Találatok a következő kifejezésre: Milyen természetes van, mely (5 db)

Hol és milyen természetes sziklafalak vannak az óceánokban, és melyek a legmélyebbek? Van olyan függőleges falú, ami 3000 méter mélyre is vezet?

S van-e olyan pont valami tenger közepén, ahol derékig ér a víz?

Legjobb válasz: A mélytengeri árkokra gondolsz esetleg? Mert ha igen, akkor googlizz rá arra, hogy Mariana árok! Derékig érõ víz? Hmm... A korall zátonyoknál elég sekély a víz. A nyakam nem teszem rá neked, hogy pont derékig ér :) Egyébként a korallok igencsak szeretik a napfényt, ezért szeretnek kis mélységben tanyázni. Ha a medence elkezd süllyedni, akkor a korallok is elkezdenek izomból építkezni, hogy a felsõ része mindig sok fényhez jusson. (így keletkeznek a bazi vastag zátony mészkövek, amik több száz méter vastagok is lehetnek) Persze ha a mendence gyorsabban süllyed, mint ahogy a korral-kõmûvesek dolgoznak, akkor sajna kampec van... mármint a koralloknak :)

A mélytengeri árkokra gondolsz esetleg? Mert ha igen, akkor googlizz rá arra, hogy Mariana árok! Derékig érõ víz? Hmm... A korall zátonyoknál elég sekély a víz. A nyakam nem teszem rá neked, hogy pont derékig ér :) Egyébként a korallok igencsak szeretik a napfényt, ezért szeretnek kis mélységben tanyázni. Ha a medence elkezd süllyedni, akkor a korallok is elkezdenek izomból építkezni, hogy a felsõ része mindig sok fényhez jusson. (így keletkeznek a bazi vastag zátony mészkövek, amik több száz méter vastagok is lehetnek) Persze ha a mendence gyorsabban süllyed, mint ahogy a korral-kõmûvesek dolgoznak, akkor sajna kampec van... mármint a koralloknak :)
Némely, frissen születõ sziget víz alatti vulkanikus tevékenység következménye. Születik egy kürtõ a víz alatt, amelybõl folyamatosan bugyog fel a magma, ez aztán a kürtõbõl kijutva lerakódik a kürtõre, lehûl, megszilárdul, így növelve a vulkán magasságát. Ha elég sokáig tart ez a folyamat, akkor elõbb-utóbb kibukkan a kürtõ teteje a víz alól, létrehozva egy új szigetet a tengerben, óceánban. Így lehetséges, hogy több száz, vagy akár több ezer kilométerre a legközelebbi szárazföldtõl derékig érjen a víz, ha a tetejére állsz. Persze, csak naponta négyszer, mert az ár-apály jelenségének köszönhetõen hol kibukkan a víz alól, hol eltûnik a víz színe alatt, és többnyire nem is túl egészséges egy mûködõ vulkán tetején ácsorogni.
A kérdező hozzászólása: Mindkét választ élvezettel olvastam! Köszi. Tehát valóban lehetséges ez a derékig érõ víz úgy, hogy körbe nézek s nincs szárazföld. A korallok gyönyörûek, remélem egyszer eljutok hozzájuk.

Milyen természetes anyagból készült (utólagos) hőszigetelés van, illetve, melyik a legjobb?

Egy kétlakásos családi házban a felső lakásban az áthidalóknál penészedés tapasztalható. Az alsó lakó elzárkózik a külső szigeteléstől, mondván nem tud szellőzni a fal. Milyen utólagos hőszigetelést lehetne csinálni, ami természetes anyagból van? Illetve terméskő díszítéssel utólagos hőszigetelés esetén mit lehet tenni? Köszönettel!

Legjobb válasz: www.homecell.hu

Inkább gyõzd meg az alsó lakót. Az állítása hülyeség. Nézd meg a szigatech.hu vagy baubid.hu oldalakat, sok leírás, tanács található ott. De ezen kívül is van rengeteg.

Milyen természetes étel/ital befolyásolja a sperma ízét, és melyik képes a sperma mennyiségének növelésére ha van ilyen?

Legjobb válasz: gyakorlatilag erõs túlzássa amit eszel, olyan ízû lesz a spermium. ajánlott az ananász.

gyakorlatilag erõs túlzássa amit eszel, olyan ízû lesz a spermium. ajánlott az ananász.
Fecskendezz vazelint a herezacskódba.
Igyál lóspermát és több lesz.
Látom fiatalka vagy kedves kérdezõ. A mennyiségét nem lehet növelni, csak valamelyest az állagát, és az ízét. A mennyiség adott, hogy a herék mennyit tudnak termelni, csak "használattól" függ, hogy egyszerre mennyi jön ki. Természetesen az íze nem lesz olyan amit étkezett 2 napig, hiszen bármit eszünk, ahogy a bõrön kicsapódik az illata, úgy a spermiumba is érzõdni fog, de nem olyan íze lesz. Édes étkezéstõl édesebb lesz, a sóstól sósabb, a fûszeres étkezéstõl kesernyésebb. Ha sok folyadékot iszik kicsit hígabb, ha keveset akkor sûrûbb. Azonban drasztikus változást ne várj se az íztõl se az állagtól.
A kérdező hozzászólása: Nem akarom az együttlétek mennyiségét csökkenteni, és a pasim se.
tojás, sok fehérje:D ja és ne verd ki egy hétig
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Mennyiségnövelésre esetleg ötletek?
Az ananásztól finomabb lesz az íze...tapasztalat;) :D
A kérdező hozzászólása: Nem tartozik rád hogy mire kell.
Miért jó az neked, ha sok spermád van, ami pl aszaltszivla ízû? Mire kell ez?
A kérdező hozzászólása: Utolsó 2: Gondolom a fuckyeah-re akartok bekerülni ezzel...
Ötletem, hogy különbözõ kaja elfogyasztása után kóstolgass, mint egy borkóstolón. Bizonyára rájössz az igazságra.


Milyen természetes anyag van, mely bizonyítottan eltünteti a pattanásokat, miteszereket?

Mely könnyen hozzáférhet?, nem túl drága. Lehet?leg olyat írjatok ami már nektek bevált.

Legjobb válasz: Kamaszkoromban egy kozmetikus azt ajánlotta, hogy egyek meg egy fél élesztõt naponta. Nincs jó íze, de a tanácsára kólába morzsoltam. Eredményes volt, alig jött új pattanás és szép lett a bõröm.

Kamaszkoromban egy kozmetikus azt ajánlotta, hogy egyek meg egy fél élesztõt naponta. Nincs jó íze, de a tanácsára kólába morzsoltam. Eredményes volt, alig jött új pattanás és szép lett a bõröm.

Milyen szerek, kivonatok, növények vagy kozmetikai áruk vannak pólusösszehúzásra, vagy mély tisztítására? De inkább összehúzására. és jobb lenne vmi természetes anyag pl.

Hiába tisztítom radírral vagy bármi mással az arcom, az orromon a száraz b?r miatt beleszáradnak a fekete miteszerek, és emiatt mikor párálással is nyomkodtam, mély széles gödrök maradtak, az orrom két oldalánál is nagyok a pórusok, és mintha nem pattanások után jöttek ki, hanem csak úgy maguktól megjelentek...

Legjobb válasz: Ilyen bõrt csiszoltatni érdemes,nem nagyon van olyan erõs összehúzó,de a teafaolaj,hidrogén-peroxid az.

Ilyen bõrt csiszoltatni érdemes, nem nagyon van olyan erõs összehúzó, de a teafaolaj, hidrogén-peroxid az.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!