Találatok a következő kifejezésre: Milyen testmozgást ha nagyon (2 db)

Milyen testmozgást végezhetek, ha nagyon friss terhes vagyok (5 hét)?

Eddig, edz?teremben bicikliztem, illetve hegymenetben gyalogoltam. Plusz egy kis taposás,ellipszis, hasazás, bicepsz és tricepsz. Gondolom a hasazást most dobjam. De a többi mehet?

Legjobb válasz: Mehet! csak óvatosan, nem szabad nagyon erõlteni magadat. ha kifulladtál pihi, ha viszont görcsök jönnek azonnal állj az egész! Ja és természetesen kérdezd meg az orvost, de ha egészségesek vagytok nyugodtan mozoghatsz tovább!

Mehet! csak óvatosan, nem szabad nagyon erõlteni magadat. ha kifulladtál pihi, ha viszont görcsök jönnek azonnal állj az egész! Ja és természetesen kérdezd meg az orvost, de ha egészségesek vagytok nyugodtan mozoghatsz tovább!
A kérdező hozzászólása: Dokihoz csak jovo het hetfon megyek. Addig allj minden, vagy azert light-osan gyalogolhatok / biziklizhetek? (Hihetetlen! Sosem hittem volna, hogy ilyenek fogok egyszer kerdezni!)
Evidens, hogy várd meg a doki véleményét!Ennyi idõt csak kibírsz!Szerintem a többi se kellemes torna, inkább gyaloglógép!De semmmi kép hegymenet stb...
Kerüld a rázkódást, ugrálást, erõlködést, és nagyon kíméld a hasad!!! 5 hetesen még nagyon kímélni kell, ilyenkor tapad meg a pici. Szerintem várd meg, mit mond a doki, és utána nyugodt szívvel végezheted, amire az áldását adta! Addig sétálj nagyokat! Gratulálok a babához! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Hallgatok ratok, megvarom mit mond a doki.
A biciklizéshez annyit hozzáfûznék, hogy nem nagyon ajánlják az orvosok, mert sokáig vagy elõrehajolt helyzetben, nyomod a pocit. Nagyon vigyázz az elején, gondolom tudod te is, hogy most a legveszélyesebb idõszakban vagy!!!! Nem ér annyit a mozgás!
Én az elsõ 3 hónapban leálltam a tornával a baba érdekében, pedig 13 éve tornázom. Pár kiló fel is jött, de azóta tornázom és minden ok. A biciklizés semmi képpen nem ajánlott. Vegyél kismama dvd-t és arra tornázhatsz. Én Rubint Rékázom, szerintem jó. 36 hetes kismami
Szia! Nekem a legelején mondta az orvosom, hogy a biciklizést felejtsem el, az úszást (nem mentem végül, mert nagyon beparáztam a fertõzésektõl)és a gyaloglást kifejzetten javasolta. Ja, most látom, Te edzõteremben bringáztál... errõl tényleg az orvosod kell megkérdezned, mert az én dokim a terepre értette. A hasazástól a védõnõm óvott, ehelyett kismama tornát javasolt. Nagyon vigyázz magatokra!!!

Milyen testmozgást javasoltok, ha a hasamról szeretnék nagyon sokat fogyni?

A terhesség és szoptatás alatt felszedett, jelenleg is legalább 10 kg felesleget szeretném eltüntetni. Szinte az egész a hasamon és annak környékén van, a többi testrésszel nincs gondom.

Legjobb válasz: a hasizom gyakorlatoktol erõsödni fog az izmod a háj alatt..persze ez jó, de akkor jobb ha már lefogytál a kívánt súlyra. Elõszöris aerob mozgásformát válassz magadnak. pl futás tényleg jó rá..eltünteti a hasat állítólag..azt halottam az eggyik fórumon írta Béres Alexandra. Persze eztis rendszeresen kell 2-3 naponta, utánna pedig hasizom gyakorlatok és fekvõtámaszok.

a hasizom gyakorlatoktol erõsödni fog az izmod a háj alatt..persze ez jó, de akkor jobb ha már lefogytál a kívánt súlyra. Elõszöris aerob mozgásformát válassz magadnak. pl futás tényleg jó rá..eltünteti a hasat állítólag..azt halottam az eggyik fórumon írta Béres Alexandra. Persze eztis rendszeresen kell 2-3 naponta, utánna pedig hasizom gyakorlatok és fekvõtámaszok.
egyszerü... 1.diéta 2.karido nem lehet csak egy helyrõl fogyni.. genetikától függ.. és általában az emberek nem hasból kezdenek el fogyni..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!