Találatok a következő kifejezésre: Milyen termeszetes lehet beinditani a szülest (1 db)

Milyen termeszetes modszerekkel lehet beinditani a szülest?

Legjobb válasz: Nálam a forró fürdõ bevált.

Nálam a forró fürdõ bevált.
Azt mondják hogy a füszeres ételek, pohár vörösbor és a sex beindithatja. Nekem egyik sem vált be :( Már 5 napja túlhordom a babámat.
Szerintem bízd a babádra.. Cauphilung CH5 homeopátiás szer: 38. héttõl heti 5 golyó a fájásoktól fél óránként 5 golyó, segíti a méh tágulást. 37. héttõl ihatsz napi egy csésze málnalevélteát, az is a méhszáj tágulására van. De beindítani nem kell, tudom nehéz, én 30 kilót híztam a 158 centimhez, tudnék mesélni, de eszembe nem jutott beindítani... Üdv egy 3 hetes kicsi lány anyukája
szia! ne aggódj, ennyi még belefér abba is, hogy elszámolták! egy hétnél nem engedik, hogy tovább hord. A születést amúgy a baba indítja be, amikor készen áll arra, hogy megszülessen a köldökzsinóron kersztül üzen az anya aszervezetének, és a megfelelõ hormonok termelésével valóban beindul a szülés. Nekem azt mondták, ( és ez beigazolódni látszik) hogy ha a burok magától reped meg, akkor jársz a legrrosszabbul, hosszú vajúdjással jár. ha fájásokra indulsz a kórházba, akkor pár óra altt meglehet a baba. Nekem a kórházban repesztettek burkot, mert 4-5 perces fájásokra mentünk be. azt modják amugy, hogy még a szex is jó beindító lehet. Probléma mentes szülést kívánok!
lépcsõzést is hallani, mint segítõ mûvelet hajrá!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm az ötleteket


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dr. Urbán Márta és dr. Raft Miklós szülész nőgyógyásokról infót szeretnék. Tapasztalat? Tarifák?

3

Beengedik a páromat a szülésre ha meg van fázva?

8

Természetes szülés császár után milyen? Ki mit tapasztalt nehezebb könnyebb?

Az orvosom mondta hogy ha nem lesz gond mehet természetesen. Két éve volt császárom, és bár hamar felépültem nem szeretnék még egyet. Milyen a természetes szülés egy császár után?

4

Ha olyan kórházban szülnétek, ahol a szülés alatt bármikor kérhető az EDA (epidurális érzéstelenítés), élnétek a lehetőséggel?

17

Dr. Schandl Károlyról a fogadott orvosom. Egy vizsgálatért 7e forintot szokott kérni de mindig 10e-t kap. Szülésnél mennyit adtatok neki, aki nála szült mostanában? Nekünk a 70 ezer kicsit sok.

2

Akinél az első szülés gyors volt, hogy alakult a második, harmadik? Melyik mennyi ideig tartott?

13

Reumatoid arthritis betegségemmel és beültetett pacemakerral vállalhatok saját babát, van olyan közületek akinek sikerült így?

Az orvosok és én szerintem nincs semmi akadálya, de sajnos három éve sikertelen a próbálkozásunk.

2

Ajánlana valaki Pécsett megbízható szülész nőgyógyászt?

Olyant akiben nem csalódott és olyant akihez ne menjek.

2

Mi a véleményetek a Szombathelyi szülészetről?

5

Szült valaki mostanában a Sote II-n? Milyen az ideiglenes hely? Mikor költöznek vissza?

Valaki írta, hogy a szülőszobán még labda sem volt :( Máshol azt olvastam, hogy csak 2014 augusztusában költöznek vissza. Mit tudtok?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!