Találatok a következő kifejezésre: Milyen tesztet Melyik a (9 db)

Hol, mennyiért és milyen terhességi tesztet venni? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Tesco : 2db x-epil kb. 1000ft Rossman: 2db lilly kb. 1200ft és sokan dicsérik a aukciós oldalon kapható 60Ft-os teszteket is (de ennek akkor van értelme ha többre van szükséged) Ha biztos vagy, csak ellenõrizni akarod akkor gyógyszertárban kb. 800Ft Gabriell teszt.

Tesco : 2db x-epil kb. 1000ft Rossman: 2db lilly kb. 1200ft és sokan dicsérik a aukciós oldalon kapható 60Ft-os teszteket is (de ennek akkor van értelme ha többre van szükséged) Ha biztos vagy, csak ellenõrizni akarod akkor gyógyszertárban kb. 800Ft Gabriell teszt.
vaterán 60-80 ft-ért vettem. kimutatta a terhességet :) 18hkm
Én a Rossmannban vettem a saját márkás Facelle-t, olyan 300Ft körül volt, és már a nem várt mensi napján kimutatta a terhességet. Elõtte vettem drágábbakat gyógyszertárban, Tescoban, volt olyan, amelyikbõl hiányzott a tesztcsík... 19hkm

Milyen tesztet vegyek? Melyik a legjobb?

Holnap akarok venni egy terhességi tesztet.De nem tudom melyik a jobb.Melyik a legmegbizhatóbb? És mennyibe kerül? Ne túl drága legyen,de mutasson pontos választ.18vagyok

Legjobb válasz: A Dm-ben lehet kapni teszteket, 7-800 Ft-ért. Szerintem elég pontosak. A legfontosabb az, hogy reggli vizelettel csináld.

A Dm-ben lehet kapni teszteket, 7-800 Ft-ért. Szerintem elég pontosak. A legfontosabb az, hogy reggli vizelettel csináld.
Romedet szerintem. A tesztcsík kb 3-400 Ft, a teszt pedig olyan 700 Ft körül van. Megbízható, legalább is akiket ismerek, mindenkinek bejött.
Én ROMED-et szoktam venni, 700 Ft körül van. És most erre esküszök.
én lilit vettem. 700ft és 2 db volt benne
Szia.A medilab sem rossz.Patikában van, és 1000körüli az ára ha jól emlékszem, de z nem tuti, régen volt mikor tesztelgettem.
Szia.Én Gabriellt vettem és tök pontos volt, és egyszerû a hsználata.Az árára nem emlékszem pontosan be 800 körül volt patikában.
Akkor ki fogja mutatni. :) De ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél 2-t.
A kérdező hozzászólása: már egy hete késik.
Ha a rossmann közelebb van az is jó, meg a dm is. nem kell drága, csak akkor csináld meg ha már meg kellet volna jönnie, mert ha korán csinálod, lehet hogy negatív lesz, de mégsem az.
Szia En is a DM-ben vettem ott ket fajta volt az egyik 700-800 ft koruli, a masik meg 1600-1800, mind a ketto a nap barmelyik napszakaban elvegezheto volt.En anno az olcsobbat vettem, es meg voltam vele elegedve. 23 hetes kismama
Kérd a patikus segítségét...
Szia. Én a gyógysztertárban vettem 690-ért, de sokkal higiénikusabb és egyszerûbb volt a használata annál, amit elõtte a DM-ben vettem. Ja és egész napos.. Az korrekt ár szerintem. Legközelebb már csak a patikában veszem..:-))
A kérdező hozzászólása: ok. köszi. mindenféleképpen reggelibõl csinálom:)
Akinek aktuális: a romed van most jó árban, érdemes utána nézni.

Milyen tesztet ajánlotok ami árban is elfogadható és melyik mennyi idő után mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Gabriel,elég olcsó,és nekem 2 nappal a nemvárt mensi elõtt kimutatta.Sok sikert!!

Gabriel, elég olcsó, és nekem 2 nappal a nemvárt mensi elõtt kimutatta.Sok sikert!!
Lily teszt, nem várt elött 5 nappal mutatta, igaz akkor még halványan.600Ft, Rossmanban is kapsz.Sok sikert.
nnna ez az a típusú kérdés, amire igazán hasznos válasz nem adható, mert valószínûleg egyik válaszoló sem próbálta mindegyiket, és lehet, hogy ami az egyiknek bevált, az a másiknak nem. Én csak azt tudom mondani, figyeld a dobozon az érzékenységét, 20-25-ös legyen maximum, bár a piacon a Clearblue kivételével mind megfelel ennek a kritériumnak tudomásom szerint. (az 50-es érzékenységû, de azt mondják, ennek ellenére jó mert más reagenst használ, de baromi drága. ) Ha olcsót akarsz, akkor ne kazettásat vegyél, hanem tesztcsíkot, egy kazettás tesz árából akár olyan tesztcsíkot is vehetsz, amiben két teszt is van ( pl Lilly, pregimax plusz, medilab, mind létezik kétdarabos kiszerelésben, így nem egyértelmû eredmény esetén ismételhetõ. kb 800-900 ft/2 db )
HCG Kb.700-800 ft körûl van és akár 3-4 hetes terhességet is kimutat.Sok sikert
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Minden tezst jó, l az orvosok is rákérdeznek, mikor mész, hogy mi lett az eredmény, és adnak is rá... És szervezet és pisifüggõ, hogy mit mutatnak!
Nekem a Lilly már mensi ELÕTT 3 nappal kimutatta, hogy babás vagyok, és ha jól emlékszem 700 Ft volt.

