Találatok a következő kifejezésre: Milyen testi lehet a (22 db)

Milyen módszerrel lehet a lehető legrövidebb idő alatt a legjobban formálni a testem? Milyen mozgásformát válasszak? Hogyan táplálkozzak?

Jelenleg elég helytelenül táplálkozom. Általában napi 1x eszek, olyan 3 óra körül, f?tt ételt. Kávézom és szörpöt szoktam inni.

Legjobb válasz: Ha el vagy hízva, akkor elsõ körben változtasd meg az étrendedet, másodsorban kezdj el heti 3-5 alkalommal edzeni. Anaerob tréninget végezz, 120-140 körüli pulzusszámmal, pl. kerékpár, sífutógép, lépcsõzõgép. Alkalmanként legalább 40 percig csináld megállás nélkül. Nézz be ide: builder.hu. A napi 1x evés nem csak a tested formáját rontja el, olyan emészõszervi betegségeid fejlõdhetnek ki, hogy belehalsz.

Ha el vagy hízva, akkor elsõ körben változtasd meg az étrendedet, másodsorban kezdj el heti 3-5 alkalommal edzeni. Anaerob tréninget végezz, 120-140 körüli pulzusszámmal, pl. kerékpár, sífutógép, lépcsõzõgép. Alkalmanként legalább 40 percig csináld megállás nélkül. Nézz be ide: builder.hu. A napi 1x evés nem csak a tested formáját rontja el, olyan emészõszervi betegségeid fejlõdhetnek ki, hogy belehalsz.

Amikor pl. menstruáció miatt nem lehet szexelni, vagy orálisan kielégiteni a csajt, akkor mégis milyen módon lehet a csajoknak örömet szerezni testi kontakttal?

valaki valami tipp???

Legjobb válasz: Csiklót simogatni orgazmusig. De ha görcsöl a hasa, nem a kielégülésen fog járni az esze, akkor inkább csak masszírozgasd, simogasd, bújjatok össze, nézzetek filmet.

Csiklót simogatni orgazmusig. De ha görcsöl a hasa, nem a kielégülésen fog járni az esze, akkor inkább csak masszírozgasd, simogasd, bújjatok össze, nézzetek filmet.
Békén hagyod!
Ha nem görcsöl a hasa de megvan a libidója, akkor gumival lehet szexelni is. De ügyelni kell a higiéniára! Én spec. azt szeretem, ha cirógatnak ilyenkor.
Van, akinek a menstruáció elveszi a kedvét mindentõl különösen a szextõl, másnál meg pont akkor tombolnak a hormonok. Elõbbi esetben az a legjobb, ha békén hagyod ilyenkor. Esetleg hozzábújsz és simogatod, de csak a testét, és nem szexuális célzattal. Utóbbiaknál, azaz ha igényli õ is a kielégülést, akkor a csiklóját nyugodtan izgathatod a kezeddel.
Nem minden esetben jó ha békén hagyják, vannak olyan lányok akiknek a menstruációjuk alatt sokkal nagyobb a szexuális vágyuk és jobban kívánják a partnereiket. Hogyha tampont használ akkor simán mehet a csikló simogatás de sztem még az orális szex is, nincsen ebbe semmi rossz hogyha mind a két fél akarja meg persze hogyha nem éretlen "kisgyerekekrõl" van szó akiknek ha azt mondjuk menstruáció õk azt mondják fúúúj nem nyúlok hozzád. 20/L
12:03, a mellek azért eléggé érzékenyek ilyenkor. férjem szokta mondani, hogy pont akkor nem lehet vele semmit csinálni, mikor a legnagyobb :D
menstruáció idején a legtöbb nõnek az a jó, ha nyugton hagyják.
Simogatás, mell puszilgatás, kényeztetés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat..további szép napot..:)
OB tampon be, betérdel a fotelba és a popsiját (luk) addig nyalom amíg el nem élvez! Ha kell meg párszor.

Milyen testet lehet építeni ezekkel a gépekkel?

Ha vennék egy fekpadot meg hozzá súlyokat és egy francia rudat, és két egy kezes súlyzót meg húzódzkodót

Legjobb válasz: Ilyet: [link] Pontosan ilyet, az orrod is ilyen lesz.

Ilyet: [link] Pontosan ilyet, az orrod is ilyen lesz.
A kérdező hozzászólása: mennyi idõ mulva
Nem vetted észre hogy az elsõ válasz csak irónia? :D Ha nem vagy tisztába testépítés alapjaival lehet bármennyi géped!
A kérdező hozzászólása: akkor szerinted lehet olyat idõvel mint egy testépitõnek de persze több év mulva
Lehet de ahhoz úgy kell táplálkozni napi 5x zsírszegény és magas fehérje tartalmú ételeket kell fogyasztani és minõségi szénhidrátot kell bevinni sok zöldséggel! Pl. halak, csirkehús, pulykahús, tojás Olvasd el a sárga kapszula könyvet beírod a google keresõbe ingyen legálisan el tudod olvasni benne van a lényeg a testépítésrõl és az alak formálásról!

Milyen sportot csináljak? Amin a testet lehet formálni vagy ilyesmi? Lécciirjatok

Elöre iss köszönöm a válaszokat!!:))

Legjobb válasz: Mindegyik sporttal lehet formálni a tested. Azt sportolj, ami tetszik.

Mindegyik sporttal lehet formálni a tested. Azt sportolj, ami tetszik.
Hagy tippeljek...csaj vagy. Egyébként pedig súlyzós vagy saját testsúlyos edzés kell és aerob, no meg persze egy megfelelõ étrend, így lesz jó teste mindenkinek.
Tánc nagyon jó.

Súlyos testi sértésért, borda törés, agyrázkódás, 8 napon túl gyógyuló és zaklatási ügyben milyen büntetésre lehet számítani? Felfüggesztett börtönbüntetés vagy börtönbüntetés? Melyik és mennyi idő a kiszabható?

Legjobb válasz: Jó lenne tudni a pontos körülményeket így csak annyit tudok mondani mi a kvázi legrosszabb amire számítani lehet: a súlyos testi sértés max. 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ, a zaklatás(alapeset) 1 évvel vagy pénzbüntetéssel vagy közérdekû munkával büntetendõ. Mivel ha jól értelmezem egy eljárásban bírálják el a két bûncselekményt, ezért a maximum amit kiszabhatnak az 4 év-halmazati büntetésként. A végrehajtás felfüggesztésére csak akkor van lehetõség ha a kiszabott büntetés az 1 évet (kivételesen 2évet) meg nem haladja. Az elkövetés és egyéb körülményeket nem ismerem, de nem tartom valószínûnek a felfüggesztést.

Jó lenne tudni a pontos körülményeket így csak annyit tudok mondani mi a kvázi legrosszabb amire számítani lehet: a súlyos testi sértés max. 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ, a zaklatás(alapeset) 1 évvel vagy pénzbüntetéssel vagy közérdekû munkával büntetendõ. Mivel ha jól értelmezem egy eljárásban bírálják el a két bûncselekményt, ezért a maximum amit kiszabhatnak az 4 év-halmazati büntetésként. A végrehajtás felfüggesztésére csak akkor van lehetõség ha a kiszabott büntetés az 1 évet (kivételesen 2évet) meg nem haladja. Az elkövetés és egyéb körülményeket nem ismerem, de nem tartom valószínûnek a felfüggesztést.
a súlyos az 3 évig megy na de ... ebben benne van a bíró egyéni meggyõzpõdéstõl kezdve minden egyéb más körülmény, azaz legrosszabb esetben 3 év, a egy olyan középutsban mondjuk 2 év felfüggesztve, és legjobban egy megrovás vagy pénzbüntetés, ezt így elõre megjósolni nem lehet. Lényeg, hogy azért elég komolyan veszik az erõszakos cselekedeteket, tehát azért szerencsédnek kell lenni ahhoz, hogy megúszd. Nem ismerem a körülményeket ...
Attól függ, hogy milyen elõéletû az elkövetõ.
Btk. vonatkozó paragrafusait kell tanulmányozni. Persze a bírói gyakorlat eltérhet.
A kérdező hozzászólása: Nem elég, hogy az idõs szüleimet, gyerekeimet/nem közös/ zaklatja, nekem állandóan telefonál, de kiemelt fürdõhely szállodájának teraszán ajándékboltban dolgozom, a terasz tele vendéggel, a munkahelyemen üvölt részegen, mire hívom a rendõrséget elmegy.Nem elég hogy elüldözött a lakásból albérletbe, még azt is megteheti, hogy a munkámat is elvegye, mert azt kiabálja pénzbüntetést kap és azt ki tudja fizetni!
A zaklatást itt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97800004.TV megtalálod (176/A.§) mert rengeteg mindentõl függ, hogy milyen minõsítés alá esik a cselekmény, pl.: ha volt házastársa/élettársa voltál a (3). bek. kell nézni. A 3. hozzászóló voltam egyébként- csak még annyi, hogy elnéztem, ha zaklatás alapesete megy akkor azt nem fogják megállapítani, csak a súlyosabb bûncselekményt azaz a súlyos testi sértést!!! És a súlyos testi sértés mellett kizárt, hogy ezt pénzbüntetéssel megússza, kizárólag szabadságvesztéssel lehet büntetni!!!
A kérdező hozzászólása: Élettársak voltunk 7 évig és eltartási gondozási szerzõdésünk volt én tartottam el a páromat, mert én voltam vállalkozó, Õ kis nyugdíjas.Most Õ miatta mert mindkettõnk házát, lakását kiadtuk vendégeknek, megszûnt a vállalkozásom.Nehezen 53 évesen elhelyezkedtem, naponta zaklat ordibál részegen a munkahelyemen, hogy küldjenek el.És sokan hallják.Rágalmaz, csúnyán beszél, mert nem megyek vissza hozzá.
És, mi lett azóta?Mennyit kapott?

Milyen testi oka lehet a hányinger illetve hányásnak? És emellett hogy az ember aluszékony?

Legjobb válasz: terhességre tippelnék ha az illetõ nõ...

terhességre tippelnék ha az illetõ nõ...
Mennyi idõs, milyen életmódot folytat? A legeslegrosszabb esetben gyomorrák is lehet, de lehet egy gyomorrontás is!
Szerintem rengeteg oka lehet, alapból a terhesség, fõleg az aluszékonyság miatt gondolom. Már ha egyáltalán nõ vagy...
A kérdező hozzászólása: Egy nagyon kedves ismerõsömnek vannak ezek a tünetei:) és õ nõ, de fiatal 16-17 éves.
16 évesen is lehet valaki terhes... küldjétek el orvoshoz.
Attól még, hogy valaki ilyen tüneteket produkál nem biztos h terhes! gyomor vagy bélbetegség is lehet az oka. az h aluszékony meg még elõfordulhat rengeteg dologtól. pl: melegtõl, sok sportolás, akár a betegségtõl is, vagy ha esetleg gyógyszert szed akkor annak is lehet az egyik mellékhatása. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. cukorfalat

Milyen technikával lehet kikapcsolni a testet és csak az agyra figyelni?

Például: nem hallok, nem érzek semmit.

Legjobb válasz: Hermetikusan lezárt süket szoba. De éjjel nagyjából ezt teszed, álmodsz, a test kikapcsol. Alvásparalízisnél meg sem tudsz mozdulni.

Hermetikusan lezárt süket szoba. De éjjel nagyjából ezt teszed, álmodsz, a test kikapcsol. Alvásparalízisnél meg sem tudsz mozdulni.
Meditációval, sok-sok évi gyakorlással. Este, elalvás elõtt kicsivel könnyebb, mint nappal. Ha csend van, nem szól melletted film vagy zene, félálomban könnyebben meghallhatod a belsõ hangot.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, de én relaxáció közben teljesen átlagos körülmények között szeretném.
Hiába szeretnéd, ez nem olyan könnyû. A zen buddhisták évtizedekig gyakorolják. A kérdés hibás: az agyad is a tested része. A légzésre figyelni Buddha-tartás közben (nem relaxációban). Ezzel talán el lehet meg lehet közelíteni, amit szeretnél. http://mindennapi.hu/upload/lead/7/6/5/9/lead_370.jpg
ha csak az alkalmazási módra rájönnél már NOBEL-díjat kapnál! szép feladat lenne
Esetleg ha agyra tartod magad... ;-)

Mennyi idő alatt és milyen intenzítású edzéssel (+ táplálékkiegészítők) amivel egy körübelül olyan testet lehet építeni mint a Jersey Shore műsorban a Mike-nak van?

+ mely test részere kell rámenni nagyon?

Legjobb válasz: Szerintem a palinak a képen kb 8-10% lehet a testzsírszázaléka. Épp, hogy látszanak a kockák úgy, hogy ráfeszít, azért annyira nem szálkás. Nehéz megmondani, amit kérdeztél, de becsülök neked egyet a saját tapasztalatok alapján. Egy átlagosnak mondható genetikával, heti 3 kemény edzéssel, testépítõ étrenddel, naturálban 2-3 év kell hozzá minimum. Az elsõ kép alapján azt mondtam volna, hogy 2 elég, mivel a mellizma szép, a válla kissé gyengus. A második képen, viszont hatalmas karja van. Ilyet nem nagyon lehet 2 év alatt összekaparni. De ez persze csak egy becslés. :) Lehet, hogy valakinek összejön 1,5 év alatt, van aki pedig 4 év alatt sem éri el... :)

Szerintem a palinak a képen kb 8-10% lehet a testzsírszázaléka. Épp, hogy látszanak a kockák úgy, hogy ráfeszít, azért annyira nem szálkás. Nehéz megmondani, amit kérdeztél, de becsülök neked egyet a saját tapasztalatok alapján. Egy átlagosnak mondható genetikával, heti 3 kemény edzéssel, testépítõ étrenddel, naturálban 2-3 év kell hozzá minimum. Az elsõ kép alapján azt mondtam volna, hogy 2 elég, mivel a mellizma szép, a válla kissé gyengus. A második képen, viszont hatalmas karja van. Ilyet nem nagyon lehet 2 év alatt összekaparni. De ez persze csak egy becslés. :) Lehet, hogy valakinek összejön 1, 5 év alatt, van aki pedig 4 év alatt sem éri el... :)
Pontosan így van. Van aki elérheti pár év alatt, van aki meg még ezt sem éri el soha, mivel [email protected] a genetikája és az étrendre sem figyel. Rengeteg ilyet láttam, hogy edz valaki tizenéve és nem néz ki sehogy. szóval nem lehet itt nagyon jósolgatni, mert rengeteg mindentõl függ: genetika, kaja, edzés, piheés, stb. Az meg hülyeség, hogy testrészekre rámenni. Mindenre keményen kell edzeni és akkor lesz jó, kiegyensúlyozott forma. Még egyszer a válasz: nem mindenkinek kivitelezhetõ ez naturálban. Sajnálom, de ez az igazság.:)

Milyen kockázat lehet egy normál terhesség során a testi kapcsolatnak. Nem gondolok durva dolgokra. Az orvos nem tiltott el. Mennyi az esély arra, hogy koraszülést idéz elő vagy a babával történik valami?

Legjobb válasz: Terhesség elején az orgazmus okozta vérbõség vetélést okozHAT, végén pedig méhösszehúzódást okoz ami koraszülést okozHAT, persze nem törvényszerû, de ezeket válthatja ki.

Terhesség elején az orgazmus okozta vérbõség vetélést okozHAT, végén pedig méhösszehúzódást okoz ami koraszülést okozHAT, persze nem törvényszerû, de ezeket válthatja ki.
Normális lefolyású terhességnél nincs kockázata. A spermiumban lévõ prosztaglandin csak akkor indítja (vagy indíthatja, mert nem mindenkinél válik be) be a szülést, ha a baba is felkészült már rá. Ha az orvos mindent rendben talált és engedélyezte, akkor nyugodtan szeressétek egymást. Az még a babának is jó.
A spermiumban levõ oxitocin is okozHAT méhösszehúzódásokat, ezáltal vetélést is. Ez az egyik oka, a fertõzés mellett, hogy gumiban javasolt az együttlét.
Vetélést, meg koraszülést szinte bármi okozhat, ha a terhesség veszélyeztetett.Ha az orvos nem tilt a szextõl, akkor nem is lesz baj.Mi ugyanúgy szexeltünk, sõt, töménytelen orgazmusom volt az elsõ trimeszterben, teljesen kikészültem szexuálisan.A férjem rám mosolygott, és már ugrottam is.Nyilván ne most durvuljatok, de nyugodtan lehet mindent.

Milyen állat lehet ez? Pici (kb. fél cm), porhanyós a teste, sok lába van, világos a színe, és az ágyneműtartóban látom mindig.

Tégla társasházban lakunk. Sok van bel?le, a múltkor az ágy alatt találtam egy papírzsepit és kis lyukak voltak benne, olyan mintha járatok lettek volna és hemzsegtek rajta ezek a nemtudom mik :-S

Legjobb válasz: ezüstös pikkelyke?

ezüstös pikkelyke?
Ilyen nálunk is volt amíg téglában laktunk, csak nekünk fõleg a fürdõszobában voltak megtalálhatóak. Én sem tudom mik ezek, de a szomszéd néni úgy hívta õket hogy "csuszkák". :)
szia! nem lehet, hogy moly fészkelt oda? annak vannak izgõ mozgó kukacai, amibõl majd kifejlõdik a moly.ezek a papírt is átrágják.tegyél be valamilyen molyirtót az ágynemûtartóba. üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ezüstös pikkelyke lesz :-( Most költöztünk ide nemrég, nem is tudtam eddig, hogy létezik ilyen állat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!