Találatok a következő kifejezésre: Milyen természetes vannak, amivel (31 db)

A futáson kívül még milyen mozgásforma van, ami a körte alakot (vastag comb, vékony felsőtest) segítheti arányossá tenni? Természetesen diétázom is mellette, teljes értékű ételekkel.

Legjobb válasz: Gyúrj a felsõtestedre és ezt komolyan mondom. (kar, hát, váll, hasizom is persze) Minél nagyobb az izomtömeged, annál több zsírt égetsz. A combodról, csípõdrõl, fenekedrõl is égeted a zsírt (mindenhonnan), a felsõtested pedig erõsödik, izmosabb, szélesebb, formásabb lesz (de nem nagyon ám, csak pont jól), az alakod pedig összességében arányosabbá válik. És persze azért fuss is. Nekem ez így nagyon bevált.

Gyúrj a felsõtestedre és ezt komolyan mondom. (kar, hát, váll, hasizom is persze) Minél nagyobb az izomtömeged, annál több zsírt égetsz. A combodról, csípõdrõl, fenekedrõl is égeted a zsírt (mindenhonnan), a felsõtested pedig erõsödik, izmosabb, szélesebb, formásabb lesz (de nem nagyon ám, csak pont jól), az alakod pedig összességében arányosabbá válik. És persze azért fuss is. Nekem ez így nagyon bevált.
Én írtam a futást nemrég, jó az aerobic is. De a sima torna is jó, csak azzal az a baj, hogy izmosítja a lábakat, és még vastagabbnak látszik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. valóban itt olvastam :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megfogadom a tanácsodat!

Milyen természetes mellnövelő (k) vannak, ami olcsó, és hatásos is? Nem drága gyógyszerekre lennék kiváncsi.

Legjobb válasz: Ezek a mellnövesztõ bogyók, meg miegyebek, amikrõl hallani lehet, engem is nagyon izgattak, de utánanéztem, és valójában semmi hatásuk nincsen. :( Egyéb természetes (nem sebészeti) út pedig pláne nem létezik. :( Evvan, kis mellel halunk meg. :D Én speciel, hamár nincs természetes módszer, inkább megelégszem az adottságaimmal, semmint szilikont rakassak be.

Ezek a mellnövesztõ bogyók, meg miegyebek, amikrõl hallani lehet, engem is nagyon izgattak, de utánanéztem, és valójában semmi hatásuk nincsen. :( Egyéb természetes (nem sebészeti) út pedig pláne nem létezik. :( Evvan, kis mellel halunk meg. :D Én speciel, hamár nincs természetes módszer, inkább megelégszem az adottságaimmal, semmint szilikont rakassak be.
Nincsenek természetes mellnövelõk. Ha lennének, nem élnének meg a plasztikai sebészek.
Terhesség... XD
hát erre én is kíváncsi lennék. -.-

Milyen természetes dolgot tudtok ajánlani a miteszerek ellen? Természetes az lehet ami általában minden otthonban van! Pl. Fogkrém.

Legjobb válasz: Szerintem elsõsorban egy kozmetikus tudna neked segíteni egy arctisztítással! Majd kamila teával napi szintem mosni a bõröd! Nekem ez bevált

Szerintem elsõsorban egy kozmetikus tudna neked segíteni egy arctisztítással! Majd kamila teával napi szintem mosni a bõröd! Nekem ez bevált
A kérdező hozzászólása: köszi a javaslatot! sztem megpróbálom :)
A kérdező hozzászólása: és beváált^^ nagyszépen köszönööm :) )

Hol és milyen természetes sziklafalak vannak az óceánokban, és melyek a legmélyebbek? Van olyan függőleges falú, ami 3000 méter mélyre is vezet?

S van-e olyan pont valami tenger közepén, ahol derékig ér a víz?

