Találatok a következő kifejezésre: Milyen termeszetes lehet beinditani a (2 db)

Egy guppiknak, neonhalaknak, algaevő harcsáknak szánt 54 literes akváriumot milyen vízzel kell legelőször feltölteni, illetve hogy lehet természetes úton beindítani a folyamatot, hogy élő vízzé váljon?

Arra gondolok, hogy csak csapvízzel, vagy kifőzött csapvizzel, esetleg csapvíz+ desztvíz keveréke. Ha csak csapvíz, akkor hogy tudom puhítani és tisztítani (kicsit kemény itt a víz) Illetve arra is szívesen várok módszert, hogy tudok víz keménységet mérni. Valamint, hogy aljzattal+növényekkel együtt töltsem-e fel és így járassam kb 1 hétig, vagy csak az üres vizet szűrővel melegítővel? Köszi a válaszokat előre is.

Legjobb válasz: az ujj akváriumba bele teszel mindent,talajt növényt szûrõt melegítõt fényt.öntessz bele vízet és járatod 2 hétig azt mehetnek bele a halak.

az ujj akváriumba bele teszel mindent, talajt növényt szûrõt melegítõt fényt.öntessz bele vízet és járatod 2 hétig azt mehetnek bele a halak.
Vagy veszel a kozeli tobol patakbol de tiszta kel nem zavarosm
nem patakból kell..hanem ha tudsz olyan embertõl kérj akvárium vizet akinek már régóta üzemel és persze megbízható , utána töltsd fel teljesen 24óráig pihentetett csapvízzel.de még így is járatni kéne úgy egy hétig, vagyis én így csináltam
Semmi extra.Feltöltöd az akvát aztán járatod 2 hétig. Én így csinálom.

Milyen termeszetes modszerekkel lehet beinditani a szülest?

Legjobb válasz: Nálam a forró fürdõ bevált.

Nálam a forró fürdõ bevált.
Azt mondják hogy a füszeres ételek, pohár vörösbor és a sex beindithatja. Nekem egyik sem vált be :( Már 5 napja túlhordom a babámat.
Szerintem bízd a babádra.. Cauphilung CH5 homeopátiás szer: 38. héttõl heti 5 golyó a fájásoktól fél óránként 5 golyó, segíti a méh tágulást. 37. héttõl ihatsz napi egy csésze málnalevélteát, az is a méhszáj tágulására van. De beindítani nem kell, tudom nehéz, én 30 kilót híztam a 158 centimhez, tudnék mesélni, de eszembe nem jutott beindítani... Üdv egy 3 hetes kicsi lány anyukája
szia! ne aggódj, ennyi még belefér abba is, hogy elszámolták! egy hétnél nem engedik, hogy tovább hord. A születést amúgy a baba indítja be, amikor készen áll arra, hogy megszülessen a köldökzsinóron kersztül üzen az anya aszervezetének, és a megfelelõ hormonok termelésével valóban beindul a szülés. Nekem azt mondták, ( és ez beigazolódni látszik) hogy ha a burok magától reped meg, akkor jársz a legrrosszabbul, hosszú vajúdjással jár. ha fájásokra indulsz a kórházba, akkor pár óra altt meglehet a baba. Nekem a kórházban repesztettek burkot, mert 4-5 perces fájásokra mentünk be. azt modják amugy, hogy még a szex is jó beindító lehet. Probléma mentes szülést kívánok!
lépcsõzést is hallani, mint segítõ mûvelet hajrá!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen köszönöm az ötleteket


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!