, mit szeretsz, aztán azt mondja, amit hallani szeretnél tõle.

Szerintem az agresziv férfiak nagyon is kedvesek és simulékonyak tudnak lenni.Meg nem követelöznek(az elején)hanem inkább manipulációval érik el hogy a másik megtegye amit akarják.És mindig ráéreznek a gyenge nökre.
Mármint a szociopatáknak? Az teljes mértékben egyénfüggõ. Elõször meg kell ismernie egy kicsit, hogy tudja, mit szeretsz, aztán azt mondja, amit hallani szeretnél tõle.
Minden csaj bármit bevesz, ha szimpatikus ember csábítja. Pláne peteérés környékén, ezt így alkotta a természet. A szaporodáshoz kell egy kis naivitás.
???
utolsó vagyok pl:az elején nem veszekedett vagy szólt volna be hogy ha el akartam menni valahová, hanem neki áll duzzogni hogy Én biztos nem szeretem azért akarok elmenni nélküle.Eredmény Én hülye akkor még 16éves agyammal be döltem neki és elhittem hogy ennyire szeret azért csinálja
Nagyon estél, mikor földt értél? Na etõl sok csaj ki tud akadni.
Csak rám számíthatsz, én vigyázok rád.
szia szop.j na tetszik má bazze?
A kérdező hozzászólása: "szia szop.j na tetszik má bazze?" szerintem ilyeneket a szimpla ribanc típusú pasik mondanak, bár lehet bántalmazóak is akik ilyeneket mondanak, de én úgy tudom és tapasztalom, hogy az elején behízelgõek, és érzelmileg manipulatívak és zsarolóak
Szükségem van rád, ha te nem lennél, megölném magam.
A kérdező hozzászólása: ha szeret, akkor elenged, mert neked az lett volna jó.
A kérdező hozzászólása: "Mármint a szociopatáknak? Az teljes mértékben egyénfüggõ. Elõször meg kell ismernie egy kicsit, hogy tudja, mit szeretsz, aztán azt mondja, amit hallani szeretnél tõle." jaja, de mégis olyan szöveget szoktak ellõni amit már párszor alkalmaztak, sablonszövegeket használnak, csak személyre szabottan.
A kérdező hozzászólása: "minden nõ a mennybõl esett le . csak valamelyik az arcára és némelyik a fejére...." ez nem olyan szöveg, ez egy viccnek álcázott sértegetés, bár tudom nem a kérdésre válaszolva írtad.
minden nõ a mennybõl esett le . csak valamelyik az arcára és némelyik a fejére....
Csak a te érdekedben teszem, amit teszek, gondoskodnék rólad, ha hagynád.

Milyen tipikus magyaros zenék vannak, mint pl. a NOX-tól a Forogj világ és a Százszor ölelj még?

Legjobb válasz: Youtube: pálinka dal...sör bor palinka.....ilyenek xd

Youtube: pálinka dal...sör bor palinka.....ilyenek xd
magyar Vb dal, zte induló, Bubamara :D Lencsilány :D

Milyen tipikus jelei vannak a terhességnek?

Itt minden konkrétra gondolok.

Legjobb válasz: Nálam mellfeszülés,hangulaingadozás,sírás,hányinger és nagyon kívántam a mandulát. Persze a mensim se jött meg.:) 15 hetes kismami