Legjobb válasz: A mélytengeri árkokra gondolsz esetleg? Mert ha igen, akkor googlizz rá arra, hogy Mariana árok! Derékig érõ víz? Hmm... A korall zátonyoknál elég sekély a víz. A nyakam nem teszem rá neked, hogy pont derékig ér :) Egyébként a korallok igencsak szeretik a napfényt, ezért szeretnek kis mélységben tanyázni. Ha a medence elkezd süllyedni, akkor a korallok is elkezdenek izomból építkezni, hogy a felsõ része mindig sok fényhez jusson. (így keletkeznek a bazi vastag zátony mészkövek, amik több száz méter vastagok is lehetnek) Persze ha a mendence gyorsabban süllyed, mint ahogy a korral-kõmûvesek dolgoznak, akkor sajna kampec van... mármint a koralloknak :)

A mélytengeri árkokra gondolsz esetleg? Mert ha igen, akkor googlizz rá arra, hogy Mariana árok! Derékig érõ víz? Hmm... A korall zátonyoknál elég sekély a víz. A nyakam nem teszem rá neked, hogy pont derékig ér :) Egyébként a korallok igencsak szeretik a napfényt, ezért szeretnek kis mélységben tanyázni. Ha a medence elkezd süllyedni, akkor a korallok is elkezdenek izomból építkezni, hogy a felsõ része mindig sok fényhez jusson. (így keletkeznek a bazi vastag zátony mészkövek, amik több száz méter vastagok is lehetnek) Persze ha a mendence gyorsabban süllyed, mint ahogy a korral-kõmûvesek dolgoznak, akkor sajna kampec van... mármint a koralloknak :)
Némely, frissen születõ sziget víz alatti vulkanikus tevékenység következménye. Születik egy kürtõ a víz alatt, amelybõl folyamatosan bugyog fel a magma, ez aztán a kürtõbõl kijutva lerakódik a kürtõre, lehûl, megszilárdul, így növelve a vulkán magasságát. Ha elég sokáig tart ez a folyamat, akkor elõbb-utóbb kibukkan a kürtõ teteje a víz alól, létrehozva egy új szigetet a tengerben, óceánban. Így lehetséges, hogy több száz, vagy akár több ezer kilométerre a legközelebbi szárazföldtõl derékig érjen a víz, ha a tetejére állsz. Persze, csak naponta négyszer, mert az ár-apály jelenségének köszönhetõen hol kibukkan a víz alól, hol eltûnik a víz színe alatt, és többnyire nem is túl egészséges egy mûködõ vulkán tetején ácsorogni.
A kérdező hozzászólása: Mindkét választ élvezettel olvastam! Köszi. Tehát valóban lehetséges ez a derékig érõ víz úgy, hogy körbe nézek s nincs szárazföld. A korallok gyönyörûek, remélem egyszer eljutok hozzájuk.

Az igaz, hogy a Niveá-ban nagyon sok mesterséges anyag van, olajszármazék? Milyen természetes alapanyagú arctisztítók vannak, amikben nincsen semmiféle káros anyag?

Pedig sokaknak nagyon használ a nivea, én még nem használtam de ezek után megfontolom azért...

Legjobb válasz: Pl. ez, de van néhány: http://kremmania.hu/kremek/logona-menta-arctisztito-hab Ezen az oldalon tudsz nézelõdni. Leírja az összetevõket. A zöld jelzés kifejezetten jó összetevõ, egyáltalán nem ártalmas, a sárga közepesen, a piros pedig erõsen káros. Olyat keress, amiben nincs piros jelzés.

Pl. ez, de van néhány: http://kremmania.hu/kremek/logona-menta-arctisztito-hab Ezen az oldalon tudsz nézelõdni. Leírja az összetevõket. A zöld jelzés kifejezetten jó összetevõ, egyáltalán nem ártalmas, a sárga közepesen, a piros pedig erõsen káros. Olyat keress, amiben nincs piros jelzés.
Alverde.

Milyen viszonylag természetes és kevésbé ártalmas haj- illetve bőr ápolókat ismertek? Olyan van, ami magyar és kevésbé káros hatású? Balea vagy Ilcsi az magyar? Baba milyen?

Legjobb válasz: Babáról nem sok jót hallottam, Ilcsit nem használtam, Baleát imádom, minden hajápolási terméke bevált eddig (samponok, balzsamok, hajlakkok, hajhabok, szárazsampon, nem beszélve az összes többi termékérõl, de az nem tartozik a kérdéshez). A Balea különben német, a DM saját márkája.

Babáról nem sok jót hallottam, Ilcsit nem használtam, Baleát imádom, minden hajápolási terméke bevált eddig (samponok, balzsamok, hajlakkok, hajhabok, szárazsampon, nem beszélve az összes többi termékérõl, de az nem tartozik a kérdéshez). A Balea különben német, a DM saját márkája.
igyál aloe vera berry-t, és szedjél folsavat. nálam bevált.
Én elevitet szedtem, fel is szedtem 8 kg tõle. Azt mondta az orvosom ne szedjek semmit addig ameddig nincs egy + teszt a kezemben. Az után is Femibion 800-at szedjek. Mondjuk vittem neki egy labor eredményt és abban minden jó volt. A vastól kezdve minden, hála égnek.
Értem, sztem, nem multivitamint kéne szedned, csak folsavat. Attól nem híznál, és az a legfontosabb a fogantatáshoz. sokat híztál? Sok sikert.
Te havonta mást szedsz? Sztem ez nem jó. Orvosoddal kéne megbeszélned, hogy Neked mit kell szedned!!
A kérdező hozzászólása: Õ véltogatta nálam, mert sokat híztam és most nem szedek semmit...
A kérdező hozzászólása: 3 hónap alatt 12 kilót híztam...
Most én is àt akarok àllni, màsik vitaminra! Mert az elevit ràm dobott 6kg.ot, terhesség meg sehol! Hipp Natal vitamin italt talàltam, sokan dicsérik, ezen az oldalon is!
Én is híztam mindegyik multivitamintól, pláne ezek a terhesvitaminok még terhesség alatt is lóadagok..., így én csak napi folsavat szedek, meg napi 1 E vitamint, és esténként vérképzõnek iszom fél dl bikavért.

Milyen takarója van 4év körüli gyereketeknek? Nem akarok poliésztert, valami természetes kéne, ami nem papírvékony

libatoll iszonyú áron van, de még a billerbeck sem természetes töltelékes. mit ajánlotok?

Legjobb válasz: Szia!Nekünk is,és a lányomnak is billerbeck-es takarója van.Annyi a különbség,hogy az õ szobája a legmelegebb,és elég a vékonyabb paplan(nem a legvékonyabb nyári,annál azért vastagabb),míg a hálónkban elkél a téli paplan. Libatollat nem vennék,mert allergiát okozhat(tudom,ma már minden okozhat mindent,de:ha pisis lesz a takarója,akkor ezt bevágom a mosógépbe,és elég hamar meg is szárad).

Szia!Nekünk is, és a lányomnak is billerbeck-es takarója van.Annyi a különbség, hogy az õ szobája a legmelegebb, és elég a vékonyabb paplan(nem a legvékonyabb nyári, annál azért vastagabb), míg a hálónkban elkél a téli paplan. Libatollat nem vennék, mert allergiát okozhat(tudom, ma már minden okozhat mindent, de:ha pisis lesz a takarója, akkor ezt bevágom a mosógépbe, és elég hamar meg is szárad).

Milyen tapasztalataitok vannak Szextelefonnal kapcsolatban? Természetesen olyan ami élő vonal és nem egy automata beszél.

Legjobb válasz: Telefonszex a neve :D egyébként óriási hülyeségnek tartom, legalább annyira mint a chat szexet... próbáltam mindkettõt,mert 1x mindent ki kell, és szerintem gáz. semmi értelme. A pornónak 100x több értelme van :D

Telefonszex a neve :D egyébként óriási hülyeségnek tartom, legalább annyira mint a chat szexet... próbáltam mindkettõt, mert 1x mindent ki kell, és szerintem gáz. semmi értelme. A pornónak 100x több értelme van :D
Nekem volt de aztán nem használtam, a legjobb babaõrt anyukának hívják. Ott ülsz úgyis mellette, felesleges pénzkidobás volt nálunk.
Bár én már a kórházba készültem cumikával, férjemnek kellett lélekszakadva rohannia cumiláncért, és cumitartó dobozért a boltba, életed következõ évei ugyanis a cumiról szólnak. Meglétén, vagy meg nem létén életek múlnak, legalábbis nálunk. :-)
Nekünk a kókuszpólya jött be nagyon, már a kórházban abban aludt velem a lányom, abban fogták meg a látogatók, és mi is sokszor.Nagyon jó, ha már kinõtte, szét lehet bontani, és kis játszõszönyegnak sokáig használható.Illetve mig pici volt, az elfordulásgátló is nagyon hasznos volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok segítséget!! Már sokkal elõrébb vagyok.
Én a mobil légzésfigyelõre szavazok. Sosem tudhatod milyen fajta a babád, én pl. végigvisítottam az EGÉSZ éjszakát, ha nem a szüleim mellett voltam a nagy ágyban, oda meg nem viheted magaddal a sima légzésfigyelõt. Nekem a hordozó fontosabb, mint a babakocsi, mert a mi környékünkön sokkal praktikusabb (sok lépcsõ, rossz járdák..), van egy kendõnk, késõbb majd mei taiba rakom. Bébiõr helyett megteszi a walkie talkie, negyedannyiba kerül, mert nincs ráírva, hogy "baba" ;)
Az egyik hozzászólónak mondanám, hogy a légzésfigyelõ nagyon is hasznos dolog. Nem nem fogsz ott ülni minden percben a baba mellet, mert te is pihenni fogsz, hulla fáradt leszel és nem tudsz majd minden pillanatban mellette lenni. Nekünk is Angel Care van, nagyon jó csak arra figyelj, hogy a kiságy rácsa és a légzésfigyelõ érzékelõlapjai közé tegyél valami keményet (pl. vékony farostlemez, vagy kemény kartonlap), mert ha nem érintkezik rendesen a matraccal, akkor tévesen is riaszt, mert a kiságy kereszttartó rácsai nem egyenletesek sajnos. Cumi pedig nem feltétlenül kell, ha nem szoktatod rá sokkal könnyebb lesz késõbb, mert nem kell leszoktatnod róla, ezzel nem azt mondom, hogy ne legyen cumija, csak azt, hogy az már tényleg csak a végsõ megoldás legyen és ne állandó megoldás. Én vettem egy csomó olyan dolgot, ami nekünk felesleges volt, de ez is szubjektív, mert pl. nekünk nem volt hasznos a zenélõ forgó a kiságy fölé, míg valakinek aki elõttem válaszolt az fontos volt :) Vettem pl. baldachinfüggöny, de csak kevés ideig használtuk, amíg szúnyogidõszak volt. Nálunk pl. a kókuszpólyának sem volt haszna. Mérleget hál' Istennek kölcsön kaptuk, felesleges is lett volna megvenni. A következõ gyereknél kölcsön sem fogok kérni, mert felesleges méregetni, hogy mennyit eszik, ettõl csak idegeskedik az ember és kényszeresen számolja az etetéseket. Ez az én véleményem.
OFF, és bocsi de nekem pont a sima orrszívó jött be, és nem a porszívós. Leírná valaki, hogy miért a másik? Amúgy a porszívós se drága, nem tízezrek, de én viszem magammal ezt a kis mûanyagot, szépen kitisztítja a kis orrocskáját, szükség esetén megint, látom, hogy könnyebb neki, és valahol azt hallottam, hogy mélyebbrõl káros kiszívni, tönkreteszi a nyálkahártyákat, még akkor is ha átmenetileg megkönnyebbül a picur, szóval magából az orrból a másik tudja könnyen, gyorsan kiszedni a cuccot.
Nekünk angelcare légzésfigyelõnk van, amit lehet elemmel mûködtetni is és bébiõrként is használni külön, s volt hozzá pelenkatároló, amirõl már elõttem írt valaki. Nekünk ez nagyon bevált! Pumpás orrszívó kuka, semmit nem ér, de orrszívó porszívó az igen! Lázmérõ: digitális hagyományost vettünk neki külön (popsis mérés - az vált be). Nekünk a kiságyas zenélõ forgó nem vált be, viszont kaptunk egy olyat (Chicco), ami csillagokat vetít a falra, s közben a színét változtatja és komolyzenét játszik - az frankó, imádja nézegetni és bealszik:) Sterilizáló tényleg jó, ahogy elõttem írták. Hirtelen ennyi. Majd még írok, ha eszembe jut valami.
Ajándékba kaptunk egy ilyen kis zenélõ izét a kiságy fölé, meg kell húzni egy madzagot és zenél, na az nagyon bevált altatásnál! Nem is tudom mihez kezdtem volna nélküle.
Angel care légzésfigyelõ ami bébiõrrel együtt van. Légzésfigyelõ úgy is kell és így egyben megoldod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!