Találatok a következő kifejezésre: Milyen természetes vannak arra (5 db)

Biztos észre veszik a tulajok, csak nem tudnak mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Lehetne mit tenni, de sajnos "okos" emberekre hallgatnak és nem azokra akik élesben dolgoznak.

Milyen természetes módok vannak arra hogy magasabbak legyünk? (kb. egy fejjel)

Legjobb válasz: He?? Ha tizenegynehány éves vagy, kezdj el kosarazni. Az nyújt. Amúgy szerintem semmilyen.

He?? Ha tizenegynehány éves vagy, kezdj el kosarazni. Az nyújt. Amúgy szerintem semmilyen.
Agykontroll. Ez egy stresszkezelõ és elmefejlesztõ módszer. Többen vannak, akik alfa-szinten, a puszta gondolat erejével megnövesztették pl. a lábukat - ami születési hiba miatt rövidebb volt a másiknál-, vagy levágott ujjpercüket növesztették vissza. És itt nem mm-es növekedésrõl, hanem cm-ben mérhetõ változásokról van szó. Nem viccelek! írd be a keresõbe, hogy "agykontroll"! (Bár, ha a magasságodat önbizalomhiány miatt szeretnéd megnövelni, lehet, hogy célszerûbb lenne a magabiztosságot izmosítani - az egy fejnyi magasság nagyon sok, az önbizalom növelése könnyebb feladatnak tûnik.) Sok sikert!
1 db B 30.-as porotherm téglán való ácsorgás csodát tesz. A mobilizálása, kicsit munkás, de megéri. :)

Aki tejsavas irrigálót használ a hüvely bélflóra természetes fenntartása végett, az milyen rendszeresen használja azt? Ez vény nélkül is kapható a patikákban? Milyen árban van?

Legjobb válasz: Hüvely bélflóra?Ez aranyos.:) Szerintem ne használj ilyet. A hüvelyednek magának kell megteremtenie és fenntartania a tejsavas közeget. Ha te kívülrõl viszed be a tejsavat, hosszútávon a hüvelyed nem fog a lactobacillusok által tejsavat termelni, így függõvé válsz egy külsõ szertõl. Ez marketingfogás. Tehát ezt indokolatlanul ne használd. Ha valamilyen fertõzésed volt, és a nõgyógyász tanácsolta, akkor esetleg érdemes, de arra sem ezt szokták ajánlani, hanem a gyógyszertárban kapható valódi tömény tejsavból te készítesz otthon oldatot. De ezt nõgyógyász javaslatára!

Hüvely bélflóra?Ez aranyos.:) Szerintem ne használj ilyet. A hüvelyednek magának kell megteremtenie és fenntartania a tejsavas közeget. Ha te kívülrõl viszed be a tejsavat, hosszútávon a hüvelyed nem fog a lactobacillusok által tejsavat termelni, így függõvé válsz egy külsõ szertõl. Ez marketingfogás. Tehát ezt indokolatlanul ne használd. Ha valamilyen fertõzésed volt, és a nõgyógyász tanácsolta, akkor esetleg érdemes, de arra sem ezt szokták ajánlani, hanem a gyógyszertárban kapható valódi tömény tejsavból te készítesz otthon oldatot. De ezt nõgyógyász javaslatára!
Hüvelyi bélflóra :DDDDDD
Ha nincs semmi bajod, és elkezded használni, tönkre vágod a hüvelyflórád, és után elkapsz mindent. HA beteg vagy akkor sem kell, ki kell kúrálni magad azzal, amit az orvos írt, és után rendben lesz. A hüvely öntisztuló szerv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok mindent írt már fel az orvos és mégis még mindig erõs folyásom van. Nem múlik el.
Nekem is nagyon erõs a folyásom és nem múlik el, de a nõgyógyász semmit sem talált! Pedig 2-õ is megvizsgált bár nem volt semmi probléma kaptam kúpot meg gyógyszert amíg használtam jó volt utána szart se ért! Ezt meg kell érteni, h vannak nõk akiknek több van és vannak akiknek kevés! Addig míg nem büdös nem viszket és minden évben egyszer eljársz rákszûrõre nem lesz baj!
Mit diagnosztizál az orvos? Vesz kenetet, és azt mondja gomba? Vagy hogy van ez? Ha nem, akkor szerintem semmi bajod, hanem egyszerûen összekevered a váladékot a folyással. Van akinek erõsebb, van, akinek alig észlelhetõ a cervixváladéka. A ciklus alatt ez folyamatosan változik, a peteérés alatt pl sok van. Nem lehet ez a verzió?


Milyen szerek, kivonatok, növények vagy kozmetikai áruk vannak pólusösszehúzásra, vagy mély tisztítására? De inkább összehúzására. és jobb lenne vmi természetes anyag pl.

Hiába tisztítom radírral vagy bármi mással az arcom, az orromon a száraz b?r miatt beleszáradnak a fekete miteszerek, és emiatt mikor párálással is nyomkodtam, mély széles gödrök maradtak, az orrom két oldalánál is nagyok a pórusok, és mintha nem pattanások után jöttek ki, hanem csak úgy maguktól megjelentek...

Legjobb válasz: Ilyen bõrt csiszoltatni érdemes,nem nagyon van olyan erõs összehúzó,de a teafaolaj,hidrogén-peroxid az.

Ilyen bõrt csiszoltatni érdemes, nem nagyon van olyan erõs összehúzó, de a teafaolaj, hidrogén-peroxid az.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!