Nálam mellfeszülés, hangulaingadozás, sírás, hányinger és nagyon kívántam a mandulát. Persze a mensim se jött meg.:) 15 hetes kismami
hát nekem nem sok jelem volt csak 1 ami tipikus és talán mindenkinél jelentkezik mikor meg kellet volna jöjön a mensi akkor olyan érzésem volt hogy na most jön meg ez több napig tartot de örömömre nem jöt aztán még lehet hányinger fejfájás derékfájás mindenkinél máskép párosodnak a jelek szerintem ha össze jöt gratula
Nekem gyakran kellett pisilnem, persze nem jött meg, hányingerem is volt, nem kívántam a fõtt ételt és állandóan álmos voltam. (Persze nem vagyunk egyformák, lehet, hogy te nem leszel rosszul.) 19 hetes kismama
hányinger, hányás, hirtelen megundorodás dolgoktól, szagoktól. Nekem még az is hányingerhez vezetett ha a párom nem ott simogatott meg ahol jólesett. Holott terhesség elõtt mindegy volt. Most meg alig lehet hozzám érni. A hirtelen sírás a semmin, nálam is meg volt. De legelsõ tünetem a mellem fájdalma volt, de nagyon, és nem csak a bimbó volt érzékeny, hanem az egész, illetve a fehér folyás is jele volt. Amikor meg kellett volna jönnie nekem folyásom volt. Most 17 hetesek vagyunk :) Reméljük hasonló jókban neked is részed lesz, de legalábbis az anyaság! :)
szia! nekem a mesi elõtt korábban is fájt a mellem, most is ez volt. tiszta idegbeteg voltam még ennyi, de teljesen meg voltam gyõzõdve, hogy meg fog jönni, aztán nem jött :) )). nem volt hányingerem , nem pisiltem feltûnõen sokat sem. viszont kiállhatatlan voltam mindenkivel, ami el is tartott a 3 hónapig :) . a pozitív teszt a legkonkrétabb :) )). szerintem. :) sok boldogságot a babához :) üdv
Helló, énnálam a pisilési ingeren kivül minden jel mutatkozott: kimaradt mensi, feszülõ cicik, hányinger (hányás) a nap minden órájában , eleinte étvágytalanság (nem volt gusztusom semmilyen kajába)aztán falánkság amikor ezt túlléptem : ), hát- , fej- és derékfájás -no meg a "mindjártmegjön" érzés.Késõbb , úgy a mésodik hónap végén társult a bedugult vérzõ orr is.De eddig minden rendben a picivel.... most lépek a negyedik hónapba egy 14 hetes kismama.

Milyen tipikus helyiségek voltak régen a kastélyokban/kúriákban? Pl. : bálterem. A szalon és a hall között van különbség?

Legjobb válasz: Szeretném hozzátenni, hogy mûveltebb körökben könyvtár is volt. Ha volt zeneszoba, szalon és dohányzó, kellett könyvtár is. (külön a gazda dolgozószobájától)

Szeretném hozzátenni, hogy mûveltebb körökben könyvtár is volt. Ha volt zeneszoba, szalon és dohányzó, kellett könyvtár is. (külön a gazda dolgozószobájától)

Milyen tipikus "tünetei" vannak, amikor a fog áttöri a baba ínyét? Gondolok itt, hasmenés stb?

Legjobb válasz: Igazából csak a rágófogak viselik meg jobban, esetleg a szemfogak is. Akkor lehet étvágytalan, hasmenõs vagy lázas is.

Igazából csak a rágófogak viselik meg jobban, esetleg a szemfogak is. Akkor lehet étvágytalan, hasmenõs vagy lázas is.
Hasmenés nem lehet, csak hígabb széklet a fokozott nyál termelõdés miatt. Ha hasmenése van akkor vidd orvoshoz! Még enyhe hõemelkedése is lehet, meg ugye a nyûgösség.
Elõzõ jól leírta, nálunk még tárult hogy a szája, arca kipirosodott a sok nyáltól!
Nalunk is a higabb kaki a jellemzo, meg a nyugtalansag, foleg ejszakankent. Viszont a lanyom az egyik felso fogacskajanal nagyon belazasodott egy napra, nem hoemelkedes volt, hanem magas laz (39, 2), de ahogy attorte a fog az inyet, mintha elfujtak volna az osszes tunetet.
Itt van még egy pár tünet:http://www.anyalettem.hu/fogzas-okozta-kinok-csillapitasa-ho..
Nalunk februar elejen volt hogy vizes taknyos orfolyasa volt, egy napig volt magas laza majd 3napig hig a szeklete, fog sehol. Februar 14en tort ki az elso, es jottek sorban.1honap alatt 5foga jott ki, teganp reggelre is kijott egy, estere mar egy masik torte at az inyt, az egyik felso a masik also. Szoval mi igy jartunk, Honapokig semmi aztan egyszerre jonnek.

Van olyan, hogy " tipikus jogász "? Milyenek a jogászok általában? És a szerelemben?

pl. hidegek, közömbösek ?

Legjobb válasz: Csak annyira van "tipikus" amennyire tipikus ember létezik.

Csak annyira van "tipikus" amennyire tipikus ember létezik.
Van.
VV Eszter :D
A tipikus jogász azt jelenti, sznob, arrogáns és buta. Fõként a sznobság a hangsúlyos ebben a kijelentésben.
Szia! Értelmetlennek látom a kérdést, mivel jogászok között is van millió ember. Én jogász hallgató vagyok, ez alapján adok választ neked. Egyébként ne gondold, amit rólunk állít az átlag ember. Én pl egyáltalán nem vagyok "kocka" mégis ezen a szakon tanulok. Milyen vagyok a szerelemben? - bármit megtennék a másikért és ezt el is várom tõle is - hûséges vagyok - nagyon ragaszkodom, ha valakit szeretek - féltékeny ember vagyok 23/N

Tipikus szöveg. Van egy lány.17 vagyok és el akarom hívni valahova. Milyen szövegeket érdemes megereszteni, mik a legjobb csajozós dumáitok ami már beváltak egyszer legalább illetve az önbizalmam hogyan tudnám növelni?

Most fogytam 14 kilót, de a régi énemb?l kifolyólag túlzottan félek a visszautasítástól. Az elmúlt héten mindennek ellenére 3X estem pofára egy hét alatt. Az lehet gond, hogy csak 158cm vagyok?

Legjobb válasz: Az bizony gond lehet. Keress alacsony lányokat.

Az bizony gond lehet. Keress alacsony lányokat.
Valószínûleg az is befolyásol, hogy úgy mész oda hogy semmi esélyed.Ezen változtatni kell. Amúgy a 158 cm tényleg nagyon kicsi, szóval magasabb nõknél csak nagyon ritka esetben lenne sikered, mert szeretik ha õk a kisebbek és így feltudnak nézni a férfira.
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Maximálisan egyet kell értsek a válaszokkal és köszönöm. Katasztrofálisan alacsony vagyok :(
Vannak alacsony lányok is 150 cm körül biztos találsz. Nem feltétlenül kell hörcsösen kezdeményezni, csak mert a nagy könyben ez van megírva. Lásd meg a helyzeteket, lehet hozzád is közelednek apróbb lányok, csak túlségosan arra figyelsz, hogy kezdeményezz.
A kérdező hozzászólása: Én próbálok nyitott maradni de elég nehéz alapvetõen normális lányt találni így meg... :/
Fekete özvegy Magayrországon nincs, nem hogy a te házadba.:D
Pókot nem szabad bántani!!!!:D
A fekete özvegynek a hátán piros folt van, nem teljes fekete. Hálójuk nagyon finom, ritka, vékony.
A kérdező hozzászólása: ki van beszarva? madárpókom van meg patkányomXD csak érdekelt h mim van:D ilyen vattacukor szerû hálója van nem látom már elbújt
letépi a karod tõbõl...
Amúgy miért nem ütöd le?
Pici fekete póktól igy be vagy tojva??:D
A fekete özvegy a mediterrán éghajlatot kedveli, a hideg telek miatt nincs nálunk. Ettõl függetlenül külföldi szállítmányokkal rengeteget behurcolásznak.
A nõstény 25 milliméteres, a hím lényegesen kisebb. A pók potroha selymes fekete fényû, rajta élénkpiros, gyakran homokóra alakra emlékeztetõ rajzolat található.
Itt olvashatsz a Fekete özvegyrõl. http://hu.wikipedia.org/wiki/Fekete_%C3%B6zvegy
Szerintem sima házipók volt, kinézetre olyan, mint a fekete özvegy, csak teljesen fekete, nincs rajta piros rajzolat. A hálóját nem tudom, milyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!