Lányok milyen tesztet vegyek? 2 napja késik, s az egyik teszt negatív lett, a másik szellemcsíkos. Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Szia. Nekem mindkét gyerkõcöt a Gabriel mutatta ki. Azt nem tudom mennyire jó másoknak, nekem véletlenül mindkét alkalommal ezt adta a patikus. Sok sikert.

Szia. Nekem mindkét gyerkõcöt a Gabriel mutatta ki. Azt nem tudom mennyire jó másoknak, nekem véletlenül mindkét alkalommal ezt adta a patikus. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál.
Gravi-HCG. Patikából. Mind2 babánál már ovulûáció után 12 nappal erõs pozitív lett. Másnap másfajták épphogy halvány 2csíkosak voltak.
Mennyibe kerül az a Gravi-HCG??köszi
Midstream teszt, 10-es érzékenységû, gyógyszertárban kapható. One Step, Easy Pregnancy
Gabrielt vegyél!Az az egyik legjobb!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy válaszolt. Úgy látom, hogy nincs teljes egyetértés ebben a témában. Próbálok majd 10-es érzékenységût venni, amilyet éppen lehet kapni a gyógyszertárban.
A Gravi kb 700 ft már vagy 2 éve. Patikánként plussz-mínusz 100 ft.

Kismamik! A 12 heti kombinált teszten ott a szívverés száma a babának, vagy az NST papíron, megírnátok hogy milyen tól-ig/perc volt (mindegy melyik terhességi hét) és mi lett a baba neme?

Nekem eddig két lányom van és mindkett?nek 130-140 körül volt a szívverése. Azt olvastam valahol, hogy ez tipikus lányos a 150 felett meg fiús. Nektek mennyi volt és mi lett? Az számít ami a görbén a közép tartomány a kiugró egy két széls?séget nem kell figyelembe venni! 12hkm

Legjobb válasz: Nekem mindig 150 felett van, de kislányom lesz! És tuti,h lány mert 4D-n láttuk a kis nuniját:)

Nekem mindig 150 felett van, de kislányom lesz! És tuti, h lány mert 4D-n láttuk a kis nuniját:)
Szia, 158 volt, és kisfiú lesz:)

Milyen érzékenységű tesztek vannak és melyik a legmegbízhatóbb?

Legjobb válasz: 10-es, 20-as, 25-ös és 50-es. A legérzékenyebb a 10-es: Qupido, One Step. Én szeretem a Lily-t is, az 20-as vagy 25-ös. Mást még nem próbáltam, ezek beváltak nekem. Amikor negatív volt, akkor nem volt baba, amikor meg babás lettem, már a nemvárt elõtt két nappal látszott valami a második csíkból.

10-es, 20-as, 25-ös és 50-es. A legérzékenyebb a 10-es: Qupido, One Step. Én szeretem a Lily-t is, az 20-as vagy 25-ös. Mást még nem próbáltam, ezek beváltak nekem. Amikor negatív volt, akkor nem volt baba, amikor meg babás lettem, már a nemvárt elõtt két nappal látszott valami a második csíkból.

Imádom a tésztás ételeket, és valami csak ezzel készíthető el. Pl. Káposztás tészta, túrós tészta. Milyen megoldás van ilyenkor? Mivel helyettesíthetném? Vagy mennyi lenne az a minimális mennyiség, melyet heti 1-2 be tudnék iktatni az étkezésembe?

Legjobb válasz: Én eszek tésztát, mégis fogyok. Csak értelemszerûen a teljes kiörlésû változatát és durum tésztát fogyasztok. Nincs mindenkinek pénze minden egyes nap húst vásárolni, sokkal olcsóbb beszerezni 1 kg teljes kiörlésû lisztet, és azt beosztani 10 napig.

Én eszek tésztát, mégis fogyok. Csak értelemszerûen a teljes kiörlésû változatát és durum tésztát fogyasztok. Nincs mindenkinek pénze minden egyes nap húst vásárolni, sokkal olcsóbb beszerezni 1 kg teljes kiörlésû lisztet, és azt beosztani 10 napig.
Ezeket a tésztás ételeket egyszerûen nem kell enni diéta idején. Sajnos a diéta (akkor is ha nem drasztikus) lemondásokkal jár. Fehér lisztes, cukros ételekkel nem lehet normális eredményeket elérni. Ha mégis nagyon vágysz tésztára javaslom a teljes kiõrlésû változatot, ami barna és kicsit már íze van mint a fehérnek, de meg lehet szokni. Esetleg ott a durum tészta. Ezek heti 1 vagy 2 alkalommal beleférnek. Mennyiségre pedig attól függ mit eszel még aznap, én 5dkg-nál nem ennék többet diéta alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez nem egyszerû diéta, hanem életmódváltás, tehát nem 1-2 hónapra akarok megválni tõle, hanem egy egész életre.
Persze ez jó is, de nem gondolom, hogy a hétköznapokban is kötelezõ tésztát, zsíros, cukros ételeket enni. Mindenre van egészségesebb alternatíva és azokat kellene enni, hiszen, ha minden marad a régiben és zabálod a fehér lisztes, cukros kajákat, nem érsz el változást. Szerintem amíg el nem érted a kívánt súlyt, alakot ezeket szinte egyáltalán ne vagy csak nagyon ritkán edd, és ha már csak súlyt szeretnél tartani heti 1-2 alkalommal nyugodtan eheted.
De ezt nem panasznak szántam, csak hát ez is egy szempont.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nyilvánvalóan, ha lehetne, teljesen elhagynám a tésztát, a fehér lisztet, a cukrot, de minden pénzkérdés a mai világban. Az utolsó válaszolóval ezek szerint hasonló elveket vallunk, s ennek örülök.
Nem akarok bunkó lenni, de az, hogy nem használsz cukrot vagy lisztet fõzéshez, nem kerül többe, sõt...Csak arról van szó, hogy az emberek többsége nem bír lemondani dolgokról, ahogyan te sem. De ezt tényleg nem bántásból írom, csak így gondolom. Na ezzel le is zártam a témát.
A kérdező hozzászólása: Cukrot nem használok, csak édesítõt. Lisztet ha nem használok, akkor mégis mit használjak helyette? Mert nem csak én létezem, hanem van családom is.

Akinek az elmaradt menstruáció előtt is pozítiv lett a terhességi tesztje, az hányadik napon csinálta és milyen érzékenységűvel, illetve melyik napszakban?

Legjobb válasz: Szia! Én a 11.dpo-n reggel teszteltem halvány pozitívat egy 25-ös erõsségû Facelle teszttel.

Szia! Én a 11.dpo-n reggel teszteltem halvány pozitívat egy 25-ös erõsségû Facelle teszttel.
Szia!9. DPOn teszteltem egy nagyon nagyon halványat, aztán két naponta csináltam újat, és egyre erõsödött!25ös érzékenységû X-epil teszttel csináltam az összeset!
Szia! Én 10. dpo-n jósteszteltem (ovu teszttel) halvány pozitívat, majd 11. dpon egy 10-es erõsségû One Step terhességi teszttel szintén halványat. 13. dpo-n megismételtem egy 10-es ill. egy 20 vagy 25-ös érzékenységûvel (Lilly), nem sokat erõsödött addigra a 2. vonal, de érdekes módon a Lilly teszten sokkal egyértelmûbben látszódott.

Milyen - melyik tesztet vegyem, ami elég érzékeny ahhoz, hogy a 13. -ára nem várt előtt kimutassa a babót?

Melyik tesztet ajánlanátok, ami már a nem várt el?tt is kimutathatja a pozitívat? 13.-ára nem várom és 31.-én volt P.É-m.

Legjobb válasz: hááát, talán a clearblue..de én csak 13-án tesztelnék legelõször..mert a pétõl számítva 12, de inkább 14 nap teljen el..akkor már megbízhatóbb az eredmény. drukkolok!

hááát, talán a clearblue..de én csak 13-án tesztelnék legelõször..mert a pétõl számítva 12, de inkább 14 nap teljen el..akkor már megbízhatóbb az eredmény. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) A gondom az, hogy altatásos mûtétre kéne befeküdjek elõtte pár nappal, de azt már nem nagyon tudom halogatni. Mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Elnapoltam a mûtétet, nem szeretném, hogy bármi baja legyen a pocaklakómnak, ha már beköltözött. :) 13.-a körül már többet tudok.
Gabriel és Gravi HCG engem még nem vágott át. Legutóbb a Lily is kimutatta a 13. napon délután.
hát nem tudom..én nem vállanám be úgy a mûtétet, ha veszélyt jelentene a lehetséges babómra...amíg tutira nem tudom, hogy van-e baba, vagy nincs!
max a mûtét elõtt nem lehetne vérvizsgálatoto kérni..vérbõl már sokkal elõbb kimutatható a hcg hormon..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!