Találatok a következő kifejezésre: Milyen testrészre azt, (18 db)

Hogy hívják a comb kezdenénél levő részt? Milyen testrész az? A csípő?

a fenék aljánál a nekem egy kicsit oldalra kiálló csontot. és hogy lehetne, milyen tornával elérni, hogy kisebb legyen?fogyásnál a csont is beljebb megy

Legjobb válasz: elég nagy baj lenne, ha a csontjaid el tudnának mozdulni... szóval nem, fogyástól ne fog beljebb menni.

elég nagy baj lenne, ha a csontjaid el tudnának mozdulni... szóval nem, fogyástól ne fog beljebb menni.

Ciki nyomtatott lapokkal menni az edzőterembe, ahol le vannak írva, milyen testrészre milyen gyakorlatok valók?

Nem gáz, hogy onnan nézem majd a gyakorlatokat a konditeremben?

Legjobb válasz: Kit érdekel más mit gondol? Amíg kezdõ vagy, és nincs a fejedben az összes gyakorlat, addig nézd a papírod, egyben írhatod is, hogy mekkora súlyokat használsz, hogy pár hónap múlva össze tudd hasonlítani hogy fejlõdtél-e, nagyobb súlyokkal tudod e kivitelezni azokat a gyakorlatokat.

Kit érdekel más mit gondol? Amíg kezdõ vagy, és nincs a fejedben az összes gyakorlat, addig nézd a papírod, egyben írhatod is, hogy mekkora súlyokat használsz, hogy pár hónap múlva össze tudd hasonlítani hogy fejlõdtél-e, nagyobb súlyokkal tudod e kivitelezni azokat a gyakorlatokat.
nem gáz, mások is szoktak vinni, azért egh ossze-vissza edzestervet rohadt nehez egybol megjegyezni...
sokszor láttam ilyet, én is csináltam, sõt ismerek olyat, aki minden sorozat után jegyzetel a füzetébe, ott van mellette edzés közben. a kutya nem foglalkozik vele, hogy milyen cetlit nézegetsz néha, amúgy meg a tudatosság jele, uh vidd magaddal, persze.
Vagy van még 1 megoldás, a telódba beírod jegyzetekbe, és akkor nem fognak furcsán nézni rád mert úgy sem tudják mit nézegetsz a telefonodban.
Dehogy ciki ! Én 3éve írom a füzetembe, hogy mikor, mit hányszor emelek/nyomok... :)
akinek nem ott csinálják az edzéstervet a hozzáértõ szakik, vagy a jóseggû hölgyek akik mindent meg is mutatnak, hogy hogyan kell, azok mind papírról néznek az elején mindent...
én is jegyzetelek minden sorozat után az ismétlészámokat, megjegyzéseket fûzök a gyakorlatok végrehajtásához, lejegyzem, ha valami nem elég hatékony, vagy ha valami nagyon bevált, és 1-2 havonta tökéletesítem az edzéstervemet. 8 éve nyomom így, ez a legjobb módszer a fejlõdés mérésére. Olyan amatõrök is alkalmazták ebben a sportban, mint Arnold:)
A futás az állóképességet növeli, nem az izomtömeget.
Totál étrend függõ az egész. Alapvetõen leghamarabb fogyhatsz, ha jó az étrended. Esetleg szedhetsz fel izmot is, ha egy 5-10 évig nyomod, nekem 10 év foci után van valami hús a lábamon, persze nem sok, viszont kicsivel talán jobb, mint a nagyátlag. Vádlit sem "kapsz", az egy rohadt strapabíró izom, nagyon meg kell edzeni ahhoz, hogy fejlõdjön. Nem véletlen lehet ráedzeni heti többször is.
Azért mondják mindig, hogy "hú, megizmosodik tõle a vádli, meg vastag comb stb.", mert annál, aki addig nem csinált semmit vagy max. videókra tornázott, hirtelen nagy terhelés a kocogás is. Ez saját tapasztalat. Ha olyan az étrended, akkor fogyni fogsz, nem vastagodni, de megváltozik a combod, vádlid formája. (Azt meg nem lehet megmondani elõre hogy honnan milyen ütemben fogysz majd.)


Milyen testrészemnek kell izmosnak lennie hogy hátra szaltót megbírjam csinálni vagy az technikától függ?

normális válaszolóknak zöld kéz:)

Legjobb válasz: "a talpadnak" looooool!!!

"a talpadnak" looooool!!!
technikától függ
Szerintem a talpadnak mert azután megy a többi test részed.
utolsó vagyok, csak ez a krva elküldte az enter leütése után az egészet -.-". Nyilván technika is kell hozzá bõven, de elsõsorban a gerinc körüli izmokat kellene erõsítened. Gyakorold a hidat is, az azért alap egy hátra szaltó elõtt.
szerintem hát comb sem elhanyagolhato de inkább technika
opsz... a négyfejû combizom kimaradt, igen. De azt bõven fogod érezni híd közben :D
A hasizmodnak is erõsnek kell lennie, mert az húzza majd fel a lábaidat. Ha nem tud dinamikusan összehúzódni, akkor nem megy majd olyan könnyen. Ezenkívül combhajlító izom, továbbá a farizom és egy kicsit a vállöv izmainak és a fûrészizmoknak az erõsségén és rugalmasságán is múlik egy kicsit a fent említetteken kívül.
Igazából izom nem sok kell hozzá, nagyon sok múlik a technikán.De ha minden áron izmokat kellene mondanom akkor a teljes lábat mondanám valamint szükséges hozzá egy hajlékony gerinc is, kellemetlen meghúzni a hátadat fõleg ilyeneknél:) , szerintem nálad sem az izmokkal van baj, nagyon sok embert láttam hátrázni tanulni és egyiknek sem az erõvel volt gondja, sokkal fontosabb a technika és a mozgáskoordináció, remélem tudtam segíteni:)
A kérdező hozzászólása: sokat segített mindenki válasza:D és a zöld kéz nem maradt el:D

Az ugrókötelezéssel milyen testrész lehet formálni? A hasat popsit lehet? Mennyit kell csinálni naponta hogy legyen látszata?

Vettem egy ugrókötelet amin van számláló,a megtett távolságot,és az elégetett kalóriát is mutatja.Sajnos van egy kicsi hasam,nem olyan sok de lehet látni azt a felesleget,és ezért szeretném csinálni az ugrókötelezést ezzel letudom faragni a hasból azt a kis felesleget?Illetve milyen testrészt fog még formázni?

Legjobb válasz: A diétában van szerepe, sokan használják különben állóképesség fejlesztésre is. Kell egy diétás étrend, és heti 3-4 aerob mozgás, ahogy elõttem is elmondták. Helyi zsírégetés nem létezik különben, tehát nem csak a hasat formásítja.

A diétában van szerepe, sokan használják különben állóképesség fejlesztésre is. Kell egy diétás étrend, és heti 3-4 aerob mozgás, ahogy elõttem is elmondták. Helyi zsírégetés nem létezik különben, tehát nem csak a hasat formásítja.
Diétával együtt segít a zsírleadásban, de nem csak egy-két helyrõl, ahonnan gondolod, hanem mindenhonnan menni fog le, mivel nincs helyi zsírégetés. Genetikailag szabályozott, hogy kinek honnan megy le elõbb. Heti min. 3-4-szer kb. 40 perc aerob mozgással vagy 20 perces intenzívebb intervallum kardio mozgással le tudod adni diéta mellett a felesleget. Erre jó az ugrókötelezés is.:)

Az ugrókötelezéstől milyen testrészt lehet formázni? És mennyit kell naponta csinálni hogy legyen látszata?

Van egy ugrókötelem ami számolja hogy mennyit csinálok,illetve hogy mennyi kalóriát égettem el.Mennyit kalóriát kell egy nap égetni hogy legyen látszata?Milyen testészmozgat meg?Nem fogyni szeretnék csak a popsi,has,comb.Ezeket szeretném formázni.

Legjobb válasz: Formálni kétféleképpen tudod: vagy zsírt adsz le diétával és aerob gyakorlatokkal (pl ugrálókötelezés 40 perc) vagy pedig tömegnövelõ étrenddel és hatásosabb gyakorlatokkal növeled az izmok méretét a kívánt területeken. Inkább guggolást, kitörést, lépcsõzést (súllyal terhelve) és hasizomgyakorlatokat csinálj (hasprés, lábemelés).

Formálni kétféleképpen tudod: vagy zsírt adsz le diétával és aerob gyakorlatokkal (pl ugrálókötelezés 40 perc) vagy pedig tömegnövelõ étrenddel és hatásosabb gyakorlatokkal növeled az izmok méretét a kívánt területeken. Inkább guggolást, kitörést, lépcsõzést (súllyal terhelve) és hasizomgyakorlatokat csinálj (hasprés, lábemelés).

Jobb oldalon, fentről a második képen az milyen testrész?

http://www.kontrasztkiallitas.hu/images/ongyilkossag_web.jpg

Legjobb válasz: láb de miért kérdezel ilyet?:O

láb de miért kérdezel ilyet?:O
Sípcsont Volt 1 lány nem tudom még él-e de a világon õ az 1etlen akirõl tudnak h naponta ejtett magán olyan vágásokat amiket am nem lehetne kibírni fájdalomcsillapító nélkül. 1 blogján feltöltött néha pár képet h-h véreztette ki pl az alkarját. v a combjába benyomta csontig a pengét stb. De nem kizárt h errõl a lányról van a kép amit kérdeztél. Neki is hasonlóan volt összevarrva pár helyen a lába. maga varrta össze. 18/F
A kérdező hozzászólása: :| Ehhez nem tudok mit hozzáfûzni. Megnéztem a kiállítást, de nem tudtam rájönni, hogy az mi volt.

Fiúk! Hol kell simogatni ahhoz h felizguljatok? Vagy milyen testrészen izgultok fel azon kívül. ")

Legjobb válasz: A férfiaknak nincs annyi és olyan jól fejlett erogén zónája, mint a nõknek... nekünk a farkunk... ráadásul ott a legkevésbé érzékenyek az idegvégzõdések. :/ De amúgy a dugás lehetõségétõl is föláll.

Szexin harapdáld a fülét a nyakát.Én bele borzongok ha ezeket csinálja nekem az a kis nõstényördög:)
A férfiaknak nincs annyi és olyan jól fejlett erogén zónája, mint a nõknek... nekünk a farkunk... ráadásul ott a legkevésbé érzékenyek az idegvégzõdések. :/ De amúgy a dugás lehetõségétõl is föláll.
Szerintem lényegtelen :)
Ha megfelelõ a hangulat, gyakorlatilag mindenhol lehet simogatni. Meg is kérdezheted, mit szeret. Én egyszer majdnem felborultam (kicsit megbillentem) egy egyszerû simogatástól... pedig gondolhatod, hogy nem lökött fel közben. Viszont, ha már komolyabbra fordul a dolog, akkor bizony "ott" kell simogatni. Ezen kívül olyankor már csak az izgat, ha az egész testeddel hozzásimulsz, kézzel-lábbal átöleled és mozogsz.
puszilni:nyak, vál simizni:comb, fenék, hát, has stb....:::::D
18:41 jól mondja ....:::::D
A kérdező hozzászólása: Még jöhetnek a tapasztalatok "
A kérdező hozzászólása: Aha, Köszi . ")
nyak, arc.. engem pl barátnõm azzal "õrjít meg" amikor rámászik majd lefog, és elkezdi nyalogatni a szám szélét.. akkor legszivesebben olyankor letépném róla a ruhát és.. khm.. érted :P
A kérdező hozzászólása: de egy fiú úgymégis hol szereti ha simogatják? vagy puszilgatják "D
Minden érintés izgat, ha össze vagy bújva valakivel.
a nyaknál!!
Nem feltétlenül kell simogatni ahoz. Levetközöl pl. Vagy csokoloztok..:D
has és köldök

Milyen testrészre mondják azt, hogy vádli?

Vajdasági vagyok, mi nem használjuk ezt a szavat, és érdekel

Legjobb válasz: A sarok és a térd között hátul lévõ rész.

A sarok és a térd között hátul lévõ rész.
Sipcsont hátsó részén elhelyzkedõ izom...
Én is vajdasági vagyok, én se ismertem, de a barátom igen :-)
Úgy hallhattad ezt a szót a régi visszamaradt tájszólás miatt, hogy malac. :) Ebben biztos vagyok, mert én is vajdasági vagyok.

Mik azok a testrészek amit nem érdemes epilálni? Pl. Hónaljat az lehet? És ha vennék, akkor milyet vegyek?

Mutattok nekem képeket?

Legjobb válasz: Lehet szõrteleníteni mindenütt vele, nyugodtan. Bár a szemöldököt nem ajánlanám:D Szerintem mindegy milyet veszel egy ötezresnek is olyan hatása van, mint egy tizenötezresnek. A jegelõsök pedig egy csak összevizezik a testrészt, ami gátolja a szõrtelenítést.

Lehet szõrteleníteni mindenütt vele, nyugodtan. Bár a szemöldököt nem ajánlanám:D Szerintem mindegy milyet veszel egy ötezresnek is olyan hatása van, mint egy tizenötezresnek. A jegelõsök pedig egy csak összevizezik a testrészt, ami gátolja a szõrtelenítést.
Az arcon kívül bármit epilálhatsz... Hónaljat lehet és érdemes is, mivel másképp 2-3 naponta borotválni kell, de epilátorral havonta is elég... Nekem Braun silk-epil van ez egy ötezres tipus szerintem jó...
Arcon kívül bármit. Én mindenhol epilálok, pedig elég erõs a szõrzetem. Rowenta gépem van, ami epilálás közben hideg levegõt fúj ki a bõrre, így egybõl enyhíti a fájdalomérzetet. Nagyon bevált!! Na jó, nem azt mondom, hogy abszolút nem fáj... Tavaly vettem 10-11 ezer Ft-ért (már nem emlékszem pontosan), és azért mertem megvásárolni, mert régen amikor gyantáztattam, a kényesebb területek lehúzása után a kozmetikusom azonnal finoman ráfújt a bõrömre, és így kevésbé fájt. Na, ezért gondoltam, hogy ennek a hideglevegõ-fújós technikának lehet valami értelme. Amúgy meg a nagy nyári melegben jobb is, mivel nem izzad annyira a bõr. Én amúgy epilálás elõtt is - ugyanúgy, mint gyantázás elõtt - kicsit behintõporozom a bõrömet